Buitenland

Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet eerlijk verlopen, zei Fox News-presentator Tucker Carlson in zijn show. “Ze zijn vervalst.” Volgens Carlson speelden de Democraten, Big Tech en de mainstream media onder één hoedje.

“We hebben het allemaal zien gebeuren. Ze hebben de verkiezingen recht voor onze ogen vervalst en niemand heeft er iets aan gedaan,” zei hij. De presentator voegde toe dat techbedrijven als Google en Facebook doelbewust informatie van Republikeinen hebben gecensureerd terwijl ze berichten van Democraten juist aanprezen. “De Democraten hebben de macht van Big Tech ingezet om de verkiezingen te winnen door bepaalde ideeën te censureren die op internet circuleerden.”

Carlson zei dat ook de media erbij betrokken waren. Hij claimde dat de grote zenders Joe Biden en Kamala Harris geen strobreed in de weg legden. “Ze weigerden te zeggen wat ze zouden doen als ze gekozen zouden worden. Dat is nog nooit eerder gebeurd tijdens een presidentsverkiezing. Maar de media lieten het toe.”

Nooit zo betrouwbaar

Hij bekritiseerde ook de manier waarop de verkiezingen zijn verlopen. Zo zette hij vraagtekens bij de betrouwbaarheid van de stemcomputers en zei hij dat ze nooit zo betrouwbaar zullen zijn als papieren stembiljetten. “Deze methode ondermijnt het vertrouwen in de democratie.”

De Democraten riepen mensen op om zoveel mogelijk per post te stemmen, zogenaamd vanwege de coronapandemie. Volgens Carlson deden ze dit met opzet omdat het bij briefstemmen makkelijker is om te frauderen.

President Trump liet ondertussen weten dat hij de verkiezingsuitslag in verschillende staten zal blijven aanvechten. Zijn advocatenteam heeft meerdere rechtszaken aangespannen.


[Sputniknews]

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
2 jaren geleden

Heeft geen keuze, zat ook op de lolita express

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

What else is new?! Hacking Democracy Full Documentary (2006) https://www.youtube.com/watch?v=6YldIdkjrqM

Waldemar
Waldemar
2 jaren geleden

Democraten: ze houden van socialisme, ze zijn niet bang voor corruptie en censuur. Ze houden racisme op een slinkse manier in stand.

BertRoermond
BertRoermond
2 jaren geleden

Fox is niet meer relevant. Ze hebben Trump in de verkiezingsnacht een mes in de rug gestoken door Arizona te ‘callen’ , veel te vroegtijdig en met een miniem verschil tussen Biden en Trump. Rechts Amerika heeft Fox inmiddels uitgekotst en, zie de kijkcijfers, is overgestapt naar andere netwerken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x