Binnenland

‘Het hele land wordt geterroriseerd door de gekte van D66’

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Er is geen stikstofcrisis, zei wetenschapsjournalist Arnout Jaspers woensdag in het programma Vandaag Inside. “Die crisis hebben we zelf gemaakt.”

Volgens Jaspers moet de regering geen onhaalbare doelen stellen. “Dus die halvering van de totale uitstoot per 2030 of 2035, vergeet dat,” zei hij. “Werk gewoon aan geleidelijke vermindering van stikstof zonder gedwongen uitkoop van boeren.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet geremd door enige kennis van zaken

“Stel jezelf nou geen onhaalbare doelen waarbij je ook nog de hele landbouw een koppie kleiner moet maken,” benadrukte hij.

Johan Derksen wees erop dat de bossen er fantastisch bij liggen. “En dan word je weer om de oren geslagen door een één of andere politicus die niet geremd wordt door enige kennis van zaken, die roept: ‘Onze natuur staat op instorten’.”

Heel Nederland wakker

Hij haalde fel uit naar D66. “Ik mag toch stellen dat het hele land een beetje geterroriseerd wordt door de gekte van D66. Die hebben 24 miljard. Dat is 4000 per gezin in Nederland wat wij aan belastinggeld daaraan afdragen.” Derksen verwees hiermee naar het stikstoffonds ter waarde van 24 miljard euro.

Dinsdag zei hij over Jaspers: “Ik hoop dat die man even de ruimte krijgt om dat uit te leggen, dat dan morgen heel Nederland wakker is, dat we ons druk maken helemaal nergens om.”

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Alle partijen ZIJN ILLEGAAL.. 24 miljard is PUUR DIEFSTAL van het volk… WAAR BLIJFT DE MANNEN MET DE GROTE SPIERBALLEN…Of hebben we NU TEVEEL POESIE MAUW ??

Helga
Helga
5 maanden geleden

Nou doe er wat aan , zou ik zeggen

Loek
Loek
5 maanden geleden

Ik hoef echt geen menihg te horen van die GRIJZE BRAAK ENGEL DERSEN, die alleen weet dat een voetbal niet vierkantig is

Henk R
Henk R
5 maanden geleden

Ben zelf niet zo’n fan van de publieke omroep, zoals velen hier. Maar natuurlijk wel goed dat over deze dingen hier gesproken wordt. Dit publiek dat dit kijkt zal waarschijnlijk niet op sites, als deze kijken

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x