Mens en Dier

Dokter over bijwerkingen covidprik: ‘We stevenen af op een crisis’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavaccin is, in tegenstelling tot wat de media beweren, geen wondermiddel, zegt internist en cardioloog Peter McCullough. In bijvoorbeeld Groot-Brittannië was meer dan 65 procent van de recente coronadoden volledig gevaccineerd.

Dokter McCullough wees erop dat 50 procent van de sterfgevallen binnen 48 uur na vaccinatie optreedt en 80 procent binnen een week. Het lijkt er dus op dat er een rechtstreeks verband is tussen de vaccins en de overlijdens, zei hij in gesprek met One America News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Er zijn op dit moment grote zorgen over vaccinveiligheid,” benadrukte de professor. De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft al meerdere waarschuwingen toegevoegd aan de bijsluiter van de coronavaccins, waaronder een waarschuwing voor bloedstolsels, myocarditis, verlamming en neurologische aandoeningen.

Onnodige crisis

Er is geen enkele reden om een vaccinpaspoort op te dringen aan mensen, stelde dokter McCullough. “Dat is een vorm van dwang en in strijd met de principes uit de medische ethiek.”

Mensen worden niet geïnformeerd over de risico’s. “Ik denk dat we afstevenen op een crisis. Een onnodige crisis. We hebben het vaccin niet nodig. Het zou een grote opluchting zijn als het vaccinatieprogramma vroegtijdig wordt stopgezet.”

Grootste bedreiging

Dokter McCullough en andere artsen zeggen dat niet corona, maar de vaccins de grootste bedreiging vormen. “De crisis is op dit moment het vaccin,” zei de internist. “Ik krijg paniektelefoontjes van mensen die het vaccin niet willen, zeggen dat het niet veilig is en zeggen dat het niet effectief is.”

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
2 jaren geleden

Uiteraard,de bevolkingen worden de crisis wel in gespoten en straks komen ze voor uw kinderen.
Wat een makkie voor ze word omdat u een smartphone heeft.
De smartphone zal iedereen meer smart brengen dan men voor mogelijk zou houden.

Maar zoals ze zelf al zeggen …”Wat wou je doen?” Je bent verslaafd aan je smartphone dus werk je gewoon mee aan je eigen ondergang en elektronische gevangenis.

Beter de ondergang dan de smart weg doen. Gelijk een junk die weet dat de drugs zijn ondergang worden maar toch blijft gebruiken.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Dokter McCullough zegt dat het een grote opluchting zou zijn, als het vaccinatieprogramma “vroegtijdig” wordt beëindigd.
Een beetje bizarre woordkeuze, aangezien er inmiddels miljoenen en miljoenen mensen (helaas) de autoriteiten en medici hebben vertrouwd.
Dat vertrouwen zal zeer zwaar beschaamd worden. Zoveel is inmiddels wel duidelijk.
In ieder geval zullen alle artsen en wetenschappers, die al vanaf dag 1 hebben gewaarschuwd voor deze ongekende catastrofe, zichzelf vol vertrouwen in de spiegel kunnen aankijken. Aan hun heeft het zeker niet gelegen.
Ik woon samen met mijn man in een woongemeenschap. Heb ik al eens eerder vermeld. Tot nu toe is het aardig rustig gebleven. De meeste bewoners zijn “gevaccineerd” en hebben nagenoeg geen klachten ontwikkeld.
Maar….. daar begint nu langzamerhand verandering in te komen. Een paar weken geleden is er al een buurvrouw overleden. Zij had al problemen ná de eerste prik, maar MOEST van haar kinderen ook de tweede nemen. Voor mij totaal belachelijk. MIJN kinderen hebben niets maar dan ook niets over ons te vertellen.
Gisteren stond de ambulance voor de deur voor een andere bewoner. Hij ligt nu in het ziekenhuis.
Verder valt het mij op, dat er een aantal mensen rondloopt, dat er bepaald niet florissant meer uitziet.
Ik houd mijn hart vast voor de komende maanden.

Patrick
Patrick
2 jaren geleden

50% binnen 48 uur? Das op 100duizend mensen 50duizend waar de overheid niet meer kan aan verdienden. Hun inkomen hangt van ONZE gezondheid af.

Rapture Ready
Rapture Ready
2 jaren geleden

Veel artsen zijn lid van ‘geheime’ groeperingen als de vrijmetselarij, rozenkruizers, Illuminati en andere occulte bewegingen.
Zij hebben hun ziel al verkocht en volgen.
Zonder enige scrupules werken zij aan hun doelen, die zij hoger achten dan de menselijke waarden en normen, last staan hun welzijn.

Hieronder bevinden zich uiteraard leden van het kabinet, juristen, advocaten, rechters en ga zo maar door.

Zij zien zichzelf als ‘redders’ van de wereld. De gewone burger is slecht een pion in hun duistere denkwereld.

Snappen jullie nu waarom menig arts (en ander hier boven genoemde specialisten) , tegen ieder (wetenschappelijk) bewijs in toch doorzetten en zich houden aan hun ‘plicht’?

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x