CoronaBinnenland

Werkgeversorganisaties willen coronapas behouden: ‘Bizar en ongehoord’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

De coronapas moet blijven ‘als laatste redmiddel om bedrijven open te houden’, voor het geval het coronavirus weer oplaait, vinden werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland. In een conceptversie van de permanente coronawet ontbreekt het coronatoegangsbewijs omdat steeds meer politieke partijen tegen de pas zijn.

De werkgevers denken dat de pas wel kan helpen bij een nieuwe coronacrisis. Volgens de bedrijfslobby is het ‘van groot belang’ dat bij een mogelijke nieuwe coronagolf ‘alle mogelijke middelen beschikbaar zijn’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het regent kritiek op de werkgeversorganisaties. “Wat een verrassing! De ‘werkgevers’ zien de apartheidspas van de globalisten wel zitten. Iets anders, weet u welke vlag voor de Malietoren, de plek waar VNO-NCW zit, wappert? Juist ja, de SDG-vlag met de 17 doelen van de globalisten,” merkt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op, die verwijst naar de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

Meest krankzinnige maatregel

“Uw oproep is bizar en ongehoord, ook ‘als laatste redmiddel’,” twittert Maarten van den Berg.

Bioloog Richard Steenvoorden zegt: “Ik heb geen zin om weer energie te steken in het blijven herhalen dat het coronatoegangsbewijs de meest krankzinnige maatregel van de hele coronacrisis is geweest. Stop eens met het weer inmasseren van nutteloze maatregelen en focus op ventilatie, leefstijl en bedden.”

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen wijst erop dat de werkgeversorganisaties dan eigenhandig hun eigen ondernemingen de nek omdraaien. “Met meer dan 50 procent aan omzetverlies voor een niet werkend instrument dat mensenrechten schendt.”

Grof schandaal

Journalist Annelies Strikkers zegt geen enkele ondernemer te kennen die erom staat te springen om mensen te discrimineren op basis van hun medische informatie.

“De coronapas heeft géén effect op transmissie. De coronapas is een politieke wens van de EU, blijkens Wob-documenten,” benadrukt data-analist Daniël van der Tuin.

FVD-voorman Thierry Baudet schrijft: “Het is een grof schandaal dat een stelletje hotemetoten smeekt om QR-codes in de herfst en winter, terwijl covid niets meer voorstelt. Deze bureaucraten vertegenwoordigen hun achterban niet! Een een-tweetje met het kartel? Stop de Chinese totalitaire QR-waanzin!”

We mogen dit nooit accepteren

“We zijn deze zomer weer ‘vrij’, maar ondertussen bereidt het kabinet de permanente coronawet voor. Ook het bedrijfsleven staat niet stil: er worden plannen gemaakt om de QR-tirannie wéér in te voeren. We mogen dit nooit accepteren,” schrijft zijn partij op social media.

Ook Kamerlid Nicki Pouw-Verweij (JA21) reageert kritisch. “Nee. Het perkt vrijheid ontzettend in, is desastreus voor ondernemers en heeft slechts zeer beperkt effect. Hou ermee op. Accepteer dat het een slecht idee was, en steek je energie in alternatieven. Maar GEEN coronapas meer,” stelt ze.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

215 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

WEF Puppets (met bonus?)

cor van de haar
cor van de haar
1 jaar geleden

TERINGLIJERS

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Met dat soort clubs/ menschen heb je geen vijandige overheid meer nodig.

Overigens is dit gewoon weer een kenmerk van het totalitarisme. Het komt vanuit het volk, werkgevers zijn het volk.

Mattias Desmet – psychologie van het totalitarisme

Lydia
Lydia
1 jaar geleden

Ohja, is het de coronapas niet dan is het de apenpokkenpas…

Back to top button
215
0
We lezen graag je reactie!x