UFO

Vietnamveteraan: “UFO’s en Amerikaanse leger stonden in de oorlog met elkaar in contact”

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Vietnamveteraan beweert dat er in de Vietnamoorlog verschillende confrontaties zijn geweest tussen buitenaardse ruimteschepen en het Amerikaanse leger.

George Filer was in de jaren zestig en zeventig werkzaam als inlichtingenofficier voor de Amerikaanse luchtmacht. Hij moest onder meer UFO-waarnemingen bijhouden. Eerder deelden al een aantal andere oud-militairen en ex-werknemers van NASA hun verhaal over UFO’s en aliens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Filer claimt dat hij in Vietnam iedere dag verslag uitbracht aan generaal George S. Brown, destijds de voorzitter van de stafchefs van het Amerikaanse leger. Hij kreeg geregeld informatie binnen over waarnemingen van buitenaardse schepen en het contact tussen deze schepen en Amerikaanse troepen en vliegtuigen.

Tot veel meer in staat

“Het leger was geïnteresseerd in UFO’s omdat ze tot veel meer in staat waren dan onze toestellen. Men wilde graag weten welke technologie ze gebruikten en waar die technologie precies vandaan kwam,” zei hij. “Soms verschenen er ongeïdentificeerde schepen boven de gedemilitariseerde zone.”

“Een vliegtuig vloog bijvoorbeeld met een snelheid van 50 knopen door de lucht toen er plotseling een UFO langszij kwam, wat kunstjes deed rond het vliegtuig en vervolgens wegvloog met drie keer de topsnelheid van één van de snelste toestellen van de luchtmacht,” zei Filer. “We hebben dus duidelijk te maken met een technologie die veel geavanceerder is dan wat wij hebben.”

Een Amerikaanse patrouilleboot liet daarnaast weten te worden gevolgd door ‘twee lichtgevende cirkelvormige’ UFO’s, terwijl de boot zich een weg probeerde te banen door de gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Vietnam.

Tot de dag van vandaag

Filer zei dat UFO-meldingen in oorlogsgebied tot de dag vandaag worden gedaan. Hij kreeg bijvoorbeeld een aantal waarnemingen van UFO’s binnen van veteranen die hadden gevochten in Afghanistan.

De veteraan, die de site nationalufocenter.com beheert, zag in 1962 in de buurt van Stonehenge een ongeïdentificeerd object toen hij de copiloot was van een tanker. London Control vroeg of zijn bemanning het object boven Stonehenge kon onderscheppen. Filer omschreef het als ‘een cilindervormig object, als een cruiseschip, omgeven door lichten’. Het steeg in rap tempo en verdween vervolgens.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
F.M
F.M
9 jaren geleden

Dit was echter en nog steeds een samenwerking
tussen UFO’s en amerikaanse leger en geen
oorlog soldaten zijn alleen roboten en weten
niks hiervan

Ronny
Ronny
9 jaren geleden

leuk stukje…. leek me. tot ik op het laatste stukje weer een regel zag staan met “die de site nationalufocenter.com beheert” zag staan……… weer een stukje pure spamactie van de man dus.

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x