Gezondheid

Wereldgezondheidsorganisatie houdt zendingen colloïdaal zilver voor ebolapatiënten tegen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft onlangs meerdere zendingen colloïdaal zilver tegengehouden die bestemd waren voor ebolapatiënten in West-Afrika. Medewerkers van de WHO hebben ook een einde gemaakt aan een experiment met colloïdaal zilver in een quarantaineruimte. De Amerikaanse overheid heeft echter aangetoond dat het zeer effectief werkt tegen ebola. De WHO was eerder nog voorstander van experimentele behandelingen, maar het gebruik van colloïdaal zilver lijkt niet te worden toegestaan.

Volgens de Natural Solutions Foundation (NSF) is drie keer tevergeefs geprobeerd nanozilver te leveren aan Sierra Leone. De organisatie probeert een zending van 200 flessen colloïdaal zilver en 100 tubes nanozilver gel het land in te krijgen. Drie keer op rij is de zending teruggestuurd naar de Verenigde Staten.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De zending, die op 20 augustus voor 3400 dollar met Air Express naar Sierra Leone is verstuurd, werd vastgehouden in Parijs,” aldus de NSF. “Air France gaf geen reden op. Voor de derde keer op rij is de levering teruggestuurd.”

Uit voorheen geheime stukken van het Amerikaanse ministerie van Defensie is gebleken dat antimicrobiële zilveroplossingen helpen in de strijd tegen ebola en andere vormen van hemorragische koorts.

Hoewel het ministerie van Defensie en andere federale agentschappen in 2008 hebben bewezen dat zilveroplossingen kunnen helpen tegen ebola, wordt het middel grotendeels genegeerd door gezondheidsinstanties.

Een presentatie getiteld Silver Nanoparticles Neutralize Hemorrhagic Fever Viruses werd jarenlang geheimgehouden. Onderzoekers hadden vastgesteld dat eenvoudige zilveroplossingen het filovirus en arenavirus neutraliseren, virussen die gerelateerd zijn aan ebola. Het onderzoek werd gesteund door het Amerikaanse ministerie van Defensie en het Amerikaanse Strategic Command Center for Combating Weapons of Mass Destruction.

Nanozilver kan een einde maken aan de sterfgevallen in West-Afrika, maar vormt een bedreiging voor de farmaceutische industrie. De NSF pleit intussen voor klinisch onderzoek naar nanozilver in Afrika. De organisatie zegt dat artsen en verpleegsters nanozilver nodig hebben om zich te beschermen en dat patiënten het nodig hebben om beter te worden.

[NaturalNews]

Colloïdaal zilver kopen? Kijk hier voor colloïdale producten in de webwinkel van NineForNews. Colloïdaal zilver is een vloeibare oplossing die bestaat uit microscopische elektrisch geladen zilverdeeltjes in gedistilleerd water en is inmiddels bij meer dan 650 aandoeningen succesvol gebruikt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
3rik
3rik
9 jaren geleden

dat colloideaal zilver is puur vergif, komt in de buurt van kwik, deze middeleeuwse medische gedachten kunnen vandaag de dag niet meer!

densie
densie
9 jaren geleden

u n b e l i e v a b l e !!
een middel zonder bijwerkingen…een natuurlijk antibioticum…
ben er weer stil van…
en….ja….’t begint er op te lijken, dat het alleen over geld verdienen gaat…met dure pharmaprodukten…
en….daardoor nog meer ziekten en onderdrukking!

Frank
Frank
9 jaren geleden

Toen ik dit artikel las dacht ik werkelijk van: “Uit welke donkere hoek van het internet is deze onzin geplukt?”.

Maar toen zag ik naturalnews als bron staan.

Slechter kun je ze niet krijgen.
Vreemd ook dat men hier zegt dat het veilig is. Onderzoek toont namelijk het compleet tegenovergestelde aan: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0305417911003068

Op de site die hier gepost wordt als presentatie staat ook een disclaimer
http://www.thesilveredge.com/study-defense-threat-reduction-agency-silver-nanoparticles-neutralize-hemorrhagic-fever-viruses.shtml#.VC1ekvl_vXo

We are not doctors. We are distributors of electronic appliances and nutritional supplements. Therefore we cannot and do not offer medical advice. Please do not call with medical questions. If you have a medical problem, please see your licensed physician. Self-treatment is not recommended. The FDA has not evaluated the information contained on this web site. Products distributed by The Silver Edge are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Oh dus we kunnen er niet eens van uitgaan dat het werkt?

emka
emka
9 jaren geleden

Ik vraag me af en toe af wie hier nou de “geldwolven” zijn? De “big-pharma” of de ‘new-age pharma’?
Goed, in dit geval zal het om een goed doel zijn, die het spul voor nop die kant op stuurt, maar toch.

Het artikel van Frank laat zien dat dat spul gevaarlijk is. Maar nee, meteen afdoen als ‘bigpharmatrol’ oid, want ja, de wetenschappers zijn ALLEMAAL gekocht.

Laatst een leuk stuk gezien in de duitse media: hoeveel geld wordt er verdiend met dubieuze kwakzalverpratiijken? Kristallen bollen met helende werking (was gewoon glas) verkopen voor honderden euro’s, en zo kan ik er nog wel een paar noemen. Jammer.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x