CoronaBinnenland

Wob-document laat zien: zorgminister kreeg lijst met coronamaatregelen aangeleverd door terrorismewaakhond

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Data-analist Cees van den Bos is op een opmerkelijk Wob-document gestuit. In het stuk, getiteld ‘Vervolg covidstaf 3 november [2020] 15.00’, valt te lezen dat toenmalig minister Van Ark voor Medische Zorg van de NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) een lijst met de coronamaatregelen krijgt die zij kan melden aan de fractievoorzitters.

“Zoals bekend werd de ‘pandemie’ gecoördineerd door de terrorismewaakhond. Dit document laat zien dat de minister een lijst met coronamaatregelen kreeg aangeleverd door de NCTV,” licht data-analist Daniël van der Tuin toe.

Doorgeefluik

Viruswaarheid-voorman Willem Engel twittert: “De NCTV is de facto de machthebber van Nederland.” Jurist Jeroen Pols voegt eraan toe: “En iedereen maar denken dat de maatregelen geadviseerd werden na een zorgvuldige afweging door deskundigen. Het OMT functioneerde onder leiding van de corrupte Van Dissel alleen maar als doorgeefluik.”

“De NCTV trekt aan de touwtjes van de Nederlandse regering. Wie trekt er aan de touwtjes van de NCTV?” vraagt arts Paul van Hoek zich af.

Hugo de Jonge

Van Ark volgde op 9 juli 2020 Martin van Rijn op als minister voor Medische Zorg. Op 3 september vorig jaar werd bekend dat ze haar functies als minister en Tweede Kamerlid niet langer kon vervullen vanwege gezondheidsredenen. Haar taken werden overgenomen door Hugo de Jonge en staatssecretaris Paul Blokhuis.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yollie
Yollie
3 maanden geleden

Mooi! Weer wat boven tafel.

semper amici
semper amici
3 maanden geleden

Bruins, van Ark uit de praktische politiek vanwege gezondheid redenen?? Kan er wel iets bij indenken, dat de politiek niet zo gezond is!

Sjonnie
Sjonnie
3 maanden geleden

“De NCTV trekt aan de touwtjes van de Nederlandse regering. Wie trekt er aan de touwtjes van de NCTV?”

Jah, natuurlijk het wef.

Maar wordt tijd dat wij dat nu overnemen.
De enige maatregelen die nu nog geldig zijn;
Verwijderen nctv, rivm, kabinet, parlement, bijbehorende ambtenarij.

Just dump’em all!

Kom op, wat een bende misdadigers!
Die kloten met ons, onze kinderen hun gezondheid en toelomst.
Oppakken & verwijderen is de enige manier+
Politie, leger bevrijd jullie volk; kinderen, ouders van dit dodelijk psychopathen beleid! GO!

Coco
Coco
3 maanden geleden

CORRUPT TOT OP HET BOT “De NCTV trekt aan de touwtjes van de Nederlandse regering. Wie trekt er aan de touwtjes van de NCTV?” vraagt arts Paul van Hoek zich af. Nou beste Paul, alsof jij DAT nog niet weet………… wat dacht je van KlauSS SSchwab Agenda 2030 WEF/NWO N A Z I bende !!!! Kan half Nederland je inmiddels wel vertellen wie er hier / wereldwijd aan de touwtjes des DESTRUCTIE trekken !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x