Homepagina » Natuur en Milieu » Dit is waarom u zich niets moet aantrekken van de klimaatwaarschuwingen van de VN (we gaan terug naar het jaar 1989)
Dit is waarom je je niets moet aantrekken van de klimaatwaarschuwingen van de VN (we gaan terug naar het jaar 1989)

Dit is waarom u zich niets moet aantrekken van de klimaatwaarschuwingen van de VN (we gaan terug naar het jaar 1989)

Onlangs waarschuwden de Verenigde Naties (VN) dat we nog maar 12 jaar hebben om catastrofale klimaatverandering te voorkomen.

Als we niet à la minute honderden miljarden investeren in klimaatmaatregelen, dan kunnen we binnen afzienbare tijd extreme droogte, overstromingen en hitte verwachten.

Waar hebben we dit eerder gehoord? Laten we eens teruggaan naar 1989, toen de VN waarschuwde dat ‘rond 2000 hele landen zullen worden weggevaagd als we niets doen tegen global warming’.

Heeft u er iets van gemerkt?

Als we de opwarming niet terugdraaien zullen er overstromingen plaatsvinden, zullen oogsten mislukken en zal er een stroom van ‘klimaatvluchtelingen’ op gang komen, zei een hooggeplaatste VN-functionaris destijds tegen persbureau AP.

Hij zei dat overheden 10 jaar de tijd hebben om de opwarming terug te draaien. Doen ze niets, dan zal zich een klimaatcatastrofe voltrekken, klonk het.

Heeft u er iets van gemerkt?

Als gevolg van global warming zullen de poolkappen smelten, zal de zeespiegel een meter stijgen en zullen eilandengroepen als de Maldiven verdwijnen, waarschuwde Noel Brown, indertijd directeur van het VN-Milieuprogramma (UNEP) in New York.

Kustgebieden zullen overstromen en een zesde van Bangladesh zou kunnen onderlopen, waardoor een kwart van de 90 miljoen inwoners zal worden verdreven, bleek uit een studie van het UNEP.

Heeft u er iets van gemerkt?

U zult zien dat ook dit keer de door de VN voorspelde apocalyps uitblijft. Maar tegen die tijd zullen mensen de meest recente waarschuwing al lang weer vergeten zijn.

Sterker nog: tegen 2030 zal de VN vast weer opnieuw hebben gewaarschuwd dat de aarde over 10 jaar vergaat.

En ook dan zullen argeloze klimaatspijbelaartjes weer met spandoeken de straat opgaan om te betogen voor het klimaat.

[AP]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Nee nu gaan we een ijstijd tegemoet. Eigenlijk is het al bezig maar het opzet is als de mens geen nieuwe huizen mag bouwen moeten we nieuw werk creëren in de bouw. Renoveren isoleren, stookinstallatie vernieuwen je begrijpt het wel met de medewerking van de media de mensen het geld uit de zakken kloppen want de babyboomers hebben nog geld.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

ja de VN om de 10 jaar en de jehova elk jaar daartussen zitten ook nog heel wat andere profeten
en als kim yun un of trump op een rode knopdrukken vernietigen ze de aarde blijvend allebei een helft..
ongeveer maar hopen dat ik dan net met mijn mate op een stukje zit tussen die 2 halve zolen..
en de andere sloffen.. o die zijn er dan niet meer.. top.. maar ja wakkeren zijn er dan wel weinig en het stukje aarde daar voor ook.. beginnen we gewoon weer sterren stof te vangen en maken dit keer een piramidevormige aarde wat later dan weer een platte 3 hoek wordt.. nieuw figuur zelfde cirkel..

Matt
Matt
1 jaar geleden

Die klimaat hysterici zijn nog erger in het voorspellen van het einde van de wereld dan bepaalde geloofsfanaten die nog al eens graag langs de deuren gaan.
Als ze al deze energie eens gebruikten om het MILIEU (*) te verbeteren waren we al een heel stuk verder op weg naar een schone wereld.
Begin bij jezelf natuurlijk, maar tegen de grote bedrijven kunnen we niet op met ons “plastic zakje” .
(*) hiermee worden chemtrails, GMO via zware landbouwgiffen, plastic vervuiling en dergelijke rotzooi mee bedoeld.

Rini
Rini
1 jaar geleden

Door gehoor te geven aan dit type mens blijft het systeem gevoed. Trek de stekker eruit en de lamp van de politiek gaat UIT.

Philip
Philip
1 jaar geleden

Tja, komt er van als politiek aan wetenschap doet en wetenschap aan politiek, dan zien ze de bomen door het bos niet meer en roepen ze maar wat om te blijven roepen (fondsen)

De politiek zou beter de problemen van de mensen aanpakken maar wacht eens even, de politiek is het probleem van de mensen!!
Wetenschap zou beter doen wat ze moeten doen, de problemen aanpakken van de mensen maar wacht eens even, wetenschap is het probleem van de mensen!!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Klinkt eerder alsof ze haast hebben met hun eigen agenda. Dat het klimaat verandert is altijd zo geweest door de tijd heen. Waarom veranderen anders de continenten? Wat het 10 miljoen jaar geleden ook de mens die voor klimaat veranderen zorgde? Nee, natuurlijk niet. Aa de hand van allerlei berichten door de afgelopen decennia heen is het nog steeds de verandering van de stand van de aardas dat voor klimaatverandering zorgt. En als de heersende macht praat over honderden miljarden inversteren, zorg er dan maar voor dat je je geld veilig stelt. Ze zitten dan gewoon achter ons geld aan want het kapitalisme zal zijn geld nergens anders voor gebruiken dan alleen oppotten. Ik hoorde onlangs in een podcast dat in Amerika al tientallen miljoenen gewoon verdwijnt van de bankrekeningen van gewone mensen. Het wordt domweg gestolen en weg gesluisd omdat de elite geen toegang tot kapitaal meer heeft. Dat zit in een world trust. De vorige trustee (Marduk) schijnt de bankiers net zo belazerd te hebben als de bankiers mensen belazerd hebben. En nu hebben de bankiers geen toegang meer tot die trust. Dus als ze in berichten over grote bedragen spreken, kun je er van uit gaan dat ze op zoek zijn naar geld. Die klimaat leugen lijkt dan gewoon een gecamoufleerd plan te zijn om aan ons geld te komen. Banken zijn allang failliet. Geen bank is nog te vertrouwen want het is één groot corrupt netwerk dat ook nog eens op instorten staat. Blijkbaar proberen ze dan nog gauw zoveel mogelijk geld van de mens te stelen voordat het werkelijk zo ver komt.

Lucie
Lucie
1 jaar geleden

En dan ook nog de hele tijd zeuren over CO2.
Moet je zien wat die lui zelf bijna dagelijks in de lucht sproeien,dikke vette strepen die de hele dag al meer uitwaaieren waardoor op het eind van de dag een grauwe soep in de lucht hangt.
Deze vliegtuigjes vliegen alleen maar om die rotzooi te sproeien,dus dubbelop gif in de lucht.
en dat gaat vaak de hele dag door zodat je niet eens meer in je tuin zitten wil.
Wat zij uit die vliegtuigjes spuiten is pure gif,aluminium,strontium enz.
Mensen krijgen hier kanker van en/of worden dement.
Ze vertelden een jaar of wat terug niet voor niks dat steeds meer mensen kanker krijgen of dement worden,ja zij kunnen het immers weten.

Kees
Kees
Reactie op  Lucie
1 jaar geleden

Maar dan krijgen zij dat toch ook? Sorry hoor, maar dat chemtrail gezeur ben ik echt een beetje zat. De elite, de deep state…. vliegtuigen bestaan alleen maar om die zooi te sproeien….. echt??? Volgens mij, en ik ben toch echt niet achterlijk, zijn ze er om mensen en/of goederen snel over grote afstanden te kunnen verplaatsen. Wat ze uitstoten is niet fijn, maar kom op……

deze
deze
1 jaar geleden

het was vroeger BLAUW in de lucht, dagen achter elkaar, voorjaar en zomerslang..
nu bijna elke keer na 1 of 21 dagen hooguit, weer die verdomde kriskrasstrepen en die witte vliegtuigen zonder naam/logo die honderden meters breed hun teringzooi uitsproeien over onze hoofden.. tja, daar moet toch iets mee gebeuren denk ik, want dit is niet normaal, toch d o e n ” ze ” het om het weer te MANIPULEREN zoals ze ook ons doen, we moeten van deze garde af, maar hoe ?
En maar bangmaken over het ” klimaat ” wat er is of komen gaat, nou mensen het is gewoon een over 12 al, ik ben steeds heel beroerd als die chems zijn uitgewaaierd, is echt een horror. En dan nog een lachertje :
vele onzinnige grote geldbedragen gaan er uit naar het Zandvoort circuit.. dat eigendom is van een oranjeappel..dus tja.. die denkt aleen aan de rinkeldekinkelkassa, en niet aan de prachtige natuur van de duinen en de zee die we al zo weinig hebben in dit miezerige kleine zeiklandje..

trek je de verhalen niet aan inderdaad! ik maak me wel erg druk om plastic, dat is de ECHTE KILLER

deze
deze
1 jaar geleden

correctie ; ik schreef 1 of 21 dagen hooguit, dit moet natuurlijk 1 tot 2 dagen zijn! mijn toetsenbord is ook al vergiftigd

Janssen
Janssen
1 jaar geleden

Ik heb toch een tijd terug bij jullie gelezen dat de SAHEL landen groen waren geworden, dankzij het betere klimaat ? Er werd vroeger VOORSPELD dat de Sahel in de toekomst zou veranderen in een woestijn er schijnen dus nog steeds mensen te wonen,dus was het ook weer een VOORSPELLING die niet uitkwam !
( Het was vroeger al een bodemloze put met die minister Pronk, maar er gaat nog steeds Nederlands geld naartoe voor troepenmacht in de Sahellanden | NOS
https://nos.nl › …2017 en EU geld 10 jul. 2019 – De Europese Unie zal 138 miljoen extra steun geven aan de antiterreurmacht in de Sahellanden. )

x

Check Also

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x