CoronaMens en Dier

Kijk: Verpleegkundige vraagt Rutte waar de griep gebleven is

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Op TikTok circuleren momenteel beelden van een gesprek dat premier Rutte in maart vorig jaar had met zorgmedewerkers. Verpleegkundige Malissa Klein van het St. Antonius Ziekenhuis vroeg hem op een gegeven moment waar de griep gebleven is.

Malissa zei dat er normaal gesproken heel veel mensen in het ziekenhuis liggen met griep. “Je ziet griep nu helemaal niet en corona natuurlijk wel. Ik vroeg me af hoe dat kan omdat je de griep totaal niet ziet, maar corona eruit springt nu,” zei ze.

Dat weet ik niet helemaal zeker

“Dat is een goede vraag. Dat weet ik niet helemaal zeker,” antwoordde Rutte. “Dat zal ik ook navragen bij Jaap van Dissel en het RIVM. Ik denk dat meespeelt dat door die anderhalve meter afstand – en heel veel mensen houden zich daar gelukkig aan – het voor een gewoon griepvirus nu ook niet zo makkelijk is om over te springen.”

“Dus het is eigenlijk voor alle virussen een slechte tijd,” beweerde de premier. “En helaas zie je bij corona toch nog wel behoorlijk veel besmettingen.”

Ik durf het niet te zeggen

“Maar het is een goede vraag,” herhaalde Rutte. “Als het griepvirus niet overspringt, waarom springt corona dan wel over? Dat kan ook te maken hebben met [het feit dat] het Engelse virus toch behoorlijk besmettelijker is. Misschien speelt dat een rol.”

“Ik vind het eigenlijk een hele goede vraag. Ik durf het niet te zeggen,” zei hij. “Misschien weet één van de andere mensen in deze Zoom-sessie dat? Ik zie niemand meteen opspringen. Dat ga ik uitzoeken. Goede vraag.”

En heel toevallig is de griep opeens weer terug nu de ‘pandemie’ voorbij is.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marja
Marja
3 maanden geleden

Gezever van de bovenste plank, mijnheer Rutte

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
3 maanden geleden

Volgens mij had iemand Rutte gewoon schaakmat gezet.
Hij wist het, hij probeert zich nog te redden, maar tegen beter weten in.
Hoeveel slaapkoppen zullen het doorhebben?

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Voorspelbaar toch, dat antwoord?

Marcel
Marcel
3 maanden geleden

Rutte legt uit dat ,,de plandemie het virus was en andersom, hij heeft alle niet door dat hij dat zegt, omdat hij er niets maar dan ook niks van af weet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x