Binnenland

NOS Journaal is de lakei van D66. Dit is te schandalig voor woorden

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het NOS Journaal is niet veel meer dan het partijprogramma van D66. De partij staat voor open grenzen, het terughalen van IS-strijders, klimaathysterie en islamknuffelen.

Afgelopen week was er bijvoorbeeld een parlementaire mini-enquête over de toenemende macht van het salafisme in Nederland, een extreme politieke stroming binnen de islam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Je zou verwachten dat zoiets uitgebreid aan bod komt in het NOS Journaal, maar dat is helemaal niet gebeurd.

Noord-Korea

Ook bij de behandeling van het CETA-verdrag met Canada was goed te zien dat de NOS de spreekbuis is van D66.

D66-minister Sigrid Kaag, die groot voorstander van dit verdrag is, zei tegenover een verslaggever van de NOS dat het ‘onbestaanbaar’ zou zijn als het CETA-verdrag er niet komt.

“Dat zou voor Nederland een blamage zijn,” zei ze tegen de NOS.

Journalist Arnold Karskens reageert: “Het lijkt wel Noord-Korea wat dat betreft bij zo’n uitzending.”

Enorme rekenfout

Hij vindt het opvallend dat een belangrijke tegenstander van CETA, FvD-leider Thierry Baudet, niet in het Acht Uur Journaal komt.

Afgelopen week kwam daarnaast naar buiten dat het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) heeft toegegeven een enorme rekenfout te hebben gemaakt bij de doorrekening van het klimaatakkoord.

De energietransitie gaat fors meer kosten dan het kabinet tot nu toe altijd heeft voorgespiegeld.

Baudet hamerde hier vanaf het begin al op, maar volgens zijn opponenten zou het allemaal wel meevallen. Zij verwezen steeds naar de cijfers van het PBL.

Geen onderwerp

Die blijken dus helemaal niet te kloppen.

Deze blamage, een echte blamage, was ook geen onderwerp voor het Acht Uur Journaal. Opnieuw kwam Baudet niet aan het woord.

Wel mocht D66 in het NOS Journaal vertellen waarom partijen in Brabant niet moeten samenwerken met Forum voor Democratie.

Lakei van D66

Ook was er aandacht in het Journaal voor het plan van D66 om arbeidsmigranten uit Afrika naar Nederland te halen.

Karskens stelt voor om medewerkers van de NOS voortaan niet langer journalist te noemen.

“Ze moeten zich lakei noemen,” zegt hij. “Want het NOS Journaal is de lakei van D66.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongehoord Nederland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlud
charlud
4 jaren geleden

Je ze beter hoernalist noemen in plaats van journalist.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Arbeidsmigrant/klimaatvluchteling is het nieuwe woord voor alles gratis ten koste van anderen nietsnutten, ruifvreters en gelukzoekers, het liefst nog met een groot crimineel en misdadig verleden. De Soros organisaties zitten niet stil en Mabel, de vrouw van 300 miljoen, zal de opdracht hebben gegeven vooral deze lui te vertellen dat ze vierkant maling moeten hebben aan de autochtonen en dat ze mogen pakken en eisen wat ze willen, zelfs je minderjarige dochter kapot mogen n**ken en met geweld als wilde dieren verscheuren.

Uiteindelijk zijn deze mensen nodig voor de totale omvolking en ombrengen van autochtonen. Waarom denkt men dat buitenlandse middeleeuwers in Nederland als soldaten door de straten trekken en er bij geweld met een foeigesprek van af komen? De bioscoopmoordenaar in Groningen bijv. wordt met liefde, begrip en zorg in de watten gelegd door een arsenaal aan linkse (D66?) landverraders alsof deze idioot het SLACHToffer is.

D66 en ook de andere gevestigde partijen zijn verantwoordelijk voor alle leed en ellende die buitenlanders mogen/moeten aanrichten en allen links addergebroed en landverraders die bloed aan hun handen hebben en samen met de mainstream media de doorgeefluiken en marionetten vormen van de Bilderberg/Rothschild leden.

Jerry
Jerry
4 jaren geleden

Ik zou het woord lakei willen vervangen voor propagandist of lobbyist. De NOS wordt uit gemeenschapgeld gefinancierd met als doel een pluriforme berichtgeving te verzorgen zodat de kijker zijn eigen mening kan vormen. Maar ondertussen doen ze precies het tegenovergestelde en leveren dus een journalistieke wanprestatie. Dit gebeurt al jaren. Ben benieuwd of dit ook strafbaar is volgens het NBW. Kijken of Dionne Stax nog zo mooi is als als wegens meineed voor een volkstribinaal staat…

salvar
salvar
4 jaren geleden

het is heel aardig wat aangekaart wordt maar wat gaat er dan gebeuren en wat doen we eraan?
niets en nog eens niets , we zijn totaal machteloos geworden en van de jeugd hoef je totaal niets te verwachten.
het is de goddelijke partij van de jonge volwassenen en de scholier.

de macht licht bij de bevolking maar er zal niets gebeuren helaas want het sprookje van een fijn nederland verdwijnt met de wind.

misschien komt het verstand bij de mensen ooit terug maar dan zal het waarschijnlijk te laat zijn , omdat we alleen maar vee zijn en dit bedoel ik ook letterlijk.

we laten ons overlopen door de overheid.
we laten ons overlopen door lui die hier helemaal niets en dan ook niets te zoeken hebben.
we laten het land en je platvink leegzuigen door de sprinkhanen uit afrika.
we laten ons constant voorliegen door rutte & co en vooral nu de verkiezingen eraan komen en je ziet ze heel langzaam 180 graden draaien todat ze weer met hun reet op het pluche zitten en er is zo meteen niets veranderd het is of wordt alleen maar erger.

dus …………

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x