Homepagina » Binnenland » ‘Zeer intimiderend’: politie aan de deur wegens video over ‘complotdenker’
politie
Foto: Twitter/blck bx

‘Zeer intimiderend’: politie aan de deur wegens video over ‘complotdenker’

Documentairemaker en oud-wielrenner Flavio Pasquino is niet blij met de handel en wandel van de overheid. Eerst kreeg hij het aan de stok met de social media vanwege zijn kritiek op het overheidsbeleid ten aanzien van corona. Nu krijgt Pasquino vanwege de video’s die hij maakt ook te maken met de sterke arm der wet.

Afgelopen vrijdag stond onaangekondigd de wijkagent in zijn tuin, terwijl hij er zelf niet was. Hij kreeg ook een belletje van de politiecoördinator Oost-Nederland. Hij was naar eigen zeggen verbaasd en geïntimideerd door de manifestatie van de politie in het domein van de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting.

Het had allemaal te maken met een video die Pasquino in mei had gepubliceerd over Kees Faasse, een 78-jarige man die zich – net als veel andere Nederlanders – zorgen maakt over de vrijheid in Nederland. De politie wilde weten of zij zich zorgen moet maken over deze en andere ‘complotdenkers’ aan wie de programmamaker een podium biedt. Dat zij bijvoorbeeld – in het ergste geval – ‘een aanslag’ zouden kunnen plegen.

‘Aanhanger-activist’ Faasse was de afgelopen tijd geregeld in het nieuws omdat hij rondreed met een aanhanger met daarop teksten als ‘Corona angst machtsmisbruik en vrijheidsberoving’ en ‘Vaccins verzieken de volksgezondheid’.

Vorm van intimidatie

In onderstaande video zegt de wijkagent tegen Pasquino dat zij een complotdenker ziet als iemand die ‘heel anders denkt, en andere dingen doet en verwacht van de overheid dan wat de overheid zelf nu meegeeft’.

“Ik vind het een vorm van intimidatie dat de politie zich mengt in dit spectrum,” zegt Pasquino tegen de agent. “We gaan met deze samenleving de afgrond in momenteel. Het handelen van de overheid is disproportioneel en destructief. Natuurlijk is er een virus, maar de vraag is: hoe ga je ermee om? En hoeveel van onze samenleving moet er kapot voor een virus dat uiteindelijk relatief weinig mensen doodt?”

“Ik ervaar deze actie van de politie als een vorm van intimidatie,” benadrukt hij.

Freelance journalist Karel Beckman heeft de video ook bekeken en reageert: “Hier moeten Kamervragen over komen! Is er nog iemand in de Kamer die zich sterk maakt voor de vrijheid van meningsuiting? Wat een wereld.”

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 maanden geleden

30 zilverlingen is tegen de huidige koers toch al gauw 300 euro.

pierre
pierre
Reactie op  wolfje168
2 maanden geleden

Ik zeg altijd, ik ben een financieel ondersteuner van uw missie en werk ..echter niet vrijwillig..en nu zoek zijn!

O ja..ze zitten achter de boekenkast.

Leven
Leven
2 maanden geleden

Bezopen die politie,en waar bemoeien ze zich mee

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Leven
2 maanden geleden

Laat haar (& alle agenten) dit lezen en dan nog eens haar mening geven over ‘complotdenkers’. Ik hoop dat zij en haar collega’s uiteindelijk zij aan zij met ons gaan staan. Anders is niet alleen onze, maar ook hun toekomst en van hun naasten verloren.

Dit is werkelijk schokkend!

Rotterdam – 8 november 2020

‘Met behulp van Chinese experts wordt onze informatievoorziening vergaand gecensureerd.’

https://viruswaarheid.nl/informeren/ontwerpregeling-spoedwet-verbiedt-alles/

Rob
Rob
Reactie op  Leven
2 maanden geleden

De politie is, net als de politiek, medewerker van de NWO agenda. Politie agenten weten dat alleen zelf niet. Ze kunnen niet meer zelf nadenken, net als veel burgers. Ze zitten er alleen wel tot hun nek in en doen slechts het vuile werk op straat. Hun motto is ‘waakzaam en dienstbaar’. Ze weten alleen niet aan welke kant ze staan. Veel mensen weten dat wel. Ze voeren de oorlog tegen eigen bevolking in naam van de NWO.

cobes
cobes
Reactie op  Leven
2 maanden geleden

je moet toch wat doen voor die 300 euri

Remco
Remco
2 maanden geleden

Man man man wat een triest voorkomen van de politie echt heel sneu ga gvd boeven vangen en sta op tegen de regering makke schaapjes sjezus

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Remco
2 maanden geleden

Ze komt bij mij niet over alsof ze op zal staan tegen de regering, maar wel alsof ze het er roerend mee eens is om dit fascistisch regime mede gestalte te geven.Dit is er echt een die niet kan wachten om door te pakken.

Peter
Peter
Reactie op  Remco
2 maanden geleden

Die laffaards durven niet eens een woonwijk in waar 10 jarige Marokkaanse blagen de boel terroriseren, dus wat verwacht je van die pantoffelhelden…
Nee, eigen volk de les lezen, dan zijn ze er als de kippen bij, net zoals hun voorouders deden tijdens 40-45.

Gert
Gert
2 maanden geleden

Het is nog maar de vraag of er “natuurlijk” een virus is. Wat noem je trouwens hoe? Waar is het bewijs van het bestaan ervan? En wat is dan vervolgens het bewijs van het bestaan van een eventuele ziekteverwekker? Mensen worden altijd wel eens ‘ziek’, maar waar zijn de miljoenen sterfgevallen die je zou verwachten bij een “pandemie” (na ruim een half jaar)?

Gilles
Gilles
Reactie op  Gert
2 maanden geleden

Bedoel je dat je twijfelt aan het bestaan van Corona? Heeft niemand in je omgeving het al gehad? Nou, dan heb je ofwel veel geluk of ken je heel weinig mensen. De vraag is hoe gevaarlijk het zou zijn om dit virus gewoon los te laten. Het is een heel lastig beestje, ik ken genoeg mensen die het gehad hebben en er heel erg ziek van geworden zijn (tot 2 maand toe voor voordien gezonde dertigers). Ook 2 mensen die gestorven zijn (één 72, één 92), maar ik weet dat dit geen argument is omdat ik natuurlijk geen diagnose kan stellen dat ze inderdaad door Corona gestorven zijn. Maar als ik zie hoe ziek de jonge mensen erdoor geworden zijn, kan ik me wel voorstellen dat ouderen hieraan bezwijken.

Elise
Elise
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

He Gilles, Het virus wordt gebruikt om vanalles/technologie/controle door te kunnen voeren.
Wat dacht je van die nieuwe lampen, die het virus kunnen uitbannen?
Weet je wat ik denk? Jaren geleden weten wij hier velen al, dat de bedoeling is dat 5g via lampen kunnen verlopen? Zou het niet kunnen, dat het virus gebruikt wordt om deze technologie op sneaky wijze door te kunnen voeren?
5g en ultra violet(paars etc) gaan namelijk over dezelfde frequentie.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

Dus je geeft voorbeelden waar je zelf niet in gelooft.
Als iemand 92 is, moet er toch IETS zijn waardoor je sterft, of denk je dat het altijd maar door blijft gaan

Elise
Elise
Reactie op  Akkafietje
2 maanden geleden

De mensen die ik ken, die zijn overleden hadden al onderliggende ziektes, die waren sowieso al dood gegaan.(wat ik ook erg vind, maar ja mensen gaan een keer heen).
En ja ik ken ook mensen die flink ziek zijn geweest. oa mijn zoon. Flinke koorts etc, zegt nu: door de angst heb ik het voor mezelf erger gemaakt. Vriendin ook flink ziek geweest hetzelfde, door angst erger beleefd. Allebei nog heel jong. Vraag blijft ook: welk virus hebben ze gehad?
Heel dat virus gedoe blijft een vage toestand. Tenminste, als je nog helder kunt nadenken.

Steven
Steven
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

Schijnbaar is dit dan een naar beestje ‘virus’ die alleen toeslaat bij andersdenkenden…. t.w. de linkse afbraak-club in de wereld, die zien overal spoken en lijken.

Ertje
Ertje
Reactie op  Gert
2 maanden geleden

een aantal jaren geleden werd er ook gesproken over een pandemie toen de mexicaanse griep rondging. ze hebben het al over een pandemie als er wereldwijd amper 1000 doden door vallen.

Gilles
Gilles
Reactie op  Ertje
2 maanden geleden

Inderdaad. En dat was verkeerd. Maar de Spaanse griep (1918-1920) heeft dan weer meer slachtoffers gemaakt dan de hele Eerste Wereldoorlog. Ik denk dat je dat ook moet bekijken. Voor verzwakte mensen (zoals heel Europa toen) was het dodelijk. Net wat ze nu vertellen over Covid. Ik denk dat het internet niet anders zou gereageerd hebben toen dan nu, moest het al bestaan hebben. Of was dat toen ook fake news?

salvar
salvar
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

hou eens op man alle mensen die wij kennen en die weer een ander kennen etc helemaal niets.
als je zeg er heeft een griep rondgewaard ja natuurlijk.
elk jaar is er wel een griep en hoe die heet zal mij worst wezen.
als je nog niet snapt dat alles waar het duo mee bezig om de mensen te knevelen dan ga ik vragen of je een zetel krijgt in de tweede kamer.
er minder doden gevallen dan met een andere griep , dus er is niets aan de hand meer , ga lekker werken en ga uit en misschien draag je muilkorf gooi hem af en je zal zien als iedereen het zal doen is het hele corona gedoe over en uit.

ps: geen vaccin nemen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

Simpel antwoord, toen niet , nu wel

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

@Gilles

De vraag is nu: hoe kan men het simpele en dom gehouden volk zover krijgen dat ze begrijpt dat een virus de grootste zwendel van de afgelopen honderd jaar is en virussen niet existeren. Er zijn geen virussen en deze hebben ook nog nooit bestaan en dit is al van vele kanten bewezen. Het is fraude en een leugen van ongekend grote orde, zo groot dat geen mens het wil of meer kan zien.

Maak de leugen zo extreem en zo groot, dat geen mens het meer ziet.

Nemesis
Nemesis
Reactie op  Het leugentijdperk
2 maanden geleden

PRECIES GOEBBELS zei het al: Maak de leugen ZO extreem en ) groot mogelijk en herhaal hem zo vaak mogelijk en dan zal iedereen het geloven.

even een correctie: “BIJNA IEDEREEN” 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Extreem is een hele goeie toevoeging van jou ! MET DANK.

P.s. MEt de huidige TV en INternet kandat prima de vloek van de MassaMedia !

Frits
Frits
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

Het zou je sieren om even die oorzaak van de spaanse griep te onderzoeken, misschien kom je dan naam Rockefeller nog tegen.

Ana
Ana
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

De Spaanse griep is een eeuw geleden, wat betreft alle aspecten en omstandigheden totaal niet vergelijkbaar met het huidige tijdperk. Belangrijk is voldoende vitamine c en d en nog een aantal andere zaken, om ervoor te zorgen dat je immuunsysteem op orde is.

CHiXiStigma
CHiXiStigma
Reactie op  Gilles
2 maanden geleden

Ja, gelijk heb je, blijf alsjeblieft zelf nadenken.

Elise
Elise
Reactie op  Gert
2 maanden geleden

Beste Gilles:
1 vraag: Wie heeft of hebben er belang bij dat dit virus gedoe in stand blijft?
1 voorbeeldje: Je start een commercieel teststraat? Je investeert. Dat geld moet eruit gehaald worden en je wilt er op verdienen. Je moet ook kunnen leven. Met negatieve testen kan die persoon letterlijk zijn tent gaan sluiten. Dus hoe betrouwbaar is dit?
Is het verstandig om gezondheidszorg zo te maken/creëren? Nee, en dit probleem speelt overal. Bijkomende schade: mensen die niet ziek zijn en toch positief getest zijn blijven 10 dagen thuis. Werkt die persoon in de zorg, waar al veel druk is, dan wordt de zorg slechter/of er wordt helemaal geen zorg meer levert. En als zorg slechter wordt, dan is dat gevaarlijk voor alle patiënten/chronisch zieken etc..
Dus ook voor jou, als je ziekt wordt. Deze ziekelijke cirkel moet doorbroken worden. En dat begint met meer personeel. Nog een probleem: Er zijn problemen met het krijgen van medicatie/juiste medicatie. Ook in die branche is van alles aan de hand.
Nu ja, veel heeft met geld/regelgeving/afspraken te maken.

cobes
cobes
Reactie op  Gert
2 maanden geleden

als je op de site van de RIVM kijkt kun je zien dat er maar 7400 doden zijn en in deze groep zitten ook mensen die gestorven zijn aan kanker zelfs minimaal een auto ongeluk en zo nog wel wat dus die 7400 is in werkelijkheid waarschijnlijk wat lager in 2016 hadden we 14.000 griep doden en geen pandemie dus iemand die wakker is ziet meteen dat hier niks aan de hand is , in duitsland 9000 doden tegen 2016 hadden ze 27.000 doden dus daar al het zelfde als bij ons. de mensen lopen als makke schappen achter die mafklapper rutte aan. hoe het komt dat de hele wereld besmet zou zijn, nou dat komt omdat de rijke groep onder anderen Bill Gates dit graag willen en al de regerings leiders hebben omgekocht en machtige functies hebben belooft, en rutte is extreem gevoelig voor omkoping dus die doet wel mee net als met die dividentenbelasting toen hij was omgekocht door de shell.

dabiel kamp sieger
dabiel kamp sieger
2 maanden geleden

jullie sstaan voklomen tn rechthet is alleen om de demogratie om zeep te helpen stelletje crimineleb

johan
johan
2 maanden geleden

Uitzoeken of er vanuit de overheid een officiële opdracht is gegeven aan de politie voor dit soort DEBIELE ACTIES!!!!

karton
karton
Reactie op  johan
2 maanden geleden

Dit soort “opdrachten” komt áltijd van bovenaf. Dus bijv. van een politiechef die een wit voetje wil halen bij ZIJN chef enz. enz. Voor het opnemen van een aangifte van een verkrachting hebben de heren zg geen tijd,maar voor dit soort onzin staan ze in de rij om uit te voeren !!
De DICTATUUR in Nederland gaat met sprongen vooruit !!

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  johan
2 maanden geleden

Een politieagent is een algemeen opsporingsambtenaar en mag de meeste wetten handhaven, mag – hoeft niet, dat bepaald de opsporingsambtenaar in principe zelf. Wel kan hij opgedragen worden om meer te letten op bepaalde overtredingen, meestal worden die opgedragen door de burgemeesters, die nu toevallig ook in een veiligheidsregio zitten.
Aangezien tijdelijke (nood)maatregelen ook “wetjes” zijn, mag de politie bij verdenking van een overtreding daarvan optreden. De wetten en (tijdelijke) maatregelen zijn de “toestemming” die de politie heeft.
Daarnaast is er nog de Europese regelgeving waarvan ik niet goed op de hoogte ben en misschien ook het e.e.a. kan regelen in Nederland. Rutte heeft op 16 maart de macht overgegeven aan de WHO conform wat er in de Wet Publieke Gezondheid staat: Bij een grote dreiging van de volksgezondheid, wordt alle macht betreffende de volksgezondheid overgedragen aan de WHO. Wat de WHO een grote dreiging vindt, bepalen ze zelf, dat is wel zo handig natuurlijk. Dat is zeer waarschijnlijk ook de reden waarom COVID-19 zo snel opgenomen werd in Lijst A, dat is een lijst van de WHO met ziekten die de hoogste dreiging voor de volksgezondheid vormen.

Wetten en regels van de EU en de WHO staan altijd boven de nationale wetgeving, zelfs boven de Grondwet.
Dat is het hele probleem met deze “pandemie”, alles wat ze doen is wettelijk en legaal. Dat hebben ze al jaren voorbereid door kleine wijzigingen te maken in de nationale wetten.
Met de binnenkort van kracht zijnde Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 (noodwet) wordt in principe alles wat nog niet wordt gedekt door de EU- en WHO-regelgeving ook gedekt. Heel simpel gezegd: de Nederlandse Grondwet, wetten en mensenrechten bestaan dan eigenlijk niet meer, want die kunnen dan altijd ter zijde geschoven worden door de EU en WHO.

Ana
Ana
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

Ik vermoed dat de meerderheid van de bevolking hier niet van op de hoogte is. Wellicht kan hier in het blad “Gezond Verstand” en op andere manieren hier aandacht aan besteed worden om iedereen bewuster te maken van wat er speelt en hoe hiermee omgegaan is in het verleden en nog steeds omgegaan wordt. Veel mensen denken dat de WHO slechts een adviserende rol heeft. Bestaat er (een verwijzing naar) een site waar duidelijk aangegeven wordt wat je vermeld over deze volgorde van wetgevingsvolgorde?

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Nee, ik heb geen duidelijke bron omdat de informatie van vele bronnen afkomt er is helaas niet één bron die alles verklaard omdat het nogal gecompliceerd is. Ik ben zelf opsporingsambtenaar geweest, heb daarom wel enige wetskennis, maar ben zeker geen jurist. Vooral het internationale deel van de wetten maakt het zo lastig, er zijn partijen die een beetje of veel macht in Nederland hebben, de EU, de WHO, de VN en zelfs de onderlinge afspraken die NL met andere landen maakt, zoals de Benelux en voor de inlichtingendiensten met 13 andere landen die de aangesloten inlichtingendiensten het recht geeft in elkaars land vrij informatie te verzamelen van bedrijven en burgers. Dit was initiëel bedoelt voor terrorismebestrijding na 9/11, maar de verdragen zijn natuurlijk nooit opgeheven.

Het verdrag van Lissabon is in 2009 behoorlijk aangepast en toen is veel macht naar de EU gegaan. Sindsdien kunnen zij direct in een land beslissingen nemen, onze regeringen zijn eigenlijk meer uitvoerders geworden i.p.v. beleidsmakers.
Echter het Verdrag van Lissabon is niet een soort van wetboek, ondanks dat het min of meer de Grondwet van de EU is. Het verdrag bestaat voornamelijk uit amandementen die speciaal voor iedere lidstaat zijn gemaakt en zo de EU in iedere afzonderlijke lidstaat meer macht en geld geeft. Dit moet wel zo omdat ieder land nog zijn eigen rechtssysteem en Grondwet heeft, de EU is (nog) niet één land.

Wat veel mensen ook niet weten is dat de EU al sinds 2002 bij heel veel internationale militaire missies direct het commando had over de uitgezonden militairen. Het Europese leger is er dus al 18 jaar. Hier is een opsomming die overigens niet compleet is: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_and_civilian_missions_of_the_European_Union

Vooral sinds Rutte MP is, zijn er veel wetten aangepast, niet alle veranderingen werden groots in de media vermeld. Omdat ik geen jurist ben kan ik niet alle wetboeken en de Staatscourant continue bijhouden en ben dus niet op de hoogte van alle recente wijzigingen.
Het is juridisch allemaal erg ingewikkeld omdat het internationaal en vooral zo groots is en ze zijn het al decennia aan het voorbereiden.
Ik hoop dat mijn commentaar mensen triggered die hier wel echt juridisch verstand van hebben, maar dat is helaas tot nu toe nog niet gelukt.

Ik ben zelf van mening dat de wereldbevolking niet nationaal moet protesteren, maar massaal internationaal omdat “de vijand” ook internationaal opereert. Sterker nog, zij zien de wereld al als één land waar zij eigenlijk al de macht over hebben. Maar daar ga ik niet verder op in omdat het niet direct te maken heeft met dit artikel.

Ana
Ana
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

Hartelijk dank voor je aanvullende en waardevolle info. Wellicht een idee voor CW of Flavio hier eens aandacht aan te besteden. Er is zoveel wetgeving op Europees niveau doorgevoerd waar het grootste deel van Nederland geen weet van heeft, dat ondervind ik ook met enige regelmaat, maar ik ben ook niet juridisch onderlegd.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Het is zo moeilijk om te onderzoeken omdat je een jurist moet vinden die ook verstand heeft van internationaal en Europees recht.
Maar ik denk dat ze alles juridisch wel afgedekt hebben en dat er dus via die weg niet veel resultaten zijn te behalen, zeker niet op vrij korte termijn. De klok tikt door…

Ana
Ana
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

En als het dan juridisch aangepakt kan worden zoals de rechters in mijn geliefde Madrid deden, wordt het door de regering teniet gedaan door de noodtoestand af te roepen.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Ze hebben altijd het laatste woord…
“It’s good to be the king!” (Mel Brooks, History of the World).

Nemesis
Nemesis
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

BAS klopt voor een deel, maar WIJ het VOLK bepalen wie er regeert en WIJ zouden/moeten e WET bepalen.
De MENS het individu en het volk zijn per natuurwet vrij ik zeg nogmaals WET! NATUUR RECHT heet dat of zo.
Dat de mensen zo stom zijn om in een LEIDING een parlement een minister of wat door dictatoriaal systeem te geloven is HELAAS zo geworden!!!

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Nemesis
2 maanden geleden

Helemaal met je eens! En zo zou het zeker moeten zijn, helaas is de maatschappij decennia lang zo aangepast, dat terug naar de natuur voor de meeste mensen niet meer gaat werken. Volgens mij is er ook geen plekje meer op Aarde waar je niet in een land leeft. Alles is verdeeld en ingepikt.

Just me
Just me
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

Precies dat is ‘t ze hebben de mensen helemaal in een hoek gedreven ,afhankelijk gemaakt stilletjes aan alles afgenomen, (karig) brood en spelen Etc om de aandacht af te leiden, en achter de coulissen werden plannen ten uitvoer gebracht voor de The New World order, het duister is dit al duizenden jaren van plan maar het zal ze niet lukken. Ze gaan brullend en verslindend rond omdat ze weten dat ze nog maar een korte tijd hebben. Het zijn ‘de laatste weeën der benauwdheid’ In de bijbel staat; ‘als gij dit alles ziet gebeuren heft dan uw hoofd op want uw bevrijding is dan nabij..’

Nemesis
Nemesis
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

HELAAS komt de MACHT meestal uit de loop van een geweer!
UIteindelijk kun je met nog zo veel WETboeken of wetboekjes zwaaien maar 1 (zegge een) kogel) en het is einde oefening.
Daarom moeten alle ik zeg ALLE POLITIE en LEGER MENSEN de kant van het VOLK kiezen, want daar zijn ze volkomen van afhankelijk direct danwel indirect. Het volk bouwt de huizen voor ze en het volk(de boeren) zorgen voor hun VRETEN Dus WIE DIENEN ZE NOU ?????
🙁 🙂

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Nemesis
2 maanden geleden

Als ik de berichten lees denk ik dat de meeste politiemensen het regime blijven volgen, hoewel er ook steeds meer zijn die niet eens zijn met de gang van zaken. Als je naar b.v. Engeland kijkt, daar is de politie vervangen door een speciale federale politie, zo voorkom je dat agenten gewetensbezwaren gaan krijgen.
Hoe het met de militairen zal gaan weet ik niet, ik verwacht dat er een tweedeling gaat komen op het moment dat ze tegen hun eigen volk moeten optreden. Maar vanwege het Europese leger, denk ik dat er bij problemen buitenlandse troepen in Nederland ingezet gaan worden om te voorkomen dat ze gewetensbezwaren gaan krijgen. De EU is qua machtsstructuur tijdens de pandemie eigenlijk één groot land, de EU kan militairen overal inzetten waar ze willen. De EU leek zo handig en makkelijk, nu wordt alles waar wij mee akkoord gingen tegen onszelf ingezet.

Politie en leger dienen de koning en de regering, daar leggen ze de eed of belofte voor af. Ze zijn er niet voor het volk, dat denken de meeste mensen wel, maar het is niet zo. Handhavers zijn er in de eerste plaats om de staat te beschermen, daar hoort het volk helaas niet bij. Of dit zo hoort te zijn, is een heel andere vraag en nu ik dit schrijf, vraag ik mij af waarom er nooit iemand is geweest die dit aan de kaak heeft gesteld.

Ana
Ana
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

Ik vermoed omdat dit niet gecommuniceerd wordt naar de bevolking en het zo gecompliceerd is dat het moeilijk is om zich er in te verdiepen. Dit hebben we gezien in de politieke ontwikkelingen van de laatste 50 jaar. Hoewel de vorming van de EU als een verbetering van de “onderlinge samenwerking” van de Europese landen gepresenteerd werd aan het volk, bleek en blijkt nog steeds de werkelijke agenda van een ander kaliber is. Zo geldt dat voor heel veel zaken die uit overheidswege naar de bevolking worden gecommuniceerd, op landelijk, regionaal en gemeentelijk niveau, in het onderwijs, gezondheidszorg etc. Het lijkt ook wel of de Europese geschiedenis niet belangrijk genoeg gevonden wordt om te doceren in het voortgezet onderwijs en in de methodes zeer eenzijdig belicht wordt. Maar ik zal de roerige jaren voor en van de 40 jarige dictatuur nooit uit kunnen wissen.

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

Wat ze nu van plan zijn proberen ze eigenlijk al vele eeuwen, tijdens de 1e en 2e W.O. was het niet gelukt en hebben ze de VN opgericht met in het achterhoofd maar één doel en daar bevinden wij ons nu in. Hoeveel Republikeinse presidenten zijn er in Amerika geweest? Niet veel. En die het wel zijn geworden zaten hun periode niet uit (Lincoln, Kennedy) President Kissinger zei het al enkele keren, ook Bush, Clinton, Bush jr en natuurlijk Obama, hebben regelmatig de woorden NWO genoemd.
In Georgia staat een stenen monument met in 8 talen wat ze nu van plan zijn (The Guide Stones). Er is helemaal niets geheims aan wat ze willen.
De CIA heeft onlangs toegegeven dat ze minstens 80x in het buitenland een verkiezing hebben gemanipuleerd. Hoe lang zit Rutte nu als MP?

Voor de EU had je de EEG, de EGKS en de EVA-landen die het handelen tussen die landen een stuk makkelijker maakten, zeker douane-technisch. De EU zou daar de verbeterde versie van worden dus iedereen was daar positief over. Tot ze de macht helemaal hadden en hun greep strakker maakten.

Ana
Ana
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

Ik weet het, ik ken de geschiedenis, ik heb de uitspraken van Bush en Clinton gezien, veel gelezen, omdat ik vind dat de dictatuur zich niet mag herhalen, want die was destijds al vreselijk, maar te weinig mensen realiseren zich dat of verdiepen zich er in, dat is de reden dat ze door konden gaan. Het is altijd belangrijker wat ze niet zeggen dan wat ze wel zeggen.

Frits
Frits
Reactie op  Bas Norden
2 maanden geleden

Ze staan NIET boven de grondwet, nu niet, nooit niet.
En wie is de EU ?
Je hebt het toch niet over diezelde mensen, die met ALLEEN met in en uitklokken al meer in de knip hebben, dan een arbeider hier in nndrland in de maand krijgt voor hard werken?

Tijd voor censuur of niet admin ?

Frits
Frits
Reactie op  johan
2 maanden geleden

Hoeveel bewijs moet je nog hebben ?

En dan ?

ikke
ikke
2 maanden geleden

Ik durf niet meer te reageren….

Bart
Bart
2 maanden geleden

Dit is nog maar het begin, het gaat nog veel erger worden. Het gevaar komt van de regering met hun achterlijke beleidsvoering.
Flavio Pasquino moet vooral doorgaan en meer van deze mensen een podium geven zodat de rest van de makke schapen het een keer gaan inzien wat er gebeurt in NL.

Edward
Edward
2 maanden geleden

Kamervragen ? Onze “volksvertegenwoordigers” blijven oorverdovend stil. Onze “vrije samenleving” wordt in rap tempo afgebouwd. Hoeveel bewijs is er nog nodig voor de 80% schapen die het niet willen zien ?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 maanden geleden

Het wordt tijd dat ze nou eindelijk gaan staan achter die gene die hun salaris betaald, en dat is niet de overheid. Verenig je heet dat.

x

Check Also

lockdowns

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet

Voorstanders van lockdowns blijven beweren dat ze ...

president

President Venezuela presenteert ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘100% effectief, geen bijwerkingen’

Terwijl in de rest van de wereld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

114
0
We lezen graag je reactie!x