Homepagina » Wereld » De hoogte- en dieptepunten van 2012
Happy New Year!

De hoogte- en dieptepunten van 2012

Niburu blikt op oudejaarsavond terug op het jaar 2012. De redactie heeft een top 10 samengesteld van de meest gelezen nieuwsartikelen van het voorbije jaar.

Namens het gehele Niburu-team een fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2013 gewenst. In het nieuwe jaar staan weer vele activiteiten gepland op ons hoofdkwartier in Soest.

Begin dit jaar deed CNN verslag van onverklaarbare objecten op de bodem van de Oostzee die door een duikersteam voor de kust van Zweden waren ontdekt. Er was veel internationale belangstelling voor de vondst.

Duikers vinden grote, onverklaarbare objecten op bodem Oostzee

Veel oude wijsheid wordt doelbewust onderdrukt. Zo bevatten groenten en fruit bepaalde patronen die lijken op organen in het menselijk lichaam. De moderne wetenschap bevestigt deze patronen, maar toch blijft deze broodnodige kennis verborgen.

Oude onderdrukte wijsheid over het verband tussen voedsel en organen

Het Russische persbureau RIA Novosti deed verslag van verschillende objecten op Venus die lijken op levende wezens. Leonid Ksanfomaliti van het Instituut voor Ruimteonderzoek van de Russische Academie van Wetenschappen deed de ontdekking tijdens het bestuderen van foto’s die waren gemaakt door een Russische ruimtesonde.

Russische wetenschapper: Leven gevonden op Venus

In zijn jonge jaren zou de Amerikaanse president Barack Obama naar Mars zijn geteleporteerd als onderdeel van een geheime operatie van de CIA. Dat beweren de tijdreizende overheidsagenten Andrew D. Basiago en William Stillings.

Witte Huis ontkent dat de CIA Obama naar Mars teleporteerde

Brooks A. Agnew is de expeditieleider van de North Pole Inner Earth Expedition, een expeditie waarbij men via de Noordpool de binnenaarde wil bereiken. Het is de bedoeling dat tijdens de expeditie de hypothese wordt getoetst dat planeten zich vormen als een holle bol.

Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde 

Ten tijde van nazi-Duitsland werd fluoride ingezet om de populatie dommer, volgzamer en dienstbaarder te maken. Het is een bestanddeel van rattengif en één van de basisingrediënten van Prozac en het zenuwgas Sarin. De meeste mensen poetsen er iedere dag hun tanden mee.

Fluoride vermijden en veilig verwijderen uit het lichaam

Met de finish van 2012 in het vizier lieten twee medewerkers binnen Niburu zich zonder opgaaf van duidelijke redenen niet meer zien. Achteraf bezien hadden zij kennelijk onvrede met de gang van zaken binnen Niburu. Omdat zij als enigen beschikten over de toegangscodes tot de website zag het team in Soest zich gedwongen over te gaan tot rigoureuze maatregelen.

Niburu maakt heftige tijden door

“We willen het graag bespreekbaar maken,” probeerden enkele Volendamse ouders het uit de taboesfeer te halen. Zij hebben kinderen die ‘iets’ zien. Kinderen die vaak ziek waren, onhandelbaar werden. Problemen waarvan de wortel op een ander vlak bleek te liggen, dieper dan tot waar arts en ziekenhuis gaan.

Kinderen zien zwarte entiteiten in Volendam

Door het derde oog te activeren verruim je letterlijk je bewustzijn. Door middel van meditatie, visualisatie, yoga en andere technieken kun je met het derde oog voorbij het fysieke kijken.

Het activeren en ontgiften van de pijnappelklier

Het mysterieuze bulderende geluid dat wereldwijd wordt gehoord werd begin dit jaar ook waargenomen in de Amerikaanse staten Louisiana en Tennessee, Denemarken en Zweden. Het jaar 2012 begon met een overweldigend aantal waarnemingen van het vreemde geluid.

Wereldwijd opnieuw bulderend geluid in de luchtVond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! 😛

  1 likes
 2. [quote name=”karl”]onderbouw uw statement eens!!![quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote][/quote]
  Hehe die is simpel zeg, een onderbouwing vragen voor iets wat niet bestaat… KNN heeft gewoon gelijk en dat wil de rest gewoon niet inzien blijkbaar. (remember? Alles wat op het Net staat is waar… dus niet dus.)

  De Aarde IS niet hol. Punt. End of discussion!

  Ook de rest wat in het artikel staat is complete waanzin.

  1 likes
 3. [quote name=”Anoniem”]Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde.

  Wanneer is die expeditie?[/quote]
  Nooit.

  1 likes
 4. Ik wil iedereen wijsheid liefde en geluk in het nieuwe jaar wensen, dat de mensen Dichterbij Elkaar mogen komen door elkaar begrip en respect te geven.
  Groet Odette

  1 likes
 5. [quote name=”frans”]Het is echt verbazingwekkend hoe gehecht mensen zijn aan hun leven. Op 21-12-2012 is de wereld vergaan maar 99.99% van de mensheid droomt gewoon door dat het nog net zo is als voordien. WORDT TOCH EEN WAKKER SLAAPKOPPEN! :-)[/quote]

  Het leven hier is het enige wat ze hebben. Dat geouwehoer over reincarnatie is niet bewezen en geleend van de Hindoes. Het zou kunnen maar wat heb je er hier aan. Prachtige dwaallichten voor dolende zielen en niet voor mensen die in ieder geval willen proberen van het leven te genieten.

  1 likes
 6. Natuurkundige leidt expeditie naar holle aarde.

  Wanneer is die expeditie?

  0 likes
 7. Bedankt voor alle nieuws berichten en een Happy 2013 toegewenst! met hartegroet Diviana

  0 likes
 8. [quote name=”Diviana”]Bedankt voor alle nieuws berichten en een Happy 2013 toegewenst! met hartegroet Diviana[/quote]

  OOk van mij iedereen een happy nieuw jaar .

  0 likes
 9. onderbouw uw statement eens!!![quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote]

  0 likes
 10. Anomiem….sommige zijn in een LSD-Trip blijven hangen…alles is hol voor ze…lol

  0 likes
 11. [quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote]

  ja ieder zijn mening, helaas wordt die door de bewuste persoon in kwestie meestal als waarheid gezien, ik zou zeggen op je bevindingen: vertel…ben benieuwd hoe je dit “weet”
  De huidige mensheid weet niets zeker, en kan alleen veronderstellen, en iets geloven en theorien bedenken die op zich weer zijn oorsprong heeft bij andere ideeen van mensen in een verleden etc.En als ze je op school hadden geleerd/gezegd dat de aarde hol is, dan had dat nu jou geloof geweest….

  0 likes
 12. Beste Niburu team , ik wens jullie een spetterend 2013 toe en diclosure mag van mijn part nu echt wel gebeuren hoor ! Nu we “geaccendeert” zijn ben ik benieuwd wat onze Salusa nu uit haar mouw zal schudden nu er niet direct iets is om naar uit te kijken ????

  0 likes
 13. Dank voor het nieuws achter het nieuws en de vele inzichten die jullie brengen elke dag weer. Zal dit met grote interesse volgen ook in 2013.
  Wens jullie een wijs en liefdevol nieuwjaar. Een grote fan.

  0 likes
 14. [quote name=”Bunny”]Beste Niburu team , ik wens jullie een spetterend 2013 toe en diclosure mag van mijn part nu echt wel gebeuren hoor ! Nu we “geaccendeert” zijn ben ik benieuwd wat onze Salusa nu uit haar mouw zal schudden nu er niet direct iets is om naar uit te kijken ????[/quote]

  Salusa moet weer iets verzinnen om mensen weer een mooi verhaal op te doen..
  Deze Salusa is voor mij part geen haar beter dan Bush,Obama of 1 van de andere poppen!! (vooral om z’n vage verhalen, alsofie aan de paddo’s zat pff)

  En holle aarde, ik zeg “wat als”..

  Mensen zijn nieuwsgierig en dat is goed om nieuwe dingen te ontdekken, dus een soort theorie als dit (dat niet goed is onderzocht!), kan ik niet uitsluiten..

  Beste wensen and be open-minded!

  0 likes
 15. [quote name=”Wasbertjuh”][quote name=”karl”]onderbouw uw statement eens!!![quote name=”Knn”]OMG hoe dom zijn mensen! Er bestaat niet zoiets als een holle planeet! Het is natuurkundig niet mogelijk en er is geen bewijs voor alleen maar bewijs tegen! Jeeeeeeezzzz! :P[/quote][/quote]
  Hehe die is simpel zeg, een onderbouwing vragen voor iets wat niet bestaat… KNN heeft gewoon gelijk en dat wil de rest gewoon niet inzien blijkbaar. (remember? Alles wat op het Net staat is waar… dus
  niet dus.)

  De aarde was toch plat???? : D

  De Aarde IS niet hol. Punt. End of discussion!

  Ook de rest wat in het artikel staat is complete waanzin.[/quote]

  0 likes
 16. Het is echt verbazingwekkend hoe gehecht mensen zijn aan hun leven. Op 21-12-2012 is de wereld vergaan maar 99.99% van de mensheid droomt gewoon door dat het nog net zo is als voordien. WORDT TOCH EEN WAKKER SLAAPKOPPEN! 🙂

  0 likes
 17. [quote name=”Anna”]Dank voor het nieuws achter het nieuws en de vele inzichten die jullie brengen elke dag weer. Zal dit met grote interesse volgen ook in 2013.
  Wens jullie een wijs en liefdevol nieuwjaar. Een grote fan.[/quote]

  Hallo voor jullie en iedereen een te gek 2013 dat het gevuld mag zijn met waarheid,liefde ,vreugde ,gezondheid,welvaart ,saamhorigheid,respect en acceptatie naar alle levende wezens toe.En dat we een fijne samenwerking mogen laten zien. Follow in white love .tot gauw.

  0 likes
 18. Iedereen alvast de beste wensen voor 2013.
  Verder vraag ik me af of niburu mike quincy(salusa) de rug heeft toegekeerd,ik heb zijn bericht van de 28/12 ergens anders gevonden en niet meer hier bij niburu?
  Dat quincy er zich uit zou lullen was al op voorhand te verwachten.Het is jammer dat ik al die jaren hoop heb gehaalt uit die berichten,hoop op een beter leven en betere toekomst,en nu blijkt dat alles weer zijn gewone gangetje gaat met alle miserie en bulshit die gewoon blijft doorgaan.

  0 likes
 19. Anoniem, waarom wil jij dat weten !!!! Wil jij mee ??? Neem dan een souvenir voor mij mee dan heb ik iets aparts wat niemand heeft.

  0 likes
 20. SaLuSa is ‘m gewoon gepeerd… die zie je echt niet meer terug. Die zit nu stilletjes in een hoekje af te vragen waarom de GF toch niet kwam…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

demonstratie

Demonstratie op de Dam laat vooral zien dat de coronaregels een lachertje zijn

Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus heeft ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...