Homepagina » UFO » “Buitenaards ruimteschip op 55 jaar oude NASA-foto”
"Buitenaards ruimteschip op 55 jaar oude NASA-foto"

“Buitenaards ruimteschip op 55 jaar oude NASA-foto”

Een UFO-spotter beweert een buitenaards schip te hebben gespot op een 55 jaar oude NASA-foto uit de beginperiode van het ruimtevaartprogramma. Scott C. Waring zegt een onverklaarbaar object te hebben gevonden op een foto uit 1960 die is gemaakt door een onbemande ruimtesonde.

Waring meent dat de ontdekking erop kan wijzen dat buitenaardse waarnemers al vanaf het begin een oogje in het zeil houden. Hij zag het vreemde object op een foto die op 19 december 1960 is gemaakt door ruimtecapsule Mercury-Redstone 1A.

“Ik vond een schijfvormig object op enkele foto’s van de Mercury-missie,” schreef hij op zijn blog. “De missie vond plaats in december 1960. Waarom zouden aliens niet geïnteresseerd zijn in een historisch moment in de menselijke geschiedenis?”

“Omdat de capsule onbemand was, hoefden ze zich geen zorgen te maken dat ze gezien zouden worden,” ging hij verder. “Op de achtergrond is de aarde te zien, terwijl de UFO vanuit de ruimte de capsule gadeslaat.”

“De schijf is bijna niet te zien op de eerste foto’s, maar wordt drie foto’s later wel duidelijk zichtbaar,” aldus Waring. “We leven in een bijzondere tijd waarin bepaalde waarheden over het universum binnen het bereik komen van de menselijke geest.”

Het Mercuryprogramma (1958-1963) was het eerste programma van de VS voor bemande ruimtevaart en had als doel de eerste Amerikaanse ruimtevaarders in een baan om de aarde te brengen.

Er waren tijdens het programma zes bemande ruimtevluchten. Op 20 februari 1962 werd John Glenn de eerste Amerikaan in een baan om de aarde. Op 24 maart 1961 werd Alan Shepard de eerste Amerikaan in de ruimte.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pleiadian schreef:

  Dat er iets te zien is op een foto betekent natuurlijk niet automatisch dat het een buitenaards ruimteschip is. Het lijkt me beter om eerst te onderzoeken welke andere verklaringen er kunnen zijn voordat je de alien kaart trekt.

 • Vincent Robbesom schreef:

  Ik zie het al, dat is een schip van de Trade Federation.. De viceroy kwam toen al kijken of er iets te halen viel!
  Gelukkig liggen we niet op een belangrijke handelsroute..

 • Leonard Ariekoek schreef:

  Als ik een basisinkomen had gehad, dan zou ik dit misschien wel ontdekt hebben. Ik ben echt heel erg voor een basisinkomen, maar dat moet dan wel niet al te laag zijn, want dan moet je teveel op je geld letten. Dus ik zat te denken aan ongeveer 3000€ netto per maand (exclusief vakantiegeld) dan kan ik ook een auto kopen en op vakantie. Ik ben zelf ook een ufo spotter, maar omdat ik een uitkering heb van maar €900 maak ik me zoveel zorgen dat ik nergens meer aan toekom. Als ik om me heen kijk zie ik allemaal mensen die werken met wel veel geld en dat vind ik echt schandalig, ik vind het gewoon discriminatie van de werklozen. Ik hoop dat ze de mensen die werken eindelijk eens keihard gaan aanpakken!

  • peter schreef:

   Schrijf je dit soort inhoudelijk kritische meesterwerkjes in de baas zijn tijd, of verdoe je hiermee vrije tijd? Ik doe dit in de baas zijn tijd, maar ik ben dan wel zelf de baas. En ondanks dat ik baas ben, zie ik genoeg redenen een basisinkomen in ieder geval eens in de praktijk op grotere schaal te testen. Alle experimenten op kleinere schaal tot op heden waren zeer succesvol. Maar eerlijk is eerlijk, uitgaan van empirisch onderzoek is niet zo makkelijk als de pvv nablaten.

   • Leonard Ariekoek schreef:

    Ja Peter, ik ben ook ondernemer, maar omdat ik nog geen omzet draai, word ik niet serieus genomen. Ik heb er nog een uitkering bij, om mijn rekeningen te betalen. Ik heb van mijn creditcard meteen een representatieve auto gekocht, een jaguar van 12 jaar oud. Die ging al na twee weken kapot, dus ik naar de dealer, laten repareren, was de rekening bijna 10.000€ ! Dat had ik niet uiteraard, dus ik heb de jaguar bij de dealer moeten achterlaten. Toen kwam de sociale dienst erachter dat ik een jaguar op mijn naam had, en dat mocht niet, dus nu word ik ook nog gekort op mijn uitkering. Dus nu zit ik met een schuld en een auto die ik niet meekrijg totdat ik de rekening betaal. En als ik de auto terugkrijg, moet ik hem meteen verkopen van de sociale dienst. Als ik een basisinkomen had gehad van 3000 per maand was ik nooit in de problemen gekomen en had ik lekker de heledag in mijn jaguar kunnen rijden. Maar al die klerelijers die wel een baan hebben zijn tegen het basisinkomen. Daarom zeg ik: hoog tijd dat alle mensen die werken eens flink aangepakt gaan worden (hogere belastingen) zodat het basisinkomen kan worden ingevoerd!

    • Robert schreef:

     Lariekoek, wat praat je raar. Wat heeft jouw verhaal met het artikel te maken.

     • Ronny schreef:

      zie het ook als een gebrek aan aandacht. met een uitkering een creditcard kunnen bekostigen die een jaguar dekt? pfffff. ik ben 14 jaar ondernemer, hoor en zie er zat beginnen en weer omvallen. meestal zijn degene met de mooiste praatjes de eerste die omvallen. categorie praatjesmakers…..

    • peter schreef:

     Ondernemer….

     ‘Ondernemers’ die denken dat het welslagen van hun zaak afhangt van het al dan niet hebben van een nota bene afgeragde jag…

     Veel succes alvast jongen, en niet alleen vanwege je gebrek aan zakelijk inzicht. Je gebrek aan empathie en analytisch vermogen gaat het alleen nog moeilijker voor je maken. Hou het lekker bij je uitkering en droom van zaken die je wel kan bereiken.

     En wat betreft dat basisinkomen. Alle experimenten tot nog toe waren zeer succesvol omdat de deelnemers zich lieten zien van een kant die jou vreemd is als ik op je teksten afga.

  • redice schreef:

   wat doet uw bericht hier terzake trouwens? en ga werken, dan moet je niet blaten over te weinig geld, geld dat wij, werkende burgers voor u extra moeten ophoesten in de vorm van belastingen…

   • peter schreef:

    Dat is de denkfout die bijna iedereen klakkeloos maakt redice. Je betaalt voornamelijk belasting om het ponzistelsel dat ons financiele schuldenstelsel heet, in stand te houden. Reageer die energie af op de banken en niet op uitkeringsgerechtigden.

 • emka schreef:

  ziet eruit als een Imperial Star Destroyer. Of kijk ik teveel TV?

 • Vincent Robbesom schreef:

  Nee, ik denk echt een Trade Federation schip.. je weet wel die cirkel met een stuk eruit..

  En Leonard, je hebt gelijk!
  Maarja, in een perfekte wereld kreeg ook elke vluchteling gewoon een cabin op een cruise ship.. gewoon voor alle ellende die ze vooraf al hebben meegemaakt.

 • Vincent Robbesom schreef:

  Nee wacht..ik herkende de vorm al ergens van.. dit ding ligt inmiddels op de bodem van de bering zee.

 • onbelangrijk schreef:

  daar is de frisbee van mijn opa dus gebleven haha

 • Ries schreef:

  Basisinkomen succesvol? Voor wie? Voor de mensen die zich uit de naad moeten werken voor een minimumloon? Tuurlijk… *zucht even diep en denkt ‘waar moet dit naar toe als zelfstandigen dit gaan toejuichen’…
  on topic
  Lijkt me gewoon reflectie.

 • Erik schreef:

  Ik weet wat het is…tetris!!!heb dat spel vroeger ook gespeeld!….;p

  En mijn mening over basisinkomen, een prima idee!!, want uiteindelijk is het niet altijd de schuld van de mens dat hij/zij geen werk heeft, en van een uitkering moet leven, en ipv altijd maar te roepen dat wij werkende mensen dit moeten ophoesten?, wat onzin is in grote lijnen, want het is geld dat blijft circuleren in ons banksysteem, waar rente op verdiend wordt door diezelfde instantie die dit geld uitbetaald, en diegene die het geld ontvangt, moet het ook weer tot de laatste cent uitgeven aan rekeningen etc, waardoor het weer terug in het systeem komt, met 5 keer meer rente op dat zelfde bedrag, waardoor wij werkende mensen geen cent extra kwijt zijn, dan dat we moeten betalen aan het systeem, dus uiteindelijk kost het niemand geld, er wordt alleen maar op verdiend..zo werkt het bankensysteem…simpele investeringen uitgekeerd van rente, die nog meer rente opleveren doordat het rouleert en uiteindelijk bij de bank/regering terugkeerd vervijfvoudigd…punt!

 • emka schreef:

  kunst. een blurry foto topic hijacken voor het basisinkomen geneuzel. Nice one!

 • Dirk schreef:

  Ook een bijzondere duidelijke foto daar kun met je fantasie alles van maken.

  • lee schreef:

   ach diepe zucht,ik ben nu 50 jaar jong,ik heb denkelijk wel alles gezien wat er zoal gezien word,laat staan de thechniek met de media mogelijkheden denk ook aan fotoshop,allerlij you tube filmpjes voor de fantasten en zwak begaafde mensen die alles maar slikken als of het waar is,kijk er vliegt van alles rond wat men niet kan verklaren en dat is een ufo,en als je het nog niet wist dit betekend niet dat er dan mannetjes in zitten die ons bezoeken.
   neem maar een infrarood camera en laat die overdag maar eens draaien, wedden dat je ze ziet vliegen.
   afijn ik ben heel nuchter erin er is nog nooit een alien met een schotel geland,men kan niet eens een astroide herkenen die de aarde bedreigt hoevaak lees je dat wel niet dat het pas ondekt word als ie de aarde paseerd heeft,terwijl eral zoveel sterekijkers zijn rond de wereld laat staan de mijoenen die thuis een kijker hebben en ja alle beelden zijn altijd zeer slecht van beeldkwaliteit nooit afgevraagd waarom dat is, juist omdat het gewoon meestal fake is en mensen graag aandacht hebben op een blogje of YouTube kanaal,moeten ze allemaal zelfs weten,maar ga toch eens weg met je ruimte schip,enof laat hem eens zien in mijn achtertuin,maarjta volgens de buurvrouw lopen er ook kabouter en elfjes rond ha ha ha soms denk ik dat de camera een psychose heeft vast gelegd.
   trouwens voor de geene die het nog niet weet de bijbel geeft een heel simpel antwoord op het ufo gel*l,maar ja daar hebben de on gelovigen weer niks aan,en zo blijven we maar in buitenaards leven denken,net als die illuminatie,de groeten allemaal,zoals ik al zij laat die ufo eerst maar eens landen in mijn tuin dan zal ik daar eens een hd opname van maken zo scherp dat zelfs een plasma tv het niet kan ontkenen……lache lol

 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  objecten

  4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

  Diep in de ruimte is iets vreemds ...

  >