UFO

VIDEO: De man die Area 51 linkte aan vliegende schotels

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is alweer 25 jaar geleden dat een mysterieuze man genaamd ‘Dennis’ de geheimen blootlegde van de meest geheime legerbasis van Amerika. ‘Dennis’ bleek later Bob Lazar te heten. Hij werkte in een installatie die even ten zuiden van Area 51 is gebouwd.

Er zijn inmiddels al vele boeken, tv-shows en films gewijd aan het verhaal van Bob Lazar. In een Smithsonian-museum is een tentoonstelling gewijd aan Area 51. Het museum toont onder meer de eerste interviews die Lazar gaf over zijn werkzaamheden in S-4.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Lazar maakte heel wat los in 1989, toen hij het grote publiek vertelde dat hij in S-4 werkte, een installatie ten zuiden van Area 51. Hij zag er vliegende schotels ‘die zo geavanceerd waren dat ze niet van hier konden zijn’. Hij werkte met reactors die hun eigen zwaartekrachtveld konden opwekken en werden aangedreven door het element 115.

De reactor bestond uit een plaat met daarop een soort halve basketbal, aldus Lazar. Als je je hand erbij in de buurt hield, werd hij afgebogen, net als de polen van een magneet. Lazar probeerde er eens een golfbal in te gooien, waarna het balletje werd afgebogen en tegen het plafond knalde.

Er zijn de nodige twijfels over de achtergrond van Lazar. Het is bewezen dat hij in het Los Alamos National Laboratory heeft gewerkt, maar over zijn opleiding is niets bekend. Lazar zegt dat er geen einde komt aan alle vragen. “Zelfs als ik kon bewijzen dat ik in S-4 heb gewerkt, zou iemand kunnen zeggen dat ik de schoonmaker was.”

“Hij zou zo’n verhaal nooit kunnen verzinnen en tegen mensen blijven liegen,” zei Gene Huff, een vriend van Lazar. “Bob heeft geen idee wie vorig jaar de Super Bowl of de World Series heeft gewonnen. Hij heeft het veel te druk om tijd te verspillen aan het in stand houden van een leugen.”

“Ik weet dat dit waargebeurd is. Daar is geen twijfel over mogelijk,” aldus Lazar. Waarom zou hij worden toegelaten tot een topgeheim programma? Volgens één theorie had iemand voorspeld dat Lazar informatie zou lekken en werd hij gekozen omdat men wilde dat het UFO-verhaal naar buiten zou komen. Lazar zei later dat hij die theorie niet geheel kon uitsluiten.

[8 News NOW]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x