CoronaBinnenland

Op zondag 6 februari komt heel Nederland in beweging: ‘Stop ermee!’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Aanstaande zondag start om 13.00 uur een grote coronademonstratie in Rotterdam. “Dit is onze schreeuw naar de politiek: stop ermee!” zei organisator Mordechaï Krispijn tegen het AD. “Het is genoeg geweest.”

De organisatie achter het protest, Samen voor Nederland, heeft een eigen ordedienst in het leven geroepen, die bestaat uit 20 beveiligers en 50 vrijwilligers, om ongeregeldheden te voorkomen.

Geen agenten bij demonstratie

Opmerkelijk: de politie legt zondag het werk neer tijdens de demonstratie in Rotterdam. Agenten zijn ontevreden over een nieuwe cao. Vier uur lang is er rondom de Grootste mars van de menselijke verbinding geen politie op straat. Vakbondsvoorzitters gaan met leden van de Mobiele Eenheid een eigen mars lopen.

Samen voor Nederland is een samenwerkingsverband van meer dan 70 groeperingen. “Wij nemen stelling tegen de buitenproportionele overheidsmaatregelen en de wijze waarop onze vrijheden beperkt worden en burgerrechten buitenspel worden gezet. Dit kabinet loodst onze samenleving van crisis naar crisis en nu is het genoeg!” aldus de organisatie.

Think again

“Onze ouderen werden eenzaam opgesloten, onze bedrijven werden om zeep geholpen en het Nederlandse volk werd bedrogen. Op 6 februari komt heel Nederland in beweging. En laten we de angst los. En mocht je nog denken dat je er alleen voor staat: think again.”

5 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oprotten dit beleid
Oprotten dit beleid
1 jaar geleden

Lets do it

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Stakende agenten, net als toen in Amsterdam………….?

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Eindelijk in ROTTERDAM! De tofste stad van Nederland!

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Trap er niet weer in! Een deel van de politie zegt dus te staken zondag. Dat zullen dan de leden van de politievakbond wel zijn, die heeft een stakingskas. De rest gaat vrijwillig als ME weer lekker wappies meppen en wappies happen, met extra ME- en weekendpremie en speciale Romeo-toeslag. Aanvulling komt van de marechaussee en Eurogendfor. Nou, ordedienst: filmen maar. Helaas is de man van de Mensenrechten opgestapt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x