Homepagina » Gezondheid » VIDEO: “Cannabisolie is wondermedicijn voor mijn zoontje”
VIDEO: "Cannabisolie is wondermedicijn voor mijn zoontje"

VIDEO: “Cannabisolie is wondermedicijn voor mijn zoontje”

Het jongetje uit onderstaand filmpje heeft een zwaar leven. Toen Hawk nog maar een paar weken oud was kreeg hij een hersenbloeding gevolgd door een beroerte. Het gevolg was dat zijn zicht erg achteruit ging.

Het gaat nu steeds beter met Hawk dankzij cannabisolie, die hij al enkele maanden drie keer per dag inneemt. Moeder Katie Harrison reisde af naar Californië om te kijken wat cannabisolie kon betekenen voor haar zoon.

Illegaal

“We zagen gelijk een enorm verschil,” zei ze. “Hij was zich bewust van wat er nog meer in de ruimte gebeurde en kon andere mensen zien.” Voor haar is cannabisolie een wonder.

Er is alleen één probleem: het wonder is illegaal. Cannabisolie, of CBD-olie, wordt gemaakt van cannabisplanten en die mogen in de staat Georgia, waar het gezin woont, niet worden geteeld.

Levensmissie

Een wetsvoorstel dat het mogelijk moet maken om verschillende aandoeningen te behandelen met cannabisolie, strandde in het Huis van Afgevaardigden van de staat Georgia. Harrison spreekt van een ‘laffe daad’.

Ze benadrukt dat CBD-olie niets te maken heeft met het roken van cannabis. Het is medicinale olie die het leven van kinderen en volwassenen die aan verschillende aandoeningen lijden – van epilepsie tot kanker en posttraumatische stressstoornis – geheel heeft veranderd, aldus Harrison. Ze heeft het tot haar levensmissie gemaakt om mensen te informeren over de wonderen van CBD-olie.

Cannabis is Literally Saving His Life, So Why Is His Mom A Cri…Cannabis is Literally Saving This Boy’s Life, So Why Is His Mom A Criminal For Giving It To Him?

Geplaatst door Ben Swann op woensdag 9 maart 2016

[Truth In Media]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Is er al ondertussen al een database met alle voorbeelden van mensen die ernstige aandoeningen hebben genezen met Cannabis olie in de afgelopen decennia? Het zou mooi zijn als er een overzicht was om in de gezichten van doctors te duwen, zodra die beginnen tegen te sputteren bij het vallen van de term cannabis olie.

  5 likes
 • elizabeth schreef:

  Ik hoorde ook dat cannabisolie zo goed werkte tegen Pijnen in je lichaam, een mevr smeerde die op haar pijnlijke benen en handen, het verminderde de pijn, ze kocht die bij de Tuinen in Breda koste 30 euro per flesje , maar het hielp echt.

  1 likes
 • x

  Check Also

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  cannabis

  Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

  In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

  >