Mens en Dier

Begrafenisondernemer slaat alarm: ‘Er sterven vrijwel uitsluitend geprikte mensen’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de coronapandemie nam de sterfte niet toe, zei John O’Looney, die al 15 jaar werkzaam is als begrafenisondernemer, in gesprek met The CrowHouse. Wel werden sterfgevallen onterecht onder de noemer corona weggeschreven.

Zo werden mensen die een natuurlijke dood stierven, overleden aan kanker of om het leven waren gekomen bij een ongeluk geregistreerd als coronadode, zei hij. Er was wel sprake van een korte piek, toen ouderen door de overheid werden geëuthanaseerd met behulp van het middel midazolam, zei O’Looney. Ook deze mensen werden meegeteld als coronadode.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ondanks al hun inspanningen om de aantallen op te krikken – onder andere in verzorgingstehuizen – lag de sterfte in 2020 lager dan in 2019, aldus de begrafenisondernemer.

Sterftecijfer door het dak

Op 6 januari werd het vaccin uitgerold, waarna het sterftecijfer door het dak ging. “Ik heb in 15 jaar nog nooit zoiets meegemaakt,” zei hij. “Het begon op het moment dat ze naalden in armen begonnen te prikken. Het was vreselijk.” En ook deze mensen werden meegeteld als coronadode.

In april werd het plotseling heel rustig, tot drie weken geleden. Er sterven nu vrijwel uitsluitend gevaccineerde mensen, zei O’Looney. Het gaat daarbij om hartaanvallen, bloedproppen, beroertes en orgaanfalen.

De deltavariant is vaccinatieschade, benadrukte hij.

Het doel is tweeledig

Inmiddels hebben zo’n 45 andere begrafenisondernemers contact met hem opgenomen, die allemaal erg bang zijn. Als ze er hun hand niet voor omdraaien om mensen op grote schaal te vermoorden, dan zullen ze niet aarzelen om mensen zoals ik de mond te snoeren, aldus O’Looney.

Het doel van de coronaprik is tweeledig: mensen vermoorden en kinderen onvruchtbaar maken zodat ze zich niet kunnen voortplanten, zei hij.

De komende vijf jaar sterft mogelijk iedereen waar je van houdt en die je kent als zij het vaccin hebben gekregen, waarschuwde de begrafenisondernemer. “Ik zie de eerste tekenen daarvan.”

Dit gebeurde er korte tijd na het interview:

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DE DOOS VAN PANDORA IS OPEN

Volgens mij was het toch ook juist de bedoeling dat je doodging van die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi…En dan het liefst op Semi-Natuurlijke wijze met Dodelijke Bijwerkingen zoals: Hartaanvallen, Bloedproppen, Herseninfarcten, Ontstekingen & uitval van Organen…Nauwelijks herleidbaar tot de VacciNazis…zeker als je de Lijken ZONDER Autopsie Begraaft of Verbrand…Dan ligt de Dader op het Kerkhof…Die Elite-Parasieten hebben op dit moment echter één héél levensgroot Probleem: Hun Leugens worden sneller ontrafelt dan zij ze kunnen bedenken…

Greet
Greet
2 jaren geleden

Walgelijk gewoon dat deze beste man nu zijn baan kwijt is. Word echt hoog tijd dat we de vuisten uit de mouwen steken en gaan doorduwen.

vanavond om 20.00 uur op skynews.com.au een reportage over fauci die valse informatie doorgaf en die 100% wist van de whuhan lek ….hopelijk zet dat zooien aan de dijk.
zovaak mogelijk delen aub

https://youtu.be/nFoAczoHbV0

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Het is of wij op een andere planeet leven,ik blijf mij maar steeds verbazen,over de mensen die nog in die leugens blijven geloven,wat zit er in hun schedel zaagsel gebakken lucht,als die carnaval klucht voorbij is zitten gekken huizen vol,met de goed gelovigen

Juriaan
Juriaan
2 jaren geleden

Iedereen nog blij met de prikjes en paspoort, fijn op vakantie geweest zou zomaar de laatste keer kunnen zijn. Ben blij dat ik geen rotzooi in het lijf heb

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x