Wereld

De hoogte- en dieptepunten van 2012

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niburu blikt op oudejaarsavond terug op het jaar 2012. De redactie heeft een top 10 samengesteld van de meest gelezen nieuwsartikelen van het voorbije jaar.

Namens het gehele Niburu-team een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2013 gewenst. In het nieuwe jaar staan weer vele activiteiten gepland op ons hoofdkwartier in Soest.

Begin dit jaar deed CNN verslag van onverklaarbare objecten op de bodem van de Oostzee die door een duikersteam voor de kust van Zweden waren ontdekt. Er was veel internationale belangstelling voor de vondst.

Duikers vinden grote, onverklaarbare objecten op bodem Oostzee

Veel oude wijsheid wordt doelbewust onderdrukt. Zo bevatten groenten en fruit bepaalde patronen die lijken op organen in het menselijk lichaam. De moderne wetenschap bevestigt deze patronen, maar toch blijft deze broodnodige kennis verborgen.

Oude onderdrukte wijsheid over het verband tussen voedsel en organen

Het Russische persbureau RIA Novosti deed verslag van verschillende objecten op Venus die lijken op levende wezens. Leonid Ksanfomaliti van het Instituut voor Ruimteonderzoek van de Russische Academie van Wetenschappen deed de ontdekking tijdens het bestuderen van foto’s die waren gemaakt door een Russische ruimtesonde.

Russische wetenschapper: Leven gevonden op Venus

In zijn jonge jaren zou de Amerikaanse president Barack Obama naar Mars zijn geteleporteerd als onderdeel van een geheime operatie van de CIA. Dat beweren de tijdreizende overheidsagenten Andrew D. Basiago en William Stillings.

Witte Huis ontkent dat de CIA Obama naar Mars teleporteerde

Brooks A. Agnew is de expeditieleider van de North Pole Inner Earth Expedition, een expeditie waarbij men via de Noordpool de binnenaarde wil bereiken. Het is de bedoeling dat tijdens de expeditie de hypothese wordt getoetst dat planeten zich vormen als een holle bol.

Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde 

Ten tijde van nazi-Duitsland werd fluoride ingezet om de populatie dommer, volgzamer en dienstbaarder te maken. Het is een bestanddeel van rattengif en één van de basisingrediënten van Prozac en het zenuwgas Sarin. De meeste mensen poetsen er iedere dag hun tanden mee.

Fluoride vermijden en veilig verwijderen uit het lichaam

Met de finish van 2012 in het vizier lieten twee medewerkers binnen Niburu zich zonder opgaaf van duidelijke redenen niet meer zien. Achteraf bezien hadden zij kennelijk onvrede met de gang van zaken binnen Niburu. Omdat zij als enigen beschikten over de toegangscodes tot de website zag het team in Soest zich gedwongen over te gaan tot rigoureuze maatregelen.

Niburu maakt heftige tijden door

“We willen het graag bespreekbaar maken,” probeerden enkele Volendamse ouders het uit de taboesfeer te halen. Zij hebben kinderen die ‘iets’ zien. Kinderen die vaak ziek waren, onhandelbaar werden. Problemen waarvan de wortel op een ander vlak bleek te liggen, dieper dan tot waar arts en ziekenhuis gaan.

Kinderen zien zwarte entiteiten in Volendam

Door het derde oog te activeren verruim je letterlijk je bewustzijn. Door middel van meditatie, visualisatie, yoga en andere technieken kun je met het derde oog voorbij het fysieke kijken.

Het activeren en ontgiften van de pijnappelklier

Het mysterieuze bulderende geluid dat wereldwijd wordt gehoord werd begin dit jaar ook waargenomen in de Amerikaanse staten Louisiana en Tennessee, Denemarken en Zweden. Het jaar 2012 begon met een overweldigend aantal waarnemingen van het vreemde geluid.

Wereldwijd opnieuw bulderend geluid in de lucht

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anoniem
Anoniem
10 jaren geleden

Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde.

Wanneer is die expeditie?

Knn
Knn
10 jaren geleden

OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! 😛

Diviana
Diviana
10 jaren geleden

Bedankt voor alle nieuws berichten en een Happy 2013 toegewenst! met hartegroet Diviana

cc
cc
10 jaren geleden

[quote name=”Diviana”]Bedankt voor alle nieuws berichten en een Happy 2013 toegewenst! met hartegroet Diviana[/quote]

OOk van mij iedereen een happy nieuw jaar .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x