Homepagina » Financieel » Oud-minister van Defensie spreekt zich uit: “Het eindspel is een Nieuwe Wereldorde”
Oud-minister van Defensie spreekt zich uit: "Het eindspel is een Nieuwe Wereldorde"

Oud-minister van Defensie spreekt zich uit: “Het eindspel is een Nieuwe Wereldorde”

Paul Hellyer is één van de bekendste en meest controversiële Canadese politici. Als minister van Defensie leerde hij hoe het Canadese politieke en militaire systeem werkt.

Tijdens een bijeenkomst in het Canadese Ontario afgelopen maand, vroeg Hellyer voor een volle zaal met bezoekers, camera’s en journalisten wie het volgende ‘Rijk’ zal zijn.

Marionetten

Hij bedoelde daarmee het bankenkartel, de grote corporaties, de Bilderberggroep, de Trilaterale Commissie, inlichtingendiensten en het Amerikaanse leger, die gezamenlijk landen economisch aan de rand van de afgrond brengen met maar één doel: wereldheerschappij.

Hellyer merkt op dat deze zogeheten ‘cabal’ de touwtjes in Amerika al meer dan een halve eeuw stevig in handen heeft. Presidenten zijn weinig meer dan marionetten en het Congres heeft geen idee wat er aan de hand is, aldus de oud-minister.

Wereldregering

“Het eindspel is een wereldregering, de Nieuwe Wereldorde. Een orde die ongekozen is en alleen verantwoording aflegt aan zichzelf,” benadrukt Hellyer. “Dat is wat ze aan het doen zijn. Ze gebruiken het geldsysteem en handelsverdragen om landen te vernietigen in plaats van legers.”

Hier hoor je niets over omdat alle grote media in de Engelssprekende wereld in handen zijn van de Bilderberggroep, besluit hij.

Vanwege de onrust op de financiële markten sinds het besluit over de Brexit, is het belangrijk dat de boodschap van oud-minister Hellyer wordt gehoord.

[EMN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Maakt het nog uit wat wie dan ook zegt tegenwoordig? Gaat iemand actie ondernemen met alle gegevens die nu open en blood liggen over wat onze ‘leiders’ allemaal uithalen en tegen ons liegen over werkelijk alles? Sorry dat ik zo pessimistisch klink, maar onderhand weet iedereen wel dat de boel niet deugt. Gaan we wachten tot dezelfde elite die al onze ellende veroorzaakt ook met een ‘oplossing’ gaat komen, die ons weer heel veel geld gaat kosten en uiteindelijk ook niet blijkt te werken? Nou?

  13 likes
  • D3bb schreef:

   Het is een proces die geen einde kent. (creatie is oneindig) Wij kunnen wel roepen en nu moet de wereld veranderen maar zolang de mens zelf niet veranderd zal er niks veranderen! Het leven vanuit de ego afleren zodat het verstand naar boven kan komen.(zelf inzicht creëren) En vraag aan mensen hoe of wat iedereen is feitelijk al ontwaakt iedereen weet dat het systeem corrupt is maar men denkt dat ze toch niks kunnen veranderen… Ik vertel ze dat dat juist de oerkracht is die we terug moeten eisen! Maar deze meneer is al de zoveelste die naar buiten komt en dat zullen er steeds meer gaan worden en in een snellere tempo! Enjoy the ride!

   12 likes
   • reality check schreef:

    Was in de tuin onkruid aan t wieden….het overwoekerde grote gedeeltes.
    Kwam ineens het volgende idee binnen:
    dat “wieden” is wat de cabaal nu ook doet – onder de mensen dan! Waarom zou het mensdom niet ook onderdeel van dat uitdunningsproces – om de boel gezond te houden – zijn?
    Is natuurlijk enigszins sarcastisch bedoeld, maar met een ondertoon van “waarheid”.

    5 likes
    • Arwijn schreef:

     Zijn mensen die zichzelf verklaren tot superieur genoeg om te beslissen over anderen hun lot echt waardig genoeg om dat soort besluiten te kunnen nemen?

     5 likes
     • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

      Aan Arwijn. Nee, mensen die onterecht denken, dat ze superieur zijn, (waar is dat op gebaseerd? meestal op niksigheid en leegheid) en denken te kunnen bepalen of er teveel mensen zijn op aarde kunnen dat niet. De arrogantie kent geen grenzen van deze structureel ontevreden en oninspirerende mensen, en zorgt voor het verpesten van de wereld.

      5 likes
    • maria schreef:

     the guidestones of georgia

     1 likes
   • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

    Aan D3bb, Inderdaad het ego-denken zit in de weg. Hoe eerder we dit loslaten, en vanuit ons hart, vanuit een oprecht goede intentie willen handelen, hoe makkelijker alles gaat. Des te eerder je tevreden kunt zijn, over jezelf. Oprecht tevreden. Overwinning van het licht!

    4 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Tja zolang ze de media (en dan met name televisie) in handen hebben en manipuleren is het wel erg lastig om ons tegen hun te verenigen.

   1 likes
 • Tikkertje schreef:

  Teveel Blacklist gekeken…

  3 likes
 • Kalki schreef:

  Een wereldregering met een swingende wereldleraar aan het hoofd.

  http://www.share-international.org/

  1 likes
 • jolo schreef:

  Dementie is in zijn bol geslagen?

  1 likes
 • Iberi schreef:

  Wanneer bij de doorsnee burger geen mentaliteitsverandering plaatsvindt, heeft de nieuwe wereld orde vrijspel zoals al honderden jaren het geval is en zullen ze hun ‘Toren van babel constructie voltooien”. Bewustwording is een must, wakker worden een vereiste, een verandering van mentaliteit en daaraan gekoppeld ‘verantwoord&ethisch handelen een noodzakelijk en nobel gezamenlijk doel.

  Dus de bouw van het Europarlement in de vorm van de Toren van Babel stuurt het bericht mee dat ‘Nimrod’ de juiste filosofie had en Nimrod transformeerde zich tot een Reus/Nephilim en haar kinderen zullen verworden tot cyborgs.

  1 likes
  • reality check schreef:

   en nog oets, Iberi……..
   Waarom worden in Washington en Londen ineens monumenten opgericht met de brokstukkenvan de oude ruines van Palmyra?
   Die bouwwerken moesten zo nodig beschermd worden tegen de plunderende IS gasten. Waarom?

   0 likes
 • BerendW schreef:

  Canada en VS zoiets als VK en EU.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  objecten

  4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

  Diep in de ruimte is iets vreemds ...

  >