Mens en Dier

Bisschop houdt donderpreek: ‘Het moet afgelopen zijn met de lockdowns, dit is slavernij!’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bisschop Mar Mari Emmanuel uit Australië hield vorige week zondag een donderpreek. Hij veroordeelde de ‘doelbewuste kwaadaardige acties’ van de geheime genootschappen achter deze ‘pandemie’.

“Stop met het tot slaaf maken van mensen,” sprak de bisschop. “De leugens moeten afgelopen zijn. Het moet afgelopen zijn met de lockdowns. Dit is slavernij. Het moet afgelopen zijn met ‘corona’. Het kan eenvoudig worden behandeld met bewezen effectieve medicijnen, niet met ongeteste experimentele zogenaamde vaccins die met kwade bedoelingen zijn gemaakt.”

Zijn jullie allemaal lafaards?

“Laat Bill Gates zich er zelf mee prikken. Laat de Rockefellers zich er zelf mee prikken. Laat de Rothschilds zich er zelf mee prikken. Laat Klaus Schwab zich er zelf mee prikken. Laat George Soros zich er zelf mee prikken,” riep de bisschop.

“Dwing mensen niet om zich te laten vaccineren vanwege ‘veiligheidsmaatregelen’. Zoek een leven,” zei hij. “Is er iemand onder jullie die mans genoeg is om op te staan en de waarheid te spreken, ook als dat betekent dat je eruit wordt getrapt? Zijn jullie allemaal lafaards? Heeft geld jullie verblind?”

Gewoon een ander soort griep

Eind juli hield bisschop Mari Emmanuel een preek waarin hij zei dat het coronavirus ‘gewoon een ander soort griep is, niets meer en niets minder’. Hij haalde daarmee het nieuws. Ook zei hij dat er meer mensen sterven door het vaccin dan door corona.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
robert
robert
1 jaar geleden

Juust, opkazen met die koekenbakkers. de tijd van lief en zacht aaien en knuffelen is klaar. de beuk gaat der in!

Anka
Anka
1 jaar geleden

God zij geprezen voor deze bisschop!

Laat iedere religieuze leider die dit ook zo ziet, zijn stem verheffen! Laat iedere gelovige, ongeacht welk geloof, met dezelfde mening omtrent de huidige corona toestand, de handen in elkaar slaan en met z’n allen schouder aan schouder gaan staan om het tij te keren!

De tijd om elkaar te bestrijden is voorbij!

Maria
Maria
1 jaar geleden

Poeh, krachtige taal!
Maar wat doen ze ermee?
Laat de katholieke paus zich maar eens zo uitspreken. Dat komt nog beter over.
Bang voor de satan en zijn trawanten…..

michael
michael
1 jaar geleden

wow zegt er een de waarheid hier!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x