Homepagina » Gezondheid » Vrouw verslaat schildklierkanker met rauw voedsel: “Lichaam kan zichzelf genezen”
Vrouw verslaat schildklierkanker met rauw voedsel: "Lichaam kan zichzelf genezen"

Vrouw verslaat schildklierkanker met rauw voedsel: “Lichaam kan zichzelf genezen”

“In 2007 werd ik gediagnosticeerd met schildklierkanker,” zegt dr. Ruby Lathon. “Ik reageerde geschokt.” Hoewel de diagnose bij haar insloeg als een bom, ging ze eerst op zoek naar alternatieve behandelingen.

“Ik besloot een alternatieve, holistische benadering te kiezen,” zei Lathon. “Ik wilde de rest van mijn leven niet vastzitten aan medicijnen.” Ze besloot haar hele leefstijl om te gooien. “Eerst ging alle bewerkte voeding die ik at de deur uit,” legde ze uit.

Ze gooide vleesproducten in de prullenbak en begon met mediteren en bewegen. Ze deed alles wat ze kon om haar immuunsysteem zoveel mogelijk te versterken. “Ik leerde hoe ik gezond voedsel lekker kon laten smaken,” zei Lathon.

Met rauw voedsel en groene groenten maakt ze kleurrijke maaltijden en daarnaast is ze begonnen met juicen. “Dit drankje is erg makkelijk te maken en bevat kool, appel en gember. Kool helpt kanker bestrijden,” zei Lathon. Ze voegde toe: “Het is het beste wat me ooit is overkomen omdat het me zoveel energie geeft.”

Dr. Lathon had 14 maanden kanker: ze kreeg de diagnose in januari 2007 en in maart 2008 was ze kankervrij. Ze had zich voorgenomen om onder het mes te gaan en medicijnen te slikken als ze na een jaar nog geen veranderingen zou zien.

[WUSA9]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ebdempsey
ebdempsey
6 jaren geleden

Mijn mening is: Het gaat er niet om wat je eet, maar wat je juist laat staan. Mevrouw heeft voorbewerkt voedsel laten staan door rauwkost te gaan eten, nogmaals ik denk niet dat het ligt aan de rauwkost.
Wie heeft een ander idee?

ria
ria
Reactie op  ebdempsey
6 jaren geleden

ik denk ook niet dat het ligt aan de rauwkost,maar zeker wel aan het bewerkte eten’geld verdienen is belangrijker dat een gezonde bevolking,wat zou ik eens graag in de ijskast van die mensen willen ikijken die ons zo ziek maken,ik weet zeker dat ze dat zelf niet eten

Rolf
Rolf
6 jaren geleden

Als je durft te geloven dat je lichaam zichzelf kan genezen, en daarbij je levensstijl aanpast zoals deze mevrouw heeft gedaan, heb je inderdaad geen medicijnen nodig.

Maar boven alles, durf te geloven in de kracht van de natuur (lichaam en geest, groenten en fruit, kruiden etc. etc.).

EllenB
EllenB
6 jaren geleden

Bij deze vrouw heeft het gewerkt, maar dat betekent niet, dat kanker altijd veroorzaakt wordt door slecht eten.
Mijn zus was een echte gezondheidsfanaat, maar heeft desondanks borstkanker gekregen, en is daar uiteindelijk ook aan gestorven.
Ik vind dat er teveel aandacht aan voeding wordt gegeven, wat betreft ziektes. Ook op deze site.
Kanker kan ontstaan door door een heleboel dingen.
Stress speelt in mijn ogen bijv, een belangrijke rol .
Het opkroppen van gevoelens ook.
Je ziet heel vaak dat kanker ontstaat, na een traumatische gebeurtenis in het leven.
Als je die niet goed verwerkt, kan de energie in je lichaam, als het ware, vast gaan zitten.

Ik denk zeker, dat gezonde voeding belangrijk is, maar het is niet zaligmakend.
Dat het lichaam zichzelf kan helen, staat voor mij buiten kijf, maar dan moet je wel eerst, de oorzaak opsporen en opruimen.
Mijn zus was bijv. altijd ‘aardig’.
Kortom ze uitte haar woede niet, kon geen nee zeggen.
Ik weet niet of dat de oorzaak was, maar het zou zo maar kunnen.
Ongezond leven, was het in ieder geval niet.

trackback
Vrouw geneest van schildklierkanker door vegetarisch te gaan leven | nieuwsbreker
6 jaren geleden

[…] Ze gooide vleesproducten in de prullenbak en begon met mediteren en bewegen. Ze deed alles wat ze kon om haar immuunsysteem zoveel mogelijk te versterken. Lees meer: https://www.ninefornews.nl/vrouw-verslaat-schildklierkanker-met-rauw-voedsel-lichaam-kan-zichzelf-gen… […]

trackback
BOINNK!!! | Aan de eindtijd gerelateerde nieuwsfeiten, bijeen vergaard door Arie Goedhart
6 jaren geleden
Henk
Henk
6 jaren geleden

N=1 Wat was daar ook alweer mee?

Dolex
Dolex
6 jaren geleden

Ik hoop altijd dat er eens een echt groot opgezet onafhankelijk onderzoek komt naar de relatie tussen voeding, levensstijl en ziektes. Statistieken over hoe mensen eten, hoe ze leven, en welke ziektes ze al dan niet krijgen.
Maar ja, wie gaat dat regelen? Van de farma-industrie en de daarin verwikkelde medische wetenschap hoeven we het niet te verwachten. Misschien iets voor NineForNews om dat te organiseren? Een grote enquete…?

exegese
exegese
6 jaren geleden

De allergrootste fout die men heden ten dage maakt is je lichaam en geest als twee losstaande zaken te beschouwen. Lichaam en geest zijn één, als je ze niet beiden onderhoudt stort het zaakje vroeg of laat in.
Alle wijsheden in oosterse geneeskunde (of wat men alternatief pleegt te noemen) die al duizenden jaren effectief zijn gebleken, wijzen daar allemaal op. De reguliere “geneeskunde”of liever gezegd ziektekunde heeft de opleidingen en het gros van de wetenschappers in hun zak waardoor er nooit een wetenschappelijk bewijs van effectiviteit van alternatieven boven tafel zal komen. Alles waar geen patent op kan rusten is financieel niet interessant dus moet het van de markt verdwijnen. Geld is altijd belangrijker dan gezondheid en mensen zijn er toch meer dan genoeg.

x

Check Also

bhakdi

Dringende boodschap professor Bhakdi: is dit waarom zoveel mensen sterven na het Pfizer-vaccin?

Professor Sucharit Bhakdi legt in gesprek met ...

capel

Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over bijwerkingen coronavaccins

De coronavaccins veroorzaken een heel scala aan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x