Great ResetBinnenland

Alle correspondentie tussen ministerie van Landbouw en WEF uitgeprint: ‘En dit is nog maar van 1 ministerie!’

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

De overheid heeft informatie over samenwerkingsverbanden tussen het ministerie van Landbouw en het World Economic Forum vrijgegeven na een Wob-verzoek.

De informatie gaat vooral over Sustainable Investment Policy, de Tropical Forest Alliance, het Food Systems Initiative en de Food Innovation Hubs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Fractiemedewerker van Forum voor Democratie Rick de Vries heeft alle correspondentie tussen het ministerie van Landbouw en WEF geprint. “Premier Rutte zegt dat zij enkel de hotels en zaaltjes regelen. Daar hebben ze zo te zien wel heel veel woorden voor nodig,” schrijft De Vries op Twitter bij een foto van acht mappen met documenten. “En dit is nog maar van één ministerie!”

Downplayen

De fractiemedewerker vraagt zich hardop af waarom leden van het kabinet de rol van dit soort organisaties toch zo downplayen. “Zijn ze bang om toe te geven dat ze zwichten voor hun invloed?”

Jonathan Krispijn van omroep Ongehoord Nederland vroeg premier Rutte of het WEF ook invloed heeft op het Nederlandse beleid. Hij antwoordde dat Klaus Schwab en zijn team in Davos alleen de hotels en zaaltjes regelen zodat politici en bedrijven met elkaar in gesprek kunnen.

Do as I say, not as I do

“De mensen die per privéjet in Davos arriveren, komen daar niet om te luisteren, maar om dingen gedaan en doorgedrukt te krijgen. Do as I say, not as I do,” aldus De Vries.

Emeritus hoogleraar Paul Cliteur reageert: “Misschien moeten we het WEF maar een plaatsje in de Grondwet geven. Doen we tenslotte met alle belangrijke instituties die het beleid bepalen.”

De baantjescarrousel draait ondertussen overuren:


4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Uiteraard ben IK hier totaal niet verbaasd over, maar ja, over dingen filosoferen, “complottheorieën” bestuderen, is toch echt wel wat anders dan hier de naakte waarheid zien.

Die printers moeten ongetwijfeld overuren hebben gedraaid. Met dank aan de ongelooflijke kanjers van Forum voor Democratie. Als ZIJ er niet waren, dan weet ik 100% zeker, dat AL deze o zo belangrijke gegevens voor ons allemaal verborgen zouden blijven.

Je moet er toch niet aan denken, dat zomaar uit het niets al die vreselijke plannen ineens geïmplementeerd zouden zijn. Dan zouden wij zomaar voor een fait accompli staan.

Nu schrijf ik er gelijk bij, dat voor een groot deel van de Nederlandse bevolking dit hoogstwaarschijnlijk nog steeds onbekend terrein zal blijven. Zolang het niet uitgebreid op de MSM verschijnt, bestaat het überhaupt in HUN ogen niet. Het merendeel is ziende blind en horende doof. En uiteraard is dat PRECIES wat de heersende macht ambieert.

In de Romeinse Tijd wisten de heersers al: Geef het volk brood en spelen!

Nu gaat het wat die spelen (Quatar 2022) niet zo héél lekker. Schijnbaar hebben de voetballiefhebbers eventjes wat anders aan hun hoofd: angst voor onbekende virussen, angst voor de oorlog in Oekraïne, angst voor dat vreselijk gevaarlijke klimaat, waarbij Nederland zomaar eventjes onder water kan lopen. Er is voor heel veel mensen zoveel om bang voor te zijn, dat een WK voetbal (ook nog bedenkend, hoeveel arme mensen de afgelopen jaren hun leven hebben verloren door dáár te proberen een paar centen te verdienen) nauwelijks nog hun interesse kan opwekken.

Dat uitgerekend er zoveel documentatie vrijkomt van het Ministerie van Landbouw ben IK totaal niet verbaasd over. Met alles wat ze van plan zijn met de voedselvoorziening te doen, is dit een logisch gevolg.

Als je als machthebbers de totale voedselvoorziening in handen hebt, dan heb je ALLE belangrijke touwtjes in handen.

Het enige dat wij met z’n allen kunnen doen, is het “ze” zo moeilijk mogelijk te maken.

Marc Tetteroo
Marc Tetteroo
1 jaar geleden

Meer en meer wordt duidelijker dat de Nederlandse regering is geïnfiltreerd dan wel overgenomen door het WEF

T.a
T.a
1 jaar geleden

We zitten flink verweven met de WEF

Schaamteloos weigert de regering dit al heel lang

Maar hoe komen we er vanaf.

Ze hebben ons afhankelijk gemaakt door eerst alles onbetaalbaar te maken om daarna subsidie nodig te hebben om te overleven

Dadelijk geen contant geld meer en dan is geen weg meer terug

Hoe zou het zijn als niemand meer wil werken voor een baas maar allemaal ZZPers zijn en uitbetaald willen met contant geld

Pensioenen zullen straks toch het land uit zijn en verdwenen.

Het zou een mooi begin zijn dat het volk weer zelf de touwtjes in handen heeft.

Maar dan moeten we dit wel massaal willen doen.

Joop
Joop
1 jaar geleden

Hoe zal ons aller liegebeestje, en klaus lover, zich hier nou weer uitlullen?

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x