Homepagina » Wereld » De hoogte- en dieptepunten van 2012
Happy New Year!

De hoogte- en dieptepunten van 2012

Niburu blikt op oudejaarsavond terug op het jaar 2012. De redactie heeft een top 10 samengesteld van de meest gelezen nieuwsartikelen van het voorbije jaar.

Namens het gehele Niburu-team een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2013 gewenst. In het nieuwe jaar staan weer vele activiteiten gepland op ons hoofdkwartier in Soest.

Begin dit jaar deed CNN verslag van onverklaarbare objecten op de bodem van de Oostzee die door een duikersteam voor de kust van Zweden waren ontdekt. Er was veel internationale belangstelling voor de vondst.

Duikers vinden grote, onverklaarbare objecten op bodem Oostzee

Veel oude wijsheid wordt doelbewust onderdrukt. Zo bevatten groenten en fruit bepaalde patronen die lijken op organen in het menselijk lichaam. De moderne wetenschap bevestigt deze patronen, maar toch blijft deze broodnodige kennis verborgen.

Oude onderdrukte wijsheid over het verband tussen voedsel en organen

Het Russische persbureau RIA Novosti deed verslag van verschillende objecten op Venus die lijken op levende wezens. Leonid Ksanfomaliti van het Instituut voor Ruimteonderzoek van de Russische Academie van Wetenschappen deed de ontdekking tijdens het bestuderen van foto’s die waren gemaakt door een Russische ruimtesonde.

Russische wetenschapper: Leven gevonden op Venus

In zijn jonge jaren zou de Amerikaanse president Barack Obama naar Mars zijn geteleporteerd als onderdeel van een geheime operatie van de CIA. Dat beweren de tijdreizende overheidsagenten Andrew D. Basiago en William Stillings.

Witte Huis ontkent dat de CIA Obama naar Mars teleporteerde

Brooks A. Agnew is de expeditieleider van de North Pole Inner Earth Expedition, een expeditie waarbij men via de Noordpool de binnenaarde wil bereiken. Het is de bedoeling dat tijdens de expeditie de hypothese wordt getoetst dat planeten zich vormen als een holle bol.

Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde 

Ten tijde van nazi-Duitsland werd fluoride ingezet om de populatie dommer, volgzamer en dienstbaarder te maken. Het is een bestanddeel van rattengif en één van de basisingrediënten van Prozac en het zenuwgas Sarin. De meeste mensen poetsen er iedere dag hun tanden mee.

Fluoride vermijden en veilig verwijderen uit het lichaam

Met de finish van 2012 in het vizier lieten twee medewerkers binnen Niburu zich zonder opgaaf van duidelijke redenen niet meer zien. Achteraf bezien hadden zij kennelijk onvrede met de gang van zaken binnen Niburu. Omdat zij als enigen beschikten over de toegangscodes tot de website zag het team in Soest zich gedwongen over te gaan tot rigoureuze maatregelen.

Niburu maakt heftige tijden door

“We willen het graag bespreekbaar maken,” probeerden enkele Volendamse ouders het uit de taboesfeer te halen. Zij hebben kinderen die ‘iets’ zien. Kinderen die vaak ziek waren, onhandelbaar werden. Problemen waarvan de wortel op een ander vlak bleek te liggen, dieper dan tot waar arts en ziekenhuis gaan.

Kinderen zien zwarte entiteiten in Volendam

Door het derde oog te activeren verruim je letterlijk je bewustzijn. Door middel van meditatie, visualisatie, yoga en andere technieken kun je met het derde oog voorbij het fysieke kijken.

Het activeren en ontgiften van de pijnappelklier

Het mysterieuze bulderende geluid dat wereldwijd wordt gehoord werd begin dit jaar ook waargenomen in de Amerikaanse staten Louisiana en Tennessee, Denemarken en Zweden. Het jaar 2012 begon met een overweldigend aantal waarnemingen van het vreemde geluid.

Wereldwijd opnieuw bulderend geluid in de lucht

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anoniem
Anoniem
8 jaren geleden

Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde.

Wanneer is die expeditie?

Knn
Knn
8 jaren geleden

OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! 😛

Diviana
Diviana
8 jaren geleden

Bedankt voor alle nieuws berichten en een Happy 2013 toegewenst! met hartegroet Diviana

cc
cc
8 jaren geleden

[quote name=”Diviana”]Bedankt voor alle nieuws berichten en een Happy 2013 toegewenst! met hartegroet Diviana[/quote]

OOk van mij iedereen een happy nieuw jaar .

karl
karl
8 jaren geleden

onderbouw uw statement eens!!![quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote]

charlino
charlino
8 jaren geleden

Anomiem….sommige zijn in een LSD-Trip blijven hangen…alles is hol voor ze…lol

dick
dick
8 jaren geleden

[quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote]

ja ieder zijn mening, helaas wordt die door de bewuste persoon in kwestie meestal als waarheid gezien, ik zou zeggen op je bevindingen: vertel…ben benieuwd hoe je dit “weet”
De huidige mensheid weet niets zeker, en kan alleen veronderstellen, en iets geloven en theorien bedenken die op zich weer zijn oorsprong heeft bij andere ideeen van mensen in een verleden etc.En als ze je op school hadden geleerd/gezegd dat de aarde hol is, dan had dat nu jou geloof geweest….

Bunny
Bunny
8 jaren geleden

Beste Niburu team , ik wens jullie een spetterend 2013 toe en diclosure mag van mijn part nu echt wel gebeuren hoor ! Nu we “geaccendeert” zijn ben ik benieuwd wat onze Salusa nu uit haar mouw zal schudden nu er niet direct iets is om naar uit te kijken ????

Wasbertjuh
Wasbertjuh
8 jaren geleden

[quote name=”karl”]onderbouw uw statement eens!!![quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote][/quote]
Hehe die is simpel zeg, een onderbouwing vragen voor iets wat niet bestaat… KNN heeft gewoon gelijk en dat wil de rest gewoon niet inzien blijkbaar. (remember? Alles wat op het Net staat is waar… dus niet dus.)

De Aarde IS niet hol. Punt. End of discussion!

Ook de rest wat in het artikel staat is complete waanzin.

Wasbertjuh
Wasbertjuh
8 jaren geleden

[quote name=”Anoniem”]Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde.

Wanneer is die expeditie?[/quote]
Nooit.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

medicijnagentschap

Noorse medicijnagentschap linkt 13 sterfgevallen aan coronavaccin

Het Noorse medicijnagentschap heeft 13 sterfgevallen gelinkt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x