Mens en DierCorona

Klokkenluider publiceert tweede paper: ‘Corona is biowapen’

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Li-Meng Yan, een Chinese viroloog en klokkenluider die naar de Verenigde Staten is gevlucht, heeft een tweede paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het nieuwe coronavirus een biowapen is dat opzettelijk is verspreid.

Sars-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, is gemaakt in een laboratorium op basis van een variant afkomstig uit een militair onderzoekslaboratorium dat eigendom is van de Chinese Communistische Partij, aldus de viroloog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ze claimt ook dat het RaTG13-virus, dat voor 96 procent overeenkomt met het nieuwe coronavirus, door mensen is gemaakt. Het RaTG13-virus wordt gebruikt om te bewijzen dat Sars-CoV-2 in de natuur is ontstaan. Yan merkt echter op dat dit virus nog nooit is geïsoleerd of is gevonden. Het enige bewijs voor het ‘bestaan’ van RaTG13 in de natuur is de genoomsequentie die is gepubliceerd op GenBank.

De klokkenluider heeft ontdekt dat RaTG13 ‘meerdere ongewone eigenschappen’ heeft. Zo wordt beweerd dat het virus is gehaald uit uitwerpselen, terwijl het monster voor slechts 1,7 procent uit bacteriën bestond. Monsters van uitwerpselen bestaan normaal gesproken voor 70-90 procent uit bacteriën. Ten tweede zijn in het genoom van RaTG13 segmenten gevonden die toebehoren aan vossen, eekhoorns en andere dieren.

China heeft bovendien al het bewijs van RaTG13 vernietigd.

Biowapen

Yan en haar collega’s vergeleken de zogeheten spike-eiwitten van Sars-CoV-2 en RaTG13 met die van andere coronavirussen en konden geen bewijs vinden dat ze in de natuur zijn ontstaan. Tenminste één van deze virussen moet door mensen zijn gemaakt, zeggen de wetenschappers in hun paper.

Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn voor het publiek om te accepteren dat Sars-CoV-2 een biowapen is, aangezien er relatief weinig mensen aan sterven, voldoet het wel aan de criteria van een biowapen, zegt Yan. Dat het een biowapen is, staat volgens haar buiten kijf.

“Sars-CoV-2 veroorzaakte wereldwijde paniek, verstoorde de sociale orde en verwoestte de economie. Het bereik en de vernietigende kracht van Sars-CoV-2 zijn ongekend,” besloot ze.

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Het is waar.. Het is GEEN virus.
Het is een bioweapon, ze wilden miljoenen mensen doden… DEZE AGENDA HET COVID-19 project ontvolking is mislukt…

rop
rop
3 jaren geleden

Ja een biowapen met verschillenden eigenschappen, in eerste plaats de virus ,ten tweede de angst, ten derde het menselijke gedrag ermee, [mondkapjes] en slachtoffer[s] erdoor kan vallen wat al is gebeurt bij kinderen, de manipulatie en misschien verplicht dragen van mondkapjes nu nog niet dus, maar wel raadzaam, [de Manipulatie ervan] ten vierde ineenstorting economie, waarin vele het leven niet [misschien niet meer ziet zitten] waar zelfdoding gaat gebeuren, daarnaast de grote verwarring, ook dat heeft ernstige gevolgen, opstand onderling van voor en tegen, onderlinge strijd tussen de burgers[s] van voor en tegen het gedrag, Ja het heeft zeker een wijd verspreid en biologische gezien .een middel die als een sluip moordenaar langzaamaan zijn werk gaat doen, ongezien richt het zijn wapen, en haalt de trekker over, zonder dat maar ook een werkelijke persoon kan worden aangewezen. biologische gezien het perfecte wapen voor kaalslag.

m.koningen
m.koningen
3 jaren geleden

In een oorlog is het verwonden ,niet het doden het belangrijkst.Voor gewonden is zorg nodig voor doden alleen een graf en zo houd men de vijand bezig en niet aan het vechten.Iets te hete koffie vandaag.
Mvrg,Marcel

Henk
Henk
3 jaren geleden

Ik denk dat het gebruikt wordt als generale repetitie. Ook om het immuunsysteem te verzwakken en om bij pandemie 2 mensen te laten denken dat er weer niets aan de hand is en zo de tweede pandemie tot een ware ramp maken.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x