Homepagina » Buitenland » Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’
carlson
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet eerlijk verlopen, zei Fox News-presentator Tucker Carlson in zijn show. “Ze zijn vervalst.” Volgens Carlson speelden de Democraten, Big Tech en de mainstream media onder één hoedje.

“We hebben het allemaal zien gebeuren. Ze hebben de verkiezingen recht voor onze ogen vervalst en niemand heeft er iets aan gedaan,” zei hij. De presentator voegde toe dat techbedrijven als Google en Facebook doelbewust informatie van Republikeinen hebben gecensureerd terwijl ze berichten van Democraten juist aanprezen. “De Democraten hebben de macht van Big Tech ingezet om de verkiezingen te winnen door bepaalde ideeën te censureren die op internet circuleerden.”

Carlson zei dat ook de media erbij betrokken waren. Hij claimde dat de grote zenders Joe Biden en Kamala Harris geen strobreed in de weg legden. “Ze weigerden te zeggen wat ze zouden doen als ze gekozen zouden worden. Dat is nog nooit eerder gebeurd tijdens een presidentsverkiezing. Maar de media lieten het toe.”

Nooit zo betrouwbaar

Hij bekritiseerde ook de manier waarop de verkiezingen zijn verlopen. Zo zette hij vraagtekens bij de betrouwbaarheid van de stemcomputers en zei hij dat ze nooit zo betrouwbaar zullen zijn als papieren stembiljetten. “Deze methode ondermijnt het vertrouwen in de democratie.”

De Democraten riepen mensen op om zoveel mogelijk per post te stemmen, zogenaamd vanwege de coronapandemie. Volgens Carlson deden ze dit met opzet omdat het bij briefstemmen makkelijker is om te frauderen.

President Trump liet ondertussen weten dat hij de verkiezingsuitslag in verschillende staten zal blijven aanvechten. Zijn advocatenteam heeft meerdere rechtszaken aangespannen.


[Sputniknews]

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
6 maanden geleden

Heeft geen keuze, zat ook op de lolita express

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
6 maanden geleden

What else is new?! Hacking Democracy Full Documentary (2006) https://www.youtube.com/watch?v=6YldIdkjrqM

Waldemar
Waldemar
6 maanden geleden

Democraten: ze houden van socialisme, ze zijn niet bang voor corruptie en censuur. Ze houden racisme op een slinkse manier in stand.

BertRoermond
BertRoermond
6 maanden geleden

Fox is niet meer relevant. Ze hebben Trump in de verkiezingsnacht een mes in de rug gestoken door Arizona te ‘callen’ , veel te vroegtijdig en met een miniem verschil tussen Biden en Trump. Rechts Amerika heeft Fox inmiddels uitgekotst en, zie de kijkcijfers, is overgestapt naar andere netwerken.

x

Check Also

arts

Virale video: arts Sherri Tenpenny waarschuwt beleidsmakers voor gevaren coronavaccins

Arts Sherri Tenpenny legde dinsdag voor de ...

vaccin

Kijk: gevaccineerden reageren geschokt nadat magneet aan prikplek blijft kleven

Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken die lijken ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x