Buitenland

VIDEO: Farage vergelijkt EU-Parlement met de maffia

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse Europarlementariër Nigel Farage heeft de Europese Unie vergeleken met de maffia. Hij deed dat tijdens een bijeenkomst over de Brexit.

“Met jullie eisen tonen jullie je wraakzuchtig en kwaadaardig,” zei hij. “Alles wat ik kan zeggen is: gelukkig gaan we eruit stappen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Jullie gedragen je als de maffia,” vervolgde hij. “Jullie denken dat we gijzelaars zijn, maar we zijn vrij om te gaan.”

Gangsters

Farage is van mening dat Brussel Londen geld schuldig is. “Je moet ons zien als een aandeelhouder die vertrekt,” zei hij. “Maar de maffia die dit parlement is wil onredelijk veel geld van ons.”

Daarop werd Farage onderbroken door parlementsvoorzitter Antonio Tajani, die het onaanvaardbaar vond dat hij de EU vergeleek met de maffia.

“Ik snap de gevoeligheid,” nuanceerde Farage zijn uitspraak. “Laten we zeggen: de gangsters van dit parlement.”

Niet bang

Verder zei Farage niet bang te zijn voor het eventuele uitblijven van een handelsakkoord als Londen de EU-voorwaarden niet accepteert.

“We hoeven geen Duitse auto’s te kopen, Franse wijn te drinken of Belgische chocola te eten,” zei hij. “Er zijn genoeg andere mensen die ons dat kunnen geven.”

Strenge voorwaarden

Het Europees Parlement stemde met een grote meerderheid in met de strenge voorwaarden waaraan de toekomstige Brexit-akkoorden moeten voldoen.

De onderhandelingen daarover beginnen waarschijnlijk eind mei. Het EU-Parlement zit daar niet aan tafel, maar moet aan het einde van de rit wel akkoord gaan met de gemaakte afspraken.

[HBvL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Onderzoeksjournalist George Knapp verwoordde het onlangs mooi door te stellen dat;

”stemmen geen zin meer heeft. De elite heeft zijn interesses in het bedrijfsleven, besloten denktanks en dergelijke, en het volk niks meer te zeggen.”

Knapp haalde aan dat het westen in een plutocratie is beland onder het mom van democratie.

Sparkie
Sparkie
7 jaren geleden

Ik kan er niks aan doen maar ik vind dat Nigel gelijk heeft, ik zie ook niet zo veel voordeel in de EU.
Laatst werd bekend gemaakt dat de economie weer bloeit en dat de zaken vooruit gaan maar ter gelijkertijd hoeven we er niet op te rekenen dat het gewone volk daarvan mee zal profiteren integendeel het geld zal weer verdeeld worden onder de eu en met name de armere landen die nooit hun schuld kunnen of zullen afbetalen, neen nu Griekenland die hebben nu bijna een schuld van 500 miljard, het is onmogelijk dat ze dat ooit nog zullen terug betalen en om dan nog maar te zwijgen van Italië Spanje en weet ik veel nog wie meer.
Van dat geld hadden we een mooi Europees leger kunnen opbouwen en hadden we lang niet zo in de shit gezeten als nu, nu hebben we helemaal niets geen geld en we kunnen ons niet verdedigen. Het is gewoon erg dat dit allemaal maar gebeurd terwijl we overspoeld worden met asielzoekers waar we niet eens het geld voor hebben, al ons geld weg en het beetje wat we nog over hebben gaat naar kansloze asielzoekers, het zal nooit meer hetzelfde worden voor ons nederlanders werken tot je sterft maar dat schijnt onze regering niet te interesseren.
Ook worden we ingeruild voor poolse werknemers ik zie dat dagelijks in de bouw, er werken meer polend dan nederlanders je kan niemand meer verstaan en ze zijn er omdat ze goedkoper zijn als wij vandaag of morgen hebben ze ons helemaal niet meer nodig, ik weet niet eens of die polen iets bijdragen aan onze sociale verzekeringen ik denk het niet ze nemen alles mee naar polen, dus er moet steeds met minder mensen de sociale kosten worden verdient. Vandaag of morgen kan dat ook niet meer en dan is alles over waar wij vroeger ooit voor gewerkt hebben, het is een treurige zaak ik werk al vanaf mijn 14 de maar ik hoef nergens meer op te rekenen werken tot dat ik dood neerval ik zie geen mogelijkheid meer dat ik ooit nog van een oude dag kan genieten, men zegt wel dat de mensen steeds ouder worden maar ik zie ze allemaal dood gaan rond 70.

weg met ons
weg met ons
7 jaren geleden

Engeland zou een mooi land kunnen zijn en volledig gelijk hebben als het zich in het verleden niet zo moorddadig en leugenachtig had gedragen in het Midden-Oosten…Is Tony Blair en de zijnen. als moordenaars en verraders al opgeknoopt?

Nigel Farage heeft natuurlijk gelijk: de EU is maffia of zijn, nadat hij is gecorrigeerd door de voorzitter, slechts ordinaire gangsters en loopjongens van de US!…Vrees wel dat Nigel ook maar een marionet is en Engeland het zinkende schip verlaat omdat ze weet wat voor afgang de EU te wachten staat. De EU is uiteindelijk een verloren zaak en gaat vroeg of laat met een hoop geraas ten onder.

sjaak
sjaak
7 jaren geleden

Dat is een belediging voor de maffia, dat zijn psychopaten, de eu kliek zijn megalomane psychopaten das nog een ietsjes erger. Hoe heeft de maffia hier op gereageerd, zijn bij ze ook offended? Heeft de eu ze volgens hun eigen liberale gedachten bij ook een safe space aangeboden? Kan toch niet in deze tijden niet zo zijn dat een minderheidsgroepering getreitert word door ze te vergelijken met het minste van het minste. Helemaal als de mafioso die geen pedofiel zijn dit horen dan mag ik toch aannemen dat de safespaces in napels en op sicilie nu wel vol lopen?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x