Homepagina » Mens en Dier » Sophie in ‘t Veld (D66) noemt verkrachting ‘geen geïmporteerd probleem’ en wordt hard teruggefloten
Sophie in ’t Veld
Foto: © European Union 2015 - European Parliament CC BY-NC-ND 4.0 Creative Commons

Sophie in ‘t Veld (D66) noemt verkrachting ‘geen geïmporteerd probleem’ en wordt hard teruggefloten

Een Europarlementariër van de Duitse partij AfD legde in het Europees Parlement een link tussen migratie en verkrachting, tot grote woede van Sophie in ’t Veld (D66).

Verkrachting is geen geïmporteerd probleem, zoals een AfD-politicus suggereerde, tweette ze.

Mannen van allerlei pluimage maken zich er schuldig aan. Ik ben klaar met dit soort uiterst rechtse fopfeministen, beklaagde ze zich.

Hard teruggefloten

De D66’er werd op internet hard teruggefloten.

Zo wees Mirjam152 op een artikel in Trouw waaruit blijkt dat drie kwart van de verkrachters in 1996 al van allochtone komaf was.

Door types als Sophie is onderzoek naar dit soort cijfers verboten, klonk het.

Nietsnuttende zakkenvuller

Ze ging verder: “Wij, als vrouwen, hebben niets aan jou Sophie. Je bent een nietsnuttende zakkenvuller. Feministe? Ga toch weg. Met het wegkijken voor geweld jegens vrouwen door migranten, help je alleen de daders. Je bent een smeerpijp.”

Ze kreeg bijval van René Kemp: “Sophie liegt dat ze barst, maar ze komt er gewoon mee weg. Want waar nepjournalisten als hyena’s op de tweets van Baudet duiken – zullen ze de glasharde leugens van dit D66-mormel allemaal negeren.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

80% van al die ellende wordt veroorzaakt door cultuurverrijkers en iedereen weet het en mensen van mijn leeftijd weten dit al ruim 30 jaar want zo lang speelt het al. Het is schandalig dat dit soort lui in die positie zich zo uitspreken, hebben ze nu werkelijk geen benul of spelen ze een smerig spel.

vladi
vladi
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

is dat echt een vraag Willem?

fff

Willem
Willem
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

We weten hoe het werkt Vladi, de retoriek wil ook wat. “the other side” laat op zich wachten maar alles is met een reden zo je weet.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

@Willem. Inderdaad, en al (minimaal) 30 jaar is de politiek ook al bezig buitenlanders (en voornamelijk moslims) voor te trekken op eigen volk. Dat begon al met de ‘positieve discriminatie’ van buitenlanders (moslims). De oolitiek draaide de boel om. Volgens hen mochten buitenlanders niet gediscrimineerd worden door het volk. Maar vervolgens kwamen ze zelf met het concept van ‘positieve discriminatie’ t.o.v. de eigen bevolking. Blijkbaar mag alleen de politiek een bevolkingsgroep discrimineren, en wel de eigen bevolking. Ze liepen altijd te roeptoeteren over gelijkwaardige behandeling maar als er één organisatie in Nederland is die mensen niet als gelijkwaardig behandelt dan is het wel de regering in Den Haag. Indertijd merkten veel Nederlanders al dat de politiek corrupt is. En naarmate er meer en meer aan het daglicht komt zijn ze van begin af aan corrupt geweest. Sinds na de oorlog al zijn politici trekpoppen van globalisten en kapitalisten die bepalen wat er moet gebeuren.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Klopt als een bus Rob, die positieve discriminatie kan ik me nog wel goed herinneren werd ik toen ook al doodziek van. Zeer neerbuigend en als je het over racisme hebt was dat het wel.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

Dat hele idee over discriminatie en racisme is in feite alleen maar een ‘verdeel en heers’ tactiek van de elite. Religies maken daar ook deel van uit. Het verdeelt de bevolking en zo kun je de verschillende groepen tegen elkaar uitspelen zodat je de controle over iedereen hebt. En vervolgens kom je met steeds meer beperkingen om de rechten van iedereen steeds meer af te breken. Dat idee van racisme gaat ook alleen maar over de huidskleur maar in feite zijn we allemaal mensen. En daar is de elite bang voor, voor mensen die het door krijgen en zich gaan organiseren want dan verliezen ze de controle. Controle is alleen maar op angst gebaseerd. Maar zij hebben ons nodig om te overleven, ze kunnen niets zelf. Wij hebben hen echter niet nodig. Dus de mensheid zou weer kunnen gedijen als de elite de controle kwijt is. En dat is wat er door sommigen wel gezegd wordt, dat ze in de top geen controle meer hebben. Ze kunnen dan alleen nog maar angst zaaien want ook daar leven ze van. Wat er nu gaande is schijnt niets anders te zijn dan pure paniek van de elite en dan wordt het wel aardig heftig. Maar daardoor komt er wel juist meer aan het daglicht omdat ze haast hebben. Dan geven ze zichzelf bloot en dat lees je weer in veel berichten. Het is nu domweg oorlog maar er zijn ook veel berichten dat dat straks een keer over en sluiten is. Dan kan de mens weer gaan bouwen aan het leven maar dan zal het wel anders moeten want veel mensen zitten ook nog aan de hebzucht vast van het materiële controle systeem (de zogenaamde welvaart). In feite hebben we helemaal niet zoveel nodig om te leven. Ik ben me daar al wel aardig bewust van. Ik heb maak al een tijdje mee dat ik gewoon merk dat ik aan een hoop zaken niks heb maar waar de winkels vol mee liggen. Da is gewoon allemaal onderdeel van he systeem en dat zal straks waarschijnlijk ook niet meer zo werken. Er is genoeg voor iedereen, het moet alleen eerlijk verdeeld worden om er van te kunnen leven

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Beste mensen, ik heb op het artikel over de Imam gereageerd met het antwoord op de vraag hoe wij achtergesteld worden op allochtonen.
Als ik reacties lees, neemt blijkbaar niemand de moeite om het verdrag van Straatsburg en EU resolutie 1743 door te nemen.
Het is niet 30 jaar gaande maar sinds 1975, toen de EU kapituleerden aan de Islam.
Lees de inhoud van deze overeenkomsten, dan wordt U pas echt kwaad, zeker weten.

René
René
Reactie op  Henk Azie
1 jaar geleden

Geen enkele serieuze NL bestuurder zou in dit tijdsgewricht deze verdrag/resolutie teksten nog kunnen ondersteunen.

Te gek voor woorden dat deze niet al lang zijn geschrapt en het geen issue is in de 2e kamer.

Willie
Willie
Reactie op  Henk Azie
11 maanden geleden

Dat loopt wel en ik denk dat het al eerder aan de gang was. Ik zat in de beginjaren ‘70 in een actiegroep in Rotterdam “Het Oude Westen”. Vergaderingen bijgewoond met Burgemeester Thomassen en ook wel met Minister Udink en ik had al heel gauw in het snotje dat we wel aangehoord werden maar dat ze er verder geen notitie van namen of ons maar lieten bengelen. Udink was een rat eerste klas en Thomassen van hetzelfde laken een pak. Alle allochtonen kregen gemakkelijk van alles gedaan bij de SD en als er een allochtoon in de gevangenis had gezeten kreeg ie bij ontslag toentertijd een 35.000,00 gulden mee om een zaak te beginnen (slagerij, groenten etc.). Dus om ze op de rails te zetten, het goede pad enzo. Kregen de Nederlanders niet hoor. Tevens hoefden de slagers en groenteboeren/kruideniers geen papieren en middenstandsdiploma te hebben. Heel veel jaren later, ik dacht halverwege de jaren ‘90 kwamen veel Nederlandse middenstanders erachter en kwamen er vragen. Daarna is het ook voor hen versoepeld. Ook weet ik van een bevriende verslaggever toentertijd dat alles wat de allochtonen uitvraten nauwelijks benoemd werd in de kranten terwijl als een Nederlander wat op zijn kerfstok had zijn naam en/of initialen in de krant kwam. Een oom van mij is in de jaren ‘70 door 12 Marokkanen in elkaar geslagen; zij volgden hem terwijl hij de contributie voor de duivenvereniging ophaalde. Kwam niet in de krant! Dat was allemaal dus een bewust beleid. Ik kan nog veel meer vertellen maar dit lijkt me wel genoeg.

Dirk
Dirk
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Of ze nu wel of geen benul hebben er wordt een heel smerig spel gespeeld en dat heet het minachten van het autochtone volk dat als slaaf wordt gebruikt om hun woeker salaris en het bijkomende te bekostigen

Henk
Henk
1 jaar geleden

Tja het is toch wat de waarheid wil ze verhullen , raar wijf . Zij zal niet verkracht worden hoor zo lelijk als de nacht . M’n Opa van van 85 ziet er nog veel beter uit .

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Henk
1 jaar geleden

Ze is lesbisch, dus hooguit een op hol geslagen vibrator kan haar deren.
Maar dat is het zieke van ons land we worden betutteld door kinderloze sexuele perverts. Een ouder denkt anders over de toekomst dan kinderloze die alleen voor hun leven hoeven te denken. Sophietje hier, rutte, ollongren.
Pim Fotuyn was een uitzondering.

Jan Doornbos
Jan Doornbos
1 jaar geleden

Mevrouw in ‘t Veld, WIJ zijn klaar met uw onnozele praatjes en uw zeer bedenkelijke partij. Ga koken mens. Waarvan akte!

anoniem
anoniem
Reactie op  Jan Doornbos
1 jaar geleden

Dan moet je eerst al haar geld afpakken, ze hoeft nooit meer te koken, heeft al waarschijnlijk een exotische slavin in haar huishouden?

René
René
1 jaar geleden

Ik ben wel klaar met dat Links Extremisme dat zich verspreid via het bestuur, 2e kamer, EU instituties en dergelijke.

Al die extreme linkse ideetjes die via het onderwijs witgewassen worden om door onze jongeren als normaal te worden gezien.
Het wordt tijd voor een Dutch Defence Force DDF.

René
René
Reactie op  René
1 jaar geleden

Dit is het antwoord van het kabinet op staatsgevaarlijke TBR rijpe “Imams” :

https://www.telegraaf.nl/nieuws/981354017/kabinet-wil-fout-geld-naar-moskeeen-aanpakken

Tijd voor de Dutch Defence Force!

johan
johan
1 jaar geleden

jammer dat er tot nu toe alleen maar mannen reageren..(zal ze vast ook een mening over hebben…). Sophie lijkt boos en verbitterd, met die combinatie zou ze beter niet op die stoel moeten zitten.

Face the facts… de tijd is aangebroken, of men het nu leuk vindt of niet.

Freba
Freba
Reactie op  johan
1 jaar geleden

Naar ik meen is haar 2e kamerpartner Ollongren overspannen. Kunnen ze helemaal niet aan . Dat soort typetjes. Weekdiertjes.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Zal deze vrouw geen last van hebben. Zus van Eucalypt ?

klaasvaak
klaasvaak
1 jaar geleden

Deze Sofie moet maar even overgeplaatst worden naar zo’n gezellig land! Uiteraard onder de bevolking en onbewaakt; dat gaat helemaal goed komen immers!

anoniem
anoniem
1 jaar geleden

Sofietje heeft het wel handig gespeeld, Links lulle en rechts zakkenvullen?

Freba
Freba
1 jaar geleden

D66 is destijds opgericht door een stel kakkers, onder leiding van Van Mierlo, de opper alcoholist. Hebben ooit hun opleiding genoten in Leiden en allemaal brave broeders en zusters van het studentencorps Minerva. Hirsch Ballin, Brinkhorst en meer van die kakjochies. Vergat nog bijna die pedo Demmink. Hoe kon ik hem vergeten? (En onze Trix natuurlijk ) In Engeland hadden dat soort figuren zich ook verenigd.O.a. Boris Johnson en mister integrity enen Tony Blair. Blijven elkaar overal tegenkomen. Zitten op Links en Rechts. Een soort Eeuwig Durende Beweging. Politieke kleur maakt hen niet uit. Opportunisten bij uitnemendheid. En nu is D66 vergeven van de Vrouwelijke Guttmenschen. Lesbo’s met kinderen en meer van dat soort types. En vooral uitdragen dat je heel bijzonder bent als je zo bent. Een soort valse identiteit. Overigens bestaat er geen identiteit. Ook een door het Westen verzonnen Egotrip.

Karel
Karel
1 jaar geleden

Sophie in ’t Veld is een gefrustreerde deug heks, negeren is het beste wat men kan doen bij dit soort volksverlakkers..
Haar partij wordt nog wel afgestraft voor hun jarenlange heulen met de vijand…

x

Check Also

brief

Rutte, waar blijft die brief over Build Back Better en de Great Reset?

Kamerlid Henk Krol heeft premier Rutte al ...

rutte

Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem

Of het nu gaat om het faciliteren ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x