CoronaBinnenland

Wekelijkse sterfte meteen na start herhaalprikcampagne hoger dan verwacht: ‘Zorgwekkend gegeven’

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Nu weer beginnen met een nieuwe boostercampagne is helemaal niet verstandig, zei immunoloog Theo Schetters vorige maand in het tv-programma Ongehoord Nieuws. Hij wees erop dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes.

De waarschuwing van professor Schetters was aan dovemansoren gericht. De nieuwe boostercampagne ging toch van start. En ook de sterftecijfers beginnen weer te stijgen.

“Eerder is opgemerkt dat er een correlatie is tussen het aantal vaccinaties dat per week gegeven wordt en de gerapporteerde sterfte. Nadat de herhaalprikcampagne klaar was, naderde de sterfte de verwachte sterfte (dus geen oversterfte meer),” schrijft Schetters in een reactie die op Twitter is geplaatst door data-analist Wouter Aukema.

Zorgwekkend gegeven

“Meteen nadat de herfstcampagne werd gestart, is de wekelijkse sterfte weer hoger dan verwacht. Ofschoon correlatie geen causaliteit bewijst, is dit wel een zorgwekkend gegeven,” aldus Schetters.

“Nieuwe prikronde sinds een paar weken gestart. Oversterfte weer omhoog. Toeval?” vraagt arts Paul van Hoek.

Viruswaarheid-voorman Willem Engel voegt toe: “De herfstcampagne heeft direct effect! Het prikcircus zorgt wederom voor oversterfte. We zaten bijna weer op normaal niveau, maar dankzij de misdrijven van veel artsen schieten de cijfers weer omhoog.”

We komen zo mooi op stoom

“We gaan voorlopig toch nog even door met prikken? We komen zo mooi op stoom. Bovendien leven Max Pam en Maarten Keulemans nog, dus er is helemaal niets aan de hand! Viva la prik,” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

Wetenschapper Marc Jacob stelt: “Het wordt tijd dat minister Kuipers hard zijn best doet om data vrij te geven, want hoewel correlatie geen causatie is, laat deze grafiek meer zien dan toeval.”

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
semper amici
semper amici
3 maanden geleden

We krijgen niets meer “voor een prikkie”.

Hugo
Hugo
3 maanden geleden

Ik sta niet graag in de schoenen van de MSM en de NPO…die deze ramp verzwijgen en gewoon als lulletjes het narratief bliven verspreiden van deze criminele regering. Alleen Ongehoord Nederland steekt zijn nek uit om de slapers te overtuigen van het kwaad dat over onze mensheid wordt uitgevoerd. Helaas kijken nog teveel mensen naar die criminele MSM. Als dit overgaat help ik met alle plezier deze Landverraders daar te brengen waar ze thuis horen.

Boink
Boink
3 maanden geleden

Voor iedere vax-gek…..gebruik slaolie ipv.Motorolie voor je motor en je hoeft nooit meer olie te verversen….

Marco
Marco
3 maanden geleden

Als je nu nog steeds in de rij gaat staan voor die spuiten, dan vraag je er ook om. Geen medelijden met de volwassenen, voor de kinderen is het dramatisch. Je zal maar zo’n dolle ouder hebben, die je met zo’n gifspsuit wil laten injecteren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x