UFO

Tientallen UFO’s laten vreemde witte substantie achter in Frans plaatsje. Getuigen vertellen hier wat ze hebben gezien

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 17 oktober 1952 gebeurde er iets vreemds in het Franse plaatsje Oloron. Mensen zagen een sigaarvormige UFO waar veel kleine schijfvormige UFO’s uit tevoorschijn kwamen.

De objecten lieten een soort engelenhaar achter dat op boomtoppen, telefoonkabels en daken van huizen achterbleef.

Vele getuigen zagen ruim 30 rode vliegende schotels overvliegen. Volgens inspecteur Jean-Yves Prigent kwamen ze uit een cilindervormig object dat langzaam richting het zuidwesten vloog.

Gelei

Toen mensen de witte, haarachtige substantie oprolden en er een bal van probeerden te maken, veranderde het materiaal in een soort gelei en loste het op in het niets.

Eén man beweerde zelfs dat hij vast kwam te zitten in het materiaal. Toen hij zich eenmaal had bevrijd, verdween het spul als sneeuw voor de zon.

Precies hetzelfde

Tien dagen later gebeurde precies hetzelfde in de Franse gemeente Gaillac.

Quest TV besloot het mysterie te onderzoeken.

In onderstaand filmpje komen getuigen van het bizarre tafereel aan het woord:

[Quest TV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Jammer van de datum.Anders hadden we mooi pics.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Pardon 1952……

King of Light
King of Light
3 jaren geleden

Is ook het geval geweest in Nederhorst den Berg. Een jaar of 12 geleden. wel in veel mindere maten als in de video. Foto’s hiervan waren op Google afbeeldingen snel verdwenen Toeval?

Mikaël
Mikaël
3 jaren geleden

In Amerika zijn hele dorpen en natuurparken reeds oversneeuwd geworden met deze reusachtige spinnewebben en er zitten vele kleine spinnetjes in , het deed sprookjesachtig aan zoals een paradijselijk feeenlandschap . In de geesteswetenchap/staat dit fenomeen bekend en is er over geschreven .Het is werk van Ahriman en de materislistische uitkristallisatie van de gedachten van de technologische mens die meer en meer technologie en nutsvoorzieningen schept en creeert en die vervolgens gaan die uitkristalliseren op aarde , zal meer en meer gebeuren in de toekomst want de sluier met de geestelijke wereld wordt steeds dunner en de menszal neer gaan waarnemen van de geestelijke wereld .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x