Homepagina » Mens en Dier » Rutte geeft je zuurverdiende geld lachend weg: ‘Nederland is opnieuw verraden’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Rutte geeft je zuurverdiende geld lachend weg: ‘Nederland is opnieuw verraden’

Premier Rutte heeft in Brussel toch ingestemd met een compromis voor honderden Europese miljarden voor het coronaherstelfonds. “Dit is voor Nederland aanvaardbaar,” zei Rutte. Er zullen niet veel mensen zijn die dat standpunt delen. Opmerkelijk is dat hij in mei nog zei dat er geen giften aan Zuid-Europa zouden worden gedaan.

“Dus terwijl vannacht onze miljarden zijn weggegeven aan de knoflooklanden, zullen Nederlandse pensioenen worden gekort. EU-solidariteit? Iemand die dit recht wil praten, is terminaal eurofiel!” reageert Tony Hellings.

Ria Caspers voegt toe: “10 jaar lang geen groei van het besteedbaar inkomen want euro- en EU-regels. Pensioenen niet geïndexeerd en korting dreigt. Nieuwe bezuinigingen want geld naar Zuid-EU. Rente 0% want Italië moet gered. Rutte, wat is er eigenlijk zo goed voor Nederland aan die nieuwe deal?”

Nederland is opnieuw verraden

“Mr. No Rutte zegt toch ja tegen EU-schuld. Hij is weer gedraaid zoals verwacht. Nederland is opnieuw verraden. Na een heel slecht toneelstukje geeft Rutte uw zuurverdiende geld lachend weg. En dan kan men nu beginnen aan het korten van uw pensioen,” schrijft Nexit-Denktank.

PVV-voorman Geert Wilders loopt leeg over onze premier. “Een hardwerkende vuilnisman wordt bedrogen door premier Rutte. De Italianen en Spanjaarden krijgen hun geld wél. Honderden miljarden aan leningen en giften. Door de vuilnisman en de rest van Nederland te betalen.”

“Waanzin! Miljarden weggegooid die we in ons eigen land hadden moeten besteden!” Op NPO Radio 1 zei hij dat Rutte door de knieën is gegaan en toch weer heeft getekend bij het kruisje.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Der Stef schreef:

  Hij is de grootste parasit van ons land .
  Komt hij per vliegtuig terug …?
  Gewoon op open wateren neerhalen en Rusland de schuld geven !
  Dat doen ze toch altijd…., Rusland de schuld geven bedoel ik !

  40 likes
 • kuus schreef:

  Als er nu geen motie van wantrouwen doorkomt klopt dat hele zooitje in Den Haag niet meer.

  30 likes
  • Der Stef schreef:

   We hebben toen ook tegen de Europese grondwet en tegen het afschaffen van de Gulden ( ik krijg nog tranen in mijn ogen bij de gedachte ) gestemd….., wat heeft het gebracht … ?
   Precies …, ze hebben de naam verandert het verdrag van Lissabon en de gouden Gulden in de prullenbak geflikkert !

   31 likes
  • Rob schreef:

   kuus, denk je werkelijk dat een motie van wantrouwen ooit door de kamer zal worden aangenomen waar Bilderberg partijen regeren over het land? Maak je geen illusies, het Binnenhof is een circus waar kunstjes worden vertoont. En wel kunstjes op basis van leugen en bedrog, macht spelletjes. Er KOMT geen motie. Als dat er ooit werkelijk komt dan mag het een waar wonder genoemd worden.

   24 likes
  • Harry schreef:

   De media heeft toch goed werk gedaan, de bevolking slikt dat er miljoenen migranten bijkomen, geloven de nos leugens over een virus die vergelijkbaar is met de griep en straks pompen ze zich vol met een corona vaccin die zorgt voor 70% bijwerkingen maar nauwelijks werkt, maar ze geloven de media. Hun pensioenen worden gekort, rutte geeft 100 miljard weg maar staat hoog in de peilingen omdat die het volgens de media goed doet.

   14 likes
  • Hein schreef:

   Ik stem al jaren blanco, ze beloven van alles, maar er komt toch nooit iets van terecht.

   10 likes
  • jenne aakster schreef:

   Als je nu nog steeds denkt dat deze pseudo volksvertegenwoordigers daar zitten voor het Nederlandse volk, dan heb je het niet begrepen !

   8 likes
  • jtprf schreef:

   klopt allang niet meer Kuus

   5 likes
 • jenne aakster schreef:

  De Romeinen wisten het, een gezonde geest in een gezond lichaam, onze president leid aan de ziekte Pachydesmoperiotose, vergroeide kromme rug, gezichtshuid als leer, pijn, zwak zenuwstelsel, in het kort door ziekte niet volwaardigzie zijn spastiche lachen, verder hadden de Nederlanders veel meer betrokken horen te worden, bij zo’n enorme financiele ingreep, die de Nederlanders terug zet in de tijd, jammer en als dit het nu nog alleen zou zijn, maar nee wat worden de Nederlanders belogen cq bestolen !

  17 likes
 • NicoVilly schreef:

  Het draait allemaal om de macht van de NWO. Als Italië en Spanje het geld niet krijgen is er een grote kans dat de EU uit elkaar valt en de cabal de macht over Europa verliest. En wie zijn de vriendjes van Rutte? Juist ja…

  16 likes
 • salvar schreef:

  we wisten het en zie het zei zo.
  pinokio is weer bezig geweest zo hij altijd bezig gaat.
  eerst droomt hij dat hij goed wil doen voor de burger en dan wordt hij wakker uit de droom en denk verdomme dat niet gebeuren zijn ze helemaal gek geworden de stumpers.
  ik zeg altijd die gek komt niet van deze wereld maar van een wereld die heet toverbal en toverballen veranderen altijd van kleur.
  de miljarden die gegeven worden daar zullen de burgers in die landen ook niet van profiteren.
  het geld wordt besteed aan het vullen van de zakken van de elite.
  de pest is dat wij ja wij gekort gaan worden.

  15 likes
 • Medusa schreef:

  Idd. Hein! bLANCO stemmen is de enige manier om het hele politieke systeem neer te halen.En billy en consorte achter slot en grendel, maar dat spreekt voor zich! Ook de monarchie moet neer! Walgelijk hoe men een fotomomentje neerzet, terwijl de bevolking in grote stress zit!

  13 likes
 • Petrus schreef:

  Het is te walgelijk voor woorden!!!

  12 likes
 • jan doornbos schreef:

  Jahaaaa….. wederom ‘Staatsman’ Rutte in de bocht. Ongetwijfeld zijn de peil meesters binnenkort niet in staat de populariteit (jawel!) van heer Rutte in cijfers uit te drukken. (Te weinig inkt voorhanden) Gelukkig hebben we als troost altijd nog het corona sprookje: Rutte en de zeven randdebielen. Mensen hebben het veel te druk met het naleven van alle bevelen. Ik heb eens met iemand gewerkt die kwaad werd op de verkeerde momenten. Heel geestig. Geldt straks ook voor de meute. Maar ja, dan is het te laat. Hee Youp, je hebt gelijk. ‘Het leven is WEL leuk!’.

  5 likes
 • ProAsfalt schreef:

  VVD 45 zetels in de peilingen dus het volk vindt het goed.

  5 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Waarom klagen? We stemmen toch hardnekkig op deze leugenaars en verraders.

  5 likes
 • William schreef:

  Dat meneer Rutte nog kan slapen.. de beveiliging van deze man moet een vermogen kosten.. van onze belastingcenten.. en vraag je je maar niet af waarom

  5 likes
 • Steven schreef:

  Die 108 Miljard zal hij wel uit de pensieonpot halen.
  Het zal niet de eerste keer zijn dat de pensioenpot geroofd wordt door de staat!

  5 likes
 • Andre Schoutsen schreef:

  Staat ‘m goed; dat “Double-Cross-Agent” hesje.

  3 likes
 • piety piet schreef:

  Ik hoor toevallig ene Rem en Arend Jan Boekesteijn over Rutte’s “harde opstelling” die “op lange termijn schadelijk” zou zijn aangezien er in Brussell een ongeschreven voor wat, hoort wat ‘gunwet’ word nageleefd. Noem het kultiek … dat wat overblijft nadat het ludiek af- en eruitgeknalt is. Maar daarenboven word hier een levenswet binnenste buiten gemarteld en als een bijbelse talisman, als een slangoffer bezwerend hoog gehouden, ik vrees vanuit een zelfde banbehoefte die een ‘effidzjie’ van Cernunnos onder de Notre Dame deed belanden. Van al te ver komende en diep rakende wijsheid was de gevestigde muur optrekkende volksmennende onderdrukker elite een gruwel en ze voelden zich er vanwege hun ‘beroeps’blindheid niet van gediend, integendeel ‘natuurlijk’, erdoor bedreigd, .. duuuuh.

  En wat is de prijs van dergelijke bezweringen? Vergelijk de Guantanamoizering aan het andere eind van onze tijdstelling.#

  Over tijd gesproken, levenstijd en -loop binnen leef- en looptijd is niet slechts makkelijke [onder]scheidbaar van en parallel met tijdloop [‘duur’] maar er onontweefbaar van

  de sterkte van staatsstukken [obligaties] is de mogelijkheid er middels proefballonettjes, transparantie en op aannamedraagkracht baserende groei faktoren een onberispelijk en schandaalloosheidsgraad mee te bereiken waar goud nooit en te nimmer aan konden tippen, alleen al vanwege alle invasieve en vergiftigende technieken ver voor er wat dan ook mee te halen en betrouwbaar te betalen valt … .. ik maakte me daar een generatie geleden nogal druk om … zie verderop …

  conclusie: zonder harde opstelling valt van rots geen meel te maken
  tenzij je je ‘begnoegt’, tevredenstelt met deez of geen kant en klaar opgraafbaar ijstijd visite kaartje.

  # = de Ralph Ellis versie van jesus .. hoe de romeinen een rebellenleider tot naar binnengekeerde pacifist omstilizeerden (later door de joden teruggestolen en net zo goed als aas gebruikt overigens) en dat onderstreepten door hem in een Engels fort (genaamd Chester] gegijzeld te houden .. en zoet overigens, middels een unieke dierenriem als tempelbodemmozaiek midden in het fort!!].

  Ralphie schrijft en lult ol over dee splinternets about de drie eenheid:
  1: Paulus de bekeerde romein,

  2: Josephus de geschiedschrijver en oorzaak van jaartalschuiverij, ingezet als probaat censuur omzeilmiddel, en

  3: Joseph de jesus van het kruis reddende tin handelaar met vestigingen in de britse eilanden

  ten overvloede …
  het beloofde stukje wat ik rond de eeuwwisseling in elkaar knutselde:
  —– —– aantekeningen gemaakt tijdens de enige door mij ter gelegenheid van aardeinbalans.org (Uva) voorlezingen dag.
  Om overheids-invloedareaal een door de tegenstander (handel) uit het arsenaal ontfutseld (ondertussen pervers mishandeld, pijnlijk ontsteld en ontheiligd en toch noodzakelijk, legitiem geldig en bovenal historisch bewezen – zie voor-oorlogs staatshuishoudingskundige G H Knapp) wapen (terug) aan te reiken, hoeven we slechts een paar eeuwtjes terug, bij de toendertijdse goede gelduitgiften gewoonten te rade te gaan. Typisch een geval waarbij de zogenaamd logge, trage staat het voordeel van de met open vizier, eerlijk avizerende en alles boven tafel werkwijzen ten volle kan benutten omdat populariteit van periodieke uitgiften voor infrastuctuur projecten dan bevestigd word door, afhankelijk is van begrotingstekorten voorkomend en begrensend, met dagelijks weer te geven mate van acceptatie, iaw: koersnotatie circulerende, dus goed door duizenden handen gaand geld.

  Nogmaals, maar nu met tussengevoegde aanvullingsdetails:
  —– Om overheids-invloed-(door markt denken een problematisch woord geworden )areaal een door de tegenstander (handel) uit het arsenaal ontfutseld (ondertussen pervers mishandeld, pijnlijk ontsteld en ontheiligd en toch noodzakelijk, legitiem geldig en bovenal historisch bewezen – zie voor-oorlogs staatshuishoudingskundige G H Knapp) wapen (terug) aan te reiken (waardoor schoon schip maken op de vage kaperkust waar gapende gaten geslagen worden tussen top down en bottom up kinderlijk eenvoudig wordt) hoeven we slechts een paar eeuwtjes terug, bij de toendertijdse goede gelduitgiften gewoonten (Staatsgelden cirkuleren parralel aan prive soorten waarbij zaakjes op orde houderschap [mits eerlijk bemeten en weergeven) het succes bepaalt] te rade te gaan. Typisch een geval waarbij de zogenaamd logge, trage staat het voordeel van de met open vizier, eerlijk avizerende en alles boven tafel werkwijzen ten volle kan benutten omdat populariteit van periodieke uitgiften voor infrastuctuur projecten (van staatsobligaties die nu maar al te vaak in begrotingstekortingen ontaarden) dan bevestigd word door, afhankelijk is van begrotingstekorten voorkomend en begrensend, met dagelijks weer te geven mate van acceptatie, iaw: koersnotatie circulerende, dus (al dan niet) goed door duizenden handen gaand (en dus niet uitsluitend maar altijd ook door en voor belastingdoeleinden [[waartoe meerkeuzig bestemmings aanbod inhoudende biljetten/formulieren het eigenlijke en eenvoudig automatizeerbare en de hele politieke reutelmeteut overbodig makende beleidsinstrument bij uitstek]] wel enig toegelaten soort) geld (alomzijdig gestaafd, belegbaar, gefundeerd, kortom op koers blijvend).

  ik begon de dag met een engelse en veel beknoptere versie van bovenstaande:
  transsocial / intersocial / omnisocial / prosentient capital. Who’s minting that under conditions where the personal is politica, where the personal is lovelessly political ???
  Perhaps a magnetic poleflip will cure that. Whatever the memes / means, we aim for time when the Apersonal is Apolitically lovely, neutral, basic, beneficial .. ‘Preductive’ [Pro reductive, Prelimbinary to reductive, foundationally reductive = OXIDE REDUCTIVE = properly deployed natural capital at work, rockdust fed into the rain n shine weave of time well spent].

  3 likes
 • d1rty7 schreef:

  Gaat de gemiddelde Italiaan er eenmalig een euro op vooruit, dan geeft hij daar jaarlijks 4,6 cent extra van uit. Een Belg 2,3 cent en een Spanjaard 1,6. Duitsland en Cyprus zijn de hekkensluiters met nog geen 1 cent aan extra consumptie per euro. Gechargeerd gezegd: Italianen gooien hun vers vergaarde vermogen dus ruim vier keer zo snel over de balk als bijvoorbeeld Duitsers.

  Informatie uit een onderzoek gepubliceerd begin 2020

  2 likes
 • Sjazon schreef:

  Wilders en Baudet zouden hetzelfde doen. Zo niet, dan einde. Politieke carriëre.
  Er zijn maar weinig politici die aftreden omdat ze iets moeten doen wat tegen hun geweten ingaat.

  2 likes
  • jenne aakster schreef:

   Daarom sta ik een andere wijze van regeren voor, waar de kiezers meer bij betrokken zijn, gebaseerd op referenda, een persoon die zich niet aan de afspraak houd, kan gewoon worden vervangen, politieke partijen is uit de tijd, het werkt het kliekjes denken in de hand, corrupte minderheidjes gebaseerd op sexbeleving, nee afgelopen, een bestuur van vakmensen, geen pseudo ambtenarij, een goede duidelijke wetgeving door een objectie en volkomen in vrijheid kunnen handelende rechtspraak, niet makkelijk maar wel de moeite waard, een andere beleving van wat er met ons en onze kinderen gebeurd !

   4 likes
 • Boze burger schreef:

  Ze komen overal ongestraft mee weg niet te geloven. De verraders van het land.
  NEXIT NEXIT en nog eens NEXIT.
  Maar wie heeft er wel het beste voor met de burger?
  Laat die gene aub opstaan.

  2 likes
 • Koddebeier schreef:

  Hoelang blijven die VVD eikels deze leugenaar nog steunen ????
  Tot dit land helemaal naar de kloten is ???????

  1 likes
 • trol schreef:

  wij hadden ooit een welvarend land , maar sinds we in de EU zitten en die Euro als munt hebben op weg naar een 3e wereld land. Vroeger toen ieder land zijn eigen munt had zakte de koers als het slecht ging in dat land en steeg de munt als het goed ging, daardoor werden bijvoorbeeld arme landen intressant om op vakantie te gaan omdat je VEEL bijv. Drachmes keer voor je harde Gulden. Nu is de Euro er en is de koers in alle landen gelijk geen goedkope euro’s meer voor arme landen, Nederland betaald nu giga miljarden aan het zuiden die maar tot 62 jaar werken en corrupt zijn en zich rot lachen om de enorme giften en de hervormingen totaal niet doorvoeren, wen je iemand eenmaal een steun dan stelt hij zich daarop in en over een jaar houdt hij weer zijn hand op, wat is er nu makkelijker dan geld krijgen ?

  1 likes
 • fred schreef:

  Pak de ratten waar ze bang voor zijn:
  duizenden, misschien 10 duizenden of meer gewoon 1 maand “te laat”de rekeningen van energie, belasting, zorg en de vele andere lasten betalen .Na een aanmaning wel betalen ,maar het effect is groot na 1 maand uitstel.
  Als dit effect genoeg heeft over een tijdje weer hetzelfde recept

  0 likes
 • Remy schreef:

  Komt goed…

  0 likes
 • Jack Burton schreef:

  Hij doet het (verraden) tenminste in opdracht van z’n meester/mentor voor een hele hoop geld en middelen, het Nederlandse volk doet dit (verraden) geheel vrijwillig…jegens elkaar…(echte helden die Hollanders joh).

  Er valt niet meer zoveel te verpesten als men kijkt naar de gegeven wereldlijders welke allen (westerse wereld) binnen een verkiezingsstelsel als zijnde het politieke “neusje van de zalm” verkozen zijn door het eigen volk…(Nederland houdt gewoon van Rutte, hij is 3 keer verkozen!!)

  Dit alles zegt dus he-le-maal niets over de afgrijselijke politici en hun walgelijke sektarische meesters en waarschijnlijk ook niets over U, maar alles over de simpelheid en complete achterlijkheid van het volk…hmmm?!?..juist!! ze verdienen elkaar!!! (Hahaha!!) als pinda’s en chocolade…

  Ps: Het is fijn om Soeverein te zijn…

  0 likes
 • PREDATOR schreef:

  En zo zie je maar weer datver gestemt word zonder onderzoek..Hebben wij nu echt gestemd (8jaar geleden) op een jongen wat nog nooit heeft samengewoond met de nodige zorgen.Die flap (want dat is het) heeft altijd bij zijn moeder gewoond..Ja wat willen we nu met zoon “weinig echte levenservaring” vent als leider…Weet nog wel een grappig woord voor het woord leider..teri….leider..Het juiste woord…Maakt ons niet echt slim om zoon vent te kiezen.maar goed….Ook dat hebben we met stemmen niet in de hand…

  0 likes
 • x

  Check Also

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >