CoronaBinnenland

Stichtingen doen oproep aan overheid: stop vaccinatie met giftig grafeenoxide

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

Er is nieuw wetenschappelijk bewijs opgedoken waaruit blijkt dat het coronavaccin het giftige bestanddeel grafeenoxide bevat. Stichting Wij de Ouders en Stichting Corona Onderzoek hebben om die reden het ministerie van Volksgezondheid opgeroepen om direct te stoppen met het vaccineren van kinderen. Ze doen daarnaast een dringende oproep aan elke ouder om zich eerst goed te informeren.

De stichtingen wijzen erop dat er steeds meer wetenschappelijke bewijzen opduiken van de aanwezigheid van grafeenoxide in het coronavaccin. Dit giftige bestanddeel is niet opgenomen in de officiële ingrediëntenlijst. Zo publiceerde een onderzoeksteam onder leiding van professor Pablo Campra, doctor in de chemische en biologische wetenschap, in dit verband een interim rapport en een technisch rapport met microscopische bewijzen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Ernstige bijwerkingen

Deze bevindingen werden bevestigd in een rapport van dr. Robert Young. Meerdere wetenschappers zoals dr. Jane Ruby en Karen Kingston, ex-medewerkster van Pfizer, hebben deze feiten bevestigd. Deze laatste beschikt zelfs over bewijsdocumenten.

Vaststaat dat grafeenoxide schade kan veroorzaken aan het celmembraan en hierdoor kan leiden tot ernstige bijwerkingen bij kinderen. Ook is hier de link met de toenemende gevallen van hartklachten en andere schadelijke effecten snel gelegd zoals deze zijn terug te vinden in de statistieken van bijwerkingencentrum Lareb.

Alarmbellen

Deze bewijzen moeten bij ouders en onze overheid alle alarmbellen doen afgaan. De enige juiste actie is om per direct te stoppen met de inenting van kinderen, stellen de twee stichtingen.

Wij de Ouders en Stichting Corona Onderzoek hebben deze feiten en bewijsstukken ook onder de aandacht gebracht van schoolbesturen en GGD-instellingen, met het dringend verzoek om niet meer mee te werken aan de vaccinatiecampagne van de overheid.

Ze wijzen artsen en medewerkers die injecties zetten erop dat zij persoonlijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgschade door de vaccinatie.

Dagvaarding

Advocaat Niels Vanaken heeft namens ouders en kinderen een brief gestuurd naar het ministerie van Volksgezondheid. Ook is een dagvaarding uitgereikt aan het ministerie en oud-zorgminister Hugo de Jonge.

Via deze weg is de rechtbank verzocht om een verklaring voor recht dat zowel de overheid als De Jonge in persoon aansprakelijk zijn voor de optredende vaccinatieschade. De rechtbank is gevraagd om de vaccinatiecampagne zo spoedig mogelijk te doen stoppen.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rrrr
rrrr
2 jaren geleden

Waarom vertelt de PVV niet wat er aan de hand is? Ze lezen dit soort berichten toch ook? Trouwens, ze weten het allemaal drommels goed en houden zich van de domme.
Ze zijn dus medeplichtig?
FvD is de enige die er wat zegt.

ludo
ludo
2 jaren geleden

De rechtbank is gevraagd om de vaccinatiecampagne zo spoedig mogelijk te doen stoppen.”
gaat niet gebeuren!

Eric
Eric
2 jaren geleden

Dan zal er eerst een rechter gevonden moeten worden die zijn/haar werk nog doet: e.e.a. toetsen aan de wet.

De meesten durven dat niet meer. Zij laten zich niet meer leiden door de wet maar door de koers van de overheid en bedrijven dus de facto politiek. Een kennis werkt bij de Hoge Raad en vertelde dat rechters over dit soort onderwerpen overleggen met elkaar en met “hooggeplaatsten” teneinde onrust te voorkomen.
Vrouwe Justitia heeft al een tijdje geen blinddoek meer..

Neemt niet weg dat deze wantoestanden steeds weer opnieuw bij de rechter neergelegd dienen te worden. Op enig moment zal het narratief niet meer gehandhaafd kunnen worden ….

rrrr
rrrr
2 jaren geleden

Ze zitten gewoon te knoeien met de cellen. De cellen bevatten erfelijke eigenschappen van de mens, het DNA. Als het celmembraan (celwand) beschadigd wordt raakt het DNA ook beschadigd.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x