CoronaBinnenland

‘Waarom gruwelt in hemelsnaam alleen FVD van deze Mengele-praktijken?’

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

De gezondheidsinspectie is in de coronaperiode op de stoel van de artsen gaan zitten. Zo verbood de inspectie het off-label voorschrijven van medicijnen.

“En wat ik nog griezeliger vind, is dat artsen zich van de inspectie niet meer kritisch mogen uitspreken over vaccinatie, ook niet op sociale media,” zei Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in de Kamer. “Dat is natuurlijk helemaal het toppunt. Er zijn honderden artsen die daar vraagtekens bij hebben.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is volgens Van Houwelingen ‘heel gevaarlijk’ dat zij dat niet meer kunnen doen. Hij vroeg zorgminister Helder of de inspectie niet heel fout bezig is en sprak daarbij van een ‘inquisitie’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is toch ronduit absurd?

Minister Helder zei het ‘echt stuitend’ te vinden dat Van Houwelingen het woord ‘inquisitie’ in één zin noemt met de inspectie. Ze zei dat de inspectie niets anders doet dan het handhaven van beroepsstandaarden die door het veld worden gemaakt.

Die beroepsstandaarden zijn juist het probleem, benadrukte Van Houwelingen. Hij verwees naar de Portugese neuroloog Moniz die in 1949 de Nobelprijs kreeg voor lobotomie. Daarbij worden er bij mensen gaten in de schedel geboord en wordt er in de hersenen gesneden.

Dat vinden we nu barbaars, maar blijkbaar waren dat toen de richtlijnen, aldus het Kamerlid. Uiteindelijk zijn we daarvan afgestapt omdat er kritische artsen waren die zich ertegen uitspraken, maar dat had niet gekund als er toen een inspectie was geweest. Die had ze dan namelijk beboet en ze hun BIG-registratie afgepakt.

“Voor mij is dit dus echt onbegrijpelijk,” zei Van Houwelingen. “Het gaat om duizenden euro’s aan boetes. Dat is toch ronduit absurd? Dat is pas stuitend.”

Mengele-praktijken

Daarnaast is de geopenbaarde e-mailcorrespondentie tussen Hugo de Jonge en de inspectie ronduit verbijsterend. Huisartsen die hun patiënten wezen op de risico’s van de coronavaccins moesten volgens de minister worden ontslagen.

Hij eiste bovendien dat de inspectie met ‘full force’ optrad tegen kritische artsen. Niets mocht zijn grootschalige prikcampagne in de weg staan.

“Waarom gruwelen niet 150 Kamerleden (‘volksvertegenwoordigers’) van deze Mengele-praktijken? Waarom in hemelsnaam alleen FVD?” vraagt raadslid en oud-politieagent Haseena Bakhtali.

“Wel ophef over het woordje ‘omvolking’, maar dit is oké?!” voegt ze toe.

4.9 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C.J van der Nagel
C.J van der Nagel
7 maanden geleden

Omdat FvD Logisch nadenkt, en iets van de Geschiedenis WEET niet geloofd, We staan voor de deur van WO3 en de kamer reageert zo……kom uit je slaap/hypnose dit is GENOCIDE 2023

Jessedepesse
Jessedepesse
7 maanden geleden

Helder, geen enkele inhoudelijk argument. De boel weer afserveren op framing. Dom tassendragertje

Loire
Loire
7 maanden geleden

Ja, ongelooflijk he, die reacties van dit soort wezens, mensen kan ik ze niet meer noemen.Maar ze zijn niet de enige, het zijn allemaal pesters die op macht uit zijn, niet nadenken dat er ook een andere kant is en nooit argumenten van de andere zijden willen horen en daarin uiteraard gesteund worden van hogerhand. Dát is het probleem.

Anja Heij
Anja Heij
7 maanden geleden

Pepijn heeft hardstikke gelijk met zijn “inquisitie” en ik zou het woord “heksenjacht” eraan willen toevoegen m.b.t. het criminaliseren van zelfstandig denkende professionele medici.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x