Homepagina » Natuur en Milieu » De wereldelite haalt alles uit de kast. Waarom actrice Greta Thunberg net zo nep is als de klimaathoax
De wereldelite haalt alles uit de kast. Waarom actrice Greta Thunberg net zo nep is als de klimaathoax
Foto: Frankie Fouganthin CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

De wereldelite haalt alles uit de kast. Waarom actrice Greta Thunberg net zo nep is als de klimaathoax

De emotionele uitspraken van de 16-jarige Greta Thunberg over klimaatverandering op de klimaattop in New York gingen viral op social media. De mainstream media zetten de tiener neer als een held.

Het was allemaal in scène gezet. Het meisje is een actrice en heeft ervaring met het voorlezen van een script. Ze heeft zelfs een eigen IMDb-pagina. Het staat er letterlijk: ‘actrice’.

Wolter Berends schreef eerder voor website Novini hoe Greta naar voren werd geschoven en hoe deze hele show jaren geleden al is voorbereid:

De misvatting begint al eerder. Namelijk bij de veronderstelling dat de Fridays for Future-beweging door de jonge Zweedse in het leven zou zijn geroepen. Dat klopt niet, het plan is een paar jaar ouder. Terwijl de mediahype rond Greta Thunberg in 2018 losbarstte, hield de Plant for the Planet Foundation drie jaar eerder in Bonn reeds een mondiale jongerentop. Een uitkomst van deze bijeenkomst is op de website climastrike.net te vinden, waar het heet: “Op de Global Youth Summit in mei 2015 hebben we het idee van een mondiale schoolstaking voor klimaatbescherming bedacht.” Het duurde vervolgens drie jaar tot de mensen op de achtergrond Greta Thunberg als de geschikte woordvoerster gevonden hadden, om haar vervolgens het auteurschap van het idee voor de schoolstakingen toe te schrijven.

Cabal

Plant-for-the-Planet is een organisatie die kinderen hersenspoelt en verandert in activisten.

De stichting werkt samen met de Avina Foundation, de Club van Rome en het Global Marshall Plan.

Avina wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en de Club van Rome is een cabal van de wereldelite en grote zakenmagnaten.

De club publiceerde in 1972 een rapport getiteld ‘The Limits to Growth’, waarin wordt voorgesteld om de bevolking terug te dringen als manier om de planeet te redden.

Twijfelachtig onderzoek

De Club van Rome is in 1968 opgericht tijdens een bijeenkomst in het huis van Rockefeller in Bellagio, Italië.

De bijeenkomst was georganiseerd door Aurelio Peccei, een Italiaanse industrieel die naar eigen zeggen wereldvrede wilde bereiken door middel van een Nieuwe Wereldorde, schrijft Derek Willis.

Onlangs publiceerde de organisatie een nieuw rapport getiteld ‘The Club of Rome: Climate Emergency Plan’, gebaseerd op twijfelachtig onderzoek van het VN-klimaatpanel IPCC.

In het rapport wordt gesteld dat de bevolking moet worden teruggedrongen en dat miljarden mensen moeten verarmen.

Strot

De organisatie stelt dat economische groei niet meer dan één procent mag bedragen.

Het German Marshall Fund is een denktank die in 1972 is opgericht, op de 25e verjaardag van het Marshallplan.

De organisatie zet vol in op klimaatverandering en pleit voor draconische maatregelen.

De wereldelite haalt alles uit de kast om de klimaatagenda door onze strot te duwen. Zelfs het uitbuiten van kinderen wordt daarbij niet geschuwd.

[Kurt Nimmo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • IIS schreef:

  Deze hele huichelachtige (want rommel maken, autorijden en vliegen doen ze niet?), de links georganiseerde kinderbeweging, de zogenaamde ‘onschuldige’ cokednuivertjes, het doet denken aan de manier waarop de nazi’s kinderen gebruikten en hoe deze zich lieten gebruiken bij gebrek aan gezond verstand, waarbij de kleine etters zelfs hun eigen ouders hebben verraden en uitgeleverd als anders denkenden. Aan het eind van de WOII werden de kinderen zelfs aangezet te moorden uit naam van de socialistische nieuwe wereld orde, wat ze in volle overtuiging ook deden. Kinderen, de jeugd van tegenwoordig lijken dan opeens niet zo heel onschuldig meer, eerder door de wol geverfd en gevaarlijk.

  Overigens valt mij op dat de buitenlanders met hoofddoek en bidkleed op vrijdag het milieu niet of nooit zien als prioriteit.

  12 likes
  • Klaas Vaak schreef:

   U hebt het over nazi’s. Dat doet me eraan denken dat in veel van hun propagandafilmpjes de meisjes vlechten dragen.
   Die vlecht van Thunberg is als het ware een opgestoken middelvinger naar degenen, die niet door hebben dat het nazisme gewoon achter de schermen verder is gegaan en nu politieke correctheid heet. Zich vermommen, andere identiteiten aannemen en zich verschuilen achter het Jodendom is de grote vaardigheid van deze club, die ook wel de synagoge van satan wordt genoemd.
   Een maand of wat geleden las ik ergens op internet dat er in een van de Scandinavische landen, ik dacht Zweden, een vrouw door de politie werd aangehouden, omdat ze er verdacht uitzag met haar vlechten. De politie vroeg haar of ze misschien nazi-sympathieën had. “Hoezo?” “Vanwege uw vlechten”
   Zo ziet men maar dat de policor alles net zo draait tot het in haar kraam te pas komt, welke omkering van waarden ook een kenmerk van het satanisme is.

   10 likes
  • IIS schreef:

   ….De ervaring heeft het mij geleerd, mede door simpel te observeren in mijn omgeving, daar zie en zag ik heel onschuldig ogende kinderen, zelfs zeer keurig en correcte gekleed en goed uitziend van uiterlijk met klimaat waanzinnige ideeën diep de neus in de cokepoeder steken. Hoe meer er werd gesnoven hoe krankzinniger de religie.

   De betweterige kleine en jeugdige vrijheid-blijheid types die anderen vertellen hoe de wereld eruit moet zien en het klimaat volgens hen dramatisch veranderd, ze zaten diep in de coke en andere soorten drugs.
   Sommigen zo erg zelfs dat ze in een afkickkliniek in Zuid-Afrika moesten worden behandeld.

   Beneveld en beroofd van enig verstand willen deze met milieuverziekende drugs doorgeladen wijsneuzen anderen vertellen wat te doen???

   Zelfs Greta Thurnberg is m.i. volgepropt met legale of illegale drugs,

   9 likes
  • Pietka schreef:

   Beleid voer je niet in een dag uit !
   Recht tot abortus “Hedy d’Anconna”
   Vernietigen van de kerk door onze media helden
   Het toelaten van Marokanen begin jaren 70 na het verraad van koning hassan 2
   Nu de vluchtelingen drama en de millieu histery
   Het kalergi plan in volle vaart het vernietigen van wat we zijn en waren.
   Je zou haast denken dat de reptielen bestaan en dat wij hun vee stapel zijn

   8 likes
 • MicheldlR schreef:

  Een paar foto’s van dit griezelige kind gezien in de MSM. De haat, arrogantie, maar ook de domheid straalt er van af. Ze is een gevaar voor de mensheid. Ze brult maar wat en hitst mensen op. Ze doet dit zgn voor de mensen van de toekomst; de kinderen. Ik vind haar niet de juiste persoon om mijn kinderen hierin te vertegenwoordigen. Ze is een luis in de pels van de mensheid en de enige remedie is, verdelgen voordat dit monster nog meer schade aanricht met haar onzinnige geblèr.

  16 likes
  • vladi schreef:

   ik zie een angela merkel in de maak.
   een mk-ultra creatie.

   fff

   15 likes
  • Klaas Vaak schreef:

   op tpook.nl van the post online zijn ontluisterende beelden van haar te zien als ze even zonder tekst zit. Ineens is ze heel timide en speelt ze de bal door naar haar medestanders en van die personen is er ook niemand, die de vraag van de journalist durft beantwoorden.

   5 likes
 • ed van der harst schreef:

  Lenin zei ooit geef mij een groep kinderen en ik transformeer de hele wereld gaat nu
  ook gebeuren met die klimaat hoax

  18 likes
  • vladi schreef:

   groep moet generatie zijn.

   onze kinderen zijn al generatieS onderweg.
   tsja gemakzucht via technolgie waardoor blind als een mol.

   spijtig wat de mensheid aangedaan word.

   Martin Vrijland schrijft er een geweldig artikel over.

   fff

   14 likes
   • Klaassen schreef:

    @vladi Martin Vrijland ? Die beweert de gekste dingen, zoals dat de aanslag op het Telegraaf kantoor nep was en door acteurs was gedaan of zoiets, als bewijs gaf hij aan dat de VW Caddy door de slagbomen reden en dat die niet afbraken maar gewoon mee verdenken dat was dan bewijs ,ik leg hem uit dat vele slagbomen die kleintjes dan van plastic zijn en alleen een symbolische functie hebben vaak, hij werd zo kwaad dat ik hem durfde tegenspreken dat ik van zon site werd afgegooid en nooit meer kon reageren. wat een mafkees is dat zeg. die is gewoon knetter.

    3 likes
 • jolo schreef:

  ze moet hoognodig haar scholgeld terughalen, blijkbaar heeft ze nog niks gelerd?

  20 likes
  • Eksegese schreef:

   Ze heeft de toneelschool klaarblijkelijk met vlag en wimpel doorlopen. Noem dat maar niets. Het merendeel van de mensen neemt ze moeiteloos op de hak. Een megaprestatie maar dan met het verkeerde doel . Dat is dan weer erg jammer.

   10 likes
 • salvar schreef:

  als de mensen nu niet wakker worden is het over en uit.
  je wordt beknot en niets mag meer, o,sorry in het gareel lopen wel.
  wat maakt de elite voor jouw?
  1). niet roken
  2). niet meer drinken
  3). niet meer auto rijden als je denkt elektrische mis poes.
  4). eten wat hun zeggen.
  5). gender neutraal en zo dat je niet meer weet wat je ben.
  wil je in zo,n wereld leven nou ik niet.
  wil je dat wel gewoon je kop in het zand steken.

  lang leve de slavernij.

  26 likes
 • Pietka schreef:

  Onze pensioen worden leeg geroofd door de EU een politieke en ecologische voorkeur word ons opgelegd , heb je daar vragen over of opmerkingen op dan ben je populist ,fascist,nazi en dient je leterlijk verwijdert te worden ,
  wat een verademing als je in Rusland bent ! Geen gender neutrale WC’s vrouwen die er als vrouwen uitzien , familie leven die normaal is , je kan altijd nog een dikke auto rijden en vooral het is zo groot land dat je vrij bent .
  Oh ja je kan tegenwoordig een bank rekening openen in Rusland als je jouw visa heb laten registreren dus het is niet moeilijk om een vacantie appartement te kopen in Rusland in bv sochi of de krim , je geld ben je in iedere geval kwijt in Nederland

  15 likes
 • Mr.X schreef:

  Dit arme kind kan er ook niks aan doen dat ze geestelijk misbruikt word! Het zijn haar eigen ouders dit dit waarschijnlijk door een hoop geld toelaten dat hun kind misbruikt word door de wereld Elite!

  Er is totaal niks veranderd al sinds de oudheid niet!
  Het zijn dezelfde bloedlijnen die de wereldbevolking nogsteeds misbruikt als hun bezit en als slaven tenwillen van hun levensstijl!

  Ga eens voor de grap google op Annunaki gevallen engelen en kijk hierbij vooral naar de beelden die ze daar ooit gebruikten!
  Bijvoorbeeld een vogel en een leeuw!
  Ga daarna google op Farao’s, Romeinserijk, Hitler, engelse koningshuis, nederlandse koningshuis en het varicaan en je zal opmerken en kunnen zien dat onze wereld bezitters en machten nogsteeds dezelfde wapens gebruiken en van de zelfde bloedlijnen afstamnen als de Annunaki en de gevallen engelen!
  Er is dus niks veranderd en ze regeren nogsteeds over ons mensheid!

  Wakker worden is een process van vooral zelf onderzoeken omdat je dan het meeste zelf te weten komt!

  Nog iets waarom ze graag Iran binnen willen vallen is omdat Iran de grootste geheimen over de Annunaki bezitten en veel staatschatten hebben die deze geschiedenis verteld!
  Het hof van Eden lag vroeger in dat gebied en word hierdoor ook goed beschermd door bijvoorbeeld Rusland!

  Iran is het land waar het alkemaal begon ook voor de Annunaki’s dezelfe gevallen engelen die nu nogsteeds regeren! Tevens gebruiken en misbruiken ze het jodendom als dekmantel voor hun smerige daden en zal hun nieuwe massia de anticrist zijn wat ze zelf niet door hebben!

  Het word hoog tijd dat we wereldwijd opstaan tegen dit Elite gespuis, omdat ze ons al eeuwen bezitten waar nog niet veel goeds uit gekomen is dan alleenmaal leugens, oorlogen en elkende!

  Wakker worden wereldbevolking onze bezetters beginnen in het licht te staan en zijn wanhopig aan het worden!

  De tijd is nu…
  Onze tijd….!!!

  13 likes
  • Margie schreef:

   Nog een tipje van de sluier…
   duckduckgo.com ipv goochelen

   2 likes
  • Freba schreef:

   Als 75% van alle geldstromen beheerd wordt door personen met Joodse namen, kun je toch niet anders concluderen dat de Joden de dienst uitmaken in de Wereld. Ben het wel absoluut eens dat “afremming” van geboortes in zijn algemeenheid leidt tot reductie van alle narigheid. Immers minder veroorzakers, minder vervuiling. Stel je voor; NL met 10/12 miljoen inwoners.

   2 likes
   • Mr.X schreef:

    Rij eens een dagje door het platteland bijvoorbeeld; Groningen, dan merk je pas hoeveel land er nog beschikbaar is! Het grootste probleem is, dat mensen teveel op een kluitje willen wonen omdat er meer werkverschaffing is! Bouw meer nieuwe steden en je kan makkelijk naar 20 miljoen mensen en inwoners als je maar de woonruimte en de arbeid aanbied! Ruimte genoeg in NL en Wereldwijd!

    0 likes
  • ed van der harst schreef:

   De reptillians regeren nog steeds deze wereld lees maar eens wat William Thompson.Corey Goode die
   gewerkt hebben bij Secret Space Projekten te vertellen hebben over deze entiteiten

   0 likes
 • nimrod14 schreef:

  ze kan aardig goed acteren vooral de gefakte emotie Ze lijkt zo uit een Stephen King film te zijn uit gelopen

  16 likes
 • Bella Schaap schreef:

  Toen ik welgeteld het 30 seconden kon volhouden om naar dat enge blaag te kijken schoot mij maar 1 woord door het hoofd, Chucky!
  🤡

  16 likes
 • Peer schreef:

  Levensgevaarlijk dit duivelse grietje.

  15 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Het verminken van de kinderen door de Verenigde Naties.
  Geeft aan dat de wet er niet is om kinderen te beschermen.
  Want de wet werkt niet bij dit soort wangedrag door de elite.

  12 likes
 • René schreef:

  Gelukkig hebben we een platte aarde anders zou de opwarming nog veel sneller gaan, haha :).

  Economische groei tot in de eeuwigheid bestaat niet, dat kan niet, dat begrijpt een kind.
  Dus streven naar een steady state economy, zoveel mogelijk circulair, is altijd goed en staat grotendeels los van een opgewarmde aardbol.

  11 likes
 • Erde schreef:

  Ze heeft de speech gewoon van de Simpsons gejat.
  https://www.youtube.com/watch?v=epKaBv6ALcI

  6 likes
 • Jelled schreef:

  Als de massa het nu nog niet door krijgt weet ik het niet meer. Toch al positief dat mensen het belachelijk beginnen te vinden want dat is het ook. En zoals eerder aangehaald. Zou een prima actrice in horrorfilms zijn.

  8 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Kort en krachtig. Het is compleet fake.

  6 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Zo irritant al die doorgaans “bedelorganisaties” die op de een of andere manier die klimaatonzin in hun programma opnemen.

  Om een paar voorbeelden te noemen:
  – Positive Money, een organisatie die probeert een beter bancair systeem te bewerkstelligen. Beginnen op gegeven moment het klimaat erbij te betrekken, wat natuurlijk nergens op slaat.
  – Veganisten en hun organisaties, idioot ze willen alleen plantjes eten maar dat waar planten optimaal bij groeien en bloeien namelijk hogere CO2 waarden is een probleem.

  3 likes
 • A.I.V.D schreef:

  Daarom hebben we hoogopgeleide activisten en laagopgeleide boeit het niet omdat ze wellicht beter weten.

  3 likes
 • Daarnaast heeft de gemiddelde burger totaal niet door wat er zich allemaal in Nederland afspeelt en dat we voor een enorme afgrond staan.

  -Asiel zoekers uit veilige landen terroriseren diverse gemeenten (lees het nieuws goed)
  -Enorme problemen met de pensioenen, uw wordt straks gekort.
  -Het ABP is voor 32 miljard beroofd door onze eigen regring (https://financieel.infonu.nl/diversen/168264-pensioenroof-door-uitnamewet-veel-minder-abp-pensioen.html)
  -Justitie kan alle zaken niet meer aan, enorme blunders bij berechting criminelen.

  Ik kan nog wel veel meer opsommen maar Den Haag tinkt zo verschrikkelijk dat elke publicatie een enorm probleem zou worden voor Rutte.

  Voor een volgende verkiezing, denk eens goed na, uw eigen toekomst hangt ervan af.

  3 likes
 • Henk Azie schreef:

  En haar handler werkt voor Soros, dat zien velen over het hoofd.

  2 likes
 • Jelled schreef:

  Bovendien valt er nog iets op. Opzetten tegen elkaar van verschillende generaties. Dus weer verdeel en heers. Precies of het is de schuld van de ouderen in de maatschappij. Nee de schuldigen zijn de globalisten en er kan alleen maar redding komen door het omverwerpen van de heersende elite.
  Deze show is zo fake als het maar zijn kan. Hier hebben ze zichzelf in de voet geschoten want de massa krijgt nu sneller door hoe fake de boel is. Dit meisje had nooit mogen misbruikt worden voor dergelijke doeleinden maar had haar talent beter gespaard voor de filmindustrie.

  Klimaat draait alleen op geld en macht. Net zoals alle andere shows. Over haarp, dew en chemtrails wordt er nooit gesproken. Dit zal zich tegen hun keren want internet is de nagel aan hun doodskist. Vorige decennia was de massa niet verbonden met elkaar.
  Nu snel alles uit de kast halen, maar ze gaan te snel. Binnenkort gaan ze weer de gelovigen tegen ongelovigen opzetten. Maar wie brengt die mensen hier binnen? Kalergi plan in werking. Deze elite is door en door rot en worden niet groen wanneer ze onder de grond liggen maar lopen hier nu al groen rond.

  2 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >