Homepagina » Buitenland » Vlucht MH17 neergehaald door raket die in handen was van Oekraïne. Is dit het doorslaggevende bewijs?
Vlucht MH17 neergehaald door raket die in handen was van Oekraïne. Is dit het doorslaggevende bewijs?

Vlucht MH17 neergehaald door raket die in handen was van Oekraïne. Is dit het doorslaggevende bewijs?

Vlucht MH17 van de luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines is in 2014 in Oekraïne neergehaald door een raket die volgens het Russische ministerie van Defensie aan Oekraïne was geleverd.

Moskou meldt dat de raket na de levering nooit meer in Rusland is geweest.

De bekendmaking strookt niet met de bevindingen van een eerder internationaal onderzoek. Een ‘Joint Investigation Team’, een onderzoeksteam met mensen uit Nederland, Oekraïne, Maleisië, België en Australië, ging ervan uit dat een uit Rusland aangevoerde raket door pro-Russische separatisten is gebruikt.

Serienummer

Volgens de Russische generaal Nikolaj Parsjin echter is de raket in 1986 in een fabriek ten noorden van Moskou gemaakt en naar Oekraïne vervoerd.

Het projectiel, met het serienummer 8868720, was in 2014 in handen van een Oekraïense legereenheid, de 223ste luchtverdedigingseenheid.

Die was betrokken bij de strijd tegen opstandelingen in het oosten van Oekraïne.

Welkom

Westerse onderzoekers zijn welkom om de documentatie in te zien die over de productie en het transport van de raket zijn gevonden, melden Russische media.

De nieuwe gegevens zijn al naar Nederland gestuurd.

Het vliegtuig werd vier jaar geleden neergeschoten boven het oosten van Oekraïne.

Hevige strijd

De 298 inzittenden, vooral Nederlanders, kwamen daarbij om het leven. Het toestel was onderweg van Schiphol naar Kuala Lumpur in Maleisië toen het werd geraakt door een raket.

In het oosten van Oekraïne woedde toen een hevige strijd tussen het Oekraïense leger en pro-Russische separatisten.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Belga, RT]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Allemaal goed en wel, heb het bekeken er is dus een logboek met serienummers van raketten.
  Is er dan een stuk van die raket gevonden daar niets over?? zo neen vegen NL EU Oekraine en VS dit van tafel, sorry gaat 10min over nr’s uitleggen van die raket… dit is sorry geen bewijs want waar is het bewijs van die raket die dan is afgeschoten?
  Waarom tonen die Russen de satelliet beelden niet dat Oekraine die raket afschoot dat is 100% BEWIJS
  Op 11 min beginnen ze over JIT en die valse beelden uit Donesk en bewijzen ze zo te zien die valse beelden van die BUK lanceerder.
  De Russen geven inderdaad Oekraine vlakaf de schuld van lanceren raket maar zonder bewijs. op 16min42 geven Russen een Oekrainse opname als bewijs van een kolonel hiervoor. Russen zeggen dat hun diensten die Oekrainse kolonel herkende die zei: dat ze eventueel een ander maleisisch vliegtuig wel zouden neerhalen? na 4j komt dit pas naar buiten van die kolonel?

  In alle eerlijkheid weet niet wat ervan te denken, vind het mager en teleurstellend als dit alles is waar Rusland mee afkomt. Dat gaan ze zo uitvegen
  Russen zeggen dat het waterproof is nu de bewijzen en dat JIT niet anders kan dan de bewijzen te aanvaarden….

  Mja droom verder Rusland! Geen 1 MSM zal dit onderzoeken laat staan op nieuwsdiensten dit geven, dit is de laatste keer dat ik ooit nog iets bekijk over MH17

  Allemaal goed en wel, heb het bekeken er is dus een logboek met serienummers van raketten.
  Is er dan een stuk van die raket gevonden daar niets over?? zo neen vegen NL EU Oekraine en VS dit van tafel, sorry gaat 10min over nr’s uitleggen van die raket… dit is sorry geen bewijs want waar is het bewijs van die raket die dan is afgeschoten?

  Mja droom verder Rusland! Geen 1 MSM zal dit onderzoeken laat staan op nieuwsdiensten dit geven, dit is de laatste keer dat ik ooit nog iets bekijk over MH17

  3 likes
  • Eerst was het Rusland die een buk raket afschoot
   Nu is het Oekraine die een BUK raket afschoot op MH17…
   Zal ik eens wat vertellen…
   Zo’n BUK raket laat minimum 15 min condensatie spoor na in de lucht…
   Niet Oekraine of Rusland of die VS of CHINA of de EU satellieten leverden DAT HOOFDBEWIJS van die afgeschoten BUK raket.
   Weet je wat ik daar uit concludeer? Dat ze allemaal in dat smerig spel zitten ook Rusland.
   Want iedereen ligt zijn wapens en bommen ook maar te droppen in dat Syrie…
   Het is die BUK raket waar niemand dat condensatie spoor WILT bewijzen…
   Na dit filmpje weet ik voor mezelf dat veiligheidsdiensten unaniem RU, VS, EU MH17 hebben neergehaald, ik slik niets meer van die Russen hun flutbewijzen

   4 likes
   • Dit verraad Rusland connectie en EU, Rusland is toch de dader van MH17?!!?

    “Andere staatshoofden en Europese regeringsleden reisden eerder reeds naar de Russische hoofdstad om de communicatielijnen met het Kremlin te behouden, zoals Europees buitenlandvertegenwoordigster Federica Mogherini in april, Luxemburgs premier Xavier Bettel in oktober en de Tsjechische president Milos Zeman een maand eerder. Het laatste bezoek van een Belgische premier dateert van 2011 met Yves Leterme.”

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/charles-michel-naar-moskou-om-met-poetin-te-praten~a704380e/.

    Premier Michel scoort in Rusland: twee uur en twintig minuten bij Vladimir Putin “die wel gevoel voor humor heeft”

    http://newsmonkey.be/article/85821

    2 likes
    • @Marduk’s Revenge

     Welk sluitend bewijs heb je dat de zionisten kunnen bewijzen dat Rusland niet ook een bats vriendje is en onder één hoedje speelt met het corrupte nazi Westen?

     Kan ver met je reacties meegaan, maar de tactieken die de zionisten in huis hebben met hun list en bedrog overtuigd mij nog niet van jouw gelijk. Ik bestrijd niet wat je beweert, maar geef de zionisten en het verziekte Westen geen enkele credit in wat ze beweren. Daarvoor hebben ze te veel bloed aan hun handen en zijn ze net even te vies en te laag allooi. Satan heerst eerder in het Westen en Midden-Oosten dan in het Oosten, hoewel het altijd verstandig is een slag om de arm te houden en alle opties open te laten.

     In ieder geval ben ik klaar voor een WOIII en laat de dood maar komen, het is hopelijk het einde van de aardse geestesziekte. Dit leven is een geestesziek verhaal, klaar.

     7 likes
     • Marduk’s Revenge

      Hoe kun je bewijzen of is er te bewijzen dat niet de zionisten veel zogenaamde, gefingeerde connecties tussen Rusland en het Westen geprefabriceerd en op het internet hebben geplaatst.

      Putin ontvangt ook Netanyahu, ook dat roept enorm veel vraagtekens op, helemaal als je het laatste nieuws leest over Israël die Syrië aanvalt, is het bijna niet voor te stellen dat Rusland probeert, misschien, toch verdere escalatie te voorkomen en de vrede wil bewaren. Het is natuurlijk naïef om te denken dat de wereld zwart-wit is en de Russen de goede indianen zijn en het Westen de slechte cowboys, maar de uitkomst is wel en altijd al geweest, dat het Westen grotere goorlappen zijn en ik (het huidige) Rusland niet echt op zaken heb kunnen betrappen waar het Westen zich dagelijks op zeer grote schaal aan schuldig maakt.

      3 likes
     • heu formuleer dit eens beter aub anders kn ik niet antw

      Welk sluitend bewijs heb je dat de zionisten kunnen bewijzen dat Rusland niet ook een bats vriendje is en onder één hoedje speelt met het corrupte nazi Westen?

      1 likes
     • weg met ons, bewijs?

      als dit wijf erbij is en Putin bezoekt…. Na MH17???????????
      Federica Mogherini

      dan weet je hoe laat het is

      1 likes
     • Marduk’s Revenge at 14:26

      Een mooie quote uit de wereld van de maffia?

      “Keep your friends close and your enemies closer”

      Hoeveel westerse leiders gingen ooit op bezoek bij Saddam Hoessein, hoeveel bij Ghadaffi enz. Hoeveel hebben daarna elkaar een mes in de rug gestoken? Zeg maar eens hoe deze verdrekte wereld precies werkt en je zult een gouden prijs voor de absolute waarheid krijgen.

      1 likes
    • Geef jij bij elk bericht commentaar op je zelf?

     Gewoon een vraagje hoor, het valt me gewoon op

     6 likes
  • Deze serienummers die zijn gevonden op de resten van de Buk-raket die volgens JIT Malaysiaian Airlines vlucht MH17 over Oost-Oekraïne neerschoot!
   Zoals het JIT beschreef, zijn er twee serienummers gevonden op fragmenten van de raket, die in juni 2014 het Malysian Airlines-passagiersvliegtuig neerschoten. Deze serienummers waren gemarkeerd op de motor en de straalpijp van de raket.
   Het Russische leger zei vandaag dat ze deze raket getraceerd hadden en en het serienummer ervan bij de producent terug gevonden hebben. Het nummer is #8868720.

   7 likes
   • Mr.X

    Vergeet men dan niet te vermelden dat het Westen beweert dat de MH-17 ( = MH370) is neergehaald met een raket en dit niet de Russen waren. Maar als men beweert dat er een raket was en daar productienummers van zijn, dan lijkt het mij logisch dat de Russen kunnen vertellen waar deze raket is gebleven en wie het in bezit had.

    1 likes
    • Buk werd geproduceerd in 1986 en was eigendom van de Oekraïne.
     Deze raket werd met dit serienummer geproduceerd in een militaire fabriek in Dolgoprudny in de regio Moskou in 1986. Daar werd de raket op 29 december 1986 uit de fabriek verscheept en afgeleverd bij de militaire eenheid 20152 in het huidige Oekraïne.
     Alle gegevens zijn terug te halen uit de productie en transport documenten van de Russen!

     6 likes
 2. Heb mij er niet verder meer in verdiept, in dit zoveelste gevalletje, maar hebben de Russen gezegd dat deze specifieke raket is afgeschoten op de MH-17 ( = MH370) of hebben ze alleen gezegd dat deze specifieke raket, waarvan het brave Westen beweert dat deze is afgevuurd, in handen is van de Oekraïne?

  Dat is duidelijk een groot verschil. Want het zijn de VS en hun westerse geesteszieke bats vrienden die zeggen dat het vliegtuig is neergehaald met een raket, maar heb niet eerder de Russen dit horen zeggen. Kan ook niet, want er is nergens een condensstreep gezien, geen raket gehoord die op dat moment de lucht in ging, ging impact door getuigen van een raket gemeld. Wel hebben ze, voor zover je de getuigen mag geloven, een Oekraïense straaljager bij het toestel gezien, dit was toch ook wat de Russen hebben gemeld.

  Kan niet kan beoordelen wat de Russen precies hebben gezegd en hoe de westerse msm de informatie heeft vertaald of geïnterpreteerd. Maar gaat het hier, nogmaals, alleen om het feit dat de Oekraïne deze specifieke raket in bezit heeft of ook dat de Oekraïne de raket heeft afgevuurd en de Russen nu bevestigen dat er een raket is afgevuurd??

  2 likes
  • De Russen beweren hier nu dat 1 raket die ze ooit verkochten aan Oekraine via hun logboeken hebben getraceerd (teveel gelul v/d rus over die logboeken, belachelijk eigenlijk 10min lang). Zou die vermiste BUK raket zijn van valse beelden richting Rusland
   Tja komt erop neer dat Russen nu zeggen dat Oekrainé ze afschoot… want het gaat over bewijzen vermiste raket, sorry ik slik dit niet meer, ping pong spelletje

   1 likes
   • Je geeft de Russen geen credit meer? Ik wel, van mij mogen de Russen zoveel liegen en draaien als ze willen en als ze toch nog onder de controle en macht zouden staan van de Rothschilds en kompanen, wat hebben we dan nog te verliezen? En wat Rusland is of doet is nog niet voor 1 procent van datgene wat het Westen was, is of wordt.

    Misschien een laatste wankele hoop dat de bevrijders uit het Oosten komen, maar wat hebben we nog te verliezen als we in het Westen uiteindelijk toch al verloren zijn? En kijk toch eens het inteelt volk alleen al, zo geestelijk zwak, mak, zo braaf, zo zoet hoe het slappe slavenvolk zich naar de slachtbank laat brengen en het volk nog ijskoud met vlaggetjes langs de weg durven gaan staan hun afpersers en aanstichters tot moord, doodslag en verkrachting, en degene die de grootste vijand uit de geschiedenis, de ondergang van Nederland (en België) vanuit het Midden-Oosten met liefde binnenlaat, te begroeten.

    6 likes
    • je schreef:

     “Misschien een laatste wankele hoop dat de bevrijders uit het Oosten komen”

     ja zoals, Polen, Hongarije, Tsjechie, Hongarije de echte Christelijke landen ZONDER islam die landen daar zien wij effectief resultaat van..
     Rusland is niet onze redder, het gaat even ruzie zijn met bibi en vlad.;.
     net zoals bij Turkije…. Bombardementen gaan verder in Syrie in vele steden blijkbaar, Damascus, Latakia, Idlib…. Dacht dat het enkel om Idlib nog ging??
     Door het RU vliegtuig dat Syrie neerhaalde in de middenanse zee komen we van bombardementen te weten in Latakia ??? en opnieuw 14 Russen dood? En israehell bombardeert daar amai GOED en zoals ze willen! Was dat RU vliiegtuig niet neergehaald wisten we dit NIET!
     MET WELK RECHT BOMBARDEERT ISRAEHELL GANS SYRIE en onder Putin neus met toestemming, aj ja hun HOTLINE naar elkaar?
     Waar is RU tegenover Assad en Syrie wanneer israehell de moeder uit Syrie bombardeert? Of tegen Iran want israehel bombardeert IRANIERS die met Assad vechten

     Dat die Putin hier maar eens op antwoord. 14 Russen dood door Syrisch afweer omdat israehell met 2 F16 schuilde achter RU vliegtuig?
     Raar MH17 is zo neergehaald… Ja ze moeten het openbaren ze kunnen het niet laten.
     israehell die baas in Syrie is… En putin zou tegen die zionisten opstaan?.
     Nope doet die niet, wel blablabla maar iets doen? Ge zult wel zien!

     3 likes
    • neen niet meer. Ik vertrouw putin niet meer,

     3 dagen geleden Damascus waar geen oorlog is…
     israehell “maant’ rusland ??? Er is opnieuw vandaag een Ru vliegtuig vermist met 14 man waar FR en israehell bombarderen in Syrie…
     Waarom schiet RU geen 1 vliegtuig uit dé lucht?
     https://www.hln.be/nieuws/buitenland/israelische-raketaanval-op-luchthaven-damascus~a44dfee2/

     Nee 0 vertrouwen nog in dat Rusland.

     ohhh MSM hebben verhaal aangepast (geloof er niets van ) Putin is nu toch boos op israehell.
     Wel weg met ons we gaan zien nu, gaat Rusland israehell vliegtuigen neerschieten??
     Dit soort theater blablabla slik ik niet meer.

     https://www.hln.be/nieuws/buitenland/syrische-luchtverdediging-haalt-per-ongeluk-russisch-militair-vliegtuig-neer~a759925a/

     1 likes
    • OMG

     voila weg met ons…
     HET BEWIJS, hahahahhahaha ik wist het heb het door gans dat smerig spel 🙁 🙁 🙁

     “Het neerhalen van een Russisch legertoestel bij Syrië lijkt het gevolg te zijn van , “een tragische samenloop van omstandigheden”. Dat zei de Russische president Vladimir Poetin vandaag. Hij stelde aanvullende maatregelen te willen nemen om de veiligheid van Russische troepen in Syrië te garanderen.”

     https://www.hln.be/nieuws/buitenland/poetin-houdt-israel-te-vriend-en-noemt-crash-russisch-vliegtuig-tragisch-ongeval~a5932dba/

     1 likes
 3. Wat een nachtmerrie voor de nabestaanden, mocht dit waar zijn. EN wat een nachtmerrie voor Lutte en zijn schapen.

  3 likes
  • @guido

   Wat nog erger zou zijn is dat de MH-17 er niet eens was en dit de MH370 blijkt te zijn en de lijken niet de lijken zijn van Nederlanders maar de lijken zijn van geconserveerde vreemden die van elders komen. Het is bijna niet voor te stellen dat zoiets mogelijk is, maar een aantal beelden van lijken die geen bloeduitstroom lieten zien en ook wat men heeft gezegd over de vreemde geur rond lijken over formaldehyde maakt het verhaal zoals het er ligt totaal ongeloofwaardig. In deze totaal verziekte wereld met de zionisten aan de macht, die over lijken en daarna nog verder over lijken durven gaan, is alles mogelijk en niets uit te sluiten.

   8 likes
 4. Het waren NIET de russen en het was GEEN buk raket !! Kogels van fighterjets en evt raketten van deze jets (waarschijnlijk oekrainse…) hebben mh17 neergehaald .. en volgens PLAN ! Geen vergissing, geen ongeluk maar een vooraf geplande actie. Het zou me totaal niet verbazen als ratte ook in ‘t complot zat..

  3 likes
  • De Russen lieten dit zelfs zien dat 2 SU_25 VLIEGTUIGEN simultaan vlogen met MH17
   hier zijn de beelden van RT en RU LEGER, en dan gaan diezelfde Russen nu liegen dat Oekraine die BUK afschoot?
   Ik moet niets meer van die Russen weten
   3 min RT die helemaal iets anders uitleggen dan in filmpje hierboven
   ‘Why did Ukraine SU-25 fly same path as MH17, simultaneously at same altitude?’ – Russian Military

   https://youtu.be/EEbiSRFYTZY

   1 likes
   • @Marduk’s Revenge

    Nogmaals beste, Hebben de Russen toegegeven dat er een raket is afgevuurd of hebben ze een antwoord gegeven op de vraag waar de raket met specifieke nummer vandaan komt en waar deze zich bevond, maar verder hebben verder geen uitspraak gedaan of dit een raket was was die de MH-17 heeft neergehaald. Daar zit een groot verschil.

    Ik begrijp je opwinding en ook je teleurstelling wat betreft de Russen over hoe ze in Syrië het ogenschijnlijk laten afweten. Maar kan het ook zijn dat de Russen uit alle macht de vrede willen bewaren en daarom lijmen en de andere wang toekeren en proberen samen te werken met anderen i.p.v. een oorlog tegen ze te beginnen.

    Nogmaals, je reacties zijn duidelijk en begrijpelijk, maar hoeveel weten wij over wat er zich werkelijk afspeelt in deze totaal ontspoorde wereld.

    1 likes
    • weg met ons

     de Russen kaatsen de bal terug door te suggereren dat Oekraïne die raket had en ze dan ook afgevuurd heeft.

     Die logboeken bewezen de verkoop van BUK installatie + raketten, er was 1 vermiste raket toch op die installatie die zogezegd terug naar RU ging, Russen (ik weet niet of het zo is) bewijzen dan dat filmpje als gemanipuleerde beelden. Nergens praten die RU over die SU-25 zoals hier RU military doen, bekijk het anders weg met ons… Op het einde gaat het ook nog over de primaire radarbeelden

     Weg met ons;
     gans de wereld zit in Syrie te bombarderen nu al jaren.
     Waarom vroeg Assad hulp???? OM NET TE VERMIJDEN wat nu gebeurd daar.
     Israehell bombarderen de moeder uit Syrië, putin kan niets doen??!!??, opnieuw 14 dode Russen.
     Weet je als Rusland per ongeluk 14 amerikanen of joden zou neerschieten wees dan maar zeker dat ze Rusland volledig uitmoorden in dat Syrië (want dan hebben ze reden) 14 dode RU en Putin kruipt terug, herinner gazprom en gasvelden aan de kust israehell

     Vertel jij mij eens beste weg met ons….
     Welk goeds bracht RU aan Syrië???? Wat dan??? ze worden op industriële schaal uitgemoord die Syriërs en GANS de planeet bombardeert met toestemming Putin, hij heeft HOTLINE naar westen en israehell, echt dat je het niet inziet, gisteren 14 RU dood door israehell en Putin ZWIJGT KRUIPT voor israehell… na 1u kroop Putin voor ZION israehell, dat je het niet inziet snap ik niet 🙁 .

     1 likes
     • Ben al blij dat je kan volgen.
      ook feit de moeder van Putin is joods, als NIET jood zet je dat keppeltje niet op aan die klaagmuur,, alleen joden doen dat…
      zijn bezoeken aan bibi
      eert lenin, RT ook daarom gooide ik RT buiten toen ze daar constant over lenin eren bezig waren, complete waanzin die moordde met stalin 100 miljoen Russen uit, wat gaat putin en RT lenin dan eren?
      Ze verbergen het zelfs niet meer, israehell ook niet
      er komt geen aap uit de mouw, we kennen hun plan NWO, na Syrie is als laatste Iran aan de beurt. Alles gaat als plan voor die NWO gekken,, niets gaan wij daaraan kunnen veranderen.
      Iedereen ook Putin is radartje in dat NWO spel… Anders was die geen president geworden van RU. Of zat die nu zo rustig in dat RU.
      Dat heb ik goed door IEDEREEN op aarde buiten Iran is dienaar voor die NWO, kijk maar naar politiek wereldwijd.
      Ik duim voor eruptie yellowstone, enige die nog kan helpen is de natuur, andere hulp bestaat niet.

      2 likes
     • Dan had Iran hezbollah en ALLE ANDERE sjiietische landen Syrië geholpen dan was de oorlog echt in dat MO ipv zion georkestreerde UITROEIING van alle sjiieten, christenen allewieten en jezidi,
      Nu moordt israehell alle Iraniers sjiieten uit in Syrië, dat onder putins neus…
      Kzeg het Iran lacht groen nu

      1 likes
     • weg met ons
      WOlll wordt momenteel in dat Syrie uitgevochten, hoe kan dit want Assad vroeg Putin om hulp
      Vermits ik door andere bril nu naar RU kijk..
      Iran was van in begin bondgenoot Assad, jaren later kwam Putin..
      Keer op keer wanneer Assad won (Sjiieten, Iran en Assads troepen wonnen steeds van VS en IS, het zijn NIET de RU die met Assad vechten RU bombarderen enkel!!!!) verliest die, nu derde keer gifgas aanval, we komen te weten dat gans Syrie door israehell gebombardeerd wordt, dat israehel bombardeert degenen die tegen IS al nusra, al qaida vechten???
      En putin laat dat toe?? gisteren was het UBER bewijs geleverd, 14 RU dood door israehell en Putin kruipt voor bibi… 14 man dood en och het was een vergissing…
      Chique voor de nabestaanden 14 RU…
      Chique voor Iran die nu op grote schaal uitgemoord worden door israehell in dat Syrie…
      Iran weet nu eigenhandig wat ze aan Putin hebben, niets want putin offert zo 14 man van RU ook op en kruipt voor zion israehell want met welk mandaat recht bombardeert israehel dat Syrie, tot gisteren wisten we dat niet, putin wel is ruim bewezen met zijn hotline…
      Walg van mezelf echt waar…. Ik was putin fan amai… moet gewoon braken nu.. laatste greintje hoop is weg nu

      1 likes
     • @Marduk’s Revenge at 13:32

      Duidelijk punt en lijkt zeer plausibel. Als je gelijk krijgt, dan is de planeet behoorlijk aan de goden overgeleverd. Het blijft dus vooral zaak om kritisch te blijven kijken naar de poppetjes die ons regeren en dicteren. Ben benieuwd hoe deze story gaat eindigen of beter gezegd, hoe deze verder gaat en wat voor of wanneer de aap uit de mouw komt.

      1 likes
     • @Marduk’s Revenge

      Het heeft niet te maken wat ik wel of niet wil inzien, maar te maken met wat er zich werkelijk afspeelt. Wij zien, horen en lezen alleen wat zich aan de oppervlakte bevindt, maar de werkelijkheid, de inside en wat achter de bühne zich afspeelt is meer dan wij “sheeple” wel of niet mogen weten.

      0 likes
     • @Marduk’s Revenge

      Een laatste vraag. Maar wat zou er zijn gebeurd als Rusland er niet was geweest en Syrië er alleen voor had gestaan?

      0 likes
 5. De uiteindelijke rede voor dit alles is geweest omdat Nederland Goud uit de Oekraïne ongezien moest transporteren! Veel Goud…!!!
  Hier moest een goed plan verzonnen worden om dit Goud ongezien vanuit de Oekraïne naar Nederland te transporteren! En dat is ze goed gelukt en zelfs onder de ogen van heel Nederland en de rest van de wereld…!!! Hoe…???
  Als je een beetje zelf goed nadenkt dat begrijp je direct hoe…!!!
  Kisten werden niet voor niks door 6 man gedragen…
  In ogeveer de zelfde tijdfase melden de Oekraïne dat ze hun Goud kwijt waren en een paar maanden later melden de Nederlandse bank dat ze een deel van hun staats Goud terug hadden gekregen van Amerika!
  Ze sloegen ook mooi twee vliegen in 1 klap want ze konden zo mooi de Russen de schuld geven van deze daad…!!!
  De luchtmacht van het Oekraïne leger is uiteindelijk de dader en heeft samengewerk om dit drama te realiseren!
  MH17 is neergeschoten door een F16 van de Oekraïne luchtmacht in opdracht van de hogere machten!
  Het hele Buk verhaal is gewoon een mooi opgezet verhaaltje geweest om de Russen hiervan de schuld te kunnen geven…!!!

  3 likes
 6. Ok ok, bijna 300 doden maar ik ben het zo zat, het nieuws daar over.

  En even ter vergelijking… In Syrië doet op DIT moment iedereen wat hij wil. Er zijn daar meer dan 22.000 luchtaanvallen uitgevoerd door de VS geleide coalitie.
  God mag weten hoeveel doden en gewonden daarbij gevallen zijn.
  Heel Europa word ontwricht door vluchtende nabestaanden er sterven kinderen tijdens die reis.
  Wat daar gebeurd evenaart de uitroeiing van de joden in de tweede wereld oorlog.

  En dan gaan wij lopen zeuren over 1 raketje en wie destijds op dat knopje gedrukt heeft????
  Is iedereen nu helemaal van de pot gepleurd.

  4 likes
  • voila

   WOlll wordt momenteel in Syrië uitgevochten…
   Mijn gans punt waarom ik Rusland niet meer vertrouw…

   Arme Assad zijn Syriërs, en ocharme Iran de enige slachtoffers, rest zit IS te verdedigen.
   Snap rol RU niet in dat Syrië

   0 likes
 7. ik denk als we een antwoord (bewijs) hoe het werkelijk in elkaar zit,dat we er helemaal niets meer van begrijpen.

  2 likes
 8. Kijk even op http://www.niburo.co van 17 sept gister……
  Onderaan een filmpje over het seizoen en bloeiende vlierbessen , en inderdaad bloeien vlierbessen van mei tot july…
  Kennelijk probeert iemand de boel te manipuleren ……proberen ? Het is wel zeker, de onderste steen blijft waar hij is. Af en toe een oprisping om te laten blijken hoe geweldig ze wel niet bezig zijn, het blijft een treurig geheel die nooit naar buitenkomt…of die lui uit de Oekraïne moeten gaan praten als ze niet meer de juiste privileges krijgen, je weet t maar nooit…..

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

En zo wordt de democratie gekaapt. Kijk hoe George Soros het rechtssysteem naar zijn hand zet

Is het tijd om miljardair George Soros te verbannen? Dit is wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft

Het begon als een complottheorie, maar is ...

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Het proces over de MH17 wordt een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.