Binnenland

‘Superoplichter De Jonge leidt onze Kamerleden eenvoudig om de tuin’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donderdag zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid in de Tweede Kamer dat er ‘werkelijk in de hele wereld’ wetenschappelijke consensus is dat de coronatest deugt. “Hij deugt voor het doel waarvoor we hem nu gebruiken. Kortom, die moeten we niet ter discussie stellen.”

Kamerlid Van Haga bracht daartegen in dat er ook wetenschappers zijn die zeggen dat dit precies niet de test is om aan te tonen dat mensen besmet zijn. De minister hield vol: “Over alle dingen zijn er altijd wetenschappers die er andere dingen over vinden. Waar wij het mee te doen hebben, is de wetenschappelijke consensus.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Jonge heeft totaal niet begrepen wat deze consensus inhoudt, schrijft scheikundige en ondernemer Wim Kreté. Hij heeft op Twitter alles voor ‘deze schoolmeester’ op een rijtje gezet.

Zo wijst hij er onder meer op dat de coronatest geen besmetting aantoont. “Je mag positieve testuitslagen dus GEEN besmettingen noemen, Hugo!”

Onze superoplichter leidt onze bijzonder slecht geïnformeerde Kamerleden eenvoudig om de tuin

De bedenker van deze test, Kary Mullis, heeft persoonlijk gewaarschuwd deze test niet te gebruiken voor klinische diagnose, schrijft Kreté. Hij voegt toe dat vals-positieven bij hoge Ct-waarden eerder de norm zijn dan een uitzondering. “Ook wordt de specificiteit van de coronatest nog ten zeerste betwijfeld.”

Kreté haalt hard uit naar de minister: “Onze superoplichter leidt onze bijzonder slecht geïnformeerde Kamerleden eenvoudig om de tuin. Een schandalige vertoning in de Tweede Kamer. Alleen Wybren van Haga heeft er iets van begrepen. Maar hij wordt weer weggehoond met de vermeende consensus van De Jonge.”

Hij benadrukt dat alle maatregelen die nu gelden gebaseerd zijn op de vals-positieve testuitslagen. “Een schande voor onze democratie!”

4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Sinds wanneer denkt men dat wetenschap berust op consensus in plaats van feiten? Het lijkt een kwaal van deze tijd dat jan en alleman “wetenschappelijke consensus” in discussies gebruikt, alsof dat wat zegt! Is de waarheid in wetenschap nu iets democratisch geworden?

Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

We moeten iets DOEN!!!! Hier heeft een leerkracht van groep 3 de macht over heel Nederland! Dat KAN niet!!

Juriaan
Juriaan
3 jaren geleden

De schoolmeester van klas 3 lagere school. Oplichters zijn het

Corona-hoax
Corona-hoax
3 jaren geleden

Herr dictator Hugo past de “het is gewoon zo” -doctrine. Iedereen die het daar niet mee eens, feitelijk onderbouwd of niet, is allemaal irrelevant voor die figuren. De grote leider bepaald en wij moeten dit accepteren, punt.

Heerlijk totalitair regime hebben wij…..

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x