UFO

Vietnamveteraan: “UFO’s en Amerikaanse leger stonden in de oorlog met elkaar in contact”

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Vietnamveteraan beweert dat er in de Vietnamoorlog verschillende confrontaties zijn geweest tussen buitenaardse ruimteschepen en het Amerikaanse leger.

George Filer was in de jaren zestig en zeventig werkzaam als inlichtingenofficier voor de Amerikaanse luchtmacht. Hij moest onder meer UFO-waarnemingen bijhouden. Eerder deelden al een aantal andere oud-militairen en ex-werknemers van NASA hun verhaal over UFO’s en aliens.

Filer claimt dat hij in Vietnam iedere dag verslag uitbracht aan generaal George S. Brown, destijds de voorzitter van de stafchefs van het Amerikaanse leger. Hij kreeg geregeld informatie binnen over waarnemingen van buitenaardse schepen en het contact tussen deze schepen en Amerikaanse troepen en vliegtuigen.

Tot veel meer in staat

“Het leger was geïnteresseerd in UFO’s omdat ze tot veel meer in staat waren dan onze toestellen. Men wilde graag weten welke technologie ze gebruikten en waar die technologie precies vandaan kwam,” zei hij. “Soms verschenen er ongeïdentificeerde schepen boven de gedemilitariseerde zone.”

“Een vliegtuig vloog bijvoorbeeld met een snelheid van 50 knopen door de lucht toen er plotseling een UFO langszij kwam, wat kunstjes deed rond het vliegtuig en vervolgens wegvloog met drie keer de topsnelheid van één van de snelste toestellen van de luchtmacht,” zei Filer. “We hebben dus duidelijk te maken met een technologie die veel geavanceerder is dan wat wij hebben.”

Een Amerikaanse patrouilleboot liet daarnaast weten te worden gevolgd door ‘twee lichtgevende cirkelvormige’ UFO’s, terwijl de boot zich een weg probeerde te banen door de gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Vietnam.

Tot de dag van vandaag

Filer zei dat UFO-meldingen in oorlogsgebied tot de dag vandaag worden gedaan. Hij kreeg bijvoorbeeld een aantal waarnemingen van UFO’s binnen van veteranen die hadden gevochten in Afghanistan.

De veteraan, die de site nationalufocenter.com beheert, zag in 1962 in de buurt van Stonehenge een ongeïdentificeerd object toen hij de copiloot was van een tanker. London Control vroeg of zijn bemanning het object boven Stonehenge kon onderscheppen. Filer omschreef het als ‘een cilindervormig object, als een cruiseschip, omgeven door lichten’. Het steeg in rap tempo en verdween vervolgens.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
F.M
F.M
7 jaren geleden

Dit was echter en nog steeds een samenwerking
tussen UFO’s en amerikaanse leger en geen
oorlog soldaten zijn alleen roboten en weten
niks hiervan

Ronny
Ronny
7 jaren geleden

leuk stukje…. leek me. tot ik op het laatste stukje weer een regel zag staan met “die de site nationalufocenter.com beheert” zag staan……… weer een stukje pure spamactie van de man dus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x