Mens en Dier

We voeren de strijd van ons leven, maar het is niet wat je denkt

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je domme dingen doet op rolschaatsen of vanaf het dak van je huis in je zwembad springt, dan zullen je video’s veilig zijn op YouTube. Kinderachtige en zielige mensen worden niet gecensureerd. Het platform lijkt echter geen voorstander te zijn van vrijheid van meningsuiting, originele ideeën of openbare debatten, constateert voormalig huisarts Vernon Coleman, die een aantal van zijn eigen video’s zag verdwijnen.

Ze hebben ook veel video’s van andere artsen verwijderd, waaronder interviews met artsen die vraagtekens zetten bij het officiële verhaal. Daarnaast zijn hele kanalen verwijderd. Zo is bijvoorbeeld het kanaal van David Icke weggehaald. Vele jaren geleden was ik zijn huisarts en waren we allebei te zien op tv. Vandaag de dag is er waarschijnlijk geen tv-programma meer dat ons zou uitnodigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

YouTube lijkt alle inhoud te verwijderen die niet in lijn is met de adviezen van de WHO. De censuur bedreigt één van de laatste resten van onze vrijheid.

Het internet is belangrijk omdat we hebben kunnen zien dat de mainstream media omgekocht zijn. De BBC heeft geld aangenomen van de EU en Bill Gates. Ook veel andere tv-stations en landelijke kranten zijn gezwicht. Ik vermoed dat YouTube een kant heeft gekozen en denk niet dat ze aan de winnende kant zullen staan.

Ze kunnen ons niet de mond snoeren. Als ik op de hoek van de straat moet gaan staan met flyers dan zal ik dat doen. Wij hebben deze samenleving opgebouwd. Het is onze verantwoordelijkheid. Als we zwijgen, heeft het kwaad vrij spel. We hebben allemaal een stem die we kunnen gebruiken en de plicht om ervoor te zorgen dat onze stem gehoord wordt. Als we stil blijven, zijn wij onderdeel van het kwaad dat onze wereld corrumpeert en vernietigt.

Ketters

We moeten de trieste figuren die ons bespotten gewoon negeren. Zij zijn omgekocht of te dom om te begrijpen dat we een oorlog uitvechten. Mensen die zich durfden uit te spreken tegen het establishment werden altijd gezien als ketters.

Confucius, de Chinese filosoof, werd afgewezen door zijn politieke meesters en zijn boeken werden verbrand. Mensen die zijn boeken niet binnen 30 dagen verbrandden, kregen een werkstraf. 2500 jaar later wordt de invloed van Confucius nog steeds gezien als gevaarlijk. Zo gevaarlijk zelfs dat voorzitter Mao zijn werken verbood.

De Griekse leraar Socrates werd ervan beschuldigd de jeugd van Athene te corrumperen. Hij werd opgepakt omdat hij ‘interesse toonde in dingen onder de aarde en boven de hemel, en lesgaf hierover’. Hij werd ter dood veroordeeld.

Dante, de Italiaanse dichter, werd verbannen uit Florence en veroordeeld tot de brandstapel, als hij ooit gepakt zou worden.

De Joodse autoriteiten excommuniceerden Spinoza in Amsterdam omdat hij weigerde de partijlijn te volgen en te denken wat hij volgens andere mensen moest denken.

Galileo, de 17e-eeuwse Italiaanse wiskundige, astroloog en wetenschapper, kreeg het aan de stok met de almachtige Kerk toen hij Copernicus steunde. Die had het lef om te beweren dat de planeten om de zon draaien.

Paracelsus maakte overal in Europa vijanden omdat hij in de 16e eeuw probeerde om de geneeskunde te hervormen. Ondanks zijn enorme invloed op het medisch denken zag het establishment hem als een onruststoker.

Ignaz Semmelweiss, de Oostenrijkse verloskundige die zei dat kraamvrouwenkoorts werd veroorzaakt door de smerige gewoontes van artsen, werd verstoten door de medische gemeenschap omdat hij de procedures bekritiseerde.

Strijd van ons leven

Er is door de geschiedenis heen niets veranderd. Vandaag de dag worden onkunde en middelmatigheid gesubsidieerd, gesteund en aangemoedigd door onze bureaucratische en opdringerige samenleving. Buitenbeentjes valt hoon en spot ten deel. Politici zijn bang om iets nieuws of uitdagends uit te proberen.

Als wij het gevoel hebben dat iets niet goed gaat, is het onze plicht als menselijke wezens om voor onze rechten op te komen en onze stem te laten horen. Sommige mensen zullen denken dat je gek bent. Veel kortzichtige mensen zullen tegen je zeggen dat je de wereld niet kunt veranderen, maar er is ook een kans dat je stem gehoord zal worden, dat anderen reageren en dat we deze strijd gaan winnen.

We hebben geen andere keus. Als we niet strijden, verliezen we de wereld zoals we die kennen. De strijd die jij en ik voeren tegen deze zogenaamde coronacrisis is de strijd van ons leven.

Het is alleen jammer dat YouTube de kant van het kwaad lijkt te hebben gekozen, en video’s censureert en verwijdert die vraagtekens zetten bij het officiële beleid. Artsen en verpleegkundigen mogen geen vraagtekens zetten bij de officiële lijn, en mogen niet spreken met de media. Hebben de bazen van YouTube dezelfde orders gekregen?

Dit is waar wij – jij en ik – het verschil maken. Wij denken voor onszelf. En wij doen altijd het juiste, koste wat het kost, en kunnen niet onder druk worden gezet of omgekocht om het verkeerde te doen.

[Vernon Coleman]

3.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman Rijks
Herman Rijks
3 jaren geleden

Wie zijn de top figuren bij NWO organisatie En de WHO? moeten we niet die genen ter verantwoording roepen voor Wat men de wereld bevolking aandoet?Grote delen van de w bev reduceren?Wie zijn die mensen en waarom word er niet vervolgt?Verplichte vaccinatie jaja voel je’m al aankomen?we moeten en mass in actie komen vóór het te laat is(is al vijf over twaalf,de pensioenen zijn inmiddels al verkwanselt…Actie!!

Pieter
Pieter
3 jaren geleden

Goed idee. De mensen die de Ketter – lijn niet volgen gewoonweg negeren zodat je in je eigen bubbel kunt zitten met gelijkgestemden.

Waar kende ik dat nu ook alweer van….?
Partijlijn….

GeenNL
GeenNL
3 jaren geleden

Het is verbazingwekkend hoe de angst in mijn omgeving de kop weer opsteekt en massa’s volslagen schijnbaar hersenloze mensen en zelfs mensen met veel hersenen en toch simpel en dom overtuigd zijn dat een corona virus werkelijk bestaat en zich al helemaal niet kunnen vinden in het bewezen feit dat virussen niet eens bestaan.

….”Wat, geen virussen? Maar dat is onmogelijk, dan zijn wij schaap-mensachtigen meer dan honderd jaar voorgelogen en misleid?”…”Wij schaap-mensachtigen weigeren dat voor waar aan te nemen!”….Daarom kan de alles vernietigende waanzinskaravaan gewoon verder, want de massa bepaalt de weg richting totale ondergang en weteldwijde genocide en kan de macht zodoende gretig verder grijpen richting totale nwo wereldmacht. Mocht de anti-christ bestaan, dan is dit totaal aan domheid en doortrapte macht de anti-christ!

Wakker worden, jullie jezelf domhoudend en waardeloosmakend volk, dit is anders exit en ga je voor altijd de kist in!

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Radio , tv en de kranten zijn omgekocht..of gecensureerd tot verwijderen aan toe…Dit gaat echt niet de goede kant op..Ik vrees het ergste..

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x