Partnerbijdragen

De voordelen van verkopen op Amazon!

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het voelt soms alsof e-commercebedrijven op Amazon moeten verkopen. Het is tenslotte de grootste marketplace ter wereld en meer dan een derde van de productzoekopdrachten begint daar. Maar verkopen via Amazon heeft ook een keerzijde.

Zo verbrak schoenenwinkel Birkenstock alle banden met Amazon vanwege namaak, een hardnekkig probleem op de site. Alsnog is verkopen op Amazon voor de meeste bedrijven zeker een aanrader, wat onder meer het geval is vanwege de onderstaande voordelen hiervan!

Je profiteert van het vertrouwen dat consumenten in Amazon hebben

Als een van de eerste e-commercebedrijven kwam Amazon erachter dat mensen vertrouwen nodig hebben om geld te betalen voor een product dat ze niet kunnen aanraken en te wachten tot het per post arriveert.

Amazon heeft hard gewerkt om het vertrouwen van de consument op te bouwen met een uitstekend retourbeleid, productrecensies en verkopersbeoordelingen die consumenten het vertrouwen geven om te kopen.

Amazon zet de consument op de eerste plaats en ontwikkelt strategieën die de e-commerce-industrie stimuleren. Het was bijvoorbeeld een pionier op het gebied van snelle levering en blijft de termijn voor het afhandelen van bestellingen verkorten.

Je vergroot je bereik met een ingebouwde doelgroep

Amazon Prime heeft 150 miljoen leden en 300 miljoen gebruikers. Meer dan 90 procent van de mensen die online winkelen in de Verenigde Staten heeft ooit iets op Amazon gekocht. In Nederland ligt dit aantal op het moment nog een stuk lager, maar hier lijkt verandering in te komen.

Amazon is namelijk nog niet zo lang actief in ons land, maar lijkt zich wel steeds meer te focussen op de Nederlandse doelgroep. Bedrijven kunnen hier gebruik van maken door te gaan verkopen op deze site!

Door via Amazon te verkopen, heb je namelijk toegang tot dat enorme publiek, van wie sommigen waarschijnlijk precies op zoek zijn naar wat je verkoopt.

Verkopen op Amazon is plug-and-play eCommerce

Je hoeft geen technische vaardigheden te hebben om een ​​productvermelding op Amazon te maken. Als je een stukje kunt typen en foto’s kunt uploaden, kun je de taak voltooien. Je kunt zo binnen een paar uur een reeks producten gaan verkopen.

Natuurlijk helpt het om goede foto’s en een gedetailleerde en aansprekende productbeschrijving te hebben. En het op de markt brengen van je artikelen om de verkoop op Amazon te vergroten, kan een uitdaging zijn.

Toch hoef je je geen zorgen te maken over het beheren van een site, het jongleren met verkoopplug-ins, het kiezen van een winkelwagentje of het instellen van online betalingen. Amazon heeft dat allemaal voor je gedaan, zodat je je kunt concentreren op het opbouwen van je e-commercebedrijf.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Partnerbijdragen

Deze partnerbijdrage wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd gast-artikel. De inhoud van partnerbijdragen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x