Buitenland

Vlucht MH17 neergehaald door raket die in handen was van Oekraïne. Is dit het doorslaggevende bewijs?

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vlucht MH17 van de luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines is in 2014 in Oekraïne neergehaald door een raket die volgens het Russische ministerie van Defensie aan Oekraïne was geleverd.

Moskou meldt dat de raket na de levering nooit meer in Rusland is geweest.

De bekendmaking strookt niet met de bevindingen van een eerder internationaal onderzoek. Een ‘Joint Investigation Team’, een onderzoeksteam met mensen uit Nederland, Oekraïne, Maleisië, België en Australië, ging ervan uit dat een uit Rusland aangevoerde raket door pro-Russische separatisten is gebruikt.

Serienummer

Volgens de Russische generaal Nikolaj Parsjin echter is de raket in 1986 in een fabriek ten noorden van Moskou gemaakt en naar Oekraïne vervoerd.

Het projectiel, met het serienummer 8868720, was in 2014 in handen van een Oekraïense legereenheid, de 223ste luchtverdedigingseenheid.

Die was betrokken bij de strijd tegen opstandelingen in het oosten van Oekraïne.

Welkom

Westerse onderzoekers zijn welkom om de documentatie in te zien die over de productie en het transport van de raket zijn gevonden, melden Russische media.

De nieuwe gegevens zijn al naar Nederland gestuurd.

Het vliegtuig werd vier jaar geleden neergeschoten boven het oosten van Oekraïne.

Hevige strijd

De 298 inzittenden, vooral Nederlanders, kwamen daarbij om het leven. Het toestel was onderweg van Schiphol naar Kuala Lumpur in Maleisië toen het werd geraakt door een raket.

In het oosten van Oekraïne woedde toen een hevige strijd tussen het Oekraïense leger en pro-Russische separatisten.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Belga, RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
4 jaren geleden

Allemaal goed en wel, heb het bekeken er is dus een logboek met serienummers van raketten.
Is er dan een stuk van die raket gevonden daar niets over?? zo neen vegen NL EU Oekraine en VS dit van tafel, sorry gaat 10min over nr’s uitleggen van die raket… dit is sorry geen bewijs want waar is het bewijs van die raket die dan is afgeschoten?
Waarom tonen die Russen de satelliet beelden niet dat Oekraine die raket afschoot dat is 100% BEWIJS
Op 11 min beginnen ze over JIT en die valse beelden uit Donesk en bewijzen ze zo te zien die valse beelden van die BUK lanceerder.
De Russen geven inderdaad Oekraine vlakaf de schuld van lanceren raket maar zonder bewijs. op 16min42 geven Russen een Oekrainse opname als bewijs van een kolonel hiervoor. Russen zeggen dat hun diensten die Oekrainse kolonel herkende die zei: dat ze eventueel een ander maleisisch vliegtuig wel zouden neerhalen? na 4j komt dit pas naar buiten van die kolonel?

In alle eerlijkheid weet niet wat ervan te denken, vind het mager en teleurstellend als dit alles is waar Rusland mee afkomt. Dat gaan ze zo uitvegen
Russen zeggen dat het waterproof is nu de bewijzen en dat JIT niet anders kan dan de bewijzen te aanvaarden….

Mja droom verder Rusland! Geen 1 MSM zal dit onderzoeken laat staan op nieuwsdiensten dit geven, dit is de laatste keer dat ik ooit nog iets bekijk over MH17

Allemaal goed en wel, heb het bekeken er is dus een logboek met serienummers van raketten.
Is er dan een stuk van die raket gevonden daar niets over?? zo neen vegen NL EU Oekraine en VS dit van tafel, sorry gaat 10min over nr’s uitleggen van die raket… dit is sorry geen bewijs want waar is het bewijs van die raket die dan is afgeschoten?

Mja droom verder Rusland! Geen 1 MSM zal dit onderzoeken laat staan op nieuwsdiensten dit geven, dit is de laatste keer dat ik ooit nog iets bekijk over MH17

guido
guido
4 jaren geleden

Wat een nachtmerrie voor de nabestaanden, mocht dit waar zijn. EN wat een nachtmerrie voor Lutte en zijn schapen.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Heb mij er niet verder meer in verdiept, in dit zoveelste gevalletje, maar hebben de Russen gezegd dat deze specifieke raket is afgeschoten op de MH-17 ( = MH370) of hebben ze alleen gezegd dat deze specifieke raket, waarvan het brave Westen beweert dat deze is afgevuurd, in handen is van de Oekraïne?

Dat is duidelijk een groot verschil. Want het zijn de VS en hun westerse geesteszieke bats vrienden die zeggen dat het vliegtuig is neergehaald met een raket, maar heb niet eerder de Russen dit horen zeggen. Kan ook niet, want er is nergens een condensstreep gezien, geen raket gehoord die op dat moment de lucht in ging, ging impact door getuigen van een raket gemeld. Wel hebben ze, voor zover je de getuigen mag geloven, een Oekraïense straaljager bij het toestel gezien, dit was toch ook wat de Russen hebben gemeld.

Kan niet kan beoordelen wat de Russen precies hebben gezegd en hoe de westerse msm de informatie heeft vertaald of geïnterpreteerd. Maar gaat het hier, nogmaals, alleen om het feit dat de Oekraïne deze specifieke raket in bezit heeft of ook dat de Oekraïne de raket heeft afgevuurd en de Russen nu bevestigen dat er een raket is afgevuurd??

salvar
salvar
4 jaren geleden

ik denk als we een antwoord (bewijs) hoe het werkelijk in elkaar zit,dat we er helemaal niets meer van begrijpen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x