Mens en Dier

Klein meisje trekt fel van leer tegen mondkapjesplicht op school: ‘Kinderen stikken’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er circuleert een filmpje op social media waarin een klein meisje fel van leer trekt tegen het schoolbestuur van Collier County in de staat Florida. Kort geleden schafte gouverneur Ron DeSantis de mondkapjesplicht in Florida af. Lokale autoriteiten mogen zelf bepalen of ze al dan niet een mondkapjesplicht instellen.


“De mondkapjes zijn verschrikkelijk,” zei het meisje. Een vriendje van één van haar vrienden zou zijn flauwgevallen als gevolg van het dragen van een mondkapje. “Wauw. Gefeliciteerd,” zei ze sarcastisch. “Jullie weten niet eens hoe andere kinderen zich voelen. Ze ademen steeds dezelfde vieze lucht in.”

Wij zijn niet vrij

“Mijn neef zei dat ze bang zijn om hun mondkapje af te doen. Jullie creëren scholen vol bange kinderen. Ik ben trots op jullie. Wauw. Fantastisch,” ging ze verder. “Kinderen stikken. Jullie weten niet hoe het voelt. Het is onzin. Waarom zou je zoiets doen?”

“George Washington heeft Amerika gemaakt zodat we vrije burgers konden zijn en het Vrijheidsbeeld staat voor vrijheid, en wij zijn niet vrij,” zei het meisje. “Zorg dat kinderen geen mondkapje meer hoeven te dragen. Wees niet bang!”

[Infowars]

4.4 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albert
Albert
1 jaar geleden

Kinderen zeggen de waarheid. Wou dat kinderen zoals deze grote meid onze roverheid vormden betr. de zgn gentherapieën (illegaal ‘VACCINS’ genoemd) en dat zo radicaal te stoppen.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Een kenmerk van een totalitaire staat is dat een totalitaire staat een land regeert alsof het een veroverd land is, dus het verwaarloost de bevolking en plundert het leeg. (Hannah Arendt – Totalitarisme (1951))

Maar dit soort nieuwe totalitaire regiems laten de kinderen niet eens meer met rust en dat totalitaire regiems in het verleden wel (voor zover ik weet).

Johnny
Johnny
1 jaar geleden

Ik heb gister dit fimpje al gezien bij Jeff Berwick ‘The Dollar Vigilante’. Heerlijk hoe dit pientere en welbespraakte grietje even die volslagen idioten compleet voor schut zet met keiharde en zeer cynische opmerkingen. Er is hoop zat als je ziet hoe de jeugd zich prima kan verdedigen als er maar eens simpelweg een podium voor hen is om zich te verdedigen. Eerst opzouten met het fake corona gezwam en stompzinnige maatregelen bedoeld om de wereld te knechten en dan die nog dommere fake opwarmingsagenda van Gretta en haar veels te rijke VN nazi -vriendjes die de hele wereld overvliegen en hun bedrijven allerlei nutteloze troep en plastic laten produceren (zoals mondkapjes bijv) voor eens en voor altijd van tafel te vegen. En stop toch met die onzinnige oorlogen en fake news, pure (tijd) verspilling en vernietigend voor ieders leefmilieu. Haar ouders mogen ontzettend trots zijn!!

Loire
Loire
1 jaar geleden

Alle kinderen zouden moeten massaal voor hun vrijheid en rechten kunnen strijden en de mondkapjes afdoen. Omt en regeringen zijn monsters en bijna iedereen accepteert het, ongelooflijk. Zij zijn niets meer dan wij, zij weten alleen hoe ze de macht moeten grijpen en iedereen bang moeten maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x