Homepagina » Binnenland » NOS Journaal is de lakei van D66. Dit is te schandalig voor woorden
nos journaal
Foto: Dqfn13 CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

NOS Journaal is de lakei van D66. Dit is te schandalig voor woorden

Het NOS Journaal is niet veel meer dan het partijprogramma van D66. De partij staat voor open grenzen, het terughalen van IS-strijders, klimaathysterie en islamknuffelen.

Afgelopen week was er bijvoorbeeld een parlementaire mini-enquête over de toenemende macht van het salafisme in Nederland, een extreme politieke stroming binnen de islam.

Je zou verwachten dat zoiets uitgebreid aan bod komt in het NOS Journaal, maar dat is helemaal niet gebeurd.

Noord-Korea

Ook bij de behandeling van het CETA-verdrag met Canada was goed te zien dat de NOS de spreekbuis is van D66.

D66-minister Sigrid Kaag, die groot voorstander van dit verdrag is, zei tegenover een verslaggever van de NOS dat het ‘onbestaanbaar’ zou zijn als het CETA-verdrag er niet komt.

“Dat zou voor Nederland een blamage zijn,” zei ze tegen de NOS.

Journalist Arnold Karskens reageert: “Het lijkt wel Noord-Korea wat dat betreft bij zo’n uitzending.”

Enorme rekenfout

Hij vindt het opvallend dat een belangrijke tegenstander van CETA, FvD-leider Thierry Baudet, niet in het Acht Uur Journaal komt.

Afgelopen week kwam daarnaast naar buiten dat het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) heeft toegegeven een enorme rekenfout te hebben gemaakt bij de doorrekening van het klimaatakkoord.

De energietransitie gaat fors meer kosten dan het kabinet tot nu toe altijd heeft voorgespiegeld.

Baudet hamerde hier vanaf het begin al op, maar volgens zijn opponenten zou het allemaal wel meevallen. Zij verwezen steeds naar de cijfers van het PBL.

Geen onderwerp

Die blijken dus helemaal niet te kloppen.

Deze blamage, een echte blamage, was ook geen onderwerp voor het Acht Uur Journaal. Opnieuw kwam Baudet niet aan het woord.

Wel mocht D66 in het NOS Journaal vertellen waarom partijen in Brabant niet moeten samenwerken met Forum voor Democratie.

Lakei van D66

Ook was er aandacht in het Journaal voor het plan van D66 om arbeidsmigranten uit Afrika naar Nederland te halen.

Karskens stelt voor om medewerkers van de NOS voortaan niet langer journalist te noemen.

“Ze moeten zich lakei noemen,” zegt hij. “Want het NOS Journaal is de lakei van D66.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongehoord Nederland]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jerry schreef:

  Ik zou het woord lakei willen vervangen voor propagandist of lobbyist. De NOS wordt uit gemeenschapgeld gefinancierd met als doel een pluriforme berichtgeving te verzorgen zodat de kijker zijn eigen mening kan vormen. Maar ondertussen doen ze precies het tegenovergestelde en leveren dus een journalistieke wanprestatie. Dit gebeurt al jaren. Ben benieuwd of dit ook strafbaar is volgens het NBW. Kijken of Dionne Stax nog zo mooi is als als wegens meineed voor een volkstribinaal staat…

  34 likes
 • salvar schreef:

  het is heel aardig wat aangekaart wordt maar wat gaat er dan gebeuren en wat doen we eraan?
  niets en nog eens niets , we zijn totaal machteloos geworden en van de jeugd hoef je totaal niets te verwachten.
  het is de goddelijke partij van de jonge volwassenen en de scholier.

  de macht licht bij de bevolking maar er zal niets gebeuren helaas want het sprookje van een fijn nederland verdwijnt met de wind.

  misschien komt het verstand bij de mensen ooit terug maar dan zal het waarschijnlijk te laat zijn , omdat we alleen maar vee zijn en dit bedoel ik ook letterlijk.

  we laten ons overlopen door de overheid.
  we laten ons overlopen door lui die hier helemaal niets en dan ook niets te zoeken hebben.
  we laten het land en je platvink leegzuigen door de sprinkhanen uit afrika.
  we laten ons constant voorliegen door rutte & co en vooral nu de verkiezingen eraan komen en je ziet ze heel langzaam 180 graden draaien todat ze weer met hun reet op het pluche zitten en er is zo meteen niets veranderd het is of wordt alleen maar erger.

  dus …………

  23 likes
 • IIS schreef:

  Arbeidsmigrant/klimaatvluchteling is het nieuwe woord voor alles gratis ten koste van anderen nietsnutten, ruifvreters en gelukzoekers, het liefst nog met een groot crimineel en misdadig verleden. De Soros organisaties zitten niet stil en Mabel, de vrouw van 300 miljoen, zal de opdracht hebben gegeven vooral deze lui te vertellen dat ze vierkant maling moeten hebben aan de autochtonen en dat ze mogen pakken en eisen wat ze willen, zelfs je minderjarige dochter kapot mogen n**ken en met geweld als wilde dieren verscheuren.

  Uiteindelijk zijn deze mensen nodig voor de totale omvolking en ombrengen van autochtonen. Waarom denkt men dat buitenlandse middeleeuwers in Nederland als soldaten door de straten trekken en er bij geweld met een foeigesprek van af komen? De bioscoopmoordenaar in Groningen bijv. wordt met liefde, begrip en zorg in de watten gelegd door een arsenaal aan linkse (D66?) landverraders alsof deze idioot het SLACHToffer is.

  D66 en ook de andere gevestigde partijen zijn verantwoordelijk voor alle leed en ellende die buitenlanders mogen/moeten aanrichten en allen links addergebroed en landverraders die bloed aan hun handen hebben en samen met de mainstream media de doorgeefluiken en marionetten vormen van de Bilderberg/Rothschild leden.

  20 likes
  • Geenidee schreef:

   @IIS: Vergeet niet dat de VVD en andere rechtse partijen (incl. bedrijven) in het verleden deze mensen als goedkope arbeidskrachten naar N’land hebben gehaald.
   Dus ik zou zeggen begin eerder het rechtse N’land maar aan te vallen…….

   7 likes
   • Satorius schreef:

    Dat 60 jaar geleden al gastarbeiders naar NL kwamen heeft totaal niets te maken met dit onderwerp. Totaal niets. Zij kwamen naar hier om te werken en er zat er niet één in de bijstand.

    10 likes
   • salvar schreef:

    @geenide

    inderdaad je heb geen idee.
    wij nederlanders hebben hier niet om gevraagd maar is veertig jaar door je strot geduwd en wij moesten maar koppen aaien.
    welke rechtse partijen bedoel je of heb je geen idee?

    5 likes
   • IIS schreef:

    @Geenidee

    VVD en aanverwante leugenpartijen zijn na nu blijkt toch echt als fascistisch links in getroebleerd Vernederland te labelen en de goedkope arbeiders zijn ook ten tijde van de PVDA regering verder binnengehaald. En de wereld van toen en de toenmalige besluiten staan in schril contrast met wat er nu gebeurt. Het is een grote en ongecontroleerde ramp geworden.

    En aanvallen? Het is ‘slechts’ de onderbelichte waarheden verduidelijken en leugens met beestjes bij naam noemen. Niet langer politiek correcte leugens kopiëren maar verstopte waarheden brengen die er voor het oprapen liggen die stelselmatig worden aangevallen, weggemoffeld en verdraaid, dat is de weg naar ontwaken.

    4 likes
 • charlud schreef:

  Je ze beter hoernalist noemen in plaats van journalist.

  19 likes
 • Karel schreef:

  Het woord Lakei vervangen door landverrader is nog beter…

  14 likes
 • exegese schreef:

  @Jeff schreef : kijk is in die spiegel en stel je die vraag; ben ik beter?

  Antwoord : Ja ik ben beter. oprechter, eerlijker en ik verraad nog mezelf noch een ander niet. Resultaat is dat ik niet rijk of machtig ben maar verdomme wel eerlijk. En wie ik als persoon ben is het enige wat geen enkele omhoog gevallen schlemiel mij ooit af zal kunnen pakken, wel mijn zuurverdiende geld, allerlei rechten en wat dies meer zij maar nooit wie ik ben en altijd zal blijven. En dat ik mij middels mijn toetsenbord en als persoon verbaal in mijn directe leefomgeving blijf verzetten tegen de ons opgelegde opinie laat ik me zo mogelijk nog even niet afpakken. Ik kan alleen maar hopen dat er veel meer zijn zoals ik, en dat er langzaam een kentering komt in het eeuwige bedrog om ons heen. En raad eens wat ? Ons geluid wordt steeds sterker. Links kan alleen nog maar heel hard onzin blijven schreeuwen om hun standpunten overeind te houden, maar ons geluid, het geluid van de waarheid wordt steeds luider en duidelijker. En dat is niet in de laatste plaats door alle zogenaamde toetsenbordridders die op forums als deze en op tal van andere plekken laten weten waarom ze het er totaal niet mee eens te zijn. Dat mag jij proberen te bagatelliseren, maar dat gaat jou niet lukken. Er is onmiskenbaar een kentering bezig. Dat die tergend langzaam tot stand komt is waar, maar het belangrijkst is dat ie er onmiskenbaar is. En dat nemen ze ons zo maar niet meer af !

  9 likes
 • Henk schreef:

  Ja wij zijn veel beter , wij doorzien de smerige spelletjes die onze democratie op het spel zetten . Wat zich afspeelt in Nederland is een uitholling van onze rechtsstaat , ondermijnen zoals gezegd . De gevestigde orde wil de ene kant op en het volk de gewone burger de andere . Kortom dit zal ongetwijfeld vroeg of later uitdraaien op revolutie en bijltjesdag .

  6 likes
 • duitinzakje schreef:

  @exegese:

  Heel mooi gezegd!

  Wat het meest belangrijk en waardevol is aan een mens is zijn ‘wezen’, zijn ‘ziel’. En weet je wat? Die satanische machtselite is nu juist uit op je ziel. Dat is het uiteindelijke doel: je ziel corrumperen en voor de duivel winnen.

  Je kent het verhaal van Jesus die door de duivel wordt verleid. Nou in die situatie zitten wij allemaal en veel mensen doorzien het niet en trappen ongewild in de mooie praatjes, andere vallen voor alle voordeeltjes. Dat zijn deze lakeien, knechten van de knechten van de duivel.

  Bewaar je ziel, dat ben JIJ, en dat is het dierbaarst dat je hebt gekregen van God.

  Je kent die prachtige redenatie van Blaise Pascal (toch niet de minste) op de vraag van ‘kritisch’ (ahum!) denkende mensen waarom hij nog steeds een belijdend katholiek was en geloofde in het hiernamaals: ‘Geloven is altijd beter. Als er niets is, heb ik niets verloren, maar als er wel wat is, heb ik alles gewonnen.’ Of woorden van die strekking.

  5 likes
 • Jeff schreef:

  Ok, vraagje aan de mensen die reageren; zijn wij beter? of gaan we mee met degene die ons vreten betaald? graag een eerlijk antwoord … kijk is in die spiegel en stel je die vraag; ben ik beter?
  Want het is wel leuk om af te geven op alles om ons heen, maar dat doen we eigenlijk, omdat we daar niet zitten. Of zijn er ook mensen hier die bij de NOS zitten? We oordelen wel, maar zijn wij zoveel beter dan? of heb jij je smoesje al net zo bedacht als ik? Ja, maar ik moet wel, want anders ….. Het lullige is, dat als je je dit allemaal bedenkt, je geen haar beter bent als de rest. Dat gezegd hebbende, maakt ons weer die meerderheid, die toch maar gewoon naar z’n werk gaat, morgenochtend … die vervloekte maandagochtend. Maar ja, wat moeten we anders? En dat, dat alleen al is waarom we verliezen en hier lopen te roepen, dat het anders moet. Zolang je dat niet wil inzien, is het klaar. Ga dan gewoon door met ademen en je kleine probleempjes oplossen. De rest komt dan vanzelf. Hoe dat eruit ziet? Tja, vul maar wat in.

  3 likes
 • hadjemaar schreef:

  Dat goedkope gedoe van jetten dat Thierry zit te discrimineren? Onuitstaanbaar! Geen zetels voor ezels?

  1 likes
 • P. Puk schreef:

  Waarom doet niemand hier iets tegen?

  0 likes
  • Richard schreef:

   Maar zo is de gehele politiek. Het zijn een stelletje arrogante egoistische bende die helemaal niks om Nederland geven. Dat is in vele dingen te zien zoals het ceta, gezondheidszorg etc. Ze geven alleen maar om multinationals die liever de bevolking zouden zien creperen met hun comunnistisch gedrag dan ze 1 euro weggeven aan het volk. De radio word ervoor gebruikt en alle media ingezet voor hun eigen belang of degene die een andere mening heeft de mond gesnoerd. Net als Rusland en Noord Korea. Dus al die cartel partijen zijn helemaal geen volksvertegenwoordigers maar anti volk en pro mutinationals die alleen maar landen leeg roven of mensen arm maken omdat de mensen de belasting moeten betalen die de multinationals ontduiken en stelen bij ons door middel van belasting constructies die onze comunistische regering voor hun gefaciliteerd hebben. Dus we zijn niet veel anders dan ruslan que regering betreft. Ik zet dus nooit meer Radio 1 op omdat het een staatszender is en ik hoop dat nooit meer iemand naar ze luistert. En de staats regering is geen volksvertegenwoordiging en wil totaal niet dat de mensen een goed leven hebben maar het geld liever aan de rijken geeft of mutinationals. Thiery baudet.. mij stem heb je voor altijd omdat je een reel beeld schetst and al die andere leugen partijen en de rijken zakkenvullers. Daar moet een eind aan komen. Dit is mijn mening en ik weet het heeft totaal geen effect als enige mens van dit land maar op een dag denkt de meerderheid dit.

   1 likes
 • x

  Check Also

  psychiater

  Psychiater steelt de show op Malieveld: ‘Samen zijn we veel sterker dan deze corrupte bende’

  Gisteren demonstreerde actiegroep Viruswaanzin op het Malieveld ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >