Financieel

Oud-minister van Defensie spreekt zich uit: “Het eindspel is een Nieuwe Wereldorde”

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paul Hellyer is één van de bekendste en meest controversiële Canadese politici. Als minister van Defensie leerde hij hoe het Canadese politieke en militaire systeem werkt.

Tijdens een bijeenkomst in het Canadese Ontario afgelopen maand, vroeg Hellyer voor een volle zaal met bezoekers, camera’s en journalisten wie het volgende ‘Rijk’ zal zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png
Marionetten

Hij bedoelde daarmee het bankenkartel, de grote corporaties, de Bilderberggroep, de Trilaterale Commissie, inlichtingendiensten en het Amerikaanse leger, die gezamenlijk landen economisch aan de rand van de afgrond brengen met maar één doel: wereldheerschappij.

Hellyer merkt op dat deze zogeheten ‘cabal’ de touwtjes in Amerika al meer dan een halve eeuw stevig in handen heeft. Presidenten zijn weinig meer dan marionetten en het Congres heeft geen idee wat er aan de hand is, aldus de oud-minister.

Wereldregering

“Het eindspel is een wereldregering, de Nieuwe Wereldorde. Een orde die ongekozen is en alleen verantwoording aflegt aan zichzelf,” benadrukt Hellyer. “Dat is wat ze aan het doen zijn. Ze gebruiken het geldsysteem en handelsverdragen om landen te vernietigen in plaats van legers.”

Hier hoor je niets over omdat alle grote media in de Engelssprekende wereld in handen zijn van de Bilderberggroep, besluit hij.

Vanwege de onrust op de financiële markten sinds het besluit over de Brexit, is het belangrijk dat de boodschap van oud-minister Hellyer wordt gehoord.

[EMN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tikkertje
Tikkertje
7 jaren geleden

Teveel Blacklist gekeken…

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Maakt het nog uit wat wie dan ook zegt tegenwoordig? Gaat iemand actie ondernemen met alle gegevens die nu open en blood liggen over wat onze ‘leiders’ allemaal uithalen en tegen ons liegen over werkelijk alles? Sorry dat ik zo pessimistisch klink, maar onderhand weet iedereen wel dat de boel niet deugt. Gaan we wachten tot dezelfde elite die al onze ellende veroorzaakt ook met een ‘oplossing’ gaat komen, die ons weer heel veel geld gaat kosten en uiteindelijk ook niet blijkt te werken? Nou?

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Een wereldregering met een swingende wereldleraar aan het hoofd.

http://www.share-international.org/

BerendW
BerendW
7 jaren geleden

Canada en VS zoiets als VK en EU.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x