UFO

“Buitenaards ruimteschip op 55 jaar oude NASA-foto”

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een UFO-spotter beweert een buitenaards schip te hebben gespot op een 55 jaar oude NASA-foto uit de beginperiode van het ruimtevaartprogramma. Scott C. Waring zegt een onverklaarbaar object te hebben gevonden op een foto uit 1960 die is gemaakt door een onbemande ruimtesonde.

Waring meent dat de ontdekking erop kan wijzen dat buitenaardse waarnemers al vanaf het begin een oogje in het zeil houden. Hij zag het vreemde object op een foto die op 19 december 1960 is gemaakt door ruimtecapsule Mercury-Redstone 1A.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik vond een schijfvormig object op enkele foto’s van de Mercury-missie,” schreef hij op zijn blog. “De missie vond plaats in december 1960. Waarom zouden aliens niet geïnteresseerd zijn in een historisch moment in de menselijke geschiedenis?”

“Omdat de capsule onbemand was, hoefden ze zich geen zorgen te maken dat ze gezien zouden worden,” ging hij verder. “Op de achtergrond is de aarde te zien, terwijl de UFO vanuit de ruimte de capsule gadeslaat.”

“De schijf is bijna niet te zien op de eerste foto’s, maar wordt drie foto’s later wel duidelijk zichtbaar,” aldus Waring. “We leven in een bijzondere tijd waarin bepaalde waarheden over het universum binnen het bereik komen van de menselijke geest.”

Het Mercuryprogramma (1958-1963) was het eerste programma van de VS voor bemande ruimtevaart en had als doel de eerste Amerikaanse ruimtevaarders in een baan om de aarde te brengen.

Er waren tijdens het programma zes bemande ruimtevluchten. Op 20 februari 1962 werd John Glenn de eerste Amerikaan in een baan om de aarde. Op 24 maart 1961 werd Alan Shepard de eerste Amerikaan in de ruimte.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
9 jaren geleden

Dat er iets te zien is op een foto betekent natuurlijk niet automatisch dat het een buitenaards ruimteschip is. Het lijkt me beter om eerst te onderzoeken welke andere verklaringen er kunnen zijn voordat je de alien kaart trekt.

Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
9 jaren geleden

Ik zie het al, dat is een schip van de Trade Federation.. De viceroy kwam toen al kijken of er iets te halen viel!
Gelukkig liggen we niet op een belangrijke handelsroute..

Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
9 jaren geleden

Als ik een basisinkomen had gehad, dan zou ik dit misschien wel ontdekt hebben. Ik ben echt heel erg voor een basisinkomen, maar dat moet dan wel niet al te laag zijn, want dan moet je teveel op je geld letten. Dus ik zat te denken aan ongeveer 3000€ netto per maand (exclusief vakantiegeld) dan kan ik ook een auto kopen en op vakantie. Ik ben zelf ook een ufo spotter, maar omdat ik een uitkering heb van maar €900 maak ik me zoveel zorgen dat ik nergens meer aan toekom. Als ik om me heen kijk zie ik allemaal mensen die werken met wel veel geld en dat vind ik echt schandalig, ik vind het gewoon discriminatie van de werklozen. Ik hoop dat ze de mensen die werken eindelijk eens keihard gaan aanpakken!

emka
emka
9 jaren geleden

ziet eruit als een Imperial Star Destroyer. Of kijk ik teveel TV?

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x