Mens en Dier

Rutte geeft je zuurverdiende geld lachend weg: ‘Nederland is opnieuw verraden’

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Rutte heeft in Brussel toch ingestemd met een compromis voor honderden Europese miljarden voor het coronaherstelfonds. “Dit is voor Nederland aanvaardbaar,” zei Rutte. Er zullen niet veel mensen zijn die dat standpunt delen. Opmerkelijk is dat hij in mei nog zei dat er geen giften aan Zuid-Europa zouden worden gedaan.

“Dus terwijl vannacht onze miljarden zijn weggegeven aan de knoflooklanden, zullen Nederlandse pensioenen worden gekort. EU-solidariteit? Iemand die dit recht wil praten, is terminaal eurofiel!” reageert Tony Hellings.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ria Caspers voegt toe: “10 jaar lang geen groei van het besteedbaar inkomen want euro- en EU-regels. Pensioenen niet geïndexeerd en korting dreigt. Nieuwe bezuinigingen want geld naar Zuid-EU. Rente 0% want Italië moet gered. Rutte, wat is er eigenlijk zo goed voor Nederland aan die nieuwe deal?”

Nederland is opnieuw verraden

“Mr. No Rutte zegt toch ja tegen EU-schuld. Hij is weer gedraaid zoals verwacht. Nederland is opnieuw verraden. Na een heel slecht toneelstukje geeft Rutte uw zuurverdiende geld lachend weg. En dan kan men nu beginnen aan het korten van uw pensioen,” schrijft Nexit-Denktank.

PVV-voorman Geert Wilders loopt leeg over onze premier. “Een hardwerkende vuilnisman wordt bedrogen door premier Rutte. De Italianen en Spanjaarden krijgen hun geld wél. Honderden miljarden aan leningen en giften. Door de vuilnisman en de rest van Nederland te betalen.”

“Waanzin! Miljarden weggegooid die we in ons eigen land hadden moeten besteden!” Op NPO Radio 1 zei hij dat Rutte door de knieën is gegaan en toch weer heeft getekend bij het kruisje.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne aakster
jenne aakster
3 jaren geleden

De Romeinen wisten het, een gezonde geest in een gezond lichaam, onze president leid aan de ziekte Pachydesmoperiotose, vergroeide kromme rug, gezichtshuid als leer, pijn, zwak zenuwstelsel, in het kort door ziekte niet volwaardigzie zijn spastiche lachen, verder hadden de Nederlanders veel meer betrokken horen te worden, bij zo’n enorme financiele ingreep, die de Nederlanders terug zet in de tijd, jammer en als dit het nu nog alleen zou zijn, maar nee wat worden de Nederlanders belogen cq bestolen !

kuus
kuus
3 jaren geleden

Als er nu geen motie van wantrouwen doorkomt klopt dat hele zooitje in Den Haag niet meer.

Der Stef
Der Stef
3 jaren geleden

Hij is de grootste parasit van ons land .
Komt hij per vliegtuig terug …?
Gewoon op open wateren neerhalen en Rusland de schuld geven !
Dat doen ze toch altijd…., Rusland de schuld geven bedoel ik !

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Jahaaaa….. wederom ‘Staatsman’ Rutte in de bocht. Ongetwijfeld zijn de peil meesters binnenkort niet in staat de populariteit (jawel!) van heer Rutte in cijfers uit te drukken. (Te weinig inkt voorhanden) Gelukkig hebben we als troost altijd nog het corona sprookje: Rutte en de zeven randdebielen. Mensen hebben het veel te druk met het naleven van alle bevelen. Ik heb eens met iemand gewerkt die kwaad werd op de verkeerde momenten. Heel geestig. Geldt straks ook voor de meute. Maar ja, dan is het te laat. Hee Youp, je hebt gelijk. ‘Het leven is WEL leuk!’.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x