Het Complot

VIDEO: Complottheoreticus David Icke kruist degens met presentatoren over aliens en holle maan

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De bekende samenzweringstheoreticus David Icke kruiste vanochtend tijdens het Australische ontbijtprogramma Today de degens met presentatoren Karl Stefanovic en Lisa Wilkinson.

De Britse oud-sportverslaggever, die momenteel in Australië is voor zijn World Wide Wake Up Tour, claimt dat 9/11 een inside job was en dat aliens in het geheim onder ons leven in menselijke vorm.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Icke zei tijdens het programma dat er een kracht is die de menselijke beschaving manipuleert en die overal op aarde een andere naam heeft. “Als je hier onderzoek naar doet, en dat doe ik al 26 jaar, kom je tot de ontdekking dat al deze namen verwijzen naar dezelfde kracht,” zei hij.

Wilkinson vroeg hem vervolgens over zijn kijk op de maan. “U denkt bijvoorbeeld dat de maan, onze maan, een uitgehold ruimtestation is?” vroeg ze. Icke antwoordde: “Sovjetwetenschappers opperden dit als eerste. Ze kwamen tot de conclusie dat de maan geen natuurlijke satelliet kan zijn en hol is.”

“De reguliere wetenschap kan niet verklaren waarom zo’n groot hemellichaam, groter dan Pluto, om zo’n kleine planeet kan draaien,” vervolgde hij. “Er zijn veel oude stammen die zeggen dat de maan hier gebracht is en dat er een tijd was waarin de aarde geen maan had.”

Stefanovic vond dat Icke zich ‘erg defensief’ opstelde. “Nee, ik erger me,” aldus Icke. “Ik erger me aan het feit dat de mainstream media en de meeste mensen door de verkeerde kant van een telescoop naar de wereld kijken.”

Let vooral op het buitengewoon intelligente (lees: tenenkrommende) gedrag van Stefanovic, dat tekenend is voor de manier waarop de mainstream media andersdenkenden benaderen.

[9NOW]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Ik was gisteren nog een video aan het kijken van hem waarin hij de Satanisten/Pedofielen netwerk aan het bloodleggen was en de wereldwijde macht van de Rothschild-Zionisten.
https://www.youtube.com/watch?v=G2Ta5uAlqgM

exegese
exegese
7 jaren geleden

Angst allemaal angst in de vorm van de zogenaamde cognitieve dissonantie. Zo bang dat je wereldbeeld wat je van kinds af aan is opgedrongen, voorgelogen en aangeleerd wordt onderuit gehaald en je in paniek niet meer weet hoe dit op te vullen. Er breekt nu echter een tijd aan dat steeds meer mensen dat aandurven en onder ogen willen zien. Gelukkig maar want tijden veranderen in zeer hoog tempo.

Peter
Peter
7 jaren geleden

“Your browser does not support this videoplayback”
Fijn zeg. Ik zie dit steeds vaker. Mis ik weer eens wat?
Altijd maar weer nieuwe soorten bestanden lanceren, daar word ik zo gááááár van.
Ik heb vijf players aan boord en dit draait dus niet.

reality check
reality check
7 jaren geleden

Laat DAT maar aan David Icke over…..
Die heeft ervaring met de media. Al zo’n kleine 30 jaar. Dus zijn ongeduld/irritatie wordt begrijpelijk!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x