CoronaBuitenland

Professor: ‘Overheidsexperiment toont link aan tussen oversterfte en coronavaccins’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Professor Richard Enos van de Universiteit van Edinburgh heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Schotland. Is er een link met de uitrol van de coronavaccins?

Hij kwam tot de ontdekking dat de sterftetoename eerst zichtbaar werd bij de oudere leeftijdsgroepen en later ook bij de jongere leeftijdsgroepen. De vaccins werden eerst toegediend aan ouderen en later ook aan jongere mensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Lijkt inderdaad het geval te zijn

Professor Enos ontdekte dat 12 tot 14 weken na de uitrol van de experimentele coronavaccins binnen een specifieke leeftijdsgroep oversterfte optrad. “Het zou dus te maken kunnen hebben met de bijwerkingen van de vaccins,” zei hij op de Britse zender GB News.

Hij wees erop dat de overheid een experiment heeft uitgevoerd op basis van de aanname dat vaccins oversterfte veroorzaken. “Vervolgens geven we een boosterprik en als de hypothese klopt, verwachten we 12 tot 14 weken later een sterftepiek. We hebben de data onder de loep genomen en dat lijkt inderdaad het geval te zijn.”

Oorzakelijk verband

Begin 2022 was er in Schotland geen sprake van oversterfte. Vanaf week 10 was dat wel het geval. Het begon opnieuw bij de oudere leeftijdsgroepen en later ook bij de jongere leeftijdsgroepen. “Precies zoals we zouden voorspellen op basis van onze hypothese dat er een relatie is tussen oversterfte en het vaccin.”

“Dit is een manier waarop we kunnen zien of er een oorzakelijk verband is tussen vaccins en oversterfte. Het is een experiment. Ik wou dat ze het niet uitgevoerd hadden, maar het is een experiment. We krijgen vaak te horen dat dit op toeval berust, maar het experiment vertelt ons dat er een oorzakelijk verband is tussen de twee,” zei Enos.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Heeft niks te maken met ’n expiriment,wel met moord!!! Met voor bedachte rade notabene.

jw 1952
jw 1952
1 jaar geleden

niet zuren gewoon een nieuwe gaat goed erfernis en de graaiers staan al klaar

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Liever zetten onze heersers de waanzin voort dan toe te geven dat zij ernaast zaten.
Dat is helaas het mildste scenario.
Ik denk steeds vaker dat het vooropgezet spel is.

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Ook weer iemand die het over de BIJwerkingen van de ‘vaccins’ heeft. Het is de WERKING van de gen’therapie’! De bijwerking is een zeer plekje op je arm na de inspuiting. (zie voorlichting RIVM) Grote ‘oversterfte’ (het is gewoon STERFTE), dus de troep werkt prima! Het is een killerspuit. Eerst voor je oma en opa, useless eaters. Want daar doen we het voor, toch? En dan de kinderen – voor de toekomst.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x