GezondheidCorona

Oeps: ‘Ons’ coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% (!) van de proefpersonen

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavaccin van de Oxford-universiteit, ‘ons’ vaccin, lijkt veilig en de eerste resultaten van de tests bij zo’n 1100 mensen zijn positief afgerond. Volgens de onderzoekers zijn er geen ernstige bijwerkingen geconstateerd en leidt het vaccin tot aanmaak van antistoffen tegen Sars-CoV-2, schrijven ze in het medische tijdschrift The Lancet.

Je weet wel, dat tijdschrift dat onlangs een controversiële studie over het antimalariamiddel hydroxychloroquine introk. De auteurs van het artikel stelden dat het middel niet werkt en zelfs tot overlijden van patiënten kan leiden. Al snel bleek dat er allerlei onjuistheden in de data zaten. Daarnaast kwamen de auteurs van het artikel met allerlei smoesjes waarom ze hun data niet konden laten zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat doet de Oxford-universiteit trouwens ook. De universiteit heeft aangegeven dat zij de testresultaten niet met de rest van de wereld wil delen, zei politicoloog Irene Schipper tegen het AD. “Dat stoort me.”

70 procent

De NOS weet wel te melden dat 70 procent van de proefpersonen koorts of hoofdpijn kreeg, maar volgens de onderzoekers is dat prima te verhelpen met paracetamol. Krijgen mensen straks standaard bij hun coronavaccin nog een paracetamolletje?

In het artikel van de NOS wordt alleen gesproken over koorts en hoofdpijn, maar de proefpersonen kregen ook last van vermoeidheid, rillingen en spierpijn, zo valt te lezen op de website van AstraZeneca, de farmaceut die het vaccin gaat produceren.

Dus 70 procent van de wereldbevolking loopt straks rond met hoofdpijn, koorts, spierpijn en rillingen, en is doodmoe, maar ‘gelukkig’ heeft big farma daar weer een pilletje voor, dat overigens ook niet geheel ongevaarlijk is.

Kankerverwekkende stof

Eerder deze maand kwam namelijk naar buiten dat de grootste producent van paracetamol ter wereld paracetamol verkoopt die een kankerverwekkende stof bevat. De fabrikant leverde in de afgelopen jaren de grondstof van veel paracetamol die te koop is in drogisterijen, supermarkten en apotheken in Nederland.

Minister Tamara van Ark van Medische Zorg zei dat er een onderzoek komt of de paracetamol daadwerkelijk veilig is om te gebruiken. Niks aan de hand hoor. Het is volstrekt veilig. Blijven slikken.

Je kunt AstraZeneca ook helemaal vertrouwen. De firma werd in 2010 nog veroordeeld tot 2 boetes van 40 en 12 miljoen euro inzake machtsmisbruik. AstraZeneca haalde bewust de veelgebruikte maagzuurremmer omeprazol uit de handel om de generieke industrie te zieken. Dit bedrijf heeft duidelijk het beste met ons voor en is niet uit op winstbejag.

4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PieterP
PieterP
3 jaren geleden

Dank 9fN voor de bredere inzichten, dat helpt mij en vele andere NL’s zeker om de echte waarde van de NOS en consorten beter te begrijpen. Nogmaals dank.

Alex
Alex
3 jaren geleden

The long list of convictions and indictments, AstraZeneca.https://commonsensetv.nl/open-brief-aan-hugo-de-jonge/

Evert
Evert
3 jaren geleden

NOS Fake news

salvar
salvar
3 jaren geleden

leuke foto , je stapt uit en oeps daar heb je al een.
zou je ergens nog veilig zijn?
ze zijn met reces en in een keer overal uitbraken .
oke ze moeten de tijd door tot dat de kl**tzakken weer terug zijn en in die tijd van vacanties moet het niet zo zijn dat er geen besmettingen zijn natuurlijk.
nou mensen nog even volhouden en dan kunnen we weer achter slot en grendel.
als het grootste aantal mensen niet wakker worden dan is er geen weg meer terug en sterven de ouderen deze winter des doods.
als ik (voorbeeld) in de krant zou plaatsen (als ze erin zouden zetten) er is een uitbraak in emmen wie controleert dat , dus niemand en zo flikken ze dat.
even een idiote viroloog een lulverhaal laten vertellen en elke krant plaats het of het nou waar is of niet.
kunnen we die lui niet allemaal oppakken en ergens op een eiland droppen?

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x