Gezondheid

Weet jij wat er in vaccins zit? Dit kritische bord zorgt in Australië voor veel ophef

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Weet jij wat er in vaccins zit? Of mag je die vraag niet stellen? LearnTheRisk.org, een website die is opgezet door een oud-medewerker van farmareus Merck, heeft in Australië een groot bord geplaatst met daarop de tekst: “Weet jij wat er in een vaccin zit?”

Het is een hele simpele vraag, maar verrassend weinig mensen weten het antwoord hierop.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Australian Medical Assocation (AMA) is fel gekant tegen het bord en wil dat het verwijderd wordt. De organisatie vindt dat er geen kritische vragen over vaccins mogen worden gesteld.

Dodelijke boodschap

De Australische minister van Volksgezondheid Roger Cook vindt het bord ‘smerig’ en ‘doortrapt’. “Het is gevaarlijk en misleidend en brengt mensenlevens in gevaar,” aldus de minister.

Parlementslid John Carey zei dat het bord een ‘dodelijke boodschap’ verspreidt. “We willen die soort troep niet in onze gemeenschap,” zei hij.

Maar je zou zeggen dat de voormalige medewerker van één van de grootste vaccinmakers ter wereld een goede reden moet hebben gehad om het bord te plaatsen.

Bang

Advocaten zeggen dat de vrijheid van meningsuiting in dit geval zwaarder weegt en dat de overheid het bord niet zomaar kan laten weghalen.

Waarom is men zo bang dat mensen vragen stellen over vaccins? Politici weten waarschijnlijk ook niet precies wat er in zit.

Als mensen erachter komen wat er werkelijk in vaccins zit en ontdekken dat ze gevaarlijk kunnen zijn, zullen ze niet blij zijn dat hun gekozen functionarissen er steeds alles aan hebben gedaan om vaccinaties op te dringen aan hun kinderen.

Banden

De Australische premier Malcolm Turnbull en zijn vrouw zijn al meerdere keren in opspraak geraakt vanwege hun banden met multinationals, waaronder farmaceuten.

Lucy Turnbull was bijvoorbeeld voorzitter van het farmaceutische bedrijf Prima Biomed (Immutep), dat onder meer vaccins maakt.

Bekijk ook onderstaand filmpje over het bord:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dave
Dave
5 jaren geleden

“People don’t have the right to scare people”……..”THAT’S OUR JOB!!!”

ekseegese
ekseegese
5 jaren geleden

Wat een ophef over het stellen van een simpele en eerlijke vraag via een billboard. Als door een ader gebeten……………. Dat alleen al zou mensen te denken moeten geven.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Nou ik lees hier ook in de media opmerkelijke dingen.
RIVM voorspeld binnen 2 maanden een half miljoen teken beten ?? ( hoezo strooien ze die dan neer?)
Werkgevers moeten griep prik gaan vergoeden, er zijn teveel zieken ? ( eigenschuld moet je de juiste samenstelling in die vaccinatie stoppen) virussen muteren, als je al ingeënt wil worden.
Als klap op de vuurpijl zijn psychologen/ psychiaters een richtlijn aan t opstellen om jonge kinderen te diagnostiseren voor depressie ,, geweldig weer een nieuw stempel met medicatie …….
Angst kan je ook zaaien……..

Ronald
Ronald
5 jaren geleden

Je hebt het volste recht om te weten wat je in je lichaam inbrengt. Als je iets eet of drinkt staat op de verpakking wat er in zit. Dus waarom staat dat dan niet op een bijsluiter bij een vaccinatie?

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x