Binnenland

Woede om kliklijn van ’technocratische’ EU: ‘Even hoor, what the f*ck is dit?’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Sinds enkele dagen is in de EU de omstreden Digital Services Act (DSA) van kracht. Onder deze wet worden internetplatforms en zoekmachines verplicht om ‘desinformatie’ te bestrijden.

Techgiganten als Google, Facebook, YouTube en Instagram zijn nu verplicht om ‘misinformatie’ aan te pakken, op straffe van hoge boetes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Kliklijn

Het is nu zelfs mogelijk om ‘illegale inhoud’ te rapporteren. Een soort kliklijn dus.

“Even hoor, what the f*ck is dit: report EU illegal content. Een kliklijn, van die technocratische EU, die wel even bepaalt wanneer content illegal is!? Ik wil eruit, nu!” zegt hoogleraar Ewald Engelen. Toen hij een bericht van de fictieve politica Mira Ornstein, gespeeld door actrice Femke Lakerveld, aanklikte, kreeg hij de mogelijkheid om ‘illegale inhoud’ te rapporteren.

Ontzettend griezelig en gevaarlijk

“What the f*ck! Fijn dat je nu ook inziet hoe ontzettend griezelig en gevaarlijk die vreselijke Europese Unie is en dat we de EU niet moeten willen ‘hervormen’ (onmogelijk!) of zo, maar dat we er zo snel mogelijk uit moeten. Nexit nu!” zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) tegen Engelen.

Jan Dijkgraaf merkt op: “Het masterplan van die gozer met dat snorretje wordt gewoon alsnog uitgerold.”

4.8 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C.J van der Nagel
C.J van der Nagel
8 maanden geleden

WIST NIET HOE DE TWEEDE WERELDOORLOG was begonnen, kortom we zitten er nog middenin …..nog geen bommen en granaten maar een info WAR //==???? met de bonus VRIJHEID of 100% gecontroleerd.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
8 maanden geleden

DDR 2.0, alleen met meer technolochsche mogelijkheden ,het volgende is een Stasi 2.0 die je midden op de dag of in de nacht van straat plikken of uit je bed sleuren met bestemming ;onbekend!

Meena BALBAHADOER
Meena BALBAHADOER
8 maanden geleden

Tiran von den Leijden die zelf weigert haar smsjes met Pfizer openbaar te maken, heeft besloten om de waarheid te censureren met haar DSA wet.

roro 237
roro 237
8 maanden geleden

“Een winst van Poetin is het einde van het Europa zoals wij dat kennen’
Het einde van Europa betekend dat we afscheid moeten gaan nemen van onze grootste vrienden zoals in Brussel en in de EU en het WEF (Klaus Schwab Davos) het WHO en mannen als Soros en Gates!
En hoe moet het nu dan verder met met die stikstof en die mondkapjes, lockdowns en vaccinaties…….dit wordt natuurlijk een enorm probleem!

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x