Het Complot

Britse ex-politicus: “Ik heb duistere plannen van de Illuminati tegengehouden”

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse oud-politicus heeft beweerd dat hij de LHC-deeltjesversneller ervan heeft weerhouden een poort naar een andere dimensie te openen die een einde zou hebben gemaakt aan de mensheid. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Simon Parkes, tot april dit jaar actief als gemeenteraadslid in Whitby in het graafschap North Yorkshire, beweert dat ‘psychopathische’ leden van de Illuminati de deeltjesbotser wilden gebruiken om een vortex te openen die hen in staat zou stellen de controle te krijgen over de hele mensheid.

De Large Hadron Collider is ’s werelds grootste en meest krachtige deeltjesversneller en wordt momenteel door de Europese Organisatie voor Kernonderzoek (CERN) gebruikt om te speuren naar parallelle universa.

Spirituele rijk

Complottheoretici stellen dat de Illuminati een geheime organisatie is die boven de wereldleiders staat. Parkes claimt in augustus een sinister plan van deze elite te hebben tegengehouden, toen de groep op het punt zou hebben gestaan de LHC te gebruiken om een poort te openen en nog machtiger te worden.

Britse ex-politicus: "Ik heb duistere plannen van de Illuminati tegengehouden"
Simon Parkes

Parkes zei zelfs dat de LHC met behulp van technologie van een andere planeet is ontwikkeld door kwaadaardige wetenschappers van de Illuminati om te knoeien met tijd, poorten naar andere dimensies te openen en de link tussen goede mensen en het spirituele rijk te verbreken.

Onweersbui

Op 15 augustus zou zijn geprobeerd om deze link te verbreken. Volgens Parkes is dat niet gelukt vanwege de inspanningen van een wereldwijde meditatiegroep. Hij claimt dat zijn groep een ‘telepathische golf van positieve energie’ stuurde waardoor de poort niet helemaal kon opengaan en de LHC werd beschadigd. Er zou ook een grote onweersbui boven Zwitserland zijn ontstaan, waardoor de stroom uitviel.

Parkes haalde eerder het wereldnieuws door in een documentaire te zeggen dat hij een kind heeft verwekt bij een alien die hij regelmatig opzoekt. Hij zei dat zijn vrouw niet blij is met zijn verhouding met het buitenaardse wezen, maar dat hij het niet als verkeerd ziet omdat het niet ‘op een menselijk niveau is’.

CERN was niet gelijk bereikbaar voor commentaar.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x