Homepagina » Paranormaal » Kippenvel: 5 kinderen die vertellen over hun vorige leven
Kippenvel: 5 kinderen die vertellen over hun vorige leven

Kippenvel: 5 kinderen die vertellen over hun vorige leven

Reïncarnatie wordt in de westerse wereld vaak nog steeds als een raar oosters verzinsel beschouwd. Deze opvatting is achterhaald. Zo’n 80 jaar wordt er namelijk al serieus onderzoek gedaan naar jonge kinderen met spontane uitspraken over herinneringen aan een vorig leven.

De Amerikaanse psychiater Jim Tucker van de Universiteit van Virginia doet onderzoek naar reïncarnatie. Al zijn proefpersonen zijn kinderen. Hun herinneringen aan vorige levens verdwijnen meestal als ze zes tot zeven jaar oud zijn.

Sam

Eén van de kinderen die Tucker heeft bestudeerd is Sam Taylor. Hij werd 1,5 jaar na het overlijden van zijn opa geboren. Toen Sam net een jaar oud was, begon hij te praten over een vorig leven.

Op het moment dat zijn vader zijn luier verschoonde, keek hij op en zei hij: “Toen ik zo oud was als jij, verschoonde ik jouw luiers.” Hij wist ook te vertellen dat de zus van zijn opa was vermoord en dat zijn oma een apparaat had waarmee ze milkshakes voor zijn opa maakte. Volgens Sams ouders kon hij deze informatie niet op een normale manier hebben verkregen.

Ryan

De amper vijfjarige Ryan vertelde over zijn ontmoeting met Marilyn Monroe, beweerde dat filmlegende Rita Hayworth vroeger één van zijn beste vriendinnen was en legde uit hoe het er in de jaren dertig in Hollywood achter de schermen aan toe ging.

Moeder Cyndi was er vroeger van overtuigd dat reïncarnatie pure nonsens was, maar van die mening ziet de Amerikaanse inmiddels af. Haar zoon beweert dat hij in zijn vorige leven een bekende Hollywoodagent was.

Cyndi had op een dag een aantal boeken over Hollywood uit de bibliotheek meegebracht om te kijken of haar zoon zich iets kon herinneren. Het jongetje kon meteen een foto uit 1932 van op de set van Night After Night aanduiden. Hij wees ook een man aan: “Mama, dit ben ik. Ik heb mezelf gevonden.”

Tucker wist te achterhalen dat het om een zekere Marty Martyn gaat, een populaire Hollywoodagent die in Los Angeles woonde en in 1963 overleed. Ryan zei dat hij naar de aarde is teruggekomen omdat Marty na zijn overlijden nog met veel schuldgevoelens kampte.

Chanai

Chanai Choomalaiwong werd in 1967 geboren in het Thaise dorp Nong La Korn met twee opvallende moedervlekken op zijn hoofd, die er aanvankelijk uitzagen als echte littekens. Toen Chanai ongeveer drie jaar oud was, zei hij tegen andere kinderen dat hij in zijn vorige leven leraar was geweest.

Hij noemde de naam Bua Kai en vertelde dat hij was doodgeschoten. Chanai vermeldde nog meer details en wilde steeds weer naar het dorp Ban Khao Sai. Uiteindelijk gaf men hem zijn zin, en eenmaal in het dorp wees Chanai de weg naar het huis van de ouders van ene Bua Kai Lawnak, een leraar die in 1962 was doodgeschoten. Chanai herkende familieleden uit het vorige leven en kon specifieke vragen beantwoorden over zijn incarnatie als Bua Kai.

Professor dr. Ian Stevenson, de voorganger van Tucker en eerste westerse wetenschapper die herinneringen aan vorige levens van jonge kinderen wetenschappelijk onderzocht en erover publiceerde, schreef dat de moord op de leraar onopgelost was gebleven, maar dat hij in elk geval wel in zijn hoofd was geschoten en dat de locatie overeenkwam met Chanai’s moedervlekken. De twee families hadden nog nooit van elkaar gehoord voordat Chanai over zijn vorige leven begon.

Kendra

Toen Kendra Carter op vierjarige leeftijd op zwemles ging, voelde ze gelijk een sterke emotionele band met haar zwemlerares. Al snel begon ze te zeggen dat de baby van de lerares was overleden. Kendra’s moeder vroeg hoe ze dit wist, waarop het meisje antwoordde: “Ik ben de baby die in haar buik zat.” Haar moeder kwam later tot de ontdekking dat zwemlerares negen jaar voor de geboorte van Kendra abortus had laten plegen.

Tijdens de zwemlessen was Kendra blij en spraakzaam, terwijl ze op andere momenten heel stil was. Op een gegeven moment kreeg de zwemlerares een keer ruzie met Kendra’s moeder, waarna het contact werd verbroken. Kendra raakte in een depressie en sprak maandenlang niet. Toen de lerares het contact weer herstelde, begon Kendra langzaam maar zeker weer te praten.

James

“Vliegtuig staat in brand! Kleine man kan er niet uit!” schreeuwt de tweejarige James Leininger tijdens zijn frequente nachtmerries. Op rustiger momenten gaat de kleine James steeds meer details loslaten over de ‘kleine man’.

De peuter vertelt aan zijn ouders Andrea en Bruce Leininger dat zijn vliegtuig is opgestegen van ‘een schip’, de ‘Natoma’. Hij werd neergeschoten ‘door de Japanners’. Hij vloog in ‘een Corsair’ en één van zijn vrienden heette ‘Jack Larsen’.

Om de dromen van hun kind te begrijpen, gaan Andrea en Bruce op zoek naar de man uit het brandende vliegtuig. Hun zoektocht brengt hen uiteindelijk bij oorlogsveteranen en familieleden van de omgekomen gevechtspiloot James Huston (1923-1945).

Vooral Bruce kan maar niet geloven dat zijn zoon zich echt een vorig leven herinnert. Maar als blijkt dat James Huston inderdaad een Corsair heeft gevlogen, de Natoma Bay een vliegdekschip was in de strijd tegen Japan en Jack Larsen echt bestaat en veteraan is van Natoma Bay, kan hij er niet meer omheen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • onbekend schreef:

  Ik reïncarneer liever op een parallelle aarde. Waar de natuur nog is, zonder menselijk ingrijpen.
  Daarom eet ik zoveel mogelijk biologisch. Zeker geen hamburgers, want hamburgers maakt men op Aarde.

  10 likes
  • enkidoe schreef:

   *kuch*, elk voedsel wordt op aarde gemaakt.

   15 likes
  • Wvisch schreef:

   Waarom maken veel mensen altijd onderscheid tussen natuur en de mens. Wij zijn ook een product van de natuur, dus een mens is ook natuur. Natuur heeft geen bedoeling, het is een proces. Wij vernielen dus niet de natuur, alleen ons gedrag zorgt ervoor dat het voor levende wezens steeds moeilijker wordt om zich te handhaven op deze planeet. Is dat erg? Daar is iedereen vrij in om een oordeel over te vellen. En elke mening heeft evenveel waarde.

   7 likes
  • zzzzzzzzzzzzzzz schreef:

   ik wilde naar een paralle aarde ,maar ze wilden gehakt van me maken …..verboden voor Onbekenden

   2 likes
  • zzzzzzzzzzzzzzz schreef:

   als ik onbekend zou zijn , zou ik een andere naam nemen….. 🙂 in mijn vorige leven was ik Inkognito Anonimus (dat weet ik zeker gloof ik) ….vroeger was ik een twijfelaar ,maar daar ben ik tegenwoordig niet zo zeker meer van …..

   2 likes
  • Ancarlo schreef:

   Parallelle wereld zonder mensen, tja, dan ben jij toch de mens in die wereld??? De natuur zo is zonder menselijk ingrijpen? Je geloofd het of niet maar ook dat bestaat in deze wereld, donker Afrika of zo, lekker middenin het oerwoud 🙂 Hamburger is van vlees, vlees komt van dieren en dieren horen bij de natuur, dus ja?

   0 likes
 • Kalki schreef:

  Ik wordt niet wedergeboren, ik stap eruit en omdat men het project van de Christus van de Nieuwe Tijd heeft weten te vernietigen.

  3 likes
  • Kalki schreef:

   Het is dan ook zo’n t’ring zooitje hier op Aarde omdat niemand naar de Christus zijn leer luistert en nog erger, dat men de goede man/vrouw aanvalt. Dan zou je toch niet meer wedergeboren willen worden.

   3 likes
   • zzzzzzzzzzzzzzz schreef:

    god heeft zo iets debiels geschapen ,dat ook jezus zich er voor schaamt

    2 likes
   • ptr schreef:

    niemand komt hier weg door alleen maar te sterven.
    de aarde is n leerschool.
    welke het aanzien heeft van een open psychiatrische inrichting.

    als je uit het wiel wil ontsnappen, is er meer nodig dan als idioten achter allerlei verleidingen aan te rennen.
    we creeren ons eigen lijden.
    wat zou de wortel kunnen zijn? het najagen van korte termijn voordeel?

    0 likes
    • exegese schreef:

     @ptr schreef : niemand komt hier weg door alleen maar te sterven.
     de aarde is n leerschool.

     Dat schijnt te kloppen het is inderdaad een cirkel waar je niet zo maar uit komt, dat van die leerschool klopt slechts ten dele, we worden als het ware gevangen gehouden door een vicieuze cirkel die maar heel moeilijk doorbroken kan worden. Er is echter een mogelijkheid.
     Hieronder een link over de uitleg over het bijna alomvattende zielenvangnet waar we in gevangen gehouden worden.

     http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/van-reincarnatie-naar-zielen-vangnet/

     0 likes
 • HSP schreef:

  Mag ik nu iets raars vertellen, het verhaal van Sam is precies als https://www.youtube.com/watch?v=zLG1SgxNbBM , enkel zijn voornaam is anders. Dus heet hij nou Sam of Gus?

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Je kan ook uit het Rad van Wedergeboorte stappen.

  3 likes
 • Oskaar schreef:

  Ik zou het veel interessanter vinden als iemand zich al een volgend leve. kan voorspellen

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Als je weet te teleporteren dan hoef je niet meer te reincarneren.

  2 likes
 • frans schreef:

  Je bent nu geincarneerd waar je zijn moet. Dus maak er wat van zou ik zeggen, en eet geen hamburgers!

  1 likes
 • Lichtwezen schreef:

  Zie de boeken van de Nederlander, Jozef Rulof die de hele (re)incarnatie o.a. helemaal beschrijft. Onze miljoenen wedergeboorten en niet alleen op de aarde. Je weet dan dat er geen dood is alleen evolutie, en we gaan steeds verder… en niet alleen op aarde, http://www.rulof.org

  1 likes
 • wolfje schreef:

  er is er nooit een die zich herinnert waar hij in een vorig leven een schat heeft begraven

  0 likes
 • x

  Check Also

  filmproducent

  Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

  Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent ...

  thunberg

  ‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

  Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

  >