CoronaBinnenland

Op zondag 6 februari komt heel Nederland in beweging: ‘Stop ermee!’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Aanstaande zondag start om 13.00 uur een grote coronademonstratie in Rotterdam. “Dit is onze schreeuw naar de politiek: stop ermee!” zei organisator Mordechaï Krispijn tegen het AD. “Het is genoeg geweest.”

De organisatie achter het protest, Samen voor Nederland, heeft een eigen ordedienst in het leven geroepen, die bestaat uit 20 beveiligers en 50 vrijwilligers, om ongeregeldheden te voorkomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Geen agenten bij demonstratie

Opmerkelijk: de politie legt zondag het werk neer tijdens de demonstratie in Rotterdam. Agenten zijn ontevreden over een nieuwe cao. Vier uur lang is er rondom de Grootste mars van de menselijke verbinding geen politie op straat. Vakbondsvoorzitters gaan met leden van de Mobiele Eenheid een eigen mars lopen.

Samen voor Nederland is een samenwerkingsverband van meer dan 70 groeperingen. “Wij nemen stelling tegen de buitenproportionele overheidsmaatregelen en de wijze waarop onze vrijheden beperkt worden en burgerrechten buitenspel worden gezet. Dit kabinet loodst onze samenleving van crisis naar crisis en nu is het genoeg!” aldus de organisatie.

Think again

“Onze ouderen werden eenzaam opgesloten, onze bedrijven werden om zeep geholpen en het Nederlandse volk werd bedrogen. Op 6 februari komt heel Nederland in beweging. En laten we de angst los. En mocht je nog denken dat je er alleen voor staat: think again.”

5 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oprotten dit beleid
Oprotten dit beleid
2 jaren geleden

Lets do it

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Stakende agenten, net als toen in Amsterdam………….?

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Eindelijk in ROTTERDAM! De tofste stad van Nederland!

Dubito
Dubito
2 jaren geleden

Trap er niet weer in! Een deel van de politie zegt dus te staken zondag. Dat zullen dan de leden van de politievakbond wel zijn, die heeft een stakingskas. De rest gaat vrijwillig als ME weer lekker wappies meppen en wappies happen, met extra ME- en weekendpremie en speciale Romeo-toeslag. Aanvulling komt van de marechaussee en Eurogendfor. Nou, ordedienst: filmen maar. Helaas is de man van de Mensenrechten opgestapt.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x