Homepagina » Gezondheid » Vrouw verslaat schildklierkanker met rauw voedsel: “Lichaam kan zichzelf genezen”
Vrouw verslaat schildklierkanker met rauw voedsel: "Lichaam kan zichzelf genezen"

Vrouw verslaat schildklierkanker met rauw voedsel: “Lichaam kan zichzelf genezen”

“In 2007 werd ik gediagnosticeerd met schildklierkanker,” zegt dr. Ruby Lathon. “Ik reageerde geschokt.” Hoewel de diagnose bij haar insloeg als een bom, ging ze eerst op zoek naar alternatieve behandelingen.

“Ik besloot een alternatieve, holistische benadering te kiezen,” zei Lathon. “Ik wilde de rest van mijn leven niet vastzitten aan medicijnen.” Ze besloot haar hele leefstijl om te gooien. “Eerst ging alle bewerkte voeding die ik at de deur uit,” legde ze uit.

Ze gooide vleesproducten in de prullenbak en begon met mediteren en bewegen. Ze deed alles wat ze kon om haar immuunsysteem zoveel mogelijk te versterken. “Ik leerde hoe ik gezond voedsel lekker kon laten smaken,” zei Lathon.

Met rauw voedsel en groene groenten maakt ze kleurrijke maaltijden en daarnaast is ze begonnen met juicen. “Dit drankje is erg makkelijk te maken en bevat kool, appel en gember. Kool helpt kanker bestrijden,” zei Lathon. Ze voegde toe: “Het is het beste wat me ooit is overkomen omdat het me zoveel energie geeft.”

Dr. Lathon had 14 maanden kanker: ze kreeg de diagnose in januari 2007 en in maart 2008 was ze kankervrij. Ze had zich voorgenomen om onder het mes te gaan en medicijnen te slikken als ze na een jaar nog geen veranderingen zou zien.

[WUSA9]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rolf schreef:

  Als je durft te geloven dat je lichaam zichzelf kan genezen, en daarbij je levensstijl aanpast zoals deze mevrouw heeft gedaan, heb je inderdaad geen medicijnen nodig.

  Maar boven alles, durf te geloven in de kracht van de natuur (lichaam en geest, groenten en fruit, kruiden etc. etc.).

  16 likes
 • EllenB schreef:

  Bij deze vrouw heeft het gewerkt, maar dat betekent niet, dat kanker altijd veroorzaakt wordt door slecht eten.
  Mijn zus was een echte gezondheidsfanaat, maar heeft desondanks borstkanker gekregen, en is daar uiteindelijk ook aan gestorven.
  Ik vind dat er teveel aandacht aan voeding wordt gegeven, wat betreft ziektes. Ook op deze site.
  Kanker kan ontstaan door door een heleboel dingen.
  Stress speelt in mijn ogen bijv, een belangrijke rol .
  Het opkroppen van gevoelens ook.
  Je ziet heel vaak dat kanker ontstaat, na een traumatische gebeurtenis in het leven.
  Als je die niet goed verwerkt, kan de energie in je lichaam, als het ware, vast gaan zitten.

  Ik denk zeker, dat gezonde voeding belangrijk is, maar het is niet zaligmakend.
  Dat het lichaam zichzelf kan helen, staat voor mij buiten kijf, maar dan moet je wel eerst, de oorzaak opsporen en opruimen.
  Mijn zus was bijv. altijd ‘aardig’.
  Kortom ze uitte haar woede niet, kon geen nee zeggen.
  Ik weet niet of dat de oorzaak was, maar het zou zo maar kunnen.
  Ongezond leven, was het in ieder geval niet.

  12 likes
 • ebdempsey schreef:

  Mijn mening is: Het gaat er niet om wat je eet, maar wat je juist laat staan. Mevrouw heeft voorbewerkt voedsel laten staan door rauwkost te gaan eten, nogmaals ik denk niet dat het ligt aan de rauwkost.
  Wie heeft een ander idee?

  2 likes
  • ria schreef:

   ik denk ook niet dat het ligt aan de rauwkost,maar zeker wel aan het bewerkte eten’geld verdienen is belangrijker dat een gezonde bevolking,wat zou ik eens graag in de ijskast van die mensen willen ikijken die ons zo ziek maken,ik weet zeker dat ze dat zelf niet eten

   7 likes
 • Henk schreef:

  N=1 Wat was daar ook alweer mee?

  1 likes
 • exegese schreef:

  De allergrootste fout die men heden ten dage maakt is je lichaam en geest als twee losstaande zaken te beschouwen. Lichaam en geest zijn één, als je ze niet beiden onderhoudt stort het zaakje vroeg of laat in.
  Alle wijsheden in oosterse geneeskunde (of wat men alternatief pleegt te noemen) die al duizenden jaren effectief zijn gebleken, wijzen daar allemaal op. De reguliere “geneeskunde”of liever gezegd ziektekunde heeft de opleidingen en het gros van de wetenschappers in hun zak waardoor er nooit een wetenschappelijk bewijs van effectiviteit van alternatieven boven tafel zal komen. Alles waar geen patent op kan rusten is financieel niet interessant dus moet het van de markt verdwijnen. Geld is altijd belangrijker dan gezondheid en mensen zijn er toch meer dan genoeg.

  1 likes
 • […] Ze gooide vleesproducten in de prullenbak en begon met mediteren en bewegen. Ze deed alles wat ze kon om haar immuunsysteem zoveel mogelijk te versterken. Lees meer: https://www.ninefornews.nl/vrouw-verslaat-schildklierkanker-met-rauw-voedsel-lichaam-kan-zichzelf-gen… […]

 • Dolex schreef:

  Ik hoop altijd dat er eens een echt groot opgezet onafhankelijk onderzoek komt naar de relatie tussen voeding, levensstijl en ziektes. Statistieken over hoe mensen eten, hoe ze leven, en welke ziektes ze al dan niet krijgen.
  Maar ja, wie gaat dat regelen? Van de farma-industrie en de daarin verwikkelde medische wetenschap hoeven we het niet te verwachten. Misschien iets voor NineForNews om dat te organiseren? Een grote enquete…?

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  trauma-arts

  Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

  Nu het coronavirus in veel landen weer ...

  >