Homepagina » Gezondheid » Oeps: ‘Ons’ coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% (!) van de proefpersonen
coronavaccin
Foto: Prefeitura de Itapevi CC BY 2.0

Oeps: ‘Ons’ coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% (!) van de proefpersonen

Het coronavaccin van de Oxford-universiteit, ‘ons’ vaccin, lijkt veilig en de eerste resultaten van de tests bij zo’n 1100 mensen zijn positief afgerond. Volgens de onderzoekers zijn er geen ernstige bijwerkingen geconstateerd en leidt het vaccin tot aanmaak van antistoffen tegen Sars-CoV-2, schrijven ze in het medische tijdschrift The Lancet.

Je weet wel, dat tijdschrift dat onlangs een controversiële studie over het antimalariamiddel hydroxychloroquine introk. De auteurs van het artikel stelden dat het middel niet werkt en zelfs tot overlijden van patiënten kan leiden. Al snel bleek dat er allerlei onjuistheden in de data zaten. Daarnaast kwamen de auteurs van het artikel met allerlei smoesjes waarom ze hun data niet konden laten zien.

Dat doet de Oxford-universiteit trouwens ook. De universiteit heeft aangegeven dat zij de testresultaten niet met de rest van de wereld wil delen, zei politicoloog Irene Schipper tegen het AD. “Dat stoort me.”

70 procent

De NOS weet wel te melden dat 70 procent van de proefpersonen koorts of hoofdpijn kreeg, maar volgens de onderzoekers is dat prima te verhelpen met paracetamol. Krijgen mensen straks standaard bij hun coronavaccin nog een paracetamolletje?

In het artikel van de NOS wordt alleen gesproken over koorts en hoofdpijn, maar de proefpersonen kregen ook last van vermoeidheid, rillingen en spierpijn, zo valt te lezen op de website van AstraZeneca, de farmaceut die het vaccin gaat produceren.

Dus 70 procent van de wereldbevolking loopt straks rond met hoofdpijn, koorts, spierpijn en rillingen, en is doodmoe, maar ‘gelukkig’ heeft big farma daar weer een pilletje voor, dat overigens ook niet geheel ongevaarlijk is.

Kankerverwekkende stof

Eerder deze maand kwam namelijk naar buiten dat de grootste producent van paracetamol ter wereld paracetamol verkoopt die een kankerverwekkende stof bevat. De fabrikant leverde in de afgelopen jaren de grondstof van veel paracetamol die te koop is in drogisterijen, supermarkten en apotheken in Nederland.

Minister Tamara van Ark van Medische Zorg zei dat er een onderzoek komt of de paracetamol daadwerkelijk veilig is om te gebruiken. Niks aan de hand hoor. Het is volstrekt veilig. Blijven slikken.

Je kunt AstraZeneca ook helemaal vertrouwen. De firma werd in 2010 nog veroordeeld tot 2 boetes van 40 en 12 miljoen euro inzake machtsmisbruik. AstraZeneca haalde bewust de veelgebruikte maagzuurremmer omeprazol uit de handel om de generieke industrie te zieken. Dit bedrijf heeft duidelijk het beste met ons voor en is niet uit op winstbejag.

4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PieterP
PieterP
9 maanden geleden

Dank 9fN voor de bredere inzichten, dat helpt mij en vele andere NL’s zeker om de echte waarde van de NOS en consorten beter te begrijpen. Nogmaals dank.

Pieter
Pieter
Reactie op  PieterP
9 maanden geleden

Inderdaad, weer gekleurd nieuws maar dan van de andere zijde van het spectrum.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  PieterP
9 maanden geleden

Interessant artikel van Kennedy – henrymakow.com de USA kinderen hebben voor hun 18 jaar gemiddeld +/- 80 ig entingen ondergaan, dit levert aan latere ziektes +/- 500 milliard $ op aan de Pharmaceutische industrie ! het klinkt ongelovelijk, maar lees het zelf maar !

Alex
Alex
9 maanden geleden

The long list of convictions and indictments, AstraZeneca.https://commonsensetv.nl/open-brief-aan-hugo-de-jonge/

Evert
Evert
9 maanden geleden

NOS Fake news

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Evert
9 maanden geleden

Oeps: ‘Ons’ coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% (!) van de proefpersonen…….dus net zo veilig en onnodig als een kinder vaccinatie…..Weg ermee man..!!Samen.met de bedenkers en winstmakers..Weg man…Zodat Nerderland weer Nederland kan zijn en ZEKER met alle ZWARTE pieten die we nodig hebben voor ONS feest…Hoe ZWARTER hoe mooier..want een echte Nederlander snapt het feest wel…cultureel noemen we dat hier, maar helaas is ook onze cultuur niks waard..Nee andere gaan voor hier..bah bah bah..Waar waren we toch ooit trots op!!!

salvar
salvar
9 maanden geleden

leuke foto , je stapt uit en oeps daar heb je al een.
zou je ergens nog veilig zijn?
ze zijn met reces en in een keer overal uitbraken .
oke ze moeten de tijd door tot dat de kl**tzakken weer terug zijn en in die tijd van vacanties moet het niet zo zijn dat er geen besmettingen zijn natuurlijk.
nou mensen nog even volhouden en dan kunnen we weer achter slot en grendel.
als het grootste aantal mensen niet wakker worden dan is er geen weg meer terug en sterven de ouderen deze winter des doods.
als ik (voorbeeld) in de krant zou plaatsen (als ze erin zouden zetten) er is een uitbraak in emmen wie controleert dat , dus niemand en zo flikken ze dat.
even een idiote viroloog een lulverhaal laten vertellen en elke krant plaats het of het nou waar is of niet.
kunnen we die lui niet allemaal oppakken en ergens op een eiland droppen?

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

Ja het is bijna ongelovelijk, maar je kunt tegenwoordig er op los liegen, zonder enige consequentie !

Medusa
Medusa
9 maanden geleden

De n.o.s. zou vervolgd moeten worden wegens corruptie, het verzwijgen van goede juiste info, het meedoen aan hersenspoelactiviteiten, en onkundigheid! Gelukkig kijk ik het nooit, maar de wereld om mij heen wel, die praten nu met zijn allen een tv na….i.p.v. Zelf nadenken en onderzoeken.Dus ja….waar gaan we heen zo?

Louise
Louise
9 maanden geleden

Het is elke keer hetzelfde met die testen, gezonde mensen lenen zich daar voor dat moeten ze zelf weten. Het grote probleem is dat de over grote meerderheid van de mensen al 1 of meerdere ziekte’s hebben. Dus is de weerstand is al lager ,dus werken die medicijnen anders….Dan heb ik het nog niet eens over kinderen,vrouwen en ouderen….. Uiteindelijk kan je van ieder medicijn iets krijgen zelfs van die overgewaardeerde paracetamol. .Mensen leren nooit, de meeste lopen zwaar toxisch rond…..En vertrouwen in de farma, wie heeft dat nog. Ze bieden tegen elkaar op… Volgens mij weet de mens niet meer waar ze mee bezig zijn. Allemaal eigenbelang ……..

Rob
Rob
9 maanden geleden

Het lijkt er op dat AstraZeneca nu het bedrijf gaat worden wat in w.o.2 IGFarben was. IGFarben produceerde de chemicaliën waarmee de vergassingen werden uitgevoerd. AstraZeneca gaat nu het vaccin produceren waarmee een groot deel van de bevolking uitgeroeid moet gaan worden in naam van de NWO.

Der Stef
Der Stef
9 maanden geleden

Wat het “Killer-Virus ” niet gelukt is , bezorgt ons nu het vaccin .
Dit bespaart miljarden aan pensioenen ! En er wordt woonruimte vrij – voor al de afrikaanse artsen , wetenschappers en raketingenieurs die met 100.000 per jaar per vliegtuig ons land binnen gehaald worden !
130.000 Alleenstaande Nederlanders kunnen best nog op de dood van hun ouders wachten om later het huis te erven . Met het nieuwe vaccin zal het wachten dan ook niet al te lang duren . Tenzij ze pech hebben en hun erfenis in beslag wordt genomen om de eerstgenoemde groep van 100.000 voorrang te geven op gepaste woonruimte . Want ook hun de 2de en 3de vrouwen moeten ergens onderkomen met de 12 kinderen . Die natuurlijk ook op staatskosten goed verzorgt willen zijn !
Maar met een beetje mazzel maakt de vaccinatie daar voorspoedig , ook een einde aan de vluchtelingenstroom !
Het natuurlijk ook tegenzitten – voor ons dan !

trackback
‘Ons’ coronavaccin veroorzaakt bijwerkingen bij 70% van de proefpersonen, is compleet normaal natuurlijk! | JDreport.com
9 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

Shadow1100
Shadow1100
9 maanden geleden

Je hebt gezonde, zieke en dode mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle voor onze gezondheid schadelijke toevoegingen in ons door hun (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) te (ver)stoppen. Veel suikers, zouten en vetten. Daardoor komen die in groep 2.
Onderzoeken naar de veiligheid van voedseladditieven worden meestal uitgevoerd door wetenschappers die betaald worden door de voedselindustrie.
Groep 2 mensen moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen).
Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is (hierdoor!) ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor. Ik zal u ook maar direct een maagzuurremmer voorschrijven en een laxeermiddel voor het geval dat……Kassa!
Vergeet niet dat vele mensen in de gezondheidszorg regelmatig worden “bijgeschoold” door de Farmaceutische Industrie. En dat zijn niet de vervelendste cursus(weekenden).
De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

Voorbeeld 1:
 In Nederland slikken zo’n 4 miljoen mensen bloeddrukverlagers. Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. Dat blijkt uit een nieuwe studie. Het medicijn nifedipine wordt geassocieerd met een hoog risico op een plotselinge hartstilstand, zo laat de European Society of Cardiology weten.
Voorbeeld 2:
Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die het cholesterol verlagen. Uit een nieuwe studie is gebleken dat mensen die de pillen slechts drie maanden innemen, al kans hebben om diabetes en huidinfecties te krijgen. Analyse van de wetenschappelijke literatuur laat zien dat statines het risico op spierproblemen, cognitieve problemen, kanker, beroertes, schade aan het zenuwstelsel, gedragsstoornissen, hartproblemen, Parkinson, auto-immuunziekte en slaapproblemen vergroten.
Voorbeeld 3:
Nederlandse apothekers verstrekten in 2016 aan 3,1 miljoen mensen maagzuurremmers. De meest voorkomende bijwerkingen zijn maagdarmklachten, zoals misselijkheid, overgeven, buikpijn en diarree. Ook hoofdpijn komt voor.
De klassieke handelswijze van Big Pharma: Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ (medicijn/vaccin) die mensen juist zieker maakt en verdien hier ook weer aan.
Door de overheid gefaciliteerde medicijnen eisen maar liefst 700.000 doden per jaar. Het ironische is dat diezelfde overheid het publiek wijs maakt dat het ons beschermt, door iedereen die alternatieven medicijnen aanbiedt te demoniseren en af te doen als kwakzalvers. 

Dit gebeurt nu precies hetzelfde met Covid-19. Heeft u nog iets gehoord over een gewone griep dit jaar?

x

Check Also

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x