Homepagina » Mens en Dier » Sophie in ‘t Veld (D66) noemt verkrachting ‘geen geïmporteerd probleem’ en wordt hard teruggefloten
Sophie in ’t Veld
Foto: © European Union 2015 - European Parliament CC BY-NC-ND 4.0 Creative Commons

Sophie in ‘t Veld (D66) noemt verkrachting ‘geen geïmporteerd probleem’ en wordt hard teruggefloten

Een Europarlementariër van de Duitse partij AfD legde in het Europees Parlement een link tussen migratie en verkrachting, tot grote woede van Sophie in ’t Veld (D66).

Verkrachting is geen geïmporteerd probleem, zoals een AfD-politicus suggereerde, tweette ze.

Mannen van allerlei pluimage maken zich er schuldig aan. Ik ben klaar met dit soort uiterst rechtse fopfeministen, beklaagde ze zich.

Hard teruggefloten

De D66’er werd op internet hard teruggefloten.

Zo wees Mirjam152 op een artikel in Trouw waaruit blijkt dat drie kwart van de verkrachters in 1996 al van allochtone komaf was.

Door types als Sophie is onderzoek naar dit soort cijfers verboten, klonk het.

Nietsnuttende zakkenvuller

Ze ging verder: “Wij, als vrouwen, hebben niets aan jou Sophie. Je bent een nietsnuttende zakkenvuller. Feministe? Ga toch weg. Met het wegkijken voor geweld jegens vrouwen door migranten, help je alleen de daders. Je bent een smeerpijp.”

Ze kreeg bijval van René Kemp: “Sophie liegt dat ze barst, maar ze komt er gewoon mee weg. Want waar nepjournalisten als hyena’s op de tweets van Baudet duiken – zullen ze de glasharde leugens van dit D66-mormel allemaal negeren.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. 80% van al die ellende wordt veroorzaakt door cultuurverrijkers en iedereen weet het en mensen van mijn leeftijd weten dit al ruim 30 jaar want zo lang speelt het al. Het is schandalig dat dit soort lui in die positie zich zo uitspreken, hebben ze nu werkelijk geen benul of spelen ze een smerig spel.

  72 likes
  • @Willem. Inderdaad, en al (minimaal) 30 jaar is de politiek ook al bezig buitenlanders (en voornamelijk moslims) voor te trekken op eigen volk. Dat begon al met de ‘positieve discriminatie’ van buitenlanders (moslims). De oolitiek draaide de boel om. Volgens hen mochten buitenlanders niet gediscrimineerd worden door het volk. Maar vervolgens kwamen ze zelf met het concept van ‘positieve discriminatie’ t.o.v. de eigen bevolking. Blijkbaar mag alleen de politiek een bevolkingsgroep discrimineren, en wel de eigen bevolking. Ze liepen altijd te roeptoeteren over gelijkwaardige behandeling maar als er één organisatie in Nederland is die mensen niet als gelijkwaardig behandelt dan is het wel de regering in Den Haag. Indertijd merkten veel Nederlanders al dat de politiek corrupt is. En naarmate er meer en meer aan het daglicht komt zijn ze van begin af aan corrupt geweest. Sinds na de oorlog al zijn politici trekpoppen van globalisten en kapitalisten die bepalen wat er moet gebeuren.

   24 likes
   • Beste mensen, ik heb op het artikel over de Imam gereageerd met het antwoord op de vraag hoe wij achtergesteld worden op allochtonen.
    Als ik reacties lees, neemt blijkbaar niemand de moeite om het verdrag van Straatsburg en EU resolutie 1743 door te nemen.
    Het is niet 30 jaar gaande maar sinds 1975, toen de EU kapituleerden aan de Islam.
    Lees de inhoud van deze overeenkomsten, dan wordt U pas echt kwaad, zeker weten.

    12 likes
    • Geen enkele serieuze NL bestuurder zou in dit tijdsgewricht deze verdrag/resolutie teksten nog kunnen ondersteunen.

     Te gek voor woorden dat deze niet al lang zijn geschrapt en het geen issue is in de 2e kamer.

     3 likes
    • Dat loopt wel en ik denk dat het al eerder aan de gang was. Ik zat in de beginjaren ‘70 in een actiegroep in Rotterdam “Het Oude Westen”. Vergaderingen bijgewoond met Burgemeester Thomassen en ook wel met Minister Udink en ik had al heel gauw in het snotje dat we wel aangehoord werden maar dat ze er verder geen notitie van namen of ons maar lieten bengelen. Udink was een rat eerste klas en Thomassen van hetzelfde laken een pak. Alle allochtonen kregen gemakkelijk van alles gedaan bij de SD en als er een allochtoon in de gevangenis had gezeten kreeg ie bij ontslag toentertijd een 35.000,00 gulden mee om een zaak te beginnen (slagerij, groenten etc.). Dus om ze op de rails te zetten, het goede pad enzo. Kregen de Nederlanders niet hoor. Tevens hoefden de slagers en groenteboeren/kruideniers geen papieren en middenstandsdiploma te hebben. Heel veel jaren later, ik dacht halverwege de jaren ‘90 kwamen veel Nederlandse middenstanders erachter en kwamen er vragen. Daarna is het ook voor hen versoepeld. Ook weet ik van een bevriende verslaggever toentertijd dat alles wat de allochtonen uitvraten nauwelijks benoemd werd in de kranten terwijl als een Nederlander wat op zijn kerfstok had zijn naam en/of initialen in de krant kwam. Een oom van mij is in de jaren ‘70 door 12 Marokkanen in elkaar geslagen; zij volgden hem terwijl hij de contributie voor de duivenvereniging ophaalde. Kwam niet in de krant! Dat was allemaal dus een bewust beleid. Ik kan nog veel meer vertellen maar dit lijkt me wel genoeg.

     1 likes
   • Klopt als een bus Rob, die positieve discriminatie kan ik me nog wel goed herinneren werd ik toen ook al doodziek van. Zeer neerbuigend en als je het over racisme hebt was dat het wel.

    11 likes
    • Dat hele idee over discriminatie en racisme is in feite alleen maar een ‘verdeel en heers’ tactiek van de elite. Religies maken daar ook deel van uit. Het verdeelt de bevolking en zo kun je de verschillende groepen tegen elkaar uitspelen zodat je de controle over iedereen hebt. En vervolgens kom je met steeds meer beperkingen om de rechten van iedereen steeds meer af te breken. Dat idee van racisme gaat ook alleen maar over de huidskleur maar in feite zijn we allemaal mensen. En daar is de elite bang voor, voor mensen die het door krijgen en zich gaan organiseren want dan verliezen ze de controle. Controle is alleen maar op angst gebaseerd. Maar zij hebben ons nodig om te overleven, ze kunnen niets zelf. Wij hebben hen echter niet nodig. Dus de mensheid zou weer kunnen gedijen als de elite de controle kwijt is. En dat is wat er door sommigen wel gezegd wordt, dat ze in de top geen controle meer hebben. Ze kunnen dan alleen nog maar angst zaaien want ook daar leven ze van. Wat er nu gaande is schijnt niets anders te zijn dan pure paniek van de elite en dan wordt het wel aardig heftig. Maar daardoor komt er wel juist meer aan het daglicht omdat ze haast hebben. Dan geven ze zichzelf bloot en dat lees je weer in veel berichten. Het is nu domweg oorlog maar er zijn ook veel berichten dat dat straks een keer over en sluiten is. Dan kan de mens weer gaan bouwen aan het leven maar dan zal het wel anders moeten want veel mensen zitten ook nog aan de hebzucht vast van het materiële controle systeem (de zogenaamde welvaart). In feite hebben we helemaal niet zoveel nodig om te leven. Ik ben me daar al wel aardig bewust van. Ik heb maak al een tijdje mee dat ik gewoon merk dat ik aan een hoop zaken niks heb maar waar de winkels vol mee liggen. Da is gewoon allemaal onderdeel van he systeem en dat zal straks waarschijnlijk ook niet meer zo werken. Er is genoeg voor iedereen, het moet alleen eerlijk verdeeld worden om er van te kunnen leven

     9 likes
  • is dat echt een vraag Willem?

   fff

   5 likes
 2. Mevrouw in ‘t Veld, WIJ zijn klaar met uw onnozele praatjes en uw zeer bedenkelijke partij. Ga koken mens. Waarvan akte!

  38 likes
 3. Ik ben wel klaar met dat Links Extremisme dat zich verspreid via het bestuur, 2e kamer, EU instituties en dergelijke.

  Al die extreme linkse ideetjes die via het onderwijs witgewassen worden om door onze jongeren als normaal te worden gezien.
  Het wordt tijd voor een Dutch Defence Force DDF.

  28 likes
 4. Tja het is toch wat de waarheid wil ze verhullen , raar wijf . Zij zal niet verkracht worden hoor zo lelijk als de nacht . M’n Opa van van 85 ziet er nog veel beter uit .

  22 likes
  • Ze is lesbisch, dus hooguit een op hol geslagen vibrator kan haar deren.
   Maar dat is het zieke van ons land we worden betutteld door kinderloze sexuele perverts. Een ouder denkt anders over de toekomst dan kinderloze die alleen voor hun leven hoeven te denken. Sophietje hier, rutte, ollongren.
   Pim Fotuyn was een uitzondering.

   8 likes
 5. jammer dat er tot nu toe alleen maar mannen reageren..(zal ze vast ook een mening over hebben…). Sophie lijkt boos en verbitterd, met die combinatie zou ze beter niet op die stoel moeten zitten.

  Face the facts… de tijd is aangebroken, of men het nu leuk vindt of niet.

  12 likes
 6. Zal deze vrouw geen last van hebben. Zus van Eucalypt ?

  7 likes
 7. Deze Sofie moet maar even overgeplaatst worden naar zo’n gezellig land! Uiteraard onder de bevolking en onbewaakt; dat gaat helemaal goed komen immers!

  7 likes
 8. D66 is destijds opgericht door een stel kakkers, onder leiding van Van Mierlo, de opper alcoholist. Hebben ooit hun opleiding genoten in Leiden en allemaal brave broeders en zusters van het studentencorps Minerva. Hirsch Ballin, Brinkhorst en meer van die kakjochies. Vergat nog bijna die pedo Demmink. Hoe kon ik hem vergeten? (En onze Trix natuurlijk ) In Engeland hadden dat soort figuren zich ook verenigd.O.a. Boris Johnson en mister integrity enen Tony Blair. Blijven elkaar overal tegenkomen. Zitten op Links en Rechts. Een soort Eeuwig Durende Beweging. Politieke kleur maakt hen niet uit. Opportunisten bij uitnemendheid. En nu is D66 vergeven van de Vrouwelijke Guttmenschen. Lesbo’s met kinderen en meer van dat soort types. En vooral uitdragen dat je heel bijzonder bent als je zo bent. Een soort valse identiteit. Overigens bestaat er geen identiteit. Ook een door het Westen verzonnen Egotrip.

  7 likes
 9. Sophie in ’t Veld is een gefrustreerde deug heks, negeren is het beste wat men kan doen bij dit soort volksverlakkers..
  Haar partij wordt nog wel afgestraft voor hun jarenlange heulen met de vijand…

  4 likes
 10. Misschien wordt het eens tijd dat zij het zelf aan de lijve ondervindt wat zij nu ontkent.
  Dit kan tot 2 dingen leiden; 1. haar ogen gaan open voor dit probleem, of 2. zij vindt het lekker en vraagt er om. Dan mag zij zulke uitspraken nogmaals doen, de griezel.

  4 likes
 11. Sofietje heeft het wel handig gespeeld, Links lulle en rechts zakkenvullen?

  2 likes
 12. Euthanasie is een gewelddadig doden.
  Invitrovertilisatie , IVF, is een gewelddadig bevruchten. (Met een scherpe naald een eicel binnen dringen. )
  Orgaan-Donatie is een geweldadige manier om een leven te verlengen. Zowel voor de doneerder als de ontvanger.
  In de gezondheidszorg leven dus gewelddadige elementen. Dat is geen import! dit is binnen Nederlandse wetten vastgelegd.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

koning

Koning mag miljoenen aan ‘onterecht opgestreken’ subsidie houden: ‘Dit is toch werkelijk absurd’

Onlangs zeiden drie vooraanstaande juristen in een ...

minister Ollongren

Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...