Homepagina » Het Complot » VIDEO: Complottheoreticus David Icke kruist degens met presentatoren over aliens en holle maan
VIDEO: Complottheoreticus David Icke kruist degens met presentatoren over aliens en holle maan

VIDEO: Complottheoreticus David Icke kruist degens met presentatoren over aliens en holle maan

De bekende samenzweringstheoreticus David Icke kruiste vanochtend tijdens het Australische ontbijtprogramma Today de degens met presentatoren Karl Stefanovic en Lisa Wilkinson.

De Britse oud-sportverslaggever, die momenteel in Australië is voor zijn World Wide Wake Up Tour, claimt dat 9/11 een inside job was en dat aliens in het geheim onder ons leven in menselijke vorm.

Icke zei tijdens het programma dat er een kracht is die de menselijke beschaving manipuleert en die overal op aarde een andere naam heeft. “Als je hier onderzoek naar doet, en dat doe ik al 26 jaar, kom je tot de ontdekking dat al deze namen verwijzen naar dezelfde kracht,” zei hij.

Wilkinson vroeg hem vervolgens over zijn kijk op de maan. “U denkt bijvoorbeeld dat de maan, onze maan, een uitgehold ruimtestation is?” vroeg ze. Icke antwoordde: “Sovjetwetenschappers opperden dit als eerste. Ze kwamen tot de conclusie dat de maan geen natuurlijke satelliet kan zijn en hol is.”

“De reguliere wetenschap kan niet verklaren waarom zo’n groot hemellichaam, groter dan Pluto, om zo’n kleine planeet kan draaien,” vervolgde hij. “Er zijn veel oude stammen die zeggen dat de maan hier gebracht is en dat er een tijd was waarin de aarde geen maan had.”

Stefanovic vond dat Icke zich ‘erg defensief’ opstelde. “Nee, ik erger me,” aldus Icke. “Ik erger me aan het feit dat de mainstream media en de meeste mensen door de verkeerde kant van een telescoop naar de wereld kijken.”

Let vooral op het buitengewoon intelligente (lees: tenenkrommende) gedrag van Stefanovic, dat tekenend is voor de manier waarop de mainstream media andersdenkenden benaderen.

[9NOW]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Ik was gisteren nog een video aan het kijken van hem waarin hij de Satanisten/Pedofielen netwerk aan het bloodleggen was en de wereldwijde macht van de Rothschild-Zionisten.
https://www.youtube.com/watch?v=G2Ta5uAlqgM

exegese
exegese
4 jaren geleden

Angst allemaal angst in de vorm van de zogenaamde cognitieve dissonantie. Zo bang dat je wereldbeeld wat je van kinds af aan is opgedrongen, voorgelogen en aangeleerd wordt onderuit gehaald en je in paniek niet meer weet hoe dit op te vullen. Er breekt nu echter een tijd aan dat steeds meer mensen dat aandurven en onder ogen willen zien. Gelukkig maar want tijden veranderen in zeer hoog tempo.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Dat ziei Icke ook 20 jaar geleden. Het lijkt er steeds meer op dat er eigenlijk helemaal niets veranderd. Al hoewel..in Jeruzalem zijn er steeds meer Yeshiva rabbijnen die toegeven: We believe that we might have made a mistake and that it could very well be that we missed the Jewish Messiah (Y’shua instead of Yeshu (haNotzri))

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  exegese
4 jaren geleden

Het probleem van jullie kant is, dat jullie denken dat alles 180 graden omgekeerd is. Je vergeet dat het de mensen zelf zijn die elkaar belazeren, meestal uit naam van hun baas om een product te verkopen, niet dat de elite ons belazerd, maar daadwerkelijk mensen uit jouw en mijn omgeving. Verder is het zo dat jullie kant de meest fantastische verhalen hebben, die meestal elkaar nog tegen spreken ook. Als je op straat mensen aanspreekt dat kabouters bestaan, dan moet je niet vreemd opkijken dat ze jou voor gek verklaren, zou ik ook doen. De andere kant heeft overal een antwoord op. Ik noem dat fantaseren.

Kom gewoon eens met een feitelijke discussie, die ver mag gaan, zeg maar filosoferen, maar stop ermee als het fantaseren wordt. Dan wenden de meeste mensen zich af, en vraag jezelf af of jijzelf niet kan concluderen dat je loopt te verzinnen. “cognitieve dissonantie” wordt in deze alleen maar gebruikt als een stopwoord. Je verklaart iedereen voor “gek” omdat jij denkt het antwoord te hebben.

Het begint ook hier op deze website al te lijken op: de ene gek verklaart de andere gek voor gestoord, jammer!

vrijheid
vrijheid
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Rob ter Horst = overheidstrol!!!

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  vrijheid
4 jaren geleden

Misschien eerst maar eens begrijpend lezen…

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  vrijheid
4 jaren geleden

Kijk trouwens eens naar de diverse reacties in de discussie rond de aanslag in Nice: https://www.ninefornews.nl/meer-dan-80-doden-bij-aanslag-met-vrachtwagen-in-nice-mensen-vlogen-als-bowlingkegels-in-de-lucht/

Hoe zielig en geestelijk gestoord moet je zijn, zoals sommige mensen hier reageren. Respect en vrijheid van meningsuiting voor dit soort mensen?
Zij zijn juist onderdeel van het probleem. Ik merk dat bij enkele mensen op het werk ook. Zij laten zich helemaal gek maken door websites zoals deze. Alles is de schuld van Amerika en de Joden. Maar intussen zie ik de verdere tekenen van radicalisering, en de nodige geestelijke gezondheidszorg…

Johanna
Johanna
Reactie op  Rob ter Horst
4 jaren geleden

Als je wilt weten hoe het er echt aan toe gaat in deze wereld en achter de schermen , raad ik je aan om ‘Endgame’ te bekijken op YouTube !

Peter
Peter
4 jaren geleden

“Your browser does not support this videoplayback”
Fijn zeg. Ik zie dit steeds vaker. Mis ik weer eens wat?
Altijd maar weer nieuwe soorten bestanden lanceren, daar word ik zo gááááár van.
Ik heb vijf players aan boord en dit draait dus niet.

sebas0570
sebas0570
Reactie op  Peter
4 jaren geleden

@peter, dan heb je waarschijnlijk een adblocker aan staan, dan krijg ik ook dezelfde melding…

reality check
reality check
4 jaren geleden

Laat DAT maar aan David Icke over…..
Die heeft ervaring met de media. Al zo’n kleine 30 jaar. Dus zijn ongeduld/irritatie wordt begrijpelijk!

mc
mc
4 jaren geleden

Ik krijg alleen een lijstje met tweets over de show, maar kan niks van de show zelf zien. Of was het juist de bedoeling dat de show niet te zien was?

Dnnnoz
Dnnnoz
4 jaren geleden

Als je niet gelooft in theorieën over reptilians, gedraag je dan niet als 1 zou ik zeggen.

Logiter
Logiter
4 jaren geleden

Plato; “cynisme is het einde van rede” ,deze presentatoren zijn zo cynisch als het maar kan.
David Icke is buiten zijn theorieeën om een mooi voorbeeld van iemand die zich al 30 jaar niet zomaar opzij laat zetten.

Teun
Teun
Reactie op  Logiter
4 jaren geleden

Vergelijkbaar met lieden die al net zo lang denken Napoleon te zijn.

rayoflight
rayoflight
4 jaren geleden

Vraag me af of dit nog nut heeft , journalisten zijn betaalde leugenaars. De NLP straalt van hun af. Er zit een hoop waarheid in the theorieen van Icke helaas wordt dit nooit helemaal onderzocht zolang mainstream media zich kleuterachtig opstelt. Altijd die leuke blonde trut die alles weglacht, En ga dan maar rustig slapen. Deze mensen (journalisten) nemen absoluut geen verantwoordelijkheid.
Of het nu om Putin en zijn angst voor WWIII gaat of Ufo’s. Het wordt allemaal weggelachen. Journalisten zijn amoreel en waardeloos als het gaat om het vertellen van de waarheid.

Wim
Wim
4 jaren geleden

Als je op Mars geboren wordt en je ziet de Aarde in de verte, dan zijn de mensen ook Aliens ten opzichte van hun.

Wim
Wim
4 jaren geleden

Get out of your comfort zone.

x

Check Also

australië

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

Tijdens een vliegreis naar Australië moet je ...

australische

Australische minister zegt ‘Nieuwe Wereldorde’ in plaats van ‘Covid’

De minister van Volksgezondheid van de Australische ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x