Homepagina » Binnenland » ‘Warempel, je komt niet meer binnen zonder vaccinatiebewijs’
evenementen
Foto: Bejis123456 CC BY-SA 3.0

‘Warempel, je komt niet meer binnen zonder vaccinatiebewijs’

Deze week presenteerde de evenementensector een plan aan het kabinet om weer ‘veilig en verantwoord’ evenementen te organiseren. De sector is hard getroffen door de impact van het coronavirus. Staatssecretaris Mona Keijzer zei over het plan: “Mijn complimenten voor de sector. Zij hebben in korte tijd een gedegen plan neergelegd om veilig en verantwoord deze evenementen te organiseren.”

Hoe zou dit plan eruit kunnen zien? Ondernemer Jorn Lukaszczyk heeft meerdere bedrijven in de evenementenbranche en was één van de eerste getroffenen van de coronamaatregelen. Hij kreeg van brancheorganisatie VVEM een document doorgestuurd en trekt op Twitter aan de bel. “Met dit protocol moeten evenementen weer kunnen gaan plaatsvinden en warempel, je komt niet meer binnen zonder bewijs van vaccinatie. En zo komt een vaccinatieplicht ineens toch heel dichtbij.”

Lukaszczyk, die geregeld als interviewer te zien is bij Café Weltschmerz, licht toe dat het document ‘als het goed is’ nog niet gepubliceerd is.

Er valt onder meer te lezen dat je eerst een sneltest moet ondergaan om toegang te krijgen tot een evenement. Alleen met een negatieve uitslag krijg je toegang. Als er een coronavaccin beschikbaar is, zou je over een vaccinatiebewijs moeten beschikken om binnen te kunnen komen.

Coronapaspoort

Dit zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. In de reisbranche doet het coronapaspoort namelijk al zijn intrede. Vliegmaatschappijen United Airlines en Cathay Pacific testen de paspoorten vanaf deze week. Passagiers die vanuit Londen naar New York, Hongkong of Singapore reizen, kunnen de zogeheten CommonPass-app downloaden.

Voor ze op reis gaan, moeten ze dan een test ondergaan. De testuitslag genereert een QR-code die door de vliegmaatschappij kan worden gescand. In de toekomst kan de app ook vermelden of de gebruiker is gevaccineerd tegen corona.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
6 maanden geleden

Ik voorzie een geweldige handel in fake CommonPass-app’s. Na te maken in een uurtje tijd.

Jerry
Jerry
Reactie op  Marcel
6 maanden geleden

idd, dan zal de chip in de hand ook niet lang meer duren.

Willem
Willem
Reactie op  Marcel
6 maanden geleden

Mona Keyzer die doodleuk zegt in de kamer dat 5G ingezet wordt als wapen/crowdcontrol https://www.youtube.com/watch?v=PH7GpMCJJgU&t=3s

ikke
ikke
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Ik werk bij een grooot telecom bedrijf. Bij 1 van de virtuele meetings had onze CEO het ook over 5G…. Het EERSTE en ENIGE dat tussen neus en lippen door werd gezegd: “Crowd control” Ik vermoed dat de grote bedrijven eenzelfde script hanteren.

Frans
Frans
6 maanden geleden

De evenementen branche werkt dus mee ad onderdrukking van mensen.

salvar
salvar
Reactie op  Frans
6 maanden geleden

@Frans
voor geld gaan ze over lijken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Frans
6 maanden geleden

Dus niet meer doen hè, naar zulke evenementen gaan. Het worden gewoon zakkenvullende verraders.

Casper
Casper
6 maanden geleden

Steek die evenementen en vliegtuig reisjes maar daar waar het donker is!
Veel succes nog met overeind blijven..

Jan
Jan
Reactie op  Casper
6 maanden geleden

De trend kan zich verder gaan uitbreiden. Stel je eens voor dat je straks niet meer naar een winkelcentra en supermarkten kunt, niet meer naar je werk kunt, niet met goed fatsoen meer kunt studeren en niet meer kunt reizen per openbaar vervoer. Straks geen enkele aankopen meer kunt doen, omdat je geen chip hebt.

Mike
Mike
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Daarom moeten idioten die hieraan meedoen geboycot worden. Doe ik nu al. Kom ik in een winkel en is er een nazi die eist dat ik een masker op moet, krijgt ie de vinger en laat ik 500 euro zien die ik uit wilde geven. En die ik nu dus bij zijn concurrent ga uitgeven. Dahaaaag, idioot.

salvar
salvar
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

@Jan
daar gaat het naartoe en dan zijn wij de l*l

Dani
Dani
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

En gewoon blijven afwachten tot het licht uit gaat ?
Dacht t toch niet!
Het werd tijd dat men alle instanties die aan dit verraad mee doen te gaan vermijden.
1. Je hebt geen gezeik
2. ze verdienen niks aan je.

Wie deze onzin nog opzoekt is zelf gestoord.

Wat voedsel betreft, mogen de beste verraders in Den Haag ons NIETS van het primaire levensonderhoud ontnemen.
Laat staan daar asociale regels over maken.
Doen ze dat wel, wie is er dan in overtreding ?

Vrijwel alle instanties die voor het volk zijn ingesteld zijn corrupt.
De mensen betalen verplichte belastingen die totaal ergens anders voor ingezet worden.

Wanneer valt het kwartje, neem je zelfbeschikking terug, en laat ze daar in Den Haag maar aan het gas.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Dan zoek ik 499 mensen die ook geen chip hebben en gaan we samen boodschappen doen.
Probeer ons maar eens tegen te houden.

Dani
Dani
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Gaat lukken, men is al aan recruteren.
700 man voor een EU leger, en dit is alleen van Needdrland.
Dus honderden usefull idiots gaan julie straks ervan af houden, en jullie dwingen om gehoor te geven aan de nieuwe slavernij.
Leuker kunnen we het niet maken.

Casper
Casper
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Geen goed argument. Je staat je mannetje, of je geeft je over @Jan. Ik kan prima bij picnic m’n boodschappen bestellen, en ik ben al tien jaar niet meer in een centrum geweest. Ik bestel m’n schoenen, m’n broek en trui wel online. Als de middenstander niet zelf in opstand komt maar mee gaat doen met de b.s. regels, dan graven ze hun eigen graf nog voor de regering dat heeft gedaan. Ik kan prima altijd thuiswerken, en ik heb een eigen auto. Veel geluk aan een ieder die wel met het openbaar vervoer gaat, of kennelijk niet online boodschappen kan bestellen. Aan het schapen gedrag te zien hier in Nederland had ik zelf de hoop al opgegeven. Welkom in de NWO. De gevangenis, die je pas merkt als het al te laat is. En waar overleven je eigen verantwoording zal zijn. Jammeren op een website is dan kansloos, en met liefde gaan zitten op een plein even loos. We hebben niks geleerd van de geschiedenis (clishé) en daar zullen de meeste mensen voor gaan boeten binnen een redelijk korte periode. Ieder voor zich, god voor ons allen. Good luck!

Wim van de Kar
Wim van de Kar
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

Dat is nu precies wat de apostel Johannes zag in zijn visioen op het eiland Patmos.
In het dertiende hoofdstuk van boek Openbaring beschrijft het komende onderhuidse chipsysteem van de werelddictator de antichrist.
Jan zorg dat je dit merkteken NOOIT neemt.
Vertrouw op de Heer Jezus Christus en je zult gered worden, belooft God.

Margie
Margie
Reactie op  Jan
6 maanden geleden

HEERLIJK als dat allemaal niet meer kan, je hebt niets van het genoemde nodig.
Terug naar de kennis der natuur

Piet
Piet
6 maanden geleden

Ik denk dat het komt maar voor ons komt een andere realiteit. Laat die mensen gewoon.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Deze branche graaft zijn eigen graf en stimuleert de door te voeren agenda.

Johan
Johan
6 maanden geleden

Mona is ook bang… en dan maar scoren toch? Mondkapje ‘hip’/vaccinatie ‘hip’….. oooooh wat ben ik toch hip… Slaap lekker verder Mona.

rop
rop
6 maanden geleden

Het enigste wat men kan doen, en dat ligt aan elk persoon zelf, elk mens, zich niet laten inenten ,als dat massaal gebeurt en elk mens en elk persoon staat daar achter dan kan het lukken ,dat deze inentingen niet slagen, maar aangezien dat elk persoon zo zijn eigen belangen dient ,en ook niet wil worden uitgesloten van wat dan ook, zal inentingen gewoonweg slagen. elk mens zal erachter moeten staan om deze cocktail niet te accepteren, maar dat gebeurt echt niet ,de weinige die overblijven gaan toch schoorvoetend deze cocktail dan maar nemen, de angst is te Groot bij de massa die het gaat innemen, de angst regeert niet het verstand, de toekomst zal het uitmaken wat de gevolgen zijn .

salvar
salvar
Reactie op  rop
6 maanden geleden

@rop
denk maar niet dat ik mij laat inenten.
als ik overal buiten gesloten wordt dan duik ik de natuur in.
al eerder gezegd , liever een paar weken vrij dan in een dictatuur leven.

misschien ben ik de enigste.

Cindynl68
Cindynl68
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Gaan we samen.

Bas
Bas
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Gaat de natuur niet vervangen worden door windmolens en 5G-attennes? Overigens over de natuur gesproken: is het mogelijk dat we straks nog enkel GMO mogen eten en dat gezond eten (bio) verboden gaat worden? Je ziet dikwijls de jaartallen 2024/2025 voorbijkomen. Is dat een aanwijzing dat het dan echt gaat beginnen?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Precies Salvar. Hier hetzelfde. Dan duiken we de natuur in, desnoods lopend richting het noorden. De mens komt uit de natuur en keert terug naar de natuur. Laat je niet intimideren van als jij niet dit doet dan mag je dat niet en anders…. Dit is gewoon slavernij. Als eerste stop je natuurlijk met meebetalen aan dit smerige systeem. Geen belastingen, zorgverzekering, geen accijnzen meer betalen. Zet een groentetuin op, ruilhandeltje..ga samemwerken met locale patriottische boeren(die deze fasistische overheid spuug zat zijn). Bied ambachtelijke werk aan zoals timmerlui, loodgieter, akkerbouw, enzovoorts en alles zonder geld maar met ruilmiddel van wederzijdse diensten

rrr
rrr
6 maanden geleden

Liever de kogel dan een onbewezen vaccinatie. Genoeg mogelijkheden over buiten het officiële evenementengebeuren.

sjef smeets
sjef smeets
6 maanden geleden

Was te verwachten en jammer dat deze jongeman dit als een oplossing ziet. Dit wordt het einde van de kroegentijdperk.

Margie
Margie
Reactie op  sjef smeets
6 maanden geleden

Zes dagen later…

Willem
Willem
6 maanden geleden

Voor een gecreëerd virus,met een IT man die de vaccins maakt met onze belastingcenten. Moet niet gekker worden. En dan zouden de corona gekkies de oorzaak zijn van deze massamoord.

Ja er gaan zeker mensen dood, maar kijk ook eens naar 5g straling en de temperatuur toename.

Als ze 60ghz gaan introduceren, gaan er meer mensen dood. Ja mensen, ze hebben 60ghz gewoon in Eindhoven getest en RIVM weet niet eens of 3.6ghz schadelijk is. Zoek het maar dat RIVM onderzoek. Ze zijn nu gewoon de interferentieproblemen en stralingspieken oplossen. Die nano quantum bots komen later nog. Dit is nog maar het begin

Casper
Casper
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Heeft iemand die hier op liked wel eens gekeken wat de zon aan frequenties straalt? Als je dát weet, dan loop je niet zo hard van stapel over frequenties en straling. Wat eerder belangrijk is, is het netwerk dat hiermee gemaakt wordt. Het netwerk om alles en iedereen te gaan volgen en data te verzamelen. Dit is precies de mengelmoes van foute samenzwering theorieën en waarheid. Scherp je filter aan mensen, want het is de mix van misinformatie en waarheid die erg lastig is. Denk je dat de globalisten een hoedje opzetten tegen de straling? Een pak aandoen? Dat is gewoon geen issue. Tracking is het keyword. Niet straling.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

62
0
We lezen graag je reactie!x