Financieel

Wat zit er achter de Amerikaanse bankencrisis en krijgen wij er ook mee te maken?

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

Grote banken slokken kleine banken op. Dat betekent: minder concurrentie en meer overheidscontrole, zei Tucker Carlson in zijn show.

Wat gaat de overheid met die controle doen? Tenzij mensen veel lawaai gaan maken en heel veel druk gaan uitoefenen, krijgen we digitaal geld, aldus Carlson.

Download nu de central bank digital currency (CBDC) app om voedselbonnen te krijgen. Dit is geen complot, benadrukte hij.

Controle vergroten

De vier grootste banken – Wells Fargo, Bank of America, J.P. Morgan en Chase – doen het goed. Ondertussen lijkt het Witte Huis bankruns bij regionale banken uit te lokken. De overheid probeert het vertrouwen in die banken aan te tasten.

De regering-Biden grijpt deze crisis aan om haar controle te vergroten, benadrukte Carlson.

De Democratische senator Mark Kelly heeft ondertussen opgeroepen tot het censureren van berichten op social media die zouden kunnen leiden tot een bankrun.

Ramp

We moeten ons afvragen hoever we verwijderd zijn van een ramp en in hoeverre de machthebbers medeplichtig zijn, besloot Carlson.

Ook ondernemer en politiek activist Vivek Ramaswamy zei in de show dat de bankencrisis uiteindelijk zal leiden tot de CBDC. Op dezelfde manier bracht de bankencrisis van 2008 de ESG-criteria voort.


4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
14 dagen geleden
Victor Hugo
Victor Hugo
14 dagen geleden

De aanloop naar CBDC.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

CBDC niet accepteren… QFS moeten wij hebben !!

Arthur.s
Arthur.s
14 dagen geleden

Het masterplan voor de invoering van de globale CBDC! omv problem,reaction,solution Met natuurlijk als solution de CBDC!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x