UFO

VIDEO: “UFO-vloot waargenomen in Bolivia”

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een recente aflevering van het Spaanstalige Amerikaanse tv-programma Al Rojo Vivo stond in het teken van UFO-waarnemingen in het zuidoosten van Bolivia. Verschillende inwoners van het dorp Chochís zeggen schepen in de lucht te hebben gezien.

Eén van hen, Franklin Rivero, zag naar eigen zeggen een UFO-vloot boven het gebied. Hij legde ook vreemde lichten vast op camera. Er komen zelfs toeristen naar de regio om UFO’s te spotten.

‘Buitenaards wezen’

Afgelopen maand was Bolivia in de ban van een ‘buitenaards wezen’ dat uit een UFO zou zijn gestapt en zou hebben rondgewandeld in een buitenwijk van de Boliviaanse stad Santa Cruz. Toen het de aandacht van lokale bewoners trok, zou het weer terug naar zijn ‘schip’ zijn gegaan, meldden Boliviaanse media. Getuigen lieten aan de hand van een tekening zien hoe het wezen er volgens hun uitzag.

Eind vorig jaar beroerden beelden van een vliegend voorwerp boven een gebergte in Bolivia het internet. UFO-jagers waren er rotsvast van overtuigd dat het om bezoek van buitenaardse wezens ging.

Cirkelvormig object

Het onbekende object werd op 6 december waargenomen boven een bergketen bij El Alto. Er was een cirkelvormig object te zien dat traag boven de horizon bewoog. Vervolgens schoot het met hoge snelheid weg en verdween het in de wolken.

Bekijk hieronder de beelden uit Chochís:

[Telemundo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Zou ook veel meer in het Westen moeten gebeuren.

Solaris
Solaris
6 jaren geleden

Op 39 seconden schiet er ook iets razendsnel door het beeld, aan de linkerkant vlak boven de bergen.

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

De waarnemingen kunnen ook objecten/onderdeel zijn van de wereld schaduw regering.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x