Homepagina » Het Complot » Britse ex-politicus: “Ik heb duistere plannen van de Illuminati tegengehouden”
Britse ex-politicus: "Ik heb duistere plannen van de Illuminati tegengehouden"

Britse ex-politicus: “Ik heb duistere plannen van de Illuminati tegengehouden”

Een Britse oud-politicus heeft beweerd dat hij de LHC-deeltjesversneller ervan heeft weerhouden een poort naar een andere dimensie te openen die een einde zou hebben gemaakt aan de mensheid. Dat schrijft de Britse Daily Express.

Simon Parkes, tot april dit jaar actief als gemeenteraadslid in Whitby in het graafschap North Yorkshire, beweert dat ‘psychopathische’ leden van de Illuminati de deeltjesbotser wilden gebruiken om een vortex te openen die hen in staat zou stellen de controle te krijgen over de hele mensheid.

De Large Hadron Collider is ’s werelds grootste en meest krachtige deeltjesversneller en wordt momenteel door de Europese Organisatie voor Kernonderzoek (CERN) gebruikt om te speuren naar parallelle universa.

Spirituele rijk

Complottheoretici stellen dat de Illuminati een geheime organisatie is die boven de wereldleiders staat. Parkes claimt in augustus een sinister plan van deze elite te hebben tegengehouden, toen de groep op het punt zou hebben gestaan de LHC te gebruiken om een poort te openen en nog machtiger te worden.

Britse ex-politicus: "Ik heb duistere plannen van de Illuminati tegengehouden"

Simon Parkes

Parkes zei zelfs dat de LHC met behulp van technologie van een andere planeet is ontwikkeld door kwaadaardige wetenschappers van de Illuminati om te knoeien met tijd, poorten naar andere dimensies te openen en de link tussen goede mensen en het spirituele rijk te verbreken.

Onweersbui

Op 15 augustus zou zijn geprobeerd om deze link te verbreken. Volgens Parkes is dat niet gelukt vanwege de inspanningen van een wereldwijde meditatiegroep. Hij claimt dat zijn groep een ‘telepathische golf van positieve energie’ stuurde waardoor de poort niet helemaal kon opengaan en de LHC werd beschadigd. Er zou ook een grote onweersbui boven Zwitserland zijn ontstaan, waardoor de stroom uitviel.

Parkes haalde eerder het wereldnieuws door in een documentaire te zeggen dat hij een kind heeft verwekt bij een alien die hij regelmatig opzoekt. Hij zei dat zijn vrouw niet blij is met zijn verhouding met het buitenaardse wezen, maar dat hij het niet als verkeerd ziet omdat het niet ‘op een menselijk niveau is’.

CERN was niet gelijk bereikbaar voor commentaar.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

zwitsers

Zwitsers kanton: persoon overleden na coronavaccin van Pfizer

Eén van de eerste Zwitsers die is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x