Homepagina » UFO » Tientallen UFO’s laten vreemde witte substantie achter in Frans plaatsje. Getuigen vertellen hier wat ze hebben gezien
Tientallen UFO's laten vreemde witte substantie achter in Frans plaatsje. Getuigen vertellen hier wat ze hebben gezien

Tientallen UFO’s laten vreemde witte substantie achter in Frans plaatsje. Getuigen vertellen hier wat ze hebben gezien

Op 17 oktober 1952 gebeurde er iets vreemds in het Franse plaatsje Oloron. Mensen zagen een sigaarvormige UFO waar veel kleine schijfvormige UFO’s uit tevoorschijn kwamen.

De objecten lieten een soort engelenhaar achter dat op boomtoppen, telefoonkabels en daken van huizen achterbleef.

Vele getuigen zagen ruim 30 rode vliegende schotels overvliegen. Volgens inspecteur Jean-Yves Prigent kwamen ze uit een cilindervormig object dat langzaam richting het zuidwesten vloog.

Gelei

Toen mensen de witte, haarachtige substantie oprolden en er een bal van probeerden te maken, veranderde het materiaal in een soort gelei en loste het op in het niets.

Eén man beweerde zelfs dat hij vast kwam te zitten in het materiaal. Toen hij zich eenmaal had bevrijd, verdween het spul als sneeuw voor de zon.

Precies hetzelfde

Tien dagen later gebeurde precies hetzelfde in de Franse gemeente Gaillac.

Quest TV besloot het mysterie te onderzoeken.

In onderstaand filmpje komen getuigen van het bizarre tafereel aan het woord:

[Quest TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • King of Light schreef:

  Is ook het geval geweest in Nederhorst den Berg. Een jaar of 12 geleden. wel in veel mindere maten als in de video. Foto’s hiervan waren op Google afbeeldingen snel verdwenen Toeval?

  6 likes
 • PREDATOR schreef:

  Jammer van de datum.Anders hadden we mooi pics.

  4 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Pardon 1952……

  3 likes
 • Mikaël schreef:

  In Amerika zijn hele dorpen en natuurparken reeds oversneeuwd geworden met deze reusachtige spinnewebben en er zitten vele kleine spinnetjes in , het deed sprookjesachtig aan zoals een paradijselijk feeenlandschap . In de geesteswetenchap/staat dit fenomeen bekend en is er over geschreven .Het is werk van Ahriman en de materislistische uitkristallisatie van de gedachten van de technologische mens die meer en meer technologie en nutsvoorzieningen schept en creeert en die vervolgens gaan die uitkristalliseren op aarde , zal meer en meer gebeuren in de toekomst want de sluier met de geestelijke wereld wordt steeds dunner en de menszal neer gaan waarnemen van de geestelijke wereld .

  3 likes
 • Elise schreef:

  Experimenten? Of afval van de objecten om ze voort te laten bewegen/opstijgen. Drones/ufo’s bestaan al heel lang. Hitler was er ook al mee bezig.
  https://richardvanhooijdonk.com/blog/zes-ingenieuze-innovaties-geinspireerd-door-de-natuur/
  Die bacteriebatterij vond ik wel de interessantste.

  1 likes
  • Rob schreef:

   @Elise

   Interessant stuk. Totdat ik naar de home pagina ging en de lezing ‘Trends 2030’ (agenda 2030 zag staan over robots, drones, big data, internet of things etc. om organisaties klaar te stomen voor de toekomst. Oeps. Het hele huidige systeem van controle door technologie zou volledig moeten verdwijnen. En dus ook de huidige vorm van ondernemingen want die maken ook allemaal deel it van de wereld die nog steeds op macht is gebaseerd.

   0 likes
 • x

  Check Also

  frankrijk

  Enorme opstand in Frankrijk op nationale feestdag: ‘Revolutie! Revolutie!’

  Op de nationale feestdag van Frankrijk, de ...

  rutte

  Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

  Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

  >