CoronaMens en Dier

Van Haga haalt hard uit naar ’totalitaire’ kabinet: ‘We moeten dit nooit meer laten gebeuren’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Ondernemers werden de dupe van lockdowns, waarbij ‘niet-essentiële’ bedrijven dicht moesten, terwijl het effect op de verspreiding van corona verwaarloosbaar was. Zelfs de WHO adviseerde tegen lockdowns omdat de nevenschade groter is dan de voordelen. Dat zei Kamerlid Wybren van Haga dinsdag tijdens het coronadebat.

In Nederland vernietigde het kabinet 520.000 gezonde levensjaren en het rapport hierover werd verzwegen. Nergens ter wereld heeft een avondklok de verspreiding van een virus beïnvloed en toch stelde dit totalitaire kabinet een avondklok in, vervolgde Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vaccinatieschade is gigantisch

De obsessie rond het vaccineren en daarmee het schenden van basale grondrechten was misschien nog wel het meest grensoverschrijdende. De hetze tegen ongevaccineerden was verbijsterend, zei hij.

Vragen over bijwerkingen van de coronavaccins werden een bedreiging voor de volksgezondheid genoemd, maar inmiddels weten we dat de vaccinatieschade gigantisch is, aldus het Kamerlid. “Pas over enkele jaren zullen we goed in beeld krijgen hoeveel doden de massale vaccinatie van gezonde jonge mensen heeft gekost.”

Slechtste kant

Dankzij gedegen Wob-onderzoek van onder andere Wouter Aukema weten we sinds enkele dagen dat we werden verplicht om ziekmakende en niet-werkende mondkapjes te dragen omdat het een gedragsbeïnvloedend effect zou hebben. Maar zelfs dat doel werd niet gehaald. Mondkapjes zijn en blijven zinloos, benadrukte Van Haga.

De overheid heeft zich van haar slechtste kant laten zien. Door incompetentie, door machtsmisbruik, door perverse belangen, door bureaucratie en vaak door politieke egotripperij. De belangrijkste les die we moeten leren, is dat we dit nooit meer moeten laten gebeuren, concludeerde hij.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Haga had mart van die 2de kamerslaapdozen moeten wakkercschudden?

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Ik ben geen van Haga fan maar in deze heeft hij een punt.

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

‘De obsessie rond het vaccineren en daarmee het schenden van basale grondrechten was misschien nog wel het meest grensoverschrijdende. De hetze tegen ongevaccineerden was verbijsterend, zei hij’.

Nou, die obsessie heb ik anders niet zo gevoeld of maar heel licht. Al vóór Corona vertrouwde ik deze overheid al niet en de Coronaperiode heeft mijn gelijk alleen maar bevestigd.

Hoe dan ook, ik heb me er niets van aangetrokken, Ik ging toch wel waar ik wilde gaan op een enkel restaurantbezoek na want ik kwam er als ongevaccineerde niet in.

‘De overheid heeft zich van haar slechtste kant laten zien. Door incompetentie, door machtsmisbruik, door perverse belangen, door bureaucratie en vaak door politieke egotripperij. De belangrijkste les die we moeten leren, is dat we dit nooit meer moeten laten gebeuren, concludeerde hij.’

Daar ben ik het wel mee eens maar ook dat ervoer ik al langer. De incompententie, de vreselijke ONgeschiktheid, de betutteling, de egotripperij, het profiteren van een ander zijn belastinggeld, het is hemeltergend. Maar ja, het domste deel van de bevolking stemt nog steeds op dit soort landverraders en dus roepen ze het over zichzelf af.

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Ennnn doorrrrrrr!

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x