Homepagina » Buitenland » Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’
carlson
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet eerlijk verlopen, zei Fox News-presentator Tucker Carlson in zijn show. “Ze zijn vervalst.” Volgens Carlson speelden de Democraten, Big Tech en de mainstream media onder één hoedje.

“We hebben het allemaal zien gebeuren. Ze hebben de verkiezingen recht voor onze ogen vervalst en niemand heeft er iets aan gedaan,” zei hij. De presentator voegde toe dat techbedrijven als Google en Facebook doelbewust informatie van Republikeinen hebben gecensureerd terwijl ze berichten van Democraten juist aanprezen. “De Democraten hebben de macht van Big Tech ingezet om de verkiezingen te winnen door bepaalde ideeën te censureren die op internet circuleerden.”

Carlson zei dat ook de media erbij betrokken waren. Hij claimde dat de grote zenders Joe Biden en Kamala Harris geen strobreed in de weg legden. “Ze weigerden te zeggen wat ze zouden doen als ze gekozen zouden worden. Dat is nog nooit eerder gebeurd tijdens een presidentsverkiezing. Maar de media lieten het toe.”

Nooit zo betrouwbaar

Hij bekritiseerde ook de manier waarop de verkiezingen zijn verlopen. Zo zette hij vraagtekens bij de betrouwbaarheid van de stemcomputers en zei hij dat ze nooit zo betrouwbaar zullen zijn als papieren stembiljetten. “Deze methode ondermijnt het vertrouwen in de democratie.”

De Democraten riepen mensen op om zoveel mogelijk per post te stemmen, zogenaamd vanwege de coronapandemie. Volgens Carlson deden ze dit met opzet omdat het bij briefstemmen makkelijker is om te frauderen.

President Trump liet ondertussen weten dat hij de verkiezingsuitslag in verschillende staten zal blijven aanvechten. Zijn advocatenteam heeft meerdere rechtszaken aangespannen.


[Sputniknews]

4.8 31 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 maand geleden

Heeft geen keuze, zat ook op de lolita express

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 maand geleden

What else is new?! Hacking Democracy Full Documentary (2006) https://www.youtube.com/watch?v=6YldIdkjrqM

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Democraten: ze houden van socialisme, ze zijn niet bang voor corruptie en censuur. Ze houden racisme op een slinkse manier in stand.

Erik
Erik
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Helemaal mee eens!!’
altijd dat gezeik bij cnn over zwarte Amerikanen Hispanics Amerikanen. Een Amerikaan is een Amerikaan. Net Zoals een Nederlander een Nederlander is. Kleur geloof het maakt niks uit.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Erik
1 maand geleden

Zo lang zij maar dezelfde taal spreken. Letterlijk en figuurlijk.

BertRoermond
BertRoermond
1 maand geleden

Fox is niet meer relevant. Ze hebben Trump in de verkiezingsnacht een mes in de rug gestoken door Arizona te ‘callen’ , veel te vroegtijdig en met een miniem verschil tussen Biden en Trump. Rechts Amerika heeft Fox inmiddels uitgekotst en, zie de kijkcijfers, is overgestapt naar andere netwerken.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Fox is vrijwel even slecht als de rest

Pieter
Pieter
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

Fox leek altijd aan de kant van Trump te staan tot dat ze op de verkiezingsdag zich tegen hem keerde.
Newsmax TV en NTD groeien expolsief (hebben ook een kanaal op youtube. Zolang als youtube dit toelaat) en brengen nog wel eerlijk nieuws.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ze speelden vals ‘: Trump zegt dat er bewijs van verkiezingsfraude binnenstroomt | Hoorzitting in de staat Pennsylvania/Pennsylvania State hearing
https://www.youtube.com/watch?v=PEYjEvgSxLY

President Trump gaat ze allemaal laten arresteren .. Niet alleen in Amerika maar ook wereldwijd.. Biden en Kamala gaat nooit de Inauguration dag 20 januari 2021 halen, ze gaan worden gearresteerd !!

Gisteren Hoorzitting in de staat Pennsylvania: Rudy Giuliani: er werden 1,8 mail-in-stembiljetten verstuurd in Pennsylvania, maar 2,5 miljoen werden geteld

“”Kraken”” uitgebracht in Georgië en Michigan: advocaat Sidney Powell Files 104 pagina BOMBSHELL-KLACHT van massale verkiezingsfraude..

Heb gehoord,,George Soros GEARRESTEERD wegens inmenging in de verkiezingen, zit momenteel in federale hechtenis in Philadelphia. Volgens een onlangs niet-verzegelde aanklacht die is ingediend in het West District van Pennsylvania, heeft Soros voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen een hele reeks ernstige misdrijven gepleegd.

Gekke Henkie
Gekke Henkie
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

WOW! Elections Court Filing: Foreign Agents of Agressor Nations Had Access to US Voter Lists and Had Done So Recently
https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/wow-elections-court-filing-foreign-agents-agressor-nations-access-us-voter-lists-done-recently/

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Dat verhaal over Soros stond op ‘ the gatewaypundit’, maar gisteren zag ik dat die pagina alweer was verwijderd.

Helaas.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Trump in het witte huis, Biden in het huis met de tralies

Jenne Sr.
Jenne Sr.
1 maand geleden

Nou het is wel heel duidelijk wat zich afspeeld, in wie zijn handen bevinden zich de Media, de big tech, Google , FaceBook, You Tube, en anderen, de Banken, via Epstein hebben ze de hele USA politieke elite in handen, hun chantage kent geen grenzen, het spel wat je ziet spelen, is volkomen gedirigeerd door hen, en als Baudet dit ziet en het benoemd moet hij ook weg, ja wacht nou eens even, wij zijn niet (nog niet) de USA, ook in de USA weet men dit van daar een bijna revolutie !

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 maand geleden

President Trump’s full remarks at the PA State Senate hearing on voter fraud in the 2020 Election https://www.youtube.com/watch?v=qyfbzUqbib0

Alex
Alex
1 maand geleden

Tucker Carlson is switching his opinion like a leaf on a tree. It seems to me he’s being ordered to save Fox News ass, after the ratings dropped like flies.

People won’t forget when he slammed Sydney Powell for not providing evidence, I guess he’s aware of it now!

https://mobile.twitter.com/TeamTrump/status/1331057147145314304

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 maand geleden

De ‘Jensen’ aflevering van vandaag, ‘de comeback kids’ (Trump & Baudet):

https://jensen.nl/

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Ik hoop dat mijn vriend Thierry er ook naar kijkt

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

👍

Ik dacht gisteren precies hetzelfde!

Willem
Willem
1 maand geleden

De elite en hun linkse leger hebben een bloed hekel aan mensen die voor hun volk opkomen . Trump deed genoeg voor het volk , en zie deze week forum dat valt , werd al jaren zwartgemaakt , deze week de uitwerking ervan , en laten we het maar niet hebben over Pim …

Deze linkse\slinkse extremisten stellen alles in het werk om ons klein te krijgen , heel klein , ben bang alle hoopgevende verhalen ten spijt , dat we aan de verliezende hand zijn …

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

huisarts

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x