Homepagina » Straling » 5G is absoluut níet veilig. Voormalige Microsoft-baas somt een aantal belangrijke feiten op
5G is absoluut níet veilig. Voormalige baas Microsoft Canada somt een aantal belangrijke feiten op

5G is absoluut níet veilig. Voormalige Microsoft-baas somt een aantal belangrijke feiten op

De manier waarop we draadloze technologie gebruiken, is niet veilig. Dat zegt de voormalige baas van Microsoft Canada Frank Clegg, die meer dan 40 jaar in de technologiesector werkzaam was.

“Ik ben met name bezorgd over 5G-technologie,” zei Clegg.

“Hoe meer onderzoek ik doe en hoe meer experts ik spreek, hoe meer zorgen ik me maak,” voegde hij toe.

Belangrijke feiten

We moeten beseffen dat 5G niet zomaar een getal is dat op onze telefoon verschijnt, klonk het.

Meer dan 230 wetenschappers uit 41 landen hebben de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie opgeroepen de uitrol van 5G op te schorten.

Clegg somde een aantal belangrijke feiten op over de nieuwe technologie:

 • Er is geen enkele studie gedaan waaruit is gebleken dat 5G veilig is
 • 5G geeft radiofrequente straling af die wordt opgenomen door het menselijk lichaam
 • 5G-technologie maakt gebruik van millimetergolven, die ook worden gebruikt door de Amerikaanse en Israëlische overheid voor crowd control.
 • Het is bewezen dat draadloze technologie en apparaten gezondheidseffecten hebben, waaronder slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en hartkloppingen, maar ook onvruchtbaarheid, diabetes en kanker.

Clegg wees erop dat er inmiddels honderden studies zijn gedaan waaruit blijkt dat draadloze apparaten schadelijk zijn voor de gezondheid.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Michigan Safe Technology]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. En wat zijn überhaupt de voordelen voor de consument? Moet het Internet nóg sneller en meer TBs verstouwen?

  Is er écht behoefte aan nog meer techniek rondom huis, zelf bestellende koelkasten, google die meekijkt, de zelf rijdende auto en al dat soort ‘innovaties’?
  En willen we allerlei robots voort laten bewegen, terwijl de arbeidsproductiviteit gewoonweg daalt?

  28 likes
 2. De kleine 5G zenders die straks overal hangen zijn erg kwetsbaar…
  Met het toenemende bewustzijn groeit ook de weerstand…
  Actiegroepen die de zenders ‘ontmantelen’ lijkt me op zijn plaats.

  19 likes
 3. Buiten al het bekende rond 5G heb ik nog een andere uitleg gehoord. De Cabal heef geen toegang meer tot kapitaal en niet eens meer tot het bankensysteem. Ze raken dus daardoor de macht kwijt. Een andere, of bijkomende, uitleg over 5G is dat ze nu via 5G Bitcoins willen gaan genereren en daar is een (zeer) krachtig systeem voor nodig. Als je dan 5G neemt en de mobiele telefoons van deze tijd met hun krachtige systemen dan hebben ze een enorm krachtig systeem ter beschikking om die Bitcoins te genereren. De B van Bitcoin wordt dan ook anders uitgelegd. Dat is dan geen B maar 13, de één en de drie tegen elkaar aan. 13 staat dan voor MS 13, ofwel de dertien bloedlijnen die altijd de planeet gerund hebben.

  2 likes
  • Lijkt me een beetje te ver gezocht.

   Waarom zou men moeilijk gaan doen met bitcoins genereren op relatief zwakke apparaten die ook nog eens draadloos en dus relatief onbetrouwbaar verbonden zijn met het internet etc als er gewoon bitcoin farms zijn waarmee je dat tig keer efficiënter kunt regelen. Sowieso waarom zouden ze achter bitcoins gaan staan dat is juist een ontwikkeling die ze niet willen gezien de anonieme aard ervan.

   Weet je hoeveel computer gerelateerde termen gerelateerd zijn aan bits. Dat is misschien wel net zo gangbaar als woorden met “lucht” erin (luchtbed, luchtballon, luchtpomp etc). Alsof zo’n organisatie waar ik vooralsnog nooit van gehoord heb “copyright” heeft op een letter van het alfabet. Welke organisatie gebruikt de A dan die moeten nog hoger in de rangorde zitten nietwaar.

   Dit soort ongefundeerde opmerkingen geeft de alternatieve media nu juist zo’n slechte naam. Je wordt bedankt [sarcasme].

   5 likes
  • De Blije B

   De AA is dus hoger in rang…wat n klasse verschil!!!

   0 likes
  • Al zou je de IPhone 12 nemen ( niet dat die al bestaat 😉 ), dan nog kan dat nooit tegen een Asic aan die nu gebruikt worden om Bitcoin te minen, zelfs niet als je er een paar 100 zou gebruiken.

   13 staat voor de 13de letter van het alfabet en dat is de M, in dit geval van het getal 13 slaat dat op de Mexican Mafia.

   0 likes
 4. Wat is nog het nut van… leven? Alleen als accu of automaton fungeren? Of speeltje of sim voor rijke wezens die zich vervelen? Investeren in iemand fysiek of mentaal voor eigen rijkdom.
  “I always feel that, somebody is watching me” (Rockwell) Zo onbelangrijk dat ik ben, wil ik dat ook zo blijven. Ik ervaar geen plezier meer in het openbare leven… vreselijk. Nog even en ik voel me geen mens meer….

  2 likes
  • Je geen mens meer voelen??? Laat je niet inpakken Mina, daar word je niet wijzer van.
   Je bent niet voor niets hier… Het zijn wel interessante tijden!!!
   Trek je een poosje terug voor bezieling, wordt weer echt mens, authentiek, die gene die je in werkelijkheid bent.
   Happy New Moon!

   2 likes
   • marGie…. bedankt voor je reactie….de huidige wereld is niet meer interessant joh….alles wordt oa voorgekauwd….Diegene die ik aan het worden ben of wat ze graag willen met de hele goedkope shitzooi van hun, ben ik niet….en daarom zal ik me altijd blijven verzetten. Ik dacht dat er ergens hoog gekwalificeerde wezens de boel in de gaten hielden, maar hahaha…. niets is minder waar….
    Het is alleen maar business. Ik heb al geaccepteerd nooit meer gelukkig te worden, maar de prijs voor diegenen die dat geflikt hebben… is hoog…zeer hoog… . en elke dag hoger… want ik weet wat ik wil….koste wat kost.

    1 likes
 5. Ben bang voor de aantasting van dier , natuur en mens.
  Al die domme onzin, de mensheid weet niet eens meer waar het echte leven om draait.
  Ze zijn blind gemaakt en nog blinder geworden door al die stomme hi-tech snufjes.
  Doodvermoeiend, je zit gwn gevangen, je kan nergens naar toe als je er voor zou willen vluchten, enkel als je genoeg geld zou hebben.
  Het is net als met roken joh, er moeten eerst doden vallen.

  3 likes
  • Ja, uitmoorden van de mens zodat de freaks het over kunnen nemen…. de aarde is consealed…. kortom sealed door al de satalieten als 1 net…. shield om de aarde….van goede wezens afgeschermd …. tja… Het is oorlog…echt oorlog… ze zijn bezig met de purge… the Trifids…. overname.
   En met geld kun je veel…. maar wil je met hun samenleven dan…. ik niet…. Afslachten die zooi die de wereld geleidelijk aan over nemen.
   Bedankt Milabs voor jullie medewerking…. sukkels.

   1 likes
 6. Er is ook geen bewijs dat 5G onveilig is. Alleen maar speculatie en halfslachtige onderzoeken. Uiteraard zou er meer onderzoek moeten naar gedaan worden. De beste onderzoeken gebeuren via onderzoeken die verspreid zijn over meerdere jaren of decennia, maar dat is dan slecht voor de commerce en remt de vooruitgang eerder af.

  Nu ja. Moet het echt internet sneller zijn? Ik ben tevreden met 4G. Uiteraard voor gamers(?), wetenschappers en zelf-rijdende auto’s kan het wel van nut zijn.

  Onweer wekt ongeveer dezelfde frequentie op als 5G waardoor de weersatellieten in de ruimte het moeilijker zullen krijgen om het weer te voorspellen. Maar ja. Het weer voorspellen is nu al nog steeds vaak gebaseerd op algoritmes en gissingen die in sommige gevallen niet kloppen.

  2 likes
 7. Mooi en zeer uitgebreid artikel over 5G voor ieder die de Engelse taal machtig is.
  https://www.radiationhealthrisks.com/5g-radiation-dangers/#cases

  2 likes
 8. Bekijk het oude binas boekje die gebruikt werd of nog steeds wordt op schollen, dat weet ik dus niet. Maar zoek dan maar op de frequenties van wireless en wat zie je verdomme deze ligt wel heel erg dichtbij microgolven frequenties. En dan durven te zeggen dat 5G niet gevaarlijk is. Zelfs bij gebruik van geluiden (frequenties) moet je heel voorzichtig zijn. Ik deed ooit bij iemand een klankschalenbad. Hmm op zich niks mis mee alhoewel een schaaltje stond heel dichtbij een oog waardoor zij een blauw oog kreeg.

  2 likes
 9. The internet of things… Een speeltuin voor hackers! Alles dat verbonden is met het internet valt te hacken. Leuk, je buurmans koelkast laten ontdooien terwijl hij aan het werk is, en zijn verwarming op 30 graden zetten. Of meekijken met zijn slimme camera. Leverd misschien nog kostbare spannende kiekjes op.

  2 likes
 10. Maak je geen zorgen…de magnetische noord- en zuidpool verschuiven al geruime tijd en dat gaat steeds sneller…als straks die 20.000 satellieten voor 5G operationeel zijn wordt dit proces nog veel verder versneld. Kortom, men helpt de natuur een handje mee…poleshift, grote schoonmaak!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...

nos

NOS zaait paniek over recordtemperatuur poolcirkel. Dit is er echt aan de hand

38 graden in Siberië: hoogste temperatuur ooit ...