Homepagina » Binnenland » Waarom alle huishoudens flink meer moeten betalen voor energie vanwege ‘enorm asociale’ Teslarijder
teslarijder

Waarom alle huishoudens flink meer moeten betalen voor energie vanwege ‘enorm asociale’ Teslarijder

Netbeheerders laten weten dat de energierekening gaat stijgen. Dat komt omdat ze miljarden moeten investeren om aan de stijgende vraag naar elektriciteit te voldoen.

Volgens de netbeheerders is het elektriciteitsnet nu veel te zwak voor al die elektrische auto’s en warmtepompen die erbij zullen komen.

Zo verbruikt één Tesla Model 3 al evenveel elektriciteit als 10 huishoudens en slurpt één warmtepomp evenveel stroom als een aantal wasdrogers.

Minimaal enkele tientjes

De drie grootste netbeheerders – Enexis, Liander en Stedin – zijn de komende 10 jaar zo’n 25 tot 30 miljard euro kwijt aan investeringen.

Die kosten komen uiteindelijk op het bordje van de consument.

“Reken minimaal op enkele tientjes per jaar,” aldus Stedin-topman Marc van der Linden.

Enorme asocialen

Oud-minister Ronald Plasterk (PvdA) reageert: “Alle huishoudens gaan tientallen euro’s meer voor energie betalen doordat één Teslarijder meer energie slurpt dan 10 huishoudens.”

“Dat zijn dus enorme asocialen,” constateert hij. “Voor elke Tesla zitten honderden bejaarden met fleecedekens kou te lijden.”


[AD]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
10 maanden geleden

Het houd niet op totdat we in aktie komen !!

Dus niet over 10 jaar als we compleet leeg gezogen zijn en niets meer hebben om voor te vechten !!

André
André
10 maanden geleden

“Voor elke Tesla zitten honderden bejaarden met fleecedekens kou te lijden.”

Volgens mij worden die bejaardenhuizen nog gewoon op gas gestookt hoor. Gas genoeg.

“Dat zijn dus enorme asocialen,”

Nee, de asocialen zitten in de regering. En ook jouw partij kan er wat van, zie Timmermans.

Doe daar dan wat aan!!

Athanasia
Athanasia
Reactie op  André
10 maanden geleden

Sorry Andre maar.. of ik begrijp je verkeerd.. of je komt van een andere planeet , is de stelling; die bejaardentehuizen worden toch op gas gestookt , van jou.. of reageer je ergens op. De meeste oude mensen zitten n.l. gewoon in hun huis want al die bejaarden tehuizen zijn gesloopt , bestaan niet meer er zijn nog enkele verzorgingstehuizen waarvan de wachttijd zo lang is, dat de meesten die erop wachten onder erbarmelijke omstandigheden hun laatste jaren slijten. p.s. Dat is wel de generatie die keihard gewerkt heeft waarvan jij nu profiteert en zo worden ze bedankt oftewel bij het grof vuil gezet.

Rob
Rob
10 maanden geleden

Als die Tesla rijders zelf een beetje na kunnen denken dan gooien ze die energie slurper eruit. Ze worden zelf ook al belazerd door de laadpaal aanbieders die de laadprijzen minimaal 5 keer verhogen. Die Tesla rijders hebben zelf ook een gezin dus gaan ze als gezin ook gewoon tientallen euro’s meer betalen voor hun energie in huis. Daar blijven ze niet van gespaard. In feite worden zij dan nog meer belazerd dan de rest. Ze betalen EN 5 keer zoveel voor één keer laden EN tientallen euro’s meer voor hun energie in huis. En als de rest van de gewone mensen ook na kan denken dan ga je niet je huis verbouwen voor mega bedragen waar je, omwille van de fake klimaatverandering door mensen, zelf je eigen problemen veroorzaakt. Er is al zoveel informatie geweest dat het intussen toch duidelijk is dat je knettergek moet zijn om aan die hysterie mee te doen. Zonnepanelen die in brand vliegen, warmtepompen die veel te weinig warmte leveren enz. Je zet jezelf letterlijk in de kou als je mee doet aan de hysterische leugens die uiteindelijk alleen maar om geld draaien en vooral voor de top graaiers.

Marc
Marc
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

@Rob: geen enkel probleem hoor, in belgistan zijn de meeste Tesla’s bedrijfswagens van dikbetaalde managers die alles van de belastingen aftrekken. Ze zullen geen boterham minder moeten eten, het werkende gepeupel zoals wij betaald hun rekening…

Christgalactic
Christgalactic
10 maanden geleden

Nicola Tesla draait zich om in zijn graf! Maar deze genie werd in het verdomd hoekje geplaatst en men stak zijn labo in brand!

exegese
exegese
10 maanden geleden

Alles wat ze bedenken is catastrofaal, is dat dom toeval of worden we doelbewust in de val gelokt ? Mijns inziens gebeurt er nooit iets zo maar. Overal zit een plan achter, doorgaans een smerig plan, laat dat maar eens tot je doordringen. Den Haag luistert precies naar de macht achter de macht en die zijn nooit ondoordacht bezig. Dus allemaal niet meer stemmen of allemaal op Baudet stemmen, dan blaast die partij zichzelf noodgedwongen op. Uiteindelijk moeten we van al het gespuis wat trouw zweert of heeft gezworen aan het koningshuis. Of het nog gaat lukken is de vraag, ze hebben lugubere plannen met ons kikkerlandje, die zullen ze niet zonder slag of stoot opgeven. Nederland moet veranderen in een grootstedelijk industriegebied, een doorvoer haven voor handel voor heel Europa. Boeren lopen in de weg en natuurgebieden zullen in de toekomst ook moeten wijken. Ons land zal onherstelbaar verminkt gaan worden voor het grote doel : de nazistische eenheidsworst die Europa dient te worden.

Athanasia
Athanasia
Reactie op  exegese
10 maanden geleden

Ik zal je even bijlichten; Stel je spreekt 2 talen( X en Y) want je woont in een tweetalig land. Ineens wordt het verboden om taal X te spreken , taal Y wordt niet opgeheven dus als je met iemand van taal y moet communiceren heb je een probleem. Dan komt er een bedrijf waarvan je verplicht wordt de diensten t.b.v. taal X af te nemen.Hetzelfde gebeurd op energiegebied je wordt gedwongen alles electrisch af te nemen want dat is de universele uiterst chantabele , makkelijk je af te sluiten taal, dus geen benzine meer, geen gas alles electra , dat die energiebedrijven daar nog wel gebruik van maken dat is een andere kwestie.. Jij moet onvrij zijn , Jij moet makkelijk manipuleerbaar zijn met voedsel, alle proteïnen essentieel voor leven, wordt je straks gedwongen af te nemen van een niet dierlijke bron.. vandaar weg met boeren en vissers. Een soort Soylent Green sluit ik ook niet uit, zoek maar op wat het betekent . De bedoeling van dit hele scenario is, zoveel mogelijk rechten en vrijheden in te perken en je zwak en chantabel te maken, de middelen hiertoe zijn voedsel, energie , wonen, je verplaatsen en geld ( digitaal en net genoeg om 1 maand van te leven waarbij zij ook nog dicteren hoe je het mag uitgeven ) Nog even voor de goede orde heb het niet over een boek of film lees ook Agenda 2021 en 2030.

Exegese
Exegese
Reactie op  Athanasia
10 maanden geleden

@Athanasia, ik vrees dat je volledig gelijk hebt. Het scenario past 1 op 1 op de plannen zoals die ons opgedrongen worden. We dienen zeer snel wakker te worden en ons met hand en tand te verzetten tegen deze satanische plannen.

Defixiones
Defixiones
10 maanden geleden

Dus zie je een Tesla.., fluim er even een flinke rochel op.
Dan zullen we zien we zien hoe lang het nog leuk blijft een Tesla te rijden.

x

Check Also

timmermans

Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’

Frans Timmermans heeft weer van zich laten ...

elon musk

Elon Musk weigert coronavaccin te nemen, noemt Bill Gates ‘sukkel’

Tesla-baas Elon Musk heeft gezegd dat hij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x