Buitenaards

Officieel overheidsrapport: mogelijk buitenaards moederschip in ons zonnestelsel

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

Er bestaat een mogelijkheid dat buitenaardse moederschepen planeten in ons zonnestelsel bezoeken, schrijft het hoofd van het onderzoeksbureau voor ongeïdentificeerde luchtverschijnselen van het Pentagon in een rapport waar de Military Times over bericht.

Uit zo’n interstellair object zouden bij een passage langs een planeet vele kleine sondes kunnen komen, schrijft Sean Kirkpatrick in het rapport, waar ook Harvard-professor Abraham Loeb aan meeschreef.

Eerder was Kirkpatrick werkzaam als hoofdwetenschapper bij de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA. Het onderzoeksbureau is in juli 2022 opgericht om onderzoek te doen naar ongeïdentificeerde objecten rond militaire installaties, valt te lezen in een persverklaring van het Pentagon.

Verkenner

Loeb haalde het wereldnieuws toen hij in oktober 2017 zei dat buitenaardse wezens ons zonnestelsel hebben bezocht. Dat jaar kwam een raadselachtige interstellaire bezoeker korte tijd binnen het bereik van onze telescopen, de allereerste ooit waargenomen.

Het object werd Oumuamua genoemd, dat ‘verkenner’ betekent. Het ging om een soort sigaar of pannenkoek van zo’n 100 meter lang, die in niets leek op bekende asteroïden of kometen.

Aarde

Oumuamua zou een moederschip met sondes kunnen zijn, schrijven Loeb en Kirkpatrick. De kleine sondes zouden de aarde of andere planeten in ons zonnestelsel kunnen verkennen terwijl het schip de planeten passeert, net zoals Oumuamua dat deed.

Astronomen zouden niet in staat zijn om de minisondes waar te nemen omdat ze niet genoeg zonlicht reflecteren om opgepikt te worden door telescopen.

3.9 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
195 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ernst
Ernst
12 dagen geleden

Het was al een paar jaar geleden bekend dat de elite hier mee zou komen .
Nou nog de gevechten ala star wars en een grote groep mensen gaan er vol in mee

Franklin Ryckaert
Franklin Ryckaert
12 dagen geleden

Zo te zien beginnen ze nu serieus met het opbouwen van hun nieuwe hoax, de UFO-HOAX.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
12 dagen geleden

Galactic Federation of light, YOU ARE WELCOME…

De Rotterdammer
De Rotterdammer
12 dagen geleden

The eve of the war mars valt aarde aan help😁😁😁

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

195
0
We lezen graag je reactie!x