Homepagina » Mens en Dier » Klokkenluider publiceert tweede paper: ‘Corona is biowapen’
klokkenluider

Klokkenluider publiceert tweede paper: ‘Corona is biowapen’

Li-Meng Yan, een Chinese viroloog en klokkenluider die naar de Verenigde Staten is gevlucht, heeft een tweede paper gepubliceerd waarin ze concludeert dat het nieuwe coronavirus een biowapen is dat opzettelijk is verspreid.

Sars-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt, is gemaakt in een laboratorium op basis van een variant afkomstig uit een militair onderzoekslaboratorium dat eigendom is van de Chinese Communistische Partij, aldus de viroloog.

Ze claimt ook dat het RaTG13-virus, dat voor 96 procent overeenkomt met het nieuwe coronavirus, door mensen is gemaakt. Het RaTG13-virus wordt gebruikt om te bewijzen dat Sars-CoV-2 in de natuur is ontstaan. Yan merkt echter op dat dit virus nog nooit is geïsoleerd of is gevonden. Het enige bewijs voor het ‘bestaan’ van RaTG13 in de natuur is de genoomsequentie die is gepubliceerd op GenBank.

De klokkenluider heeft ontdekt dat RaTG13 ‘meerdere ongewone eigenschappen’ heeft. Zo wordt beweerd dat het virus is gehaald uit uitwerpselen, terwijl het monster voor slechts 1,7 procent uit bacteriën bestond. Monsters van uitwerpselen bestaan normaal gesproken voor 70-90 procent uit bacteriën. Ten tweede zijn in het genoom van RaTG13 segmenten gevonden die toebehoren aan vossen, eekhoorns en andere dieren.

China heeft bovendien al het bewijs van RaTG13 vernietigd.

Biowapen

Yan en haar collega’s vergeleken de zogeheten spike-eiwitten van Sars-CoV-2 en RaTG13 met die van andere coronavirussen en konden geen bewijs vinden dat ze in de natuur zijn ontstaan. Tenminste één van deze virussen moet door mensen zijn gemaakt, zeggen de wetenschappers in hun paper.

Hoewel het niet gemakkelijk zal zijn voor het publiek om te accepteren dat Sars-CoV-2 een biowapen is, aangezien er relatief weinig mensen aan sterven, voldoet het wel aan de criteria van een biowapen, zegt Yan. Dat het een biowapen is, staat volgens haar buiten kijf.

“Sars-CoV-2 veroorzaakte wereldwijde paniek, verstoorde de sociale orde en verwoestte de economie. Het bereik en de vernietigende kracht van Sars-CoV-2 zijn ongekend,” besloot ze.

[Zero Hedge]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Het is waar.. Het is GEEN virus.
Het is een bioweapon, ze wilden miljoenen mensen doden… DEZE AGENDA HET COVID-19 project ontvolking is mislukt…

Elise
Elise
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Mislukt? De maatregelingen zelf zijn al dodelijk/traumatisch/lange termijn uitwerkingen. Wie stopt het dan? Het duurt jaren om dit weer te herstellen. En velen zullen niet eens meer helemaal herstellen. Mensen zijn gewoon kapot gemaakt. Baan, huis, bedrijf kwijt, leven(gewoon/spontaan/sociaal) weg, verkeerde behandeling corona/andere ziektes etc. 5g er door geramd. En ga zo maar door.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

Straks de machtigingswet …

Jeff
Jeff
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

Begrijp wat je zegt Elise. Maar is het niet ook zo, dat bepaalde figuren die dachten dat ze door een investering is even lekker rijk konden worden over andermans rug? Lekker een vet café op ‘t Leidseplein door een yup opgezet en dan het biertje voor een achterlijke prijs verkopen. Ik bedoel, er zijn er ook bij, die misschien wel al te makkelijk dachten. Want wat blijkt, niets komt vanzelf. Wat dat betreft kent het verhaal dus ook meerdere kanten. En ja, er zitten ook fatsoenlijke ondernemers bij, die liever 10x een dubbeltje hebben, dan in 1x een euro. Vooral jammer voor hun.

Joanna
Joanna
Reactie op  Elise
7 maanden geleden

Beste Elise,

Ik kan jouw standpunt goed begrijpen. Sommige mensen geloven nog altijd in sinterklaas, met dien verstande dat zij nog altijd geloven dat wij binnen afzienbare tijd gered gaan worden door wie dan ook.

rop
rop
7 maanden geleden

Ja een biowapen met verschillenden eigenschappen, in eerste plaats de virus ,ten tweede de angst, ten derde het menselijke gedrag ermee, [mondkapjes] en slachtoffer[s] erdoor kan vallen wat al is gebeurt bij kinderen, de manipulatie en misschien verplicht dragen van mondkapjes nu nog niet dus, maar wel raadzaam, [de Manipulatie ervan] ten vierde ineenstorting economie, waarin vele het leven niet [misschien niet meer ziet zitten] waar zelfdoding gaat gebeuren, daarnaast de grote verwarring, ook dat heeft ernstige gevolgen, opstand onderling van voor en tegen, onderlinge strijd tussen de burgers[s] van voor en tegen het gedrag, Ja het heeft zeker een wijd verspreid en biologische gezien .een middel die als een sluip moordenaar langzaamaan zijn werk gaat doen, ongezien richt het zijn wapen, en haalt de trekker over, zonder dat maar ook een werkelijke persoon kan worden aangewezen. biologische gezien het perfecte wapen voor kaalslag.

m.koningen
m.koningen
7 maanden geleden

In een oorlog is het verwonden ,niet het doden het belangrijkst.Voor gewonden is zorg nodig voor doden alleen een graf en zo houd men de vijand bezig en niet aan het vechten.Iets te hete koffie vandaag.
Mvrg,Marcel

Henk
Henk
7 maanden geleden

Ik denk dat het gebruikt wordt als generale repetitie. Ook om het immuunsysteem te verzwakken en om bij pandemie 2 mensen te laten denken dat er weer niets aan de hand is en zo de tweede pandemie tot een ware ramp maken.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Henk
7 maanden geleden

Dit is precies wat Bill Gates heeft ‘voorspeld’.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Henk
7 maanden geleden

Ja maar dan nog rekenen ze niet op ons afweersysteem. Ze denken natuurlijk wel in een bepaald kader. Wat ze ermee bereiken is dat er op deze manier bewezen wordt dat ze ernaast zitten, wel met een gruwelijk gevolg. Dan weten we eens en te meer dat we meerdere soorten afweer hebben en dat virussen exosomen zijn. De mens is sterker dan je denkt.

salvar
salvar
7 maanden geleden

het is niet gevaarlijk wat gevaarlijk is is paniek dat maakt alles kapot.
gewoon je leven weer oppakken en als het goed is verdwijnt het vanzelf.

als het waar is natuurlijk.
als idioten zich verspreken kan je er donder op zeggen dat er weer een ander verhaal komt om het weer recht te trekken en weer net als dit verhaal de paniek erin te houden.

Philip
Philip
7 maanden geleden

Het is niet de eerste keer dat een virus ontsnapt en het zal ook niet de laatste keer zijn.
Zolang dat men blijft klooien (ontleden/combineren etc..) gaat het vroeg of laat wel eens heel erg mis gaan.

“6) 1977 Russische of rode griep
Soort: H1N1
Dodental: Onbekend
Een nieuwe griepsoort die voornamelijk mensen onder de 25 trof, dook op in Rusland in november 1977. Dit virus bleek het jaar daarvoor door China te zijn geïsoleerd. Het leek een experimenteel vaccin voor levende dieren dat uit het lab was ontsnapt, omdat het vrijwel hetzelfde H1N1 virus was dat in de vroege jaren vijftig circuleerde. Mensen die waren geboren na 1957 hadden geen immuniteit, maar de effecten waren gelukkig mild.”

https://www.newscientist.nl/nieuws/de-zeven-keer-in-de-geschiedenis-dat-de-griep-flink-huishield/

PS: de zgn Mexicaanse varkensgriep, was ook man made.
Er werden toen ook miljoenen doden voorspeld (voorspeld) door die zelfde lui die nu met hun kop op tv en de bladen komen.
Er werd ook heel snel een vaccine in elkaar geflats, meer nog, de meeste zgn experten hebben rechtstreeks banden met big farma, vandaar dat het ook zo hard door die mensen werd/word gepromoot.

Uiteindelijk was het een storm in een glas water, amper doden vielen er te betreuren, het vaccine zelf deed meer kwaad dan goed, het was in feite nutteloos.
Meer nog, volgens wetenschappelijke studies hebben die rijen mensen die zich lieten vaccineren (ingegeven door de angst factor om te sterven) geen immuniteit/antistoffen voor dat specifice virus.
Zij die het wel hebben gekregen (ben er iemand van) zijn voor de rest van hun-ons leven immuun.

Met de natuur/evolutie valt niet te klooien, vroeg of laat komt het terug zoals een boemerang!!

Tony
Tony
Reactie op  Philip
7 maanden geleden

Hallo Philip,

ik ben benieuwd hoeveel mensen die zich de komende weken laten inenten (griepprik), ziek gaan worden. Dat hoeft niet per se op korte termijn te zijn.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Ze zaten al tussen de post, zag ik.

Philip
Philip
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Ik alvast niet, 1 keer gedaan en nooit meer.
Trouwens, als die zgn experts weer verkeerd hebben gegokt welke stam dominant zal gaan zijn, dan maakt het toch niets uit…..maar wel weer miljoenen op de rekening van big farma!!

Pluis
Pluis
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Covid interfereerd met de de griepspuit; 30% meer kans op complicaties, zo blijkt uit onderzoek van oa het Amerikaanse leger! Bijzonder dat huisartsen hun vakliteratuur kennelijk niet lezen en toch nu die griepspuit propageren!!?

Ron
Ron
7 maanden geleden

Beste mensen hierbij voeg ik een link voor homeopathische preventie. Baat het niet dan schaad het niet. Goedkoop en mogelijk effectief.
https://www.youtube.com/watch?v=z6twhdTmBWQ

Tony
Tony
7 maanden geleden

Wanneer mensen vergiftigd zijn, dan moeten sporen daarvan bij overleden mensen in het lichaam achterblijven. Hier ligt een taak voor artsen/doctoren die forensisch onderzoek doen, om dit wel of niet aan te tonen.

Of forensisch onderzoek nog steeds verboden is, weet ik niet. Maar het verbod daarop geeft wel aan dat er iets niet klopt. Dat past dus wel bij de verklaringen van Li Meng-Yan. Dan valt er inderdaad iets te verbergen.

Door ziekenhuizen een ruime beloning voor elke overleden persoon uit te keren, wordt het belang van autopsie ondermijnt en/of men heeft nooit met een vergiftiging rekening gehouden. Dat mensen vergiftigd kunnen zijn, is waarschijnlijk nooit bij artsen/doctoren opgekomen. De symptomen (aangetaste bloedvaatjes) duiden daar wel degelijk op.

Door de ziekte een virus te noemen, is iedere arts/doctor op het verkeerde been gezet. Maar aangezien virussen niet bestaan (Dr. Lanka) geeft maar aan dat het gemakkelijk is om zelfs artsen in iets te laten geloven dat niet bestaat en dat zijn dus de mensen die over onze gezondheid moeten waken. Ik heb het vertrouwen in artsen wat dat betreft verloren. Zij zijn slechts een onderdeel en verlengstuk van de rijke farmaceutische industrie, die steeds rijker wordt.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Vandaar dat er in China kennelijk niets meer aan de hand is.

BB
BB
Reactie op  ProAsfalt
7 maanden geleden

In China moeten de Chinezen reeds aantonen via de smartphone dat zij niet ziek zijn als zij ergens naar binnen willen, dus dat betekend dat zij eerst een PCR-test moeten ondergaan (die niets voorstelt). Dat is de reden dat het leven daar weer zijn gang gaat.

Pieternella
Pieternella
7 maanden geleden

Dat zou me helemaal niks verbazen, maar ze hebben niet gedacht aan het menselijk afweersysteem dat zich bij gezonde mensen prima kan verweren.

x

Check Also

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

vaccin

22 volledig gevaccineerde bewoners zorgcentrum besmet met corona

In het Antwerpse district Deurne zijn 22 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x