Mens en Dier

Klein meisje trekt fel van leer tegen mondkapjesplicht op school: ‘Kinderen stikken’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er circuleert een filmpje op social media waarin een klein meisje fel van leer trekt tegen het schoolbestuur van Collier County in de staat Florida. Kort geleden schafte gouverneur Ron DeSantis de mondkapjesplicht in Florida af. Lokale autoriteiten mogen zelf bepalen of ze al dan niet een mondkapjesplicht instellen.


“De mondkapjes zijn verschrikkelijk,” zei het meisje. Een vriendje van één van haar vrienden zou zijn flauwgevallen als gevolg van het dragen van een mondkapje. “Wauw. Gefeliciteerd,” zei ze sarcastisch. “Jullie weten niet eens hoe andere kinderen zich voelen. Ze ademen steeds dezelfde vieze lucht in.”

Wij zijn niet vrij

“Mijn neef zei dat ze bang zijn om hun mondkapje af te doen. Jullie creëren scholen vol bange kinderen. Ik ben trots op jullie. Wauw. Fantastisch,” ging ze verder. “Kinderen stikken. Jullie weten niet hoe het voelt. Het is onzin. Waarom zou je zoiets doen?”

“George Washington heeft Amerika gemaakt zodat we vrije burgers konden zijn en het Vrijheidsbeeld staat voor vrijheid, en wij zijn niet vrij,” zei het meisje. “Zorg dat kinderen geen mondkapje meer hoeven te dragen. Wees niet bang!”

[Infowars]

4.4 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
3 jaren geleden

Kinderen zeggen de waarheid. Wou dat kinderen zoals deze grote meid onze roverheid vormden betr. de zgn gentherapieën (illegaal ‘VACCINS’ genoemd) en dat zo radicaal te stoppen.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Een kenmerk van een totalitaire staat is dat een totalitaire staat een land regeert alsof het een veroverd land is, dus het verwaarloost de bevolking en plundert het leeg. (Hannah Arendt – Totalitarisme (1951))

Maar dit soort nieuwe totalitaire regiems laten de kinderen niet eens meer met rust en dat totalitaire regiems in het verleden wel (voor zover ik weet).

Johnny
Johnny
3 jaren geleden

Ik heb gister dit fimpje al gezien bij Jeff Berwick ‘The Dollar Vigilante’. Heerlijk hoe dit pientere en welbespraakte grietje even die volslagen idioten compleet voor schut zet met keiharde en zeer cynische opmerkingen. Er is hoop zat als je ziet hoe de jeugd zich prima kan verdedigen als er maar eens simpelweg een podium voor hen is om zich te verdedigen. Eerst opzouten met het fake corona gezwam en stompzinnige maatregelen bedoeld om de wereld te knechten en dan die nog dommere fake opwarmingsagenda van Gretta en haar veels te rijke VN nazi -vriendjes die de hele wereld overvliegen en hun bedrijven allerlei nutteloze troep en plastic laten produceren (zoals mondkapjes bijv) voor eens en voor altijd van tafel te vegen. En stop toch met die onzinnige oorlogen en fake news, pure (tijd) verspilling en vernietigend voor ieders leefmilieu. Haar ouders mogen ontzettend trots zijn!!

Loire
Loire
3 jaren geleden

Alle kinderen zouden moeten massaal voor hun vrijheid en rechten kunnen strijden en de mondkapjes afdoen. Omt en regeringen zijn monsters en bijna iedereen accepteert het, ongelooflijk. Zij zijn niets meer dan wij, zij weten alleen hoe ze de macht moeten grijpen en iedereen bang moeten maken.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x