Gezondheid

De verborgen agenda achter fluoride (video)

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Georgia Guidestones zijn grote granieten zuilen op een heuvel in Elbert County in Georgia. Soms worden ze een ‘Amerikaans Stonehenge’ genoemd.

Op de zuilen staat een bericht dat bestaat uit aanwijzingen voor de overlevenden van een apocalyps die een nieuwe en betere beschaving zou moeten zien op te bouwen. Over het ontstaan van het monument bestaat veel geheimzinnigheid.

Het is niet duidelijk wie ertoe opdracht heeft gegeven en waarom. Op een nabijgelegen plaat staat vermeld dat de constructie werd geplaatst op 22 maart 1980 in opdracht één of meer onbekende personen onder het pseudoniem ‘R.C. Christian’ (Christian RoseCross, Rozenkruisers, vrijmetselarij, Rothschilds, Rockefellers). Christian vertegenwoordigt een ‘kleine groep loyale Amerikanen’.

Op de constructie treft men berichten aan in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Klassiek Chinees en Russisch. De Verenigde Naties zorgden voor verschillende vertalingen.

Eén van deze moderne Tien geboden stelt dat er nooit meer dan 500 miljoen mensen op aarde mogen zijn. Het monument trekt veel bezoekers alhoewel het voordat het gereed kwam reeds omstreden was.

Mensen die bijvoorbeeld onderzoek hebben gedaan naar aids komen steevast tot de conclusie dat er bewust niets wordt gedaan tegen de verspreiding van hiv om zo de wereldbevolking te reguleren. Op dezelfde manier helpt de Amerikaanse overheid de Chinese gezinsplanning en geboortebeperking te financieren.

Gepensioneerd orthopedist, radiopresentator en schrijver Dr. Stan Monteith vertelt over de geschiedenis van fluoride, het gebruik en de gevaren ervan en hoe het door de jaren heen is gepromoot terwijl de bevolking massaal werd misleid. Ontdek de verborgen agenda achter het gebruik van fluoride, wie erbij betrokken zijn en waarom het werkelijk wordt gebruikt.

Bron: YouTube/GoodFightUploads

Meer informatie:

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x